Morten Skou's blog
26-02-2007 - 15:34

Kvinders tankegang nu dokumenteret

Det er endelig lykkedes for forskere at analysere og dokumentere den kvindelige tankegang. Se den videnskabelige illustration herunder.
24-02-2007 - 16:49

PlayStation 3 sang - How you killed your brand


Sangen snakker vidst for sig selv.

24-02-2007 - 15:04

Et par nye PlayStation 3 spil

Så lykkedes det endeligt for mig at komme igennem snedriverne, og ned på posthuset for at hente en pakke med et par længe ventede PlayStation 3 spil.

Specielt glæder jeg mig til at prøve Formula 1, da demoen til dette spil tyder på at det kan blive rigtigt fedt.
PlayStation 3

Nu står weekenden ellers på poker med vennerne, PlayStation 3 spil og ikke mindst geninstallering af vores mailserver.
22-02-2007 - 23:41

Chuck Norris Jokes

Jeg synes at de forskellige Chuck Norris jokes som findes rundt omkring på nettet, er uhyre sjove. Derfor vil jeg samle lidt af de sjoveste her.

Here goes :


Guns don't kill people - Chuck Norris kills people.

There is no theory of evolution. Just a list of creatures that Chuck Norris allows to live.

Chuck Norris don't sleep. He waits.

Chuck Norris has two speeds: Walk and kill.

The leading causes of death in the U.S are: 1) Heart Disease, 2) Chuck Norris, 3) Chancer.

Chuck Norris once roundhouse kicked someone so hard that his foot broke the speed of light, went back in time, and killed Amelia Earhart while she was flying over the Pacific Ocean.

Crop circles are Chuck Norris' way of telling the world that sometimes corn needs to lie down.

The Great Wall of China was originally created to keep Chuck Norris out. It failed miserably.

When Chuck Norris sends in his taxes, he sends blank forms and includes only a picture of himself, crouched and ready to attack. Chuck Norris has not had to pay taxes, ever.

What was going through the minds of all of Chuck Norris' victims before they died? His shoe.

Police label anyone attacking Chuck Norris as a Code 45-11.... a suicide.

Chuck Norris doesn't churn butter. He roundhouse kicks the cows and the butter comes straight out.

If you spell Chuck Norris in Scrabble, you win. Forever.

Chuck Norris originally appeared in the "Street Fighter II" video game, but was removed by Beta Testers because every button caused him to do a roundhouse kick. When asked bout this "glitch," Norris replied, "That's no glitch."

Someone once tried to tell Chuck Norris that roundhouse kicks aren't the best way to kick someone. This has been recorded by historians as the worst mistake anyone has ever made.

Chuck Norris can hit you so hard that he can actually alter your DNA. Decades from now your descendants will occasionally clutch their heads and yell "What The Hell was That?"

The Chuck Norris military unit was not used in the game Civilization 4, because a single Chuck Norris could defeat the entire combined nations of the world in one turn

In an average living room there are 1,242 objects Chuck Norris could use to kill you, including the room itself.

When Chuck Norris falls in water, Chuck Norris doesn't get wet. Water gets Chuck Norris.

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could Chuck Norris? ...All of it.

When an episode of Walker Texas Ranger was aired in France, the French surrendered to Chuck Norris just to be on the safe side.

For some, the left testicle is larger than the right one. For Chuck Norris, each testicle is larger than the other one.

Chuck Norris ordered a Big Mac at Burger King, and got one.

Chuck Norris doesn't believe in Germany.

Chuck Norris doesn't stub his toes. He accidentally destroys chairs, bedframes, and sidewalks.

Chuck Norris recently had the idea to sell his urine as a canned beverage. We know this beverage as Red Bull.

Chuck Norris doesnt wear a watch, HE decides what time it is.


