Morten Skou's blog
24-05-2010 - 16:05

Red Dead Redemption - 100% Completion

I dag lykkedes det endelig for mig at opnå 100% "Game completed" i Rockstars Red Dead Redemption. Det har sgu ikke været lige nemt, specielt ikke mht. min tålmodighed da jeg ofte har måtte gemme spillet mange gange i træk for at få aktiveret de forskellige missioner som jeg ikke nåede at få imens jeg gennemførte historien.

Under billedet herunder, vil jeg skrive lidt sjov statistik fra spillet, derfor kan der måske være nogen som synes at det er en spoiler - det er selvfølgelig ikke andet end man selv har adgang til under "Stats"-menuen i spillet.

Red Dead Redemption

Det har taget mig 2 dage, 12 timer, 7 minutter og 54 sekunder at få 100% Completion. I den tid er der gået 147 dage i spillet, jeg har gennemført 57 missioner - hvoraf 0 var retried og 0 var cancelled. Jeg har besejret 14 heste, haft 300 world events, hvoraf 29 af dem var unikke. Jeg har bagbundet 39 personer og bundet 10 af dem op igen. Den maksimale afstand som jeg har trukket en preson med min lasso (efter min hest) var 1213.34 feet.

Alt det ulovlige
Helt generelt har jeg for det meste været en ren Lucky Luke. Jeg har kun siddet 2 dage i fængsel, men dræbt 144 politimænd, slagtet 23 heste og min største bounty var på 5.141$ - som i øvrigt udløste en fin achievement. Den længste jagt på mig varede 9 minutter og 53 sekunder. 33,3% af gangene hvor jeg fik mulighed for det, har jeg hjulpet banditterne frem for politiet.

At leve er at rejse
Jeg har i alt bevæget mig 326,35 miles til fods, 650.34 miles på hest, heraf var 15 af dem med et gidsel bagpå hesten. Det største fald jeg overlevede var på 324.72 feet - det svarer til godt og vel 100 meter, det er sgu noget der gør ondt dagen efter :-)

Skyderier
Igennem min tid har jeg vundet 19 dueller, afvist 6 dueller og 10 af duellerne blev vundet ved at skyde personen i armen. Jeg har dræbt 1945 mennesker, heraf 289 civile. Jeg har en hit-procent med mit oversavede jagtgevær på 100%, det samme gælder min semi-automatiske shotgun.

Mit favoritvåben var helt klart Winchester repeater riflen, som stod for 395 af mine drab. Det andet mest populære våben var min Evans Repeater med 311 drab, og det tredje våben i rækken var min Mauser Pistol som jeg brugte til at nakke 263 personer med.

Sikke en masse dyr
Jeg nakkede i alt 813 dyr, fordelt på 27 forskellige dyrearter - det betyder, vildt nok, at jeg stadigvæk mangler at finde 13 forskellige dyrearter for at få achievementen med at have skudt dem alle.

Værst er det gået ud over ulvene, som måtte lade livet 171 gange, efterfulgt af 160 heste, 56 bjørne, 50 rådyr, 48 præriehunde og 37 køer.

Alt det andet
Det er lykkedes mig at slagte dyr svarende til en total vægt på 28430 pund, svarende til ca. 12.900 kg. kød. Jeg plukkede 148 blomster, fordelt på 10 forskellige blomstertyper. 

Rundt omkring i verdenen er der gemt nogle skattekiste,r dem har jeg fundet 45 af. Jeg har brugt medicin til at klare skærene 67 gange, brugt lokkemiddelet 41 gange og min hest er blevet dopet med heste-piller 20 gange.  

Gang Hideout Clear time:
Twin Rocks: 1 minut, 3 sec
Tumbleweed: 3 min, 41 sec
Pike's Basin: 2 min, 16 sec
Gaptooth Breach: 5 min, 21 sec
Fort Mercer: 3 min, 43 sec
Tesoro Azul: 2 min, 14 sec
Nosalida: 4 min, 17 sec


Jeg har stadigvæk en del timer foran mig, da jeg håber på at kunne få 1000 gamerpoints i spillet på et tidspunkt. Dog haster det ikke, og der går nok et stykke tid før jeg får tid til at spille det igen.

Fortsat god fridag til jer alle :)

14-05-2010 - 17:05

Så er det Cowbåjder tid!

De sidste par dage har jeg forsøgt at kæmpe mig igennem Alan Wake i al hast for at have min weekend fri, og er da også nået til episode 5.

I dag har så været en spændende dag, fordi jeg har siddet og ventet på en pakkepost med en vigtig pakke til mig. Til trods for at den var bestilt som "morning delivery", så er den lige kommet her klokken 16.45 og nu kan jeg endelig tænde Xboxen og kaste spillet i.

Nu mangler jeg bare nogle Cowboy-toast (det ved alle jo at Cowboys spiste), og så et par flasker whiskey, så er denne weekend reddet!

Red Dead Redemption

Desværre er jeg under embargo et stykke tid endnu, så jeg kan ikke give flere indtryk fra spillet, end jeg allerede har gjort i mit preview af det. Der er i øvrigt kun 2 dage tilbage til at deltage i vores Red Dead Redemption konkurrence, så skynd dig ind at deltage hvis du vil nå at være med.

Rigtig god weekend til jer alle!
05-05-2010 - 22:11

Alan Wake

Har haft det i maskinen i ca. 30 minutter nu, og for satan hvor er det uhyggeligt - det er lige så hårene rejser sig på armen i bedste Stephen King stil og stemningen er uhyggelig og intensiv.

Rent grafisk er det absolut ikke det flotteste jeg har set, hvilket måske er grunden til at vi ikke må streame eller tage billeder fra det. Og så er der godt nyt til alle der elsker at finde ting i spil, der er nemlig gemt 100 termokander rundt omkring i spillet, men det lader ikke til at være de eneste ting udvikleren Remedy har gemt rundt omkring. Et hurtigt kig på spillets interne statistik viser at der også er "Chests", "Radio Shows", "TV Shows" og "Signs" som man kan støde på.

Spillet indeholder i øvrigt tre forskellige sværhedsgrader, hvoraf den sværste "Nightmare" ikke er låst op til at starte med. Der er seperate achievements for at gennemføre det på de forskellige sværhedsgrader.

Tror du at Alan Wake er noget for dig? Eller du har måske allerede forudbestilt det? Smid en kommentar med din mening:)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her