Morten Skou's blog
31-05-2008 - 22:26

Battlefield: Bad Company

Jeg opdagede lige at der rent faktisk var en enkelt kode tilbage.

Har du allerede fået en kode, så lad være med at tage denne også :-)


HG4YK-RCV79-K4RWQ-MDC2V-W9WXY


God fornøjelse!
29-05-2008 - 23:37

Press Play on Tape - PPOT

Som bekendt skal jeg en tur på Roskilde Festivallen i år - dog er jeg ikke specielt imponeret over listen over bandsne som kommer derud. Dog er der et enkelt som jeg helt sikkert kommer til at stå og drikke nogle kolde fadøl til: Press Play on Tape.

Hvor er det totalt syret, at dette band kommer derud og spiller :-)


26-05-2008 - 22:59

Racedriver: GRID

Dette bliver endnu et af de hurtige blogindlæg. Denne gang blot for at fortælle, at jeg netop i dag har modtaget et debug-eksemplar af Codemasters kommende Racedriver: GRID titel til Xbox 360.

Det betyder også, at jeg efterhånden har helt enormt travlt - der er dårligt timer nok i døgnet, til at jeg kan nå at spille dem alle indenfor rimelig tid. Heldigvis har vi fundet en løsning, så vi ikke kommer til at stå med dette problem i fremtiden.

De næste par dage får i følgende hands-on fra mig:
Top Spin 3 preview
Civilizations Revolution preview
LEGO Indiana Jones preview
Ninja Gaiden 2 preview/review
Meget mere om Alone in the Dark

Pt. venter jeg på, at screenshots fra Top Spin 3 og Civilizations Revolution bliver godkendt - før kan vi ikke smide dem op.

Som tidligere nævnt var jeg også igang med et preview af Don King Presents: Prizefighter. Dette blev lagt op i går, både på Dansk og Svensk (det lyder rigtig sjovt på Svensk :-)).

Til sidst vil jeg lige nævne, at vi indenfor kort tid skal afholde en turnering i UEFA EURO 2008. Der kommer til at køre turnering på både Xboxlife Danmark og Xboxlife Sverige - og vinderen fra hvert land skal så mødes i en ultimativ finale! Spændende!

Nå ja... og så husk lige at tjek de super-fede bannere for Bourne Comspiracy som vi kører lige nu.
21-05-2008 - 12:09

En lille hilsen

Som jeg skrev i min blog den anden dag, så skulle jeg prøve kræfter med et par kommende titler. Ganske rigtigt som der blev gættet på, så er der tale om Don King Prizefighter, Civilizations og Top Spin 3.

Efter en overnatning på Hotel Scandic Plaza i Århus, tog jeg her til morgen ud til stedet hvor jeg skulle prøve titlterne. Jeg sidder lige nu og spiller Don King - som indtil videre har overrasket mig positivt.

Jeg har netop fået at vide, at embargoen på Civilizations og Top Spin 3 er den 23. Og at der ingen embargo er på Don King, så der er ikke så længe til.

19-05-2008 - 18:15

Urimelig heldig!

Nogle gange må jer erkende, at jeg engang imellem har visse fordele ved at skrive for Xboxlife og Console. Andre gange må jeg erkende,at jeg er så svine heldig at det halve kunne være nok. Dette er vidst et eksempel på det sidste.

I dag har jeg lige fået bekræftet, at jeg helt eksklusivt, på onsdag skal over og spille tre kommende spil til Xbox 360, hvoraf de to af dem uden tvivl står højest på min ønskeliste i år. Ikke nok med, at jeg skal se dem, så har jeg også fået lov til at tage egne screenshots fra to af titlerne. Jeg vil dog ikke nævne titlerne før det hele er i hus.

Desværre betød det, at jeg har måtte udskyde mødet omkring et muligt Xbox LAN til engang i næste uge. Til gengæld får jeg så skrevet previews af Ninja Gaiden 2 færdig i dag, efterfulgt af LEGO Indiana Jones og til sidst det labre Alone in the Dark som kom ind af døren i lørdags.

Jeg har efterhånden prøvet en del indenfor spilbranchen og mødt mange af de forskellige udviklere, men nogle gange må jeg sgu lige knibe mig i armen, for at se om jeg er vågen :-)
12-05-2008 - 19:43

Store ting og sager i aften!

Synes bare lige at jeg ville kaste et hurtigt blogindlæg for at fortælle, at der i nat klokken 00.01 (cirka) kommer en masse interessante tekster op på Xboxlife.dk.

Der er tale om et lande-eksklusivt hands-on preview af Fable 2, et interview med Peter Monoluyx og sidst men ikke mindst, et hands-on preview af Alone in the Dark.


