Morten Skou's blog
18-06-2008 - 14:40

En anelse useriøst?

Som du måske ved, er Atari på vej med det længe ventede Alone in the Dark spil. Tidligere på året var Mikkel Winther og undertegnede oppe hos Atari og prøve det, og jeg må erkende at jeg ikke helt kan nikke genkendende til den karakter som Gamereactor i Norge har valgt at give spillet.

Alone in the Dark

Omvendt har de givet et spil som Haze, som er blevet nakket af de fleste andre medier, et fint 7-tal. Mit gæt er at der ligger noget andet bag denne karakter.

Alone in the Dark udkommer i morgen, er du en af dem der har forudbestilt det, må du meget gerne skrive indtryk fra spillet i din blog.

Opdatering:
Jeg har netop snakket med Atari og de har først sendt spillet til Gamereactor i Norge og andre medier i går - dermed er det helt umuligt at anmelderen kan have spillet en rigtig udgave, eller i det mindste dårligt have nået at spille det ordentligt, hvis de først har modtaget det med morgenposten i dag.
17-06-2008 - 03:50

Topspin 3 - Fustrerende svært!

Som du måske allerede har opdaget, hvis du har set mine videoer fra Topspin 3, så har jeg netop fået det ind af brevsprækken og er godt igang med at bevæge mig forsigt ind i det. Videoerne som er optaget, var primært for at give jer et intryk af hvor lækker grafikken egentlig er i spillet - og så naturligvis at få testet muligheden for brugerupload af videoer.

Anyways så tænkte jeg, at det naturligvis nok var en god ide at tage en tur på "Tennis skolen" før jeg kastede mig ud i diverse turneringer og karriere-delen af spillet. Jeg har jo prøvet Topspin 3 for et par uger siden, og var derfor godt klar over hvor svær styringen i spillet egentlig er. Det hele handler ganske enkelt om at time sine taste-tryk, en ting der lyder ret simpel, men som åbenbart kan tage en hel del tid at lære.

Efter et godt stykke tid på skolebænken, var jeg endelig ved at være igennem Tennis skolen - men så skete det der ikke måtte ske: jeg sad fast. Sværhedsgraden er ganske enkelt så høj, at jeg var ved at knække min Xbox 360 controller i ren raseri. Træningen går ud på, at man skal skyde de forskellige skud og samtidigt ramme små firkanter på banen - firkanterne bliver så mindre og mindre og er naturligvis placeret alle andre steder på banen end der hvor jeg rammer. Jeg vil gætte på, at jeg har brugt et par hundrede skud, på en øvelse der teoretisk burde kunne klares med 8.

Hvis ikke det var fordi at klokken er så mange som den er, så var controlleren nok blevet knækket - eller i det mindste hamret ned i gulvet.

Nu skal det lige siges, at jeg rent faktisk er temlig stor Topspin fan. Jeg var med til at starte og sponsorere et af de første store turneringssites til netop Topspin - men Topspin 3 er ganske enkelt så fustrerende svært, at jeg tror at der vil være en hel del gamere der ender med at give op før de er kommet rigtigt igang.

Ifølge udvikleren er det dog med fuldt overlæg, at de har lavet sværhedsgraden så højt. Det skulle være så "realistisk" som muligt, så hvis man møder Roger Federer i starten af sin karriere, så er han eksempelvis stadigvæk lige så svær som hvis man mødte ham i slutningen af spillet. Dette er egentlig en meget god ide - men hvorfor helvede skal styringen være så sindsygt svær at håndtere?

Meget vel, det kan være at det bare er et spørgsmål om træning, og jeg hopper naturligvis op på hesten igen i morgen efter et par timers søvn.

Til dem af jer som har spurgt til hvor vores preview af Topspin 3 bliver af, så kan jeg sige at det blev droppet ganske enkelt af den årsag, at vi fik at vide at en retailudgave af spillet var lige på trapperne. Det giver ikke rigtigt nogen mening at have et preview oppe så få dage før en egentlig anmeldelse af selv samme spil.

13-06-2008 - 04:40

Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots

Jeg har aldrig været den store fan af Metal Gear Solid serien, faktisk har jeg ca. spillet noget ala 10 minutter af Metal Gear Solid 2 og så ikke mere.

I dag lå Metal Gear Solid 4 dog i min postkasse, og da der skal skrives en anmeldelse af det til næste udgave af GISMO magasinet, så bliver jeg lidt nød til at løbe hurtigt igennem det, før Mikkel i weekenden skal anmelde det til Console.dk. Det betød også at jeg for første gang i nok 3 måneder (igen igen) måtte tænde for min PlayStation 3, for at bruge den til andet end Blu-ray film :-)

Eftersom jeg aldrig rigtigt har været vild med stealth spil generelt, så var jeg egentlig ikke speciel glad for at skulle spille Metal Gear Solid 4, men har alligevel spillet det det meste af natten og må erkende at Konami nok har lavet det flotteste spil jeg endnu har set til næste generation af konsollerne - desværre er det jo eksklusivt til PlayStation 3.

