Morten Skou's blog
21-06-2007 - 23:26

The Darkness #3

I dag har jeg haft mulighed for at spillet The Darkness et par timer mere, og til trods for at grafikken langt fra er i top, så må jeg erkende at jeg er hooked på det.

Historien i spillet, foregår i New York. Man får mulighed for at bevæge sig rundt i små bydele som eksempelvis Chinatown og også lejlighed til at benytte subwayen, der naturligvis har en meget dunkel stemning over sig - det har sådan nogle jo. Det gælder forøvrigt hele spillet - i det mindste det jeg har spillet indtil nu - at stemningen er ekstrem dunkel. Man forventer hele tiden at der sker et eller andet!

The Darkness

Jackie som er spillets hovedperson, arbejder som lejemorder for en af mafia familierne i byen. Desværre har han af endnu ukendte årsaget, raget sig uklar med hans "Onkel" Paulie, som nu forsøger at få ham myrdet. Jackie er i besiddelse af nogle mørke kræfter, som ofte udtrykkes via en stemme i hans hoved. Men ikke nok med det, Jackie's kræfter giver ham mulighed for at benytte såkaldte Darklings og ikke mindst The Darkness Shield.

The Darkness

Spillet er som du måske ved, rimeligt interaktivt. Dette betyder, at du igennem spillet kan træffe forskellige valg, som giver dig forskellige informationer - eller som har indflydelse på selve handlingen i spillet. Det er ikke altid valg som ligger lidt for, ofte kan det betale sig at være lidt tålmodig - mere kan jeg vidst ikke sige uden at jeg laver endnu en dum spoiler.

Igennem spillet, møder man forskellige navngivne personer som man kan snakke med. De fleste af dem, er med til at fortælle dig mere om historien og ikke mindst vise dig vej (nye objektives) til hvor du skal hen bagefter. En af personerne som man møder er Jackie's kæreste Jenny.

The Darkness


Jeg har før sagt, at spillet på mange måder ligner lidt Condemned. I dag har jeg fundet endnu en ting der bekræfter dette. Ligesom i Condemned, er der nemlig en masse collectables - sedler - hvorpå der står et telefonnummer. Det sjove er, at man rent faktisk kan ringe til dette nummer, og selv om det jeg har hørt når jeg har ringet op indtil videre, kun har været fis, så blev jeg alligevel belønnet med en lækker achievement.

Indtil videre, synes jeg som sagt at spillet er utroligt fængende. Dog er der et par ting som jeg godt mener kunne have været lavet bedre. Eksempelvis kan man ikke altid selv bestemme hvornår man vil hive sine pistoler frem, og der er dermed en del personer som man ikke kan lave noget interaktivt med. Det samme gjorde sig gældende i Condemned, så det er på sin vis ikke en seriøs fejl.

Jeg beklager, at jeg endnu ikke har fået lavet noget videofootage, men regner med at jeg får mulighed for at gøre det i weekenden.

"THROUGH YOU I AM BORN"
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her