Stay tuned.!
10-05-2008 - 13:38

LEGO Indiana Jones

LEGO Indiana Jones

Bedst som jeg egentlig troede at fremtiden så lidt lys ud med henhold til at få lidt mere fritid, så er spillene begyndt at vælte ind. Eftersom jeg er den eneste der pt. har en debug Xbox 360, så er det kun mig der kan anmelde spil der kommer til denne.

Som bekendt er jeg godt igang med Ninja Gaiden 2, men i dag kom postbudet så med LEGO Indiana Jones - et spil som jeg har glædet mig rimelig meget til at få fingrene i. Jeg ved tilfældigvis også, at jeg på mandag får en af årets største titler til debug - jeg vil ikke helt løfte sløret for hvad det er for en endnu.

Sidst men ikke mindst, så har Marcus (den Svenske Redaktør) og jeg travlt med at lave de sidste rettelser færdige på den Svenske udgave af Xboxlife - vi går nemlig i luften på torsdag klokken 20.00. Nøøj hvor bliver det spændende :-)
09-05-2008 - 01:54

Ninja Gaiden 2

Ninja Gaiden 2

Ak ja, så sidder jeg igen oppe en sen nat. Denne gang fordi jeg endelig fandt mit eksemplar af Ninja Gaiden 2 - som på mystisk vis var forsvundet fra mit skrivebord i bedste ninja-stil.

Da jeg først smed skiven i maskinen spredte der sig lidt panik, grunden var ganske enkelt at jeg på grund af et tidligere anmeldt spil, havde fået sat regionen til Xboxen op til at være USA istedet for Europa. Da det blev løst kunne jeg med et lettelsens suk, starte Tecmo's kommende udgivelse op.

Der er tale om en såkaldt "preview" udgave af Ninja Gaiden 2, så grafikken er stadigvæk præget af småfejl og lignende, men indtil videre har det været ganske underholdende.

Jeg vil de næste par dage bevæge mig igennem Ninjaen Ryu Hayabusas univers - og naturligvis løbende fortælle dig om alle mine oplevelser.

Desværre må jeg ikke selv optage video eller tage screenshots fra spillet, så det bliver lidt sparsomt på den front. Til gengæld er der lige kommet en ordentlig bunke materiale fra spillet tidligere i dag.

Ninja Gaiden 2 udkommer den 6 juni eksklusivt til Xbox 360.

Opdatering:
Jeg har nu spillet Ninja Gaiden 2 i godt og vel et par timer, og må erkende at jeg er ganske godt underholdt. Det er naturligvis et klassisk Hack 'n slash spil, hvor man bare skal nakke alt på sin vej, finde forskellige energi og trick opgraderinger og så ellers bare begive sig ud på den ensporede vej som spillet nu engang er.

Umiddelbart håber jeg dog, at det grafiske niveau får et løft op inden at spillet bliver udgivet.

Glæder mig til at spille det noget mere i morgen - og i kan naturligvis forvente et par blogindlæg mere - hvis det ellers lykkedes for mig at komme forbi den monster store end-boss som jeg lige netop nu er løbet ind i.
05-05-2008 - 09:09

Næste gang du har en dårlig dag....

... så overvej lige følgende billeder :
03-05-2008 - 02:29

Ting man ikke bør gøre, imens man spiser nudler!

Inspireret af en snak omkring nudler som vi havde på vores chat under Grand Theft Auto IV lanceringen, besluttede jeg mig i dag for at købe nogle nudler. Normalt vælger jeg altid de klassiske "Cup nudler" som man kan få i de fleste supermarkeder - men i dag besluttede jeg mig for at købe 3x Xing Fu nudler for 17,95 i Føtex.

Her for 10 minutter siden fik jeg så lyst til en kop, varmer lidt vand, hælder det over nudlerne og venter efterfølgende i 4-5 minutter før jeg begynder at spise. De smager lidt sjovt - umiddelbart fordi jeg har været lidt utålmodig. Anyways af en eller anden årsag, Googler jeg lige "Xing fu" nudlerne og finder frem til en hjemmeside hvor en person skriver om sine oplevelser med selvsamme nudel-type.

Xing Fu nudler 

Ja, det er en larve på billedet. Personen der spiste samme nudler som mig, fandt en levende larve sammen med sine nudler. Du kan læse lidt mere (hvis du tør) her:

http://home24.inet.tele.dk/agni/foto/dansk_supermarked_netto.htm

Nogen vil måske mene at jeg er lidt sart, men de i forvejen halv dårlige nudler der ikke ligefrem smagte af kylling, blev pludselig ret uinteressante.

... / Skou "tilbage til Cup nudler".
01-05-2008 - 17:26

Lenovo X300

En hurtig video der sammeligner Mac Air med den nye Lenovo X300. Sidstnævnte går jeg lidt og overvejer at købe, men er kommet lidt i tvivl, da min Lenovo x60s brændte af allerede efter 4 måneder, og ikke rigtigt har kørt ordentligt efterfølgende.

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her