Morten Skou's blog
21-05-2013 - 19:21

Xbox One

Så fik Microsoft afsløret navnet på deres nye konsol, og det blev som du måske allerede har hørt Xbox One.

Der er kommet meget forskelligt feedback på Microsofts show, både positivt og negativt - personligt synes jeg dog at det var rimelig positivt og den nye Xbox One var egentlig mere eller mindre som jeg havde regnet med. Jeg har tidligere nævnt herinde, at jeg regnede med at Microsoft med den næste Xbox, ville forsøge at samle hele stuen i en enkelt kasse, og det må man sige at de har forsøgt.

Xbox One

Selv om showet afslørede en hel del ting, herunder hvordan selve Xbox One, Kinect og den nye controller ser ud, så synes jeg stadigvæk at vi mangler svar på nogle ret vigtige ting her og nu. Jeg gætter dog på at vi vil få  mange af dem besvaret allerede om et par uger, når Microsoft løfter endnu mere af sløret under deres E3 pressekonference den 10. juni.

Umiddelbart ser det for mig ud som om at, Microsoft har valgt at løfte sløret for et par af de lidt mere "kedelige" ting, så debatten om den krævede internetforbindelse og muligvis også gebyret for brugtespil allerede er startet nu. Dermed kan de bruge E3 til at fremvise det som mange core-gamere sukker efter lige nu, nemlig spil, spil og spil!

- Kan man bruge de nuværende controllere med den nye Xbox One?
- Kan man fortsat bruge nuværende headsets, og vil voice virke?
- Vil spil fremover være beskyttet af HDCP?
- Får vi mon TV funktionaliteten til Danmark?
- Er strømforsyningen indbygget, eller er det en kæmpe klods som ved Xbox 360?

Hvilke spørgsmål synes du ikke at vi har fået besvaret? 


16-05-2013 - 21:22

10 spil jeg gerne så på Xbox 720

Nu er der ifølge vores counter i toppen af Xboxlife.dk, kun 4 dage og 21 timer til at Microsoft løfter sløret for den kommende Xbox-konsol. Ligesom så mange andre, så glæder jeg mig naturligvis til at se hvad den nye Xbox er for en størrelse.

Der har været mange gætterier omkring navnene, jeg hælder selv mest til at den bare kommer til at hedde Xbox eller Xbox Fusion - Xbox Infinity, tjah den er vel plausibel nok, og lyder egentlig bedre end Xbox Fusion, men det virker lidt oplagt i forhold til at Disney også har et spil på vej der hedder Disney Infinity.

Anyways, så skulle dette blogindlæg jo handle om hvilke 10 spil som jeg rigtig godt kunne tænke mig at se på den kommende Xbox-konsol, so here goes:

10. : Forza Motorsport 5
Jeg er fuldstændig overbevist om, at vi kommer til at se endnu en efterfølger til en af de mest populære bilserier på både Xbox og Xbox 360. Med de nye kræfter som den kommende Xbox jo nok har, så kan Turn 10 uden tvivl lave et virkelig flot spil, der endnu en gang nok vil hæve niveauet for realismen i bilspil.

9.  Red Dead Redemption 2
Jeg tror egentlig at dette spil for mig er et af de bedste spil der udkom til Xbox 360 og derfor håber jeg på at Rockstar forbarmer sig og laver en efterfølger.  

8. Project Gotham Racing 5
Endnu et rigtig fedt bilspil som jeg har brugt mange timer sammen med på Xbox 360, det kunne være super fed hvis denne arcaderæser også dukkede op på den næste Xbox.

7. Guitar Hero / Rock Band
Selv om musikgenren til sidst var så udmalket at den mere eller mindre gik død i sin egen success, så kunne jeg egentlig godt tænke mig at der også udkom en af disse titler til den næste Xbox. Der skulle selvfølgelig, igen, være nogle nye features (forhåbentlig ikke Kinect) som udnytter de nye kræfter som Xboxen har. 

6. Condemned 3
Det første Condemned husker jeg stadigvæk som et virkelig fedt spil, hvor uhyggen var lavet så perfekt at jeg faktisk aldrig rigtig fik taget mig sammen til at gå i gang med Condemned 2. Jeg var ganske enkelt ved at pølle i bukserne flere gange.

5. Scene It
Jeg synes at der mangler Quiz-spil til Xbox. Scene It spillene var rigtig underholdende, og jeg har ved flere gange spillet det sammen med vennerne når de var på besøg. Desværre er der ikke rigtigt sket noget på den front i et stykke tid - men man har vel lov til at håbe.

