Morten Skou's blog
29-04-2008 - 15:21

Gamespot gør det igen..

Da Kane & Lynch fra Ubisoft udkom, måtte Jeff Gertsmann fra Gamespot vinke farvel til sit job - åbenbart på grund af hans negative anmeldelse af spillet. Eidos havde den gang købt et komplet såkaldt "Takeover" på Gamespot, hvor hele siden var præget med et Kane & Lynch tema.

Nu er der noget der tyder på, at Gamespot igen har måtte gå på kompromis med normal journalist etik, eftersom de af endnu ukendte årsager pludselig hævede deres karakter for Grand Theft Auto IV fra 9.5 til 10.0.

Sjovt nok har Rockstar/Take2, ligesom Eidos, købt et takeover på siden, således at Grand Theft Auto IV fremgår ret tydeligt på forsiden af Gamespot.

Beviser:

GTA IV 9.5

Lidt senere på dagen kom så den nye karakter:

GTA IV 10.0

Og så deres ellers pæne GTA IV takeover på forsiden:

GTA IV takeover Gamespot


Spørgsmålet er nu, om man som læser overhovedet kan tillade sig at stole på Gamespots anmeldelser - eller om de, som der er mange rygter om, rent faktisk er "til salg" - dvs. at man kan betale sig fra at få en god anmeldelse.27-04-2008 - 19:17

Grand Theft Auto IV

Puha, sikke en dag... Jeg har lige lagt sidste hånd på min anmeldelse af Grand Theft Auto IV og korrekturlæseren er lige netop nu igang med at rette teksten igennem.

Jeg regner med at vi har anmeldelsen af årets spil oppe i løbet af 10-15 minutter.


Grand Theft Auto IV anmeldelse
25-04-2008 - 14:14

Grand Theft Auto IV

Efter en lille dags forsinkelse, ankom Grand Theft Auto IV endelig med et express bud i dag.

Grand Theft Auto IV

Embargoen udløber søndag klokken 18.00, så der kan i forvente en anmeldelse af spillet.

23-04-2008 - 22:38

Grand Theft Auto IV

Som et af de få sites i Danmark, fik jeg i dag muligheden for at undskrive en streng NDA (Non-Disclosure Agreement) med Rockstar, der betyder at jeg i morgen vil modtage et eksemplar af Grand Theft Auto til anmeldelses-brug.

Embargoen på Grand Theft Auto gælder frem til på søndag, det vil sige at i kan forvente en lækker anmeldelse af Grand Theft Auto IV allerede på søndag omkring midnat (jeg skal lige have dobbelt-tjekket tidspunktet).

Der er dog en lille teknisk udfordring: Lørdag er jeg nemlig sammen med en masse af vores skribenter til fest hos EA (EA Play). Heldigvis ser det ud til, at jeg i min brandert bare kan smide anmeldelsen op med en bærbar og et 3-modem.

Spillet kommer dog i helt perfekt timing, da jeg trænger til noget afslapningen oven på et stort projekt. Som nogen af jer, ikke mindst skribenterne, har bemærket, så har jeg været rimelig meget fraværende den sidste måned. Dette skyldes, at jeg har arbejdet intensivt på at udvikle et nyt stort website.

Der er tale om websiden til et nyt livsstils / gadget magasin, dvs. et fysisk blad, som faktisk bliver Danmarks største, med hele 160.000 i oplag.

Websiden går i luften på lørdag, samtidigt med at det bliver sendt ud til alle Jyllands Postens abonnementer. Det bliver også muligt at tilmelde sig som abonnement via websiden - hvorefter man ganske gratis vil modtage bladet hver måned (man skal dog betale for fragten - 9,50 pr. blad). Bladet er en ordentlig mobbedreng på imellem 60 og 72 sider.

Tilfældigvis faldt jeg over første udgave af bladet. Det er faktisk blevet ret godt, dog kunne der godt være en større Xbox-sektion i bladet - men det må jeg jo arbejde på at overtale dem til!

Jeg skriver nok et indlæg mere, når vi er gået i luften :-)


GISMO


16-04-2008 - 23:02

Xbox 360 reperation - ny rekord?