Og til sidst min favorit :
Chuck Norris once shot down a German fighter plane with his finger, by yelling, "Bang!"22-02-2007 - 18:06

Hvor er mennesker egentlig underlige

I dag på Ekstra Bladet kunne man læse en historie om nogle fiskere, der i nærheden af New Zealand, havde fanget verdens hidtil største blæksprutte, en krabat på hele 450 kg. Den tidligere største blækfætter havde "kun" vejet godt 150 kg.

Det første fiskerne gør, er åbenbart at slå den store fangst ihjel, for derefter at fryse den ned - så den kan transporteres til New Zealands Nationalmuseum, hvor den skal anvendes til "videnskablige studier".

Det er nu altså en underlig tendens vi mennesker har. Når vi endelig finder noget unikt som naturen har skabt, så slår vi det ihjel for at undersøge det. Det havde da været langt mere interessant, hvis de havde formået at holde den i live, eventuelt i et stort bassin eller lignende, så folk kunne se den - eller ganske enkelt lade den gå fri.

Det får mig til at tænke lidt på de folk som hævder at være blevet bortført af aliens, for derefter at blive undersøgt, og eventuelt have fået indopereret et eller andet i kroppen.


Et par billeder af den forstørrede kuglepen:
 
20-02-2007 - 18:28

Vind en Wii

Nu er det jo efterhånden blevet så populært med konkurrencer i vores blogs. Derfor ville jeg lige nævne at vi netop har åbnet op for vores konkurrence på Console.dk, hvor vi giver en Nintendo Wii væk.

Du skal bare svare på nogle spørgsmål, og så naturligvis have en aktiv bruger på Console.dk.

Nintendo Wii

Held og lykke.
17-02-2007 - 14:30

Britney Spears - En stjerne i forfald?

Ok, de fleste ved at det kan være hårdt at miste sin kæreste. Men Britney Spears er alligevel så langt ude at hun dagen efter at være blevet indlagt på en afvænningsklink, gik ned og barberede sit hår af og fik lavet 2 tatoveringer.

Siden hvor billederne orginalt lå på, er desværre nærmest permanent nede på grund af de mange besøgende. Men her er de:
Stakkels lille rige pige....
15-02-2007 - 11:23

Halo 3 først til jul?

Der er allerede enormt meget hype omkring det næste spil i Halo serien, Halo 3. Om kort tid kommer den såkaldte Halo 3-beta, så folk får mulighed for at få en lille forsmag på hvordan spillet kommer til at være.

Den præcise udgivelsesdato for Halo 3, er endnu uofficiel, men måske har Microsoft alligevel talt over sig i en reklame i det seneste nummer af FHM.

Citat:
Der er meget at glæde sig til i 207. Landsholdet kvalificerer sig måske til VM og TV2 holder måske op med at sende Vild med dans. Det bedste, der sker i år er dog nok det tredje spil i den berygtede Halo-serie, en af de mest populære serier af spil til Xbox nogensinde. Du må officielt vente helt indtil det bliver jul med at få fingrene i Halo 3 - med mindre du køber Crackdown i denne måned. I løbet af foråret får spillere med adgang til Xbox Pro eller Xbox Core og et gyldigt Xbox Live Gold-medlemsskab nemlig mulighed for at downloade en tidlig udgave af spillet, hvis de først loader deres førsteudgave af Crackdown. (kilde: FHM marts 2007)

Af reklamen fremgår det, at man må "vente helt indtil jul" med at få fingrene i Halo 3. Er dette en fejl fra Microsoft? Eller hvor kommer den tidshorisont fra?
07-02-2007 - 10:21

Nordic Xbox League

Som bekendt er fire af vores medlemmer fra Xboxlife.dk taget til det nordlige Sverige for at kæmpe imod henholdsvis Sverige, Norge og Finland.

De første par runder er desværre ikke forløbet helt så godt som man fra Danmarks synspunkt kunne have håbet på. Vi vandt et par kampe i de forskellige runder, men desværre ikke nok til at kunne dyste i kampen om topplaceringen og de lækre fjernsyn.

