Morten Skou's blog
19-06-2007 - 23:45

SHG - en super hardware forhandler

Jeg har netop bestilt 2GB ekstra RAM til vores kære server som driver Xboxlife.dk og Console.dk. Til at starte med, blev jeg anbefalet at købe noget HP RAM. Prisen på dette var cirka 3000 kroner ex. moms, hvilket jeg synes er en hel del for sølle 2GB, og prisen er med garanti påvirket af, at der sidder et lille HP klistermærke på ramblokken.

Istedet for de super dyre HP RAM, så valgte jeg løsning 2: At snakke med Lars som ejer Gate2prices.dk. Lars er super hardware mand, og har gentagne gange hjulpet mig med at finde det rigtige, før jeg køber - tak for det :-)

Anyways, det lykkedes ham at finde noget RAM, med præcis samme specifikationer som det man kunne købe fra HP, endda af mærket Kingston, der mig bekendt er et super godt mærke når det kommer til hukommelse. Prisen for 2GB endte på ca. 1200 kroner inklusive moms - købt hos SHG, naturligvis.

Og nu til den egentlige mening med dette blogindlæg: SHG. Der findes som bekendt rigtigt mange onlineshops som sælger hardware, og jeg har prøvet mange af dem. Jeg tror at mange går ind på EDBpriser.dk eller Gate2prices.dk for at finde den bedste pris når de skal købe hardware. Dette er jeg holdt op med efter at jeg har prøvet SHG gentagne gange.

Jeg synes ganske enkelt at deres service er rigtig god, man bliver eksempelvis hele tiden holdt opdateret med status på sin ordre og jeg har flere gange oplevet, at de rent faktisk får varerne hjem til den lovede tid. Jeg har også haft ringet til deres telefonsupport, som ligeledes var meget høflig og kunne give mig svar på de ting jeg spurte om - lækkert!

Derfor, en stor anbefaling af SHG.dk her fra mig. Jeg vil hellere betale lidt ekstra og støtte op om et sted der lader til at have super meget styr på det de laver, end at betale lidt mindre og ikke være sikker på om varerne kommer frem. Ærgeligt at de ikke sælger Honda Civic's :-)


Har i haft lignende lækre oplevelser hos SHG? Eller måske nogle negative? Kast en kommentar!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her