Spillet virker nærmest som een lang film, der er uhyggeligt mange film sekvenser hvor man bare sidder og lader kæben falde ned på bordet. Historien i spillet er også, indtil videre, helt fantastisk - man bliver nærmest fortryllet af det univers som det hele foregår i. Nogle folk ville måske mene at der er for mange film og for lidt gameplay - det er nok en smagssag. Til gengæld er spillet langt fra så sniger/stealth-agtigt som jeg frygtede, i princippet kan man nærmest gå igennem det i bedste Call of Duty stil og bare nakke alt på sin vej. Det afhænger dog muligvis af hvilken sværhedsgrad man vælger at spille det på.

Det eneste problem som jeg synes der er indtil nu, er egentlig styringen, specielt når man skal gå fra at sigte i 3. person til 1. person - det kræver 3 tastetryk, en ting der til at starte med virker ret besværligt.

Rasmus skrev ved 2 tiden, at han allerede var løbet igennem det på små 12 timer, så jeg håber på at kunne nå helt igennem inden at det skal sendes videre i morgen kl 20.

Og så lige en kort opsummering:
- Fantastisk historie, også selv om man ikke har spillet de andre spil i serien.
- Flotteste næste generations spil indtil videre.
- Virkelig fængende.

Det er virkelig et godt stykke arbejde der er lagt i dette spil, ekstremt syndt at det ikke også udkommer til Xbox 360. Omvendt så er dette helt sikkert et spil der kan sælge flere konsoller for Sony.
11-06-2008 - 16:46

World of World of Warcraft

En spiludvikler har taget World of Warcraft et enormt skridt videre, tjek rapportagen:

World of World of Warcraft
07-06-2008 - 02:05

Roskilde Festival

Som jeg tidligere har skrevet, så skal jeg naturligvis på Roskilde Festival i år - jeg bor ca. 400 meter fra selve festivalspladsen, så jeg ville blive en del af festivallen uanset om jeg vil det eller ej!

Anyways, så er jeg rimelig skuffet over programmet på Roskilde Festival i år - der er måske 10 bands som jeg gerne vil se, men INGEN bands som jeg absolut brænder efter at se.

Derimod kom jeg lige til at kigge på programmet for Smukfest (Skanderborg Festivallen), hvor der i modsætning til Roskilde Festival, er rigtigt mange fede bands som jeg godt gad at se :

Rocazino
Alphabeat
L.O.C
Volbeat
Dodo & The Dodos
Lars Lilholt Band
Gnags
Infernal
Thomas Buttenschøn
Michael learns to rock
Danser med drenge
Anna David
Buhan G
Magtens Korridorer
Savage Rose
Suspekt
Saybia
Carpark North
Kashmir
Lenny Kravitz
Østkyst Hustlers
Big fat snake
Tue West
Johnson
Alexanderband
Ace of Base
Johnny Madsen
Eric Clapton
TV-2
Rungsted Kreutzfelt

Derudover er der en masse "Jam"-bands, dvs. bands der spiller kopisange af de rigtige bands.

Hvorfor tager jeg så ikke på Skanderborg? Det er ganske enkelt for langt væk - desværre :(

For øvrigt så jeg lige Kashmir i Tivoli her til aften - meget overraskende, så spillede sange fra deres gamle album: Travelogue - mit totalt favorit album. De har ellers tidligere sagt, at de ikke ville spille "de gamle sange" mere, fordi det var en periode de gerne ville videre fra.

Lyden til koncerten var rimelig skuffende, selv bandet brokkede sig over det - 2 gange endda, men intet skete. Skulle jeg give en karakter, så ville det med en tåre i øjnene blive 3-stjerner. Ingen tvivl om at Kashmir KAN gøre det langt bedre.
03-06-2008 - 15:43

Xboxlife Shizzle Nizzle!

Xboxlife kop

Og en musemåtte:
Xboxlife musemåtte


Der arbejdes også på nogle officielle Xboxlife t-shirts igen, dog ingen ETA på det.01-06-2008 - 15:16

Racedriver: GRID

Til trods for at jeg er en rimelig travl mand for tiden og har gang i et par større betalte projekter, så synes jeg alligvel at jeg måtte tage en slapper i går aftes. Eftersom Racedriver GRID lå på bordet, så besluttede jeg mig for lige at prøve det, inden det skal sendes videre til Dennis (Rotator).

Jeg havde ikke rigtigt nogle forventninger til spillet, selv om de forskellige videoer fra det ser ganske fede ud - men efter at have spillet det nærmest hele natten, så må jeg lige skrive dette blogindlæg. Racedriver: GRID er ganske enkelt RØV FEDT. De mange forskellige muligheder for at køre forskellige løbstyper i forskellige bilklasser tiltaler mig meget, det giver en dejlig form for afveksling i gameplayet.

Anyways, fortsat god dag - husk nu at nyde solen, som heldigvis også er der i næste uge, så jeg selv kan nå at få lidt ud af den :-)

Racedriver: GRID
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her