Morten Skou's blog
13-06-2009 - 10:49

Juxer spiller My Horse and Me 2

Juxer havde jo lovet at spille My Horse and Me 2 på storskærm, og her under morgenmaden gik han så igang.

Der var en del udbrud som eksempelvis "neeeeeeej" og lignende, når han missede en forhindring eller en stjerne :-)

My Horse and Me 2
07-06-2009 - 23:32

Roskilde Festival 2009

Ligesom de sidste mange år, skal jeg selvfølgelig på Roskilde Festival i år. Sidste år måtte vi desværre se vores lille "super arm" (navnet på vores ghettoblaster igennem mange år), slået af en ghettoblaster som nogle tøser havde med fra sverige.

Det ville vi naturligvis ikke have skulle ske igen i år, derfor besluttede vi os for at fikse et nyt anlæg, herefter kaldet "MEGA ARM".

Svinet har 2x250w højtalere, og to højtydende bilbatterier. Der var på et tidspunkt tale om at smide en subwoofer i også, men det viste sig hurtigt, at den kasse som vi havde valgt at bygge mega arm op i, leverede en imponerende bas i sig selv.

Se billederne herunder:

MEGA ARM

MEGA Arm

MEGA ARM

02-06-2009 - 21:35

Epic Fail!

Bliver sgu lige nød til at kaste det her billede i forbindelse med PlayStation 3 konferencen:

02-06-2009 - 19:36

Man har en holdning indtil...

Jeg har lige gjort noget, som jeg aldrig troede at jeg ville gøre!

To be continued.....
01-06-2009 - 23:34

Project Natal

Efter at have fulgt Microsoft pressekonference under E3, så synes jeg som udgangspunkt at fremtiden for Xbox 360 konsollen ser fin ud. Det lader til at Microsoft til trods for et ret langsomt år, fortsat forsøger at forny sig på flere områder.

Dog synes jeg, at jeg må forholde mig lidt kritisk overfor deres "Project Natal", altså den nye bevægelses-sensor til Xbox 360. Selve konceptet er muligvis meget fedt, men jeg synes altså, at hvis man kigger tilbage på de mange problemer som der har været med diverse spil som blev understøttet af Xbox Live Vision, så kan man godt tillade sig at tvivle på om de overhovedet kan få det til at fungere.

Gode eksempler på ovenstående er f.eks. Totemball, det virkede ganske enkelt super dårligt. Det næste var "You're in the movies", som nærmest kræver at man har en grøn eller blå væg og den perfekte lysopsætning, før at det er muligt bare at bruge det nogenlunde.

Project Natal

Selvfølgelig kan man få Peter Monoleux til at lave noget genialt hvis man giver ham sådan en ny gadget, og det proof-of-concept som Lionhead var kommet op med, var da også ret nyskabende. Desværre har jeg set ham lave noget lignende som gik under navnet "The room" - og begge dele ender sikkert ud med at ende i samme skraldespand og dermed aldrig blive til noget som vi gamere reelt får fingrene i.

Project Natal

Det sidste som man så Natal blive brugt til, var at lege maler med - det så da meget sjovt ud, men ligner noget der hurtigt ville blive kedeligt.

Anyways, så synes jeg stadigvæk at Microsoft formåede at levere varen med deres E3 show i år. Der var rigtig mange fede spil, og det er tæt på at jeg vil sige at efteråret 2009 bliver en af de fedeste perioder i Xbox 