Morten Skou's blog
26-07-2009 - 21:51
22-07-2009 - 13:12

Kill -9

En "ny" form for rap er åbenbart opstået, nu er det slut med gangster-rap, geek-rap er fremtiden :-)

16-07-2009 - 08:20

The Beatles Rock Band

The Beatles Rock Band

Det er efterhånden et godt stykke tid siden at jeg har haft tid til at skrive i min blog. Dette skyldes at jeg ligesom så mange andre, blandt andet har været på Roskilde festivallen og i øvrigt haft alt alt for travlt på mit arbejde.

Anyways, så synes jeg lige at jeg ville dele lidt nyt med jer. Til trods for at det er sommer, så er der stadigvæk godt gang i spilbranchen, hvor tiden både går med nye udgivelser såvel som kommende. Som I ved var jeg jo en tur i London for at se blandt andet FIFA 10 - det er super optur, at jeg kunne banke de andre journalister, til trods for, at de gav udtryk for at de spillede FIFA regelmæssigt - såkandelæredet.

Jeg er også lige blevet inviteret med i en preview gruppe til Microsofts kommende Office 10. Desværre så synes jeg at flere af de ændringer de lavede ved sidste Office-udgivelse var med til at gøre det endnu mere besværligt at finde rundt - det håber jeg at de har fået gjort lidt bedre med den kommende.

Til sidst så vil jeg ønske alle Jer som skal deltage i X-Lan i Jylland, en rigtig god fornøjelse. De har godt nok lovet et voldsomt skybrud over Danmark på fredag, men Fresssh siger at de har massere af gaffatape :-) Jeg har sendt en lille pakke af sted med nogle goodies som I kan vinde til eventet. Jeg gætter på at Fresssh vil opdatere sin blog med billeder under eventet så vi andre også kan følge lidt med.

Nå ja, og så gæt lige hvad jeg skal i morgen? Jeg glæder mig totalt :-)

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her