Morten Skou's blog
30-06-2007 - 02:11

The Darkness #6

Som jeg har nævnt i et af mine tidligere blogindlæg, så blev min Xbox 360 ved med at crashe hver gang jeg forsøgte at starte The Darkness op. I går blev det endnu værre, det crashede også mit i et spil Pimp My Ride. Jeg måtte konstatere at der nok var noget galt med Xboxen, og besluttede mig for at fremskaffe en ny.

Siden klokken cirka 19.00 har jeg spillet The Darkness, uden problemer - og jeg er endda nået længere end jeg var på debug maskinen. Historien i spillet holder stadigvæk nogenlunde, dog er der nogle ting der er begyndt at irretere mig (jeg vil beskrive dem i min anmeldelse). Desværre tyder det på at spillet er relativt kort, men da jeg endnu ikke er igennem, kan jeg jo naturligvis godt tage fejl.

Anyways, tilbage til The Darkness - forvent en anmeldelse i morgen eller søndag.


Spillet lever indtil videre op til mine forveninger, og som i kan se har jeg allerede fået en del lækre achievements i The Darkness.

24-06-2007 - 23:41

The Darkness #5

The Darkness

Efter at have haft lidt nedtur over, at den promo udgave som jeg fik tilsendt til retail Xboxen ikke virkede, så besluttede jeg mig for bare at fortsatte hvor jeg slap på debuggen.

Jeg er nu kommet et godt stykke ind i spillet, og må helt klart sige at det bliver mere og mere syret. Alle sammenligninger som jeg tidligere har draget med Condemned, er nu ryddet af bordet. Det eneste disse to spil har til fælles, er en syret historie og så de små ting man kan samle op hist og her. Der kommer stadigvæk chok-effekter, hvilket et par gange har fået mig op af sofaen, men generelt er spillet, til trods for at det bliver mere og mere dystert, ikke særligt uhyggeligt på nuværende tidspunkt.

Det sidste stykke tid, er min "Darkness level" steget til 4 ud af 5. Dette gøres ved at man spiser hjerterne fra de personer som man slår ihjel - meget brutalt, blodigt og ikke mindst nøvendigt senere hen i spillet - da diverse zombier bliver ved med at komme til live, hvis man ikke har snuppet deres hjerte.

Jeg har også fået mulighed for at bruge 3 ud af 4 mulige Darklings, nemlig: Gunner, Kamikaze og Berserker. Man fremkalder dem ved at stå tæt på en såkaldt "gateway", og trykke LB og så enten X, Y, A eller B knapperne (hver Darkling har sin egen kombination). De har alle deres rolle i spillet, og tit skal man tænke sig om for at komme videre i spillet.

Berserker Darklingen er den som man får til at starte med i spillet. Den kan bruges til at overfalde folk, åbne døre og lignende.

Gunner Darklingen var den næste Darkling i rækken som jeg fik. Den er (som du kan se på billederne herunder), udstyret med en pænt gigantisk rullemaskinekanon, som den absolut ikke er bange for at bruge.

Kamikaze Darklingen bruges til at sprænge ting i luften. Det kan eksempelvis være vægge og andre forhindringer.

Fælles for de tre Darklings er, at man skal holde dem i skyggen, ellers dør de.

The Darkness
En Gunner-darkling i funktion.

The Darkness
Samme Gunner-darkling. Bemærk "Born to Kill" på hjelmen.

Indtil videre har jeg meget svært ved at slippe spillet. Historien er så syret, at lige når man tror at man er ved at have styr på tingene - og det trivielle i spillet burde starte - så sker der noget helt uventet, og man er på bar bund igen. Desværre er uhyggen som sagt gået lidt af det.

Der er kun en enkelt ting der irreterer mig ved spillet lige nu. Det er at det kort som man har til rådighed, egentlig ikke er specielt brugbart - der er nemlig ingen indikator der viser hvor man befinder sig. Det ville have gjort tingene lidt nemmere. Jeg har oplevet at løbe forvildet rundt i et godt stykke tid - hvor det vidst mere var held end forstand at jeg fandt udgangen.

