Morten Skou's blog
27-02-2009 - 18:21

The Godfather II

Godfather 2


Jeg har netop fået fingrene i EA's kommende spil, The Godfather 2. Lige siden at jeg så spillet i Leipzig tilbage i august, har jeg gået og glædet mig til at få mulighed for at prøve det.

Derfor, vil jeg i løbet af weekenden blogge en hel masse om mine indtryk fra spillet. Desværre er det ikke tilladt at optage film fra det, så det må i leve uden :-)

Opdatering følger i morgen!
25-02-2009 - 20:48

Halo Wars: Den vildeste achievement

Da jeg fik fingrene i Halo Wars for et par uger siden, og efterfølgende gennemførte det i Co-op med min kammerat Simon (Valyc), så besluttede vi os for, at vi simpelthen måtte have den achievement i spillet der hedder "Running the Show".

Eftersom vi i en lang periode var de eneste 2 der spillede Halo Wars online, så tænkte vi at det nok skulle være nu eller aldrig, da den eneste måde man kan få den på, er ved at optjene 3.2 millioner points via online ranked kampe - en ting der naturligvis er lidt nemmere hvis man på forhånd bestemmer hvem der vinder kampene :-)

Running the Show achievement

Vi lavede hurtigt nogle beregninger, og kom frem til, at det ville tage ca. 44 timer at få den, hvoraf de 19 timer ville være trykkeri på "A"-knappen for at bygge enheder. Desværre var vores beregninger forkerte. En begrænsning i Halo Wars gjorde, at man kun kan spare 500.000 ressourcer op af gangen - hvilket vi først fandt ud af ret sent i processen. Det betød at de nætter hvor Xboxene havde stået tændt om natten for at spare op var gået tabt, da de 500.000 points allerede er opsparet efter små tre timer.

Jeg har ikke det præcise overblik over hvor mange timer der er blevet brugt på at få den, men jeg tror at vi nærmer os at mine to Xboxe har stået tændt i over 100 timer alene for denne achievement. Derudover havde jeg i forvejen fået en achievement der krævede 24 timers spilletid. Alt i alt har Halo Wars som minimum været i min Xbox i 150+ timer.

Vil du vide mere om hvordan man får de forskellige achievements i Halo Wars, så kan du læse vores lille Halo Wars Skulls guide her. Den er ikke helt opdateret endnu, men får sidste overhaling med bl.a. videoer og screenshots i løbet af i morgen.

"Running the show"-achievementen vil nok kræve ret meget tålmodighed at få når spillet først er blevet udgivet. Det kræver helt sindsygt mange kampe at opnå så mange points - så god fornøjelse hvis du går efter at få 1000GP i Halo Wars :-)

På fredag skal jeg iøvrigt repræsentere Danmark i en Halo Wars turnering imod et par andre Skandinaviske spilsider - resultatet skal jeg nok blogge om.06-02-2009 - 19:55

Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned

GTA IV: Lost and Damned

Tirsdag den 17. februar udkommer det første nye Xbox 360 eksklusive indhold til Grand Theft Auto IV spillet. Vanen tro, har Rockstar endnu ikke løftet særlig meget af sløret for hvad vi kan forvente - men det bliver der snart ændret på.

Næste tirsdag er jeg nemlig blevet inviteret en tur til London af Rockstar, og det er selvfølgelig det kommende indhold "The Lost and Damned" som jeg skal over og spille. Der er desværre en embargo på vores anmeldelse af dette ekstra indhold, men den udløber allerede den 12. februar - det vil sige næste torsdag!

Jeg glæder mig naturligvis til at se hvad Rockstar har fundet på denne gang.

Er du en af dem der næsten ikke kan vente til den 17. februar, så skal du helt sikkert lige se den her trailer.

Rigtig god weekend  - og husk at vi holder Halo 3 turnering næste weekend. Tilmeldingen kommer op i løbet af denne weekend.


Opdatering: Øv, søndag var jeg så uheldig at få et virkelig grimt knæk i ryggen og her tirsdag var det så slemt at jeg måtte droppe at tage ud i lufthavnen - dermed ingen dækning af det nye indhold til GTA IV. Pænt nedtur :(


02-02-2009 - 22:21

Carlsberg Sport Reklame - Pingvin

Jeg må erkende, at det reklamebureau som lige pt. laver Carlsbergs reklamer er helt geniale. Først lavede de reklamen med egernet der spillede fodbold i haven, og efterfølgende har de lavet reklamen med en pingvin der spiller bordtennis.
Kunne godt tænke mig at vide hvad reklamebureauet der laver disse film hedder, så hvis nogen har info, så kast en kommentar :-)

Opdatering: Der et reklamebureau der hedder & Co der har lavet dem.


Carlsberg sport

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her