4. Crackdown 3
Crackdown står for mig også som et af de bedste og sjoveste spil jeg har spillet på Xbox. Jeg håber virkelig at det får lov til at komme igen til den nye Xbox.

3. LEGO-spil
LEGO spillene, hvad enten det er LEGO Batman, LEGO Indiana Jones, LEGO Harry Potter osv. har været enormt underholdende og jeg er egentlig slet ikke i tvivl om at vi nok skal få dem at se på den næste Xbox, de er ganske enkelt super populære.

2. Burnout
Burnout Paradise står ligesom mange af de andre spil på denne liste, for mig som et af de sjoveste og mest fængende spil jeg har prøvet. Jeg husker stadig at jeg sad og spillede i mange timer sammen med Rotator i et forsøg på at gennemføre en masse forskellige challenges i spillet. 

1. Mass Effect
Endnu en titel som jeg har spillet voldsomt meget, fed historie og rigtigt fedt gameplay. Jeg er nu også ret overbevist om, at EA udgiver et par af disse til den nye konsol.

Udover de 10 nævnte, som i øvrigt er i rimelig tilfældig rækkefølge, så er der naturligvis også boblere i form af eksempelvis Halo, Call of Duty, Battlefield 4, Need for Speed, FIFA, F1, Grand Theft Auto og Borderlands.

Hvilke titler kunne du godt tænke dig at se på den næste Xbox? Skriv en kommentar! 
10-05-2013 - 23:56

Koncenteret luft på dåse

Der er efterhånden et hav af udstyr til gamere, meget af det synes jeg selv virker rimelig overflødigt - jeg nævner i flæng: "sved-tape" til controlleren, gule gamerbriller, specielle gamer handsker, dimser der gør de analog-sticks højere, controllere der garanterer "no slow turns" og controllere med specielle modifikationer der skulle gøre dem der bruger dem bedre til de spil de spiller.

Men den anden dag faldt jeg tilfældigt over noget, der med garanti bliver det næste hit indenfor gaming: luft på dåse med en høj ilt procent. Den normale luft som vi til dagligt indånder, indeholder op til 21% ilt, men køber man en omgang ilt på dåse, så kan man faktisk få hele 89% ilt, hvilket må være 68% bedre, right? 

Du har muligvis set elite sportsmænd gøre brug af iltmasker efter at de eksempelvis i NFL har ydet en stor indsats på banen og skal komme til hægterne igen hurtigt. Hvorfor skulle pro-gamere, der i forvejen har investreret i alle de førnævnte ekstra ting, ikke gå all in og forsøge at øge deres reaktionsevne samt evnen til at koncentrere sig i længere tid af gangen, ved at indånde bedre luft? 

Ok, dette blogindlæg skal muligvis tages med et gran salt, men luft på dåse med en ilt-procent på 89 er altså rigtigt nok. Producenten lover at det hjælper imod jetlag, nedstemthed, hovedpine, tømmermænd, giver flottere hår og en pænere hud. Om det virker har jeg svært ved at vurdere, men jeg kunne selvsagt ikke dy mig for at købe en dåse, som jeg altså fik ind af døren i dag.

Ilt på dåse - luft på dåse med høj iltprocent

Det kommer i 4 forskellige varianter, men der var kun den med "Tropical Breeze" på lager da jeg bestilte, så det blev altså den. Den lugter lidt af Pina Colada, så det er jo fint nok. Egentlig virker den lidt sjov, for da jeg hev dåsen op af kassen fra Coolstuff.dk, så virkede dåsen fuldstændig tom - men OK, luft vejer jo ingenting, så det er måske alligevel ikke så underligt :-)

Jeg har prøvet at indånde det et par gange, man får det ud af dåsen på samme måde som man gør med eksempelvis en deodorant. Det lugter som sagt ganske sjovt, men jeg synes ikke rigtigt at jeg mærkede nogen egentlig effekt på daværende tidspunkt. Jeg har dog tænkt mig at prøve det af igen, når jeg på et tidspunkt bliver forpustet for at se om man hurtigere får vejret igen.

Ilt på dåse / BixOX kan købes hos Coolstuff.dk for 65 kroner pr. dåse, men hey - hvis de gør mig til en bedre gamer, så skal jeg lige have bestilt et par kasser af dem der med det samme!

Hvis du besøger CoolStuff via dette link, så støtter du samtid Xboxlife med en procentdel af salget.

Hvilken Gadget hos CoolStuff synes du er sjovest? Skriv en kommentar!Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her