Jeg har forøvrigt fået 130 Gamerpoints i det allerede, desværre kan de ikke ses på de normale gamercards.

23-06-2007 - 14:26

The Darkness #4

Som bekendt var mit "Hot blog" over The Darkness godt og vel to uger forsinket. Dette skyldes at debuggen desværre manglende en opdatering, som gjorde at jeg ikke kunne spille spillet.

Nu er der "desværre" sket det, at tiden har indhentet os. Og hvorfor så det? Jo, en retail version af The Darkness dumpede netop ind af min dør i dag. Dette betyder, at jeg fremover vil snakke om retail-udgaven, istedet for debug udgaven. Det positive er, at vi så får et fuldt indblik i hvordan den helt færdige udgave af spillet ser ud.

Jeg skal lige bruge et par timer på at indhente det forsømte, da savegames ikke kan overføres imellem de to konsoller - og så vil jeg igen blogge om mine oplevelser med The Darkness.

Opdatering:
Desværre lader det til, at retail-udgaven af spillet bliver ved med at crashe. Om det er en fejl i selve spillet, eller om det er min Xbox 360 der er ved at dø - det er svært at sige. Dog har jeg aldrig før haft problemer med at den crasher.

Crashet sker allerede i for-filmen til spillet, altså der hvor man får lidt forhistorie i en hæftig biljagt. Jeg har nu prøvet 5 gange, med præcis samme resultat. Den crasher dog på forskellige steder i introen.

21-06-2007 - 23:26

The Darkness #3

I dag har jeg haft mulighed for at spillet The Darkness et par timer mere, og til trods for at grafikken langt fra er i top, så må jeg erkende at jeg er hooked på det.

Historien i spillet, foregår i New York. Man får mulighed for at bevæge sig rundt i små bydele som eksempelvis Chinatown og også lejlighed til at benytte subwayen, der naturligvis har en meget dunkel stemning over sig - det har sådan nogle jo. Det gælder forøvrigt hele spillet - i det mindste det jeg har spillet indtil nu - at stemningen er ekstrem dunkel. Man forventer hele tiden at der sker et eller andet!

The Darkness

Jackie som er spillets hovedperson, arbejder som lejemorder for en af mafia familierne i byen. Desværre har han af endnu ukendte årsaget, raget sig uklar med hans "Onkel" Paulie, som nu forsøger at få ham myrdet. Jackie er i besiddelse af nogle mørke kræfter, som ofte udtrykkes via en stemme i hans hoved. Men ikke nok med det, Jackie's kræfter giver ham mulighed for at benytte såkaldte Darklings og ikke mindst The Darkness Shield.

The Darkness

Spillet er som du måske ved, rimeligt interaktivt. Dette betyder, at du igennem spillet kan træffe forskellige valg, som giver dig forskellige informationer - eller som har indflydelse på selve handlingen i spillet. Det er ikke altid valg som ligger lidt for, ofte kan det betale sig at være lidt tålmodig - mere kan jeg vidst ikke sige uden at jeg laver endnu en dum spoiler.

Igennem spillet, møder man forskellige navngivne personer som man kan snakke med. De fleste af dem, er med til at fortælle dig mere om historien og ikke mindst vise dig vej (nye objektives) til hvor du skal hen bagefter. En af personerne som man møder er Jackie's kæreste Jenny.

The Darkness


Jeg har før sagt, at spillet på mange måder ligner lidt Condemned. I dag har jeg fundet endnu en ting der bekræfter dette. Ligesom i Condemned, er der nemlig en masse collectables - sedler - hvorpå der står et telefonnummer. Det sjove er, at man rent faktisk kan ringe til dette nummer, og selv om det jeg har hørt når jeg har ringet op indtil videre, kun har været fis, så blev jeg alligevel belønnet med en lækker achievement.

Indtil videre, synes jeg som sagt at spillet er utroligt fængende. Dog er der et par ting som jeg godt mener kunne have været lavet bedre. Eksempelvis kan man ikke altid selv bestemme hvornår man vil hive sine pistoler frem, og der er dermed en del personer som man ikke kan lave noget interaktivt med. Det samme gjorde sig gældende i Condemned, så det er på sin vis ikke en seriøs fejl.