Jeg har lånt en af mine Xbox 360 konsoller ud til en af mine kammerater, desværre døde den for kort tid siden med den velkendte RROD. Anders (som han hedder), prøvede naturligvis håndklædde tricket med stor success et par gange - men kunne naturligvis ikke helt undgå, at Xboxen måtte en tur på værksted.

Den blev afhentet af UPS imandag den 7. april, få timer efter at han havde ringet til Microsofts support. I dag den 16. april kom den så retur med et nyt motherboard. Dvs. at den var væk i godt og vel 10 dage - præcis det antal dage som Microsoft tidligere har lovet skulle være standard.

Om det er rent tilfældigt, om det hænger sammen med at alle efterhånden har fået fikset deres Xboxe og de dermed har mindre travlt på værkstedet, eller om det skyldes at Microsoft har taget problemerne med lange reperationstider alvorligt må stå hen i det uvisse. En ting er dog sikkert, 10 dage er til at overleve, selv om det naturligvis stadigvæk er ærgeligt at skulle sende den afsted.
14-04-2008 - 17:55

GTA IV karakterer

Selv om jeg har lynende travlt i denne uge, og derfor ikke er specielt meget online, så synes jeg alligevel, at jeg lige ville skrive et hurtigt blogindlæg om Rockstars metoder til at få gode karakterer.

Jeg har hørt rygter om, at Rockstar kun har inviteret den del af pressen over til at se spillet inden udgivelsen, som nærmest ville garantere at give GTA IV gode karakterer. Derfor vil vi med stor sandsynlighed se en lang bunke af hvad jeg nærmest vil kalde for "betalte 10-taller" dukke op rundt omkring.

Hvorvidt det bare er rygter, eller om der rent faktisk er en smule sandhed i det, vil vi naturligvis først kunne finde ud af når de forskellige karakterer begynder at dukke op. Eneste måde, hvorpå man kan finde ud af om disse 10-taller rent faktisk holder, er ved at købe spillet og prøve det selv.

Anyways, så vil jeg gerne forudsige, at Gamereactor samt det Danske magasin Edge (mener jeg det hedder) begge giver GTA IV et 10-tal.

Opdatering:
OXM (Official Xbox Magazine) har lige givet det et 10-tal.
Official PlayStation Magazine ligeledes et 10-tal.

10-04-2008 - 14:20

Destroyer of worlds...

Fluffy - Destroyer of worlds

Faldt lige over dette billede, og ville dele det. Verdens ondeste hund!
09-04-2008 - 17:03

Opfordring: Besøg vores sponsorer

Jeg har vidst engang lavet et lignende indlæg i min blog før, men det lykkedes ikke at finde det igen.

Som jeg før har skrevet, så er Xboxlife.dk jo heldigvis ganske gratis at bruge - en ting jeg gør alt for at bibeholde. Dette betyder naturligvis, at pengene skal komme et andet sted fra, i Xboxlife's tilfælde bliver siden financieret blandt andet ved hjælp af de reklamer, som er placeret strategisk rundt omkring på siden.

Desværre er der ikke helt nok der klikker på bannerne for at besøge vores sponsorer. Dette kan i værste fald betyde, at vi bliver nød til at anvende såkaldte pop-up, eller pop-over annoncer, som dækker en del af indholdet i et par sekunder. Et andet alternativ er at lave en reklame-forside, lidt ala det som Gamereactor har.

Personligt hader jeg disse former for reklamer, da de er røvirreterende. Derfor vil jeg gerne igen opfordre jer til, bare engang imellem, at besøge vores annoncører. Vi får som regel ikke penge for at folk klikker på reklamerne - men en fast pris for at have dem på siden.

Kort sagt: Synes du at vi gør det godt her på Xboxlife, og synes du at en af vores annoncører har et interessant banner, så klik og se hvad de har at byde på.

En af de andre måder du kan støtte Xboxlife på, er naturligvis ved at handle hos Coolshop.dk via http://coolshop.xboxlife.dk (eller andre links til Coolshop som du finder på officielle sider).

På forhånd tak :-)


05-04-2008 - 20:53
02-04-2008 - 16:01

Ny musikvideo med Xbox 360

Endnu en gang har Microsoft vidst været ude med pengepungen (eller nogle gratis spil?).

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her