Morten Skou's blog
23-06-2007 - 14:26

The Darkness #4

Som bekendt var mit "Hot blog" over The Darkness godt og vel to uger forsinket. Dette skyldes at debuggen desværre manglende en opdatering, som gjorde at jeg ikke kunne spille spillet.

Nu er der "desværre" sket det, at tiden har indhentet os. Og hvorfor så det? Jo, en retail version af The Darkness dumpede netop ind af min dør i dag. Dette betyder, at jeg fremover vil snakke om retail-udgaven, istedet for debug udgaven. Det positive er, at vi så får et fuldt indblik i hvordan den helt færdige udgave af spillet ser ud.

Jeg skal lige bruge et par timer på at indhente det forsømte, da savegames ikke kan overføres imellem de to konsoller - og så vil jeg igen blogge om mine oplevelser med The Darkness.

Opdatering:
Desværre lader det til, at retail-udgaven af spillet bliver ved med at crashe. Om det er en fejl i selve spillet, eller om det er min Xbox 360 der er ved at dø - det er svært at sige. Dog har jeg aldrig før haft problemer med at den crasher.

Crashet sker allerede i for-filmen til spillet, altså der hvor man får lidt forhistorie i en hæftig biljagt. Jeg har nu prøvet 5 gange, med præcis samme resultat. Den crasher dog på forskellige steder i introen.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her