Jeg beklager, at jeg endnu ikke har fået lavet noget videofootage, men regner med at jeg får mulighed for at gøre det i weekenden.

"THROUGH YOU I AM BORN"
20-06-2007 - 23:17

The Darkness #2

Pyha, jeg har fået spilet The Darkness lidt nu, og synes på mange måder at det indtil videre ligner Condemned en del. Der er rigtigt mange chock-elementer i det og da en stemme sagde "DARKNESS WILL FALL", var jeg lige ved at ligge en lille en i bukserne :-)

Den bane som jeg indtil videre er igennem, er en slags intro/tutorial ting. Den handler om at man er blevet sendt ud af sin Onkel Paulie for at slå en fyr ihjel på en byggeplads. Efter en ret hæftig køretur, hvor man fabrilsk forsøger at skyde modstandere ned med en pumpgun, så ankommer man endelig til "Graves End Construction Yard", hvor man skal rende rundt og finde en bestemt fyr - men den kære Onkel Paulie har en lille overraskelse til dig....

The Darkness
Chaufføren på den tidligere nævnte køretur, brækkede sit ben da man kørte galt. Jeg blev træt af at høre ham pive, og skød ham istedet igennem hovedet. Såkanhanjolæredet.

The Darkness
Død mand fundet i et skab, med en tikkende bombe - hvilken fødselsdagsfest!

Jeg kan lige nå at spille lidt endnu, men når næppe flere blogindlæg i dag. Kig forbi igen i morgen aften, hvor jeg igen blogger om mine oplevelser med spillet.
20-06-2007 - 21:54

The Darkness #1

The Darkness

Endelig! I dag fik jeg opgraderet min debugmaskine, så jeg endelig kunne spille The Darkness, som jeg jo snart har haft liggende i to uger. Nu plejer min preview blogging jo normalt at foregå i weekenderne, men med The Darkness vil jeg gøre en undtagelse. Derfor vil jeg løbende, i dag og de næste par dage, opdatere min blog med førstehåndsindtryk fra det kommende spil fra 2K games.

Som altid, så vil jeg tage en lang række eksklusive screenshots og lave lidt filmoptagelser. Kan du ikke vente på at jeg kommer igang, så kan du starte med at kigge på disse screenshots eller en af nedenstående trailers :

- Trailer 1
- Trailer 2

Spillet er sat til udgivelse den 29/6 2007 - så det er altså lige på trapperne.

Følg med i min blog de næste par dage! The Darkness is here!
19-06-2007 - 23:45

SHG - en super hardware forhandler

Jeg har netop bestilt 2GB ekstra RAM til vores kære server som driver Xboxlife.dk og Console.dk. Til at starte med, blev jeg anbefalet at købe noget HP RAM. Prisen på dette var cirka 3000 kroner ex. moms, hvilket jeg synes er en hel del for sølle 2GB, og prisen er med garanti påvirket af, at der sidder et lille HP klistermærke på ramblokken.

Istedet for de super dyre HP RAM, så valgte jeg løsning 2: At snakke med Lars som ejer Gate2prices.dk. Lars er super hardware mand, og har gentagne gange hjulpet mig med at finde det rigtige, før jeg køber - tak for det :-)

Anyways, det lykkedes ham at finde noget RAM, med præcis samme specifikationer som det man kunne købe fra HP, endda af mærket Kingston, der mig bekendt er et super godt mærke når det kommer til hukommelse. Prisen for 2GB endte på ca. 1200 kroner inklusive moms - købt hos SHG, naturligvis.

Og nu til den egentlige mening med dette blogindlæg: SHG. Der findes som bekendt rigtigt mange onlineshops som sælger hardware, og jeg har prøvet mange af dem. Jeg tror at mange går ind på EDBpriser.dk eller Gate2prices.dk for at finde den bedste pris når de skal købe hardware. Dette er jeg holdt op med efter at jeg har prøvet SHG gentagne gange.

