Morten Skou's blog
25-05-2011 - 16:55

Release Info til iPhone

En App-udvikler jeg kender har lavet en lille fiks applikation til iPhone som netop er kommet på Apples Appstore i dag. Det den gør er ganske simpelt at vise releasedatoer og ratings for de forskellige spil. Den har både data fra Xbox, Playstation, PC, Wii, DS og PSP.

Den er stadigvæk meget simpel, og kan kun vise "Newly Rated" og Releases fra de forskellige regioner, men mon ikke der kommer lidt udvidelse på den senere hen. 

Jeg synes personligt at det er flot at han har fået en app godkendt hos Apple, det er altid sjovt som udvikler at se hvordan det man laver pludselig kan bruges af en masse mennesker. Så tillykke her fra :-)


Release info

Appen koster 6 kroner, tjek den ud på Apples Appstore her.
12-05-2011 - 19:39

Razer Onza Tournament Edition

Så er der netop dukket et eksemplar af Razer Onza Tournament Edition, altså den nye Xbox 360 controller fra "pro" hardware fabrikanten Razer. Den kan så vidt jeg ved, ikke købes i Danmark endnu, men Coolshop sælger Tournament Edition til 599 og den normale udgave til 369 fra slutningen af maj.

Razer Onza Tournament Edition
Jeg regner med, at være klar med en anmeldelse af Razer Onza controlleren i løbet af weekenden og ser faktisk frem til at prøve den, for kan den nu leve op til forventningerne? Og gør det i virkeligheden en forskel om man kan justere modstanden på thumbsticks eller ej? 

Fortsat dejlig torsdag.

Opdateret: Jeg er nu klar med min anmeldelsen af Razer Onza Tournament Edition.

05-05-2011 - 21:03

Lidt om Blå Burn/Agave

Først og fremmest, så synes jeg lige at jeg vil dele med jer, at jeg siden midten af januar, ikke har drukket Cola i nogen som helst form. Det er lidt vildt, eftersom jeg hele mit liv har indtaget rigelige mængder af den så populære læskedrik. Det overraskende er, at jeg ikke engang forsøgte at holde op med at drikke den - der skete ganske enkelt bare det, at jeg en dag pludselig ikke kunne udstå smagen af Cola. Nu finder jeg ganske enkelt smagen decideret ulækker :-)

Den anden ting som jeg ville dele, er at jeg for efterhånden et godt stykke tid siden, tilfældigt fik prøvet denne, vidst nok, ret nye smagsvariant af energidrikken Burn. Den smager ifølge det der står på dåsen, af æble, kiwi og blå agave (en eller anden spøjs plante). Sammenlignet med andre energi drikke, som f.eks. Red Bull - som jeg egentlig ikke rigtigt kan lide smagen af, så smager den her "Blå" Burn ganske adeles fremragende.

Blå Burn Agave

Der er lige så meget koffein i som i Red Bull, nemlig 32mg pr. 100ml. 

Prøv den næste gang du står og skal bruge et skud energi til de lange gameraftener, eller sammen med diverse alkohol tror jeg faktisk også at den er ganske udemærket.
03-05-2011 - 22:07

Search & Destroy

Jeg synes ikke at Dark x Crow skulle være den eneste, så her er en af mine bedre Black Ops Search & Destroy kampe som jeg spillede den anden dag. Jeg kommer ind i kampen da mit hold er bagud 2-1, vi ryger ned på 3-1 og vender så kampen til 4-3 - altid en rar fornemmelse når det sker :-)

Et af de bedste calls jeg lavede, var omkring 6.20, hvor jeg vælger ikke at plante bomben, men istedet går uden om og bakker væk fra skuret..

02-05-2011 - 17:23

250 timer i godt selskab

Call of Duty: Black Ops

I aftes rundede jeg 250 timers online spilletid i Call of Duty: Black Ops, og det fik mig til at tænke på hvor lang tid det egentlig er, jeg har brugt foran Xboxen med dette spil - lidt uhyggeligt faktisk.  Men jeg synes nu at der er noget hyggeligt over at sidde og spille sammen med mine venner, samtidig med at jeg desperat forsøger at nå op på prestige 15. Lige nu er jeg på prestigelevel 9, så der desværre et godt stykke endnu :-)

Nogle andre sjove stats er at jeg har lavet 24809 kills, hvoraf 1999 var med headshots fordelt på 2234 kampe, hvoraf 1379 af dem blev vundet og 855 tabt. Mit favoritvåben har været M16'eren, som jeg har brugt til 6097 af drabene, stærkt efterfulgt af AK74u med 4806 kills. Til sidst er der min kniv, den har skåret sig igennem 1880 ud af de 24809 kills, faktisk en pæn andel.

Hvor lang tid har du spillet? Hvilken prestigelevel er du? Og satser du på at nå op på level 15? :-)

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her