Morten Skou's blog
26-09-2009 - 23:57

Jesper giver den ekstra gas til X2

Nu er vi jo igang med alle disse opdateringer omkring X2, og selv om det er mig der står for det meste af planlægningen omkring konsol-aktiviteterne, så kommer der tilbud som jeg desværre ikke har helt styr over.

Her klokken 23.55 har jeg netop fået følgende SMS fra Tue69 himself:

"Jeg spiller Sweet child o mine i boxere til X2".


Hvis han nu skulle gå hen og glemme det, så hjælp mig lige med at huske ham på det :-)

Fortsat god aften!
24-09-2009 - 19:30

Lidt nyt om X2

I uge 42 er der som bekendt lagt op til rent slaraffenland for gamere i forbindelse med X2 i Brøndby Hallen. Som en del efterhånden har bemærket, så har vi kun annonceret vores Halo 3 turnering indtil videre, dette skyldes at vi stadigvæk knokler for at få de sidste sponsorer på plads.

Indtil da, så synes jeg at det var på tide at fortælle lidt om vores generelle planer til X2. Ligesom til X1 så vil der selvfølgelig komme en masse walk-in turneringer. X2 varer fire dage, og der vil være walk-in turneringer i mindst tre af dagene.

For at give folk den bedste oplevelse, så har jeg besluttet at dele dagene op i temaer, dvs. at alle walk-in turneringer den enkelte dag, som udgangspunkt, er i samme spiltype. Dette giver fighting-fans mulighed for at dukke op den dag hvor vi kører fighting walkin-in turneringer, fodbold fans kan komme på dagen hvor vi kører fodbold walk-in turneringer og racing-fans kan møde op på racing dagen.

Som sagt er spillene absolut ikke på plads endnu, men de spil som jeg har en forventning om at vi vil annoncere indenfor de næste par dage er blandt andet: FIFA 10, Need for Speed, Fight Night Round 4, Soul Calibur, Street Fighter IV, Tekken 6, Call of Duty 4, Halo 3 ODST (Firefighter turnering), H.A.W.X, Rock Band, Guitar Hero, NBA2K10, Civilization Revolution, Midnight Club: LA, Gears of War 2, Dirt 2.

Derudover vil vi helt sikkert lave turneringer i forskellige Xbox Live Arcade spil, i stil med det vi gjorde under X1.

Cocio Crashing er også en del af X2, og så har vi nogle andre små gimmicks på vej.

Som I måske allerede har læst, så har vi nu også ordnet problemet med at skaffe skærme. Det koster et lille beløb at leje en under hele eventet (75 kroner), men så slipper man også for at tage sin egen med.

Læs mere om hvordan du tilmelder dig her:

Tiden begynder at nærme sig, så hvis du vil deltage i X2, så er det med at komme ind og tilmelde dig :)
23-09-2009 - 09:40
20-09-2009 - 17:02

Nu går den ikke længere!...

Det lader til, at den person som normalt gemmer sig under diverse aliaser herinde, eksempelvis Pessimisten, Tue69, Brøndby4Ever, ILoveManU og Jesper Thuesen, åbenbart tror at han er den bedste på redaktionen til FIFA.

Dette kan jeg selvfølgelig ikke bare stå og se på, hvilket tidligere i dag førte til en udfordring med en kæmpe indsats på højkant - nu er det nemlig alvor.

For at Jesper ikke skal komme med dårlige undskyldninger som f.eks. lag, disconnects og RROD, så er det blevet besluttet at vinderen af udfordringen skal findes under vores X2 arrangement i uge 42. Her vil Jesper og jeg give den gas på storskærm med en kamp i FIFA 10 - en kamp der for første gang vil lukke munden på den så rapkæftede nisse-elskende bondeknægt fra jylland, med mindre at han selvfølgelig opfinder en skade og dermed ikke kan spille.

Til slut kan jeg lige tilføje, at vi ikke spiller om noget så simpelt som danske kroner, men at der er langt større og mere betydelige ting på spil.

For at gøre det hele lidt mere spændende for vores deltagere, så vil vi inden kampen gøre det muligt at satse på hvem af os der vinder (mig), i blandt dem der har gættet rigtigt vil vi trække lod om en fin præmie.

Vil du læse mere om vores X2 event, så tryk her.
19-09-2009 - 23:06

DM i FIFA 09

Jeg er lige kommet hjem fra DM i FIFA, hvor Xboxlife som bekendt stod for alle de aktiviteter der ikke var forbundet med selve hovedturneringen.

At vores med til at afholde et så stort event tager selvfølgelig en del tid, og så er det pisse hårdt. I går var jeg f.eks. derinde fra kl 17 til ca. 23 og sad oppe til kl 2.30 i nat for at lave flyers. I dag mødte vi ind kl. 8.00 (jeg kom 8.30 ;-)) og jeg er lige kommet hjem for små 20 minutter siden nu.

Nå ja, og så mødte jeg da et par brugere bl.a. Skovbo som var tæt på at vinde den store FIFA 10 turnering på Xbox, han endte ud med en flot anden plads. Derudover så  dukkede Badabing og en enkelt gammel skribent fra Console.dk dagene op.

Til sidst vil jeg da lige runde af med, at Dennis (Rotator) og jeg tog os en dyst i FIFA 10. Resultatet blev imponerende 3-0 til mig, efter at jeg havde lavet nogle helt fantastiske mål som fik alle folk omkring os til at gå helt amok (ok, måske bare mig der råbte). 3-0! 

Alt i alt var det et udmærket event, og jeg håber da også at dem af vores brugere som var derinde for at deltage, havde en rigtig sjov dag.
17-09-2009 - 12:35

Årets fedste nyhed

Så er det endelig officielt, at Tim Christensen og de gamle drenge fra Dizzy Mizz Lizzy har besluttet at gendanne bandet og tage på en lille danmarks tour. Jeg er helt sikkert en af dem der skal se mindst en af koncerterne!

13-09-2009 - 20:59

Blockbuster ansat brugte "Jedi"-tricket på mig

Her til aften fik jeg en utrolig trang til at spille Dirt 2. Alle siger at det er et super fedt spil, og jeg har derfor hele dagen siddet og overvejet om jeg ikke skulle smutte ned og leje det i Blockbuster.

Her for 5 minutter siden kørte jeg så derned og finder Dirt 2 frem fra udlejningshylden for derefter at gå op til kassen. Den flinke gut siger at det koster 75 kroner at leje det i en uge + et depositum på 150 kroner - og det var så her han må have brugt Jedi-mind-tricket, for af uransagelige årsager så synes min hjerne at det da var for dyrt at give 225 kroner for at leje det - og istedet oplever jeg at min mund siger "jamen, så køber jeg det bare istedet".... han virkede selv ret overrasket over at hans Jedi-trick virkede og så lidt forvirret ud, men fandt da spillet frem.

Bottom-line er, at jeg forlod Blockbuster med Dirt 2 i hånden, og 499 kroner mindre på mit dankort. Pas på de der Blockbuster ansatte, de benytter feje tricks til at sælge deres produkter :-)

Til dem der ikke ved hvad Jedi-mind-tricket er, så er her en video:


03-09-2009 - 18:12

400 spil spillet

I går fik jeg endelig tid til at smide Guitar Hero 5 i Xboxen, som dermed blev mit spil nummer 400. Jeg kunne godt have rundet de 400 før, men havde fået den ide at det bare skulle være Guitar Hero 5 der skulle i (ved ikke lige hvorfor).

Guitar Hero 5


Hav en fortsat dejlig dag!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her