Jeg synes ganske enkelt at deres service er rigtig god, man bliver eksempelvis hele tiden holdt opdateret med status på sin ordre og jeg har flere gange oplevet, at de rent faktisk får varerne hjem til den lovede tid. Jeg har også haft ringet til deres telefonsupport, som ligeledes var meget høflig og kunne give mig svar på de ting jeg spurte om - lækkert!

Derfor, en stor anbefaling af SHG.dk her fra mig. Jeg vil hellere betale lidt ekstra og støtte op om et sted der lader til at have super meget styr på det de laver, end at betale lidt mindre og ikke være sikker på om varerne kommer frem. Ærgeligt at de ikke sælger Honda Civic's :-)


Har i haft lignende lækre oplevelser hos SHG? Eller måske nogle negative? Kast en kommentar!
13-06-2007 - 23:40

Er det en abe?

Der er altid mulighed for lidt kamerakiks, specielt når programmerne er live. Alligevel dummer Line B. fra Go' Morgen Danmark sig ret meget i dette klip.

09-06-2007 - 16:00

The Darkness

The Darkness
Her til morgen, blev jeg positvt overrasket over hvad postbudet havde med i sin taske. Jeg var egentlig godt klar over at der var noget på vej, men normalt når tingene bliver sendt fra england, så kan der godt gå et stykke tid før de ankommer. Anyways, posten kom med en anbefalet pakke, hvori der lå en debugkode af spillet The Darkness.

Dermed gik jeg ud fra, at det meste af min kostbare weekend nu skulle bruges i sofaen, istedet for ude i solen - trist, men det går nok. Jeg smider skiven i, og får overført spillet til Xbox 360 debuggen, vælger .xex filen og sætter mig til rette.... men ak.. spillet vil ikke afspilles. Dette har jeg oplevet et par gange før, og som regel skyldes det at landekoden for spillet er anderledes end Europa - dette kan man heldigvis ændre, men lige meget nyttede det.

The Darkness

Nedtur... hvad gør man så.... ja man sender en SMS til den "rigtige" Xbox Christian i håb om at han vil ringe tilbage så problemet kan blive løst. To minutter efter ringer telefonen, og en fornøjet Christian fra Microsoft er i godt humør - grunden er at han netop har læst at Forza 2 har fået 6 ud af 6 stjerner i Politikken. Lige meget hjalp det dog - Christian konstaterede hurtigt, at min debug manglede en firmware opdatering - som jeg desværre først kan få mandag.

Hermed er der ingen mulighed for dækning af The Darkness i denne weekend, men derfor skal i naturligvis ikke snydes - dækningen kommer lige så snart jeg har fået firmwaren opdateret. Brandærgeligt, da det jo altid er rart at være de første med et hands-on af sådanne spil.
02-06-2007 - 14:00

Roskilde Festival 07 - Udsolgt!

Roskilde Festival


Så skete det sgu.. Roskilde Festival, som nok har et af de fedeste programmer i 10 år er nu udsolgt. Det ville såmend være fint nok, hvis det ikke lige var fordi jeg ikke nåede at få fat i en billet.

De sidste mange år, har det altid nærmest været en tradition at en repræsentant for Roskilde Festivalen meddeler pressen, at det er NU man skal købe, hvis man da gerne vil have en billet. Dette er åbenbart ikke sket i år.

Man kan læse på Roskilde Festival's hjemmeside, at de i torsdags skrev en besked om, at nu var der tæt på at være udsolgt. En ny besked blev lagt op fredag, om at nu var alle billetterne altså væk. Normalvis plejer der at være en noget længere frist, så man rent faktisk kan nå ned at købe en.

For mit vedkommende er det ekstra surt, da jeg bor ca. 200 meter fra festivallen, og nu må nøjes med at glo på alle de beskidte festivalsdeltagere der render rundt i mit nabolag døgnet rundt og larmer.

Anyways, så håber jeg, at dem af jer der gerne ville derud - rent faktisk har nået at få fat i en billet. Og så må i have rigtig god fornøjelse :-)

(Hvis du har et par billetter som du vil sælge, så send mig en PB).
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her