Morten Skou's blog
30-03-2009 - 17:50

Guitar Hero: Metallica

En af mine venner havde forudbestilt Guitar Hero: Metallica fra VGP.ca, og da vi forventede at det kun kunne spilles på en NTSC Xbox, så havde han selvfølgelig fået lov til at låne min.

I dag dukkede spillet allerede op, det blev afsendt fra Canada i torsdags, og inden at han skulle låne min Xbox, fik jeg lige lov til at låne spillet en enkelt aften.

Da jeg kommer hjem prøver jeg lige for sjov at smide det i min normale PAL Xbox, og søreme om ikke spillet kører :-)

Edit: har lige ladet mig fortælle, at ingen af Guitar Hero spillene har været regionslåste - det vidste jeg egentlig godt, da jeg før har købt GH:WT i USA - og nu ved I det også !

Rock on!
 Guitar Hero Metallica
22-03-2009 - 18:49

Resident Evil 5

Resident Evil 5

Resident Evil 5 var egentlig ikke et spil som jeg på forhånd havde de store forventninger til. Faktisk endte det kun ud med at sidde i min Xbox 360, fordi jeg synes at den røde Resident Evil 5 Xbox så super flot ud.

En af mine kammerater havde også købt spillet, så vi besluttede os for at gennemføre det sammen i co-op på veteran-sværhedsgraden, og her til eftermiddag fik vi endelig bekæmpet den sidste boss. Det skal lige siges, at vi fra starten kørte på med veteran, og derfor ikke bare løb igennem det takke være uendelig ammunition og lignende - vi måtte skam den lange vej, med evig søgen efter energi og kugler til våbnene

Egentlig var sværhedsgraden ikke specielt høj, det eneste som gjorde det lidt udfordrende var de super svære boss-kampe og så den evige mangel på ammunition - de normale fjender i spillet var egentlig ikke noget at snakke om.

Efter at have spillet så mange timer, og vi endelig var kommet igennem, så blev vi lige nød til at prøve hvordan det ville være på amatørniveau med uendelige kugler, og gal en sjov oplevelse. Nu kunne vi bare løbe igennem de første baner og nakke alt der bevægede sig. Det siger øvrigt også lidt om spillet, at man har lyst til at spillet det igen, lige efter at man har gennemført det første gang.

Ganske udemærket spil, som klart kan anbefales - specielt hvis man har nogle at spille det sammen med!

21-03-2009 - 17:49

Ny server til Xboxlife

Så er vi endnu en gang vokset fra vores server som Xboxlife ligger på, og derfor har jeg netop været en tur i Odense for at hente en ny og større server. Vi håber på, at vi kan komme til at sætte den nye server i drift i løbet af næste uge.

Til dem af Jer som er interesserede i tekniskedetaljer, så er vores nuværende server en HP med en 2.8Ghz Xeon CPU med en enkelt kerne og 3GB ram.

Den nye server er en Dual Quad-core 2.8Ghz (2 CPU'er, med i alt 8 kerner) DELL 2950 med 16GB ram og med tiden 6 diske sat op i RAID - vi starter dog op med to stks.

Som det ses, er den nye server mange gange hurtigere end de nuværende, hvilket gerne skulle gøre det muligt for os at levere bedre svartider, samt gøre det muligt at udvide til andre regioner, hvoraf den første lancering bliver i slutningen af marts.

Ud over vores hovedserver, har vi også et par andre servere blandt andet en dedikeret server til trailere/videoer og en IRC-server.

14-03-2009 - 14:05

Resident Evil 5 Xbox

Resident Evil 5 Xbox 360

I dag skulle jeg lige en tur forbi GameStop (tidligere EBgames) og købe et spil. Jeg havde godt set, at de havde et godt tilbud på en rød Resident Evil 5 Xbox og jeg har gået i et par dage og overvejet om jeg skulle købe den.

Da jeg så stod oppe i butikken, var tilbuddet simpelthen for fristende, så jeg kom til at forlade butikken med en ny Xbox under armen samt et par ekstra spil. Egentlig var min ide, at jeg bare ville bytte Skate 2 ind med det samme, og få pengene retur - men hvis man vil have kontanter i bytte hos Gamestop, så kan de kun udbetale 80% af beløbet, alternativt kan man få 100% på et gavekort.

Jeg kunne få 280 kroner for Skate 2, men altså kun få 80% svarende til 224 kroner udbetalt.

Anyways, så har jeg netop pakket den røde Xbox 360 ud, og jeg synes at den ser super flot ud. Harddisken samt headsettet er sorte, og den medfølgende controller er som det kan ses på billedet, rød.

Nu skal jeg så bare have solgt alle spillene, for dem har jeg ikke brug for :)

Opdatering: Til min store overraskelse, så er denne nye Resident Evil 5 Xbox ikke født med det nye NXE Dashboard. Jeg troede ellers, at nye Xboxe ville have det nye system installeret til at starte med.12-03-2009 - 19:40

Den Lille Havfrue til Kina - er de blevet helt gak?

I dag skulle borgerrepræsentationen i København tage stilling til, om man ville udlåne Danmarks vel nok "største" turistattraktion til en udstilling i Kina i 10 måneder i løbet af 2010. Svaret blev til min store overraskelse et "Ja".

Hvor er det dog sindsygt, at man låner en så stor ting ud, bare fordi den lige skal bruges til en udstilling. Alle turister der kommer i løbet af 2010 må jo blive rimelig skuffede over at de ikke kan se bronzefiguren af H.C Andersens lille havfrue.