Christian Rasmusen fra Microsoft, har sendt mig et lille billede af "Kiruna by Night", ganske imponerende. Jeg forventer at der i løbet af de næste dage vil dukke flere billeder op deroppe fra.04-02-2007 - 17:00

En klam oplevelse

Der er nogle ting der er så klamme, at man ifølge normal opdragelse bør holde dem for sig selv. Men sådan er jeg naturligvis ikke.

Historien er som følger:

I morges da jeg vågner ca. klokken 7.30, beslutter jeg mig for at stå op og spise noget morgenmad. Det eneste der lige umiddelbart er i nærheden, er noget A38 og chokolade müsli. Jeg tager en tallerken, og hælder Cheasy A38 op. Lige før jeg skal til at hælde müsli i, så ser jeg noget sort nede i mælkeproduktet.

Jeg kigger tættere på, og finder til min rædsel ud af at det er en bille, som ser ud til at være godt igang med at indtage min morgenmad. Det skal lige siges, at A38 hele tiden har stået godt lukket i køleskabet, og forøvrigt er en af de nye beholdere med skruelåg på (og altså ikke en som billedet herunder - selv om det var fra samme producent).

Overvej konsekvenserne, hvis jeg havde fået hældt müsli over min Cheasy A38, og havde spist det hele. Fy føj!

Der går nok lige et stykke tid før jeg igen kan spise A38.Cheasy A38: 0,1% levende biller, 99,9% mælkeprodukt.

02-02-2007 - 23:34

Flere PlayStation 3 anmeldelser

Jeg er efterhånden kommet rigtigt godt igang med anmeldelserne af diverse PlayStation 3 spil. Der er stadigvæk lang vej igen, da bunken efterhånden er oppe på 15-16 titler, og kun 3 anmeldelser er publiceret indtil nu.

De 2 nye anmeldelser er af Motorstorm (Japansk udgave) og Fight Night Round 3. Begge spil er rimeligt underholdende, men desværre er der ikke onlinespil i den japanske udgave af Motorstorm, hvilket naturligvis er lidt ærgeligt. Heldigvis kommer der det i den europæiske. Det er også blevet til en artikel om selve PlayStation 3 konsollen.

For at tale lidt generelt om PlayStation 3 konsollen, så er jeg stadigvæk nogenlunde tilfreds. Men jeg falder hele tiden over nye finurligheder, som godt kunne være lavet bedre.

Et eksempel er at de udelukkende har valgt at placere USB-portene på forsiden af PlayStation 3 konsollen. I mit tilfælde betyder det, at fordi jeg har tilsluttet både trådløst keyboard og mus til PlayStation 3 konsollen, så sidder der 3 ledninger i fronten, som så er trukket om "bagved" for at gemme dem. Det ser ikke specielt godt ud. Gad vide hvilket geni der har tænkt "Vi laver alle USB-portene foran, det er smart" - sikkert samme fyren som fandt på resten af layoutet til den store brødrister :-)

En anden ting, der også er lidt belastende er de systemopdateringerne som finder sted mere end ofte. Det er selvfølgelig fint nok at de aktivt forsøger at forbedre systemet, men det tager desværre en evighed at hente opdateringerne ned. Jeg kunne naturligvis bruge USB-stick opgraderingsmuligheden, men det kræver at jeg skal finde opdateringen online.

Til sidst, er der tingen som jeg hele tiden brokker mig over: måden man oplader sine controllere på. HVORFOR kunne den ledning ikke være 5 meter lang, så man rent faktisk kunne anvende konsollen imens man desperat forsøger at få mere strøm på in SixAxis.

Nu skal det hele jo ikke være brok, jeg er i bund og grund glad nok for PlayStation 3 konsollen. En af de lækre ting, som faktisk virker udemærket, er den indbyggede browser. Sammen med keyboard og mus så er det fedt nok at kunne surfe lidt foran fjernsynet. Det eneste der naturligvis kikser lidt, er opløsningen.


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her