Som et ekstra forslag, så synes jeg at vi samtidig skal låne Claus Bondam ud til Kina, eftersom han lader til at være ret stolt af at have fået et "ja" til dette sindsyge initiativ. Jeg håber da på, at indbyggerne i København er kloge nok, til ikke at sætte kryds ved Claus Bondam til næste valg.

Det eneste der kan redde hende fra at forsvinde ud af Danmark, er vel iøvrigt at man igen saver hovedet af hende - personligt krydser jeg fingre for at det sker, det andet er sgu for sindsygt!

Læs evt. artikel på EB.dk eller på Politikken.dk
08-03-2009 - 23:45

1200 romkugler

Efter at have rullet romkugler det meste af dagen, blev Nina og Anders endelig færdige. De brugte kun 2/3 af de ingredienser som jeg havde indkøbt, men nåede op på 1200 romkugler i alt.

Romkugler

Til dem der skulle have lyst til at lave nogle af disse lækre romkugler selv, så kan i prøve kræfter med samme opskrift som Anders har brugt til ovenstående:

4 skærekager (roulader, chokoladekager, lagkagebunde eller andet)
100gr mørk chokolade
5 spsk kakao
5 spsk flormelis
100gr smør
1 dl hindbærmarelade
1 dl æblemos/abrikosmarmelade
20 ml romessens, eller en god slurk rigtig rom Kokosraspel eller krymmel

Kager og roulader smuldres ud i en skål, og moses sammen med en elspisker med dejkroge på lav hastighed. Imens smelter du cirka 100gr mørk chokolade (50-60% kakao) i en gryde sammen med cirka 100gram smør.

Når det er smeltet tilsætter du 5spsk kakao (du kan variere det lidt eter om nogen af de kager du bruger som grundmasse er chokoladekager), samt 5 spsk flormelis. Dette røres sammen i gryden og tilsættes massen som æltes videre med dejkrogene i et par minutter til det hele  når dette er ved at være samlet, så tilsætter du 1-1½ dl hindbærmarmelade og 1-1½ dl æblemos samt 10 ml romessens og rører rundt til du har en romkugleagtig masse. Det gode ved dejen er jo at den ikke skal bages, så du kan bare smage den til løbende for at sikre dig at den bliver god.

Så skal du bare trille dem til kugler, og rulle dem i kokos eller krymmel. Min erfaring siger at hvis du laver dem "normal" størrelse, så er der krymmel til 7 i sådan et almindeligt lille glas.

Opskriften burde give omkring 30 romkugler i almindelig størrelse.

Du kan også vælge at give et lille pift ved at tilsætte lidt appelsinsaft/amaretto hvis du skal være kreativ. Eller lave et chokoladebad og rulle dem i stedet for.

Velbekomme!

08-03-2009 - 18:55

800 romkugler kom marcherende....

Så har de to romkuglerullere netop rundet 800 rullede romkugler :-)

Romkugler
08-03-2009 - 14:43

De første 240 romkugler

Jeg har netop fået en opdatering fra Anders, som har måtte hente lidt assistance fra Nina til at få lavet alle 1024 romkugler - hvilket vel egentlig er lidt snyd. Efter godt 2½ time er de nået op på 240 stks.

Her er nogle billeder:

Romkugler

Romkugler!

Romkugler

En hurtig opdatering her klokken 17.16 fra Anders, billederne siger vidst det hele:

Romkugler

Hvordan kan man stadigvæk smile efter at man har rullet romkugler i 5 timer? Det smil er da vidst lige til en Oscar :-)

Romkugler

08-03-2009 - 12:35

Romkugler!

Som jeg skrev i mit forrige blogindlæg, så skal en af mine venner i gang med at lave 1024 romkugler i dag på grund af en udfordring fra mig. Omkring klokken 12 sendte han mig en e-mail med billedet herunder, samt en besked om at han ikke var gået igang endnu.

Jeg kommer med en opdatering senere, når han forhåbentlig er halvvejs :-)

Romkugler
05-03-2009 - 19:28

Nogle gange skal man bare holde kæft..

En af mine venner som jeg også arbejder sammen med, er ret glad for at bage, faktisk har han så ofte kager, cookies og hjemmelavede romkugler med, at han efterhånden er blevet kendt for det.

Jeg kan ikke helt huske præcis hvorfor jeg kom på ideen, men i et lykkeligt øjeblik spurgte jeg ham, om han ikke lige lavede 1000 romkugler hvis jeg kom med ingredienserne. Til min store overraskelse sagde han ja til det, nok mest fordi han ikke troede at jeg ville gøre det - og så blev jeg nød til at købe ind, det skal jo ikke hedde sig, at jeg ikke holder hvad jeg lover :-)

I alt skal han bruge:
40 roulader
20 mazarintærter
20 pakker lagkagebunde (3x20)
2.5kg. Hindbærmarmelade
2kg. æblemos
2kg. kakao
2kg. flormelis
1 liter rom essens
1.5kg. chokolade (54-56%)
2 kg. kokosmel
2 kg. farvet krymmel

I alt er der ca. 14 kg. roulade, 5.5 kg. mazarintærte, 4.8 kg. lagkagebund - ligger man tallene sammen med resten, så bliver der godt og vel 40 kg. kage.

Vi er iøvrigt blevet enige om, at det ikke skulle være 1000 romkugler, men derimod det magiske tal 1024. Han har 2 dage til at lave dem, dvs. at på mandag skal han transportere 40 kg. kage ind på kontoret, som de ca. 160 ansatte så kan smage.

Jeg regner med at han tager nogle billeder under hans arbejde i løbet af weekenden, dem smider jeg selvfølgelig op i min blog :-) Hvis der skulle være nogen der er interesserede i opskriften, så kan jeg nok også godt fremtrylle den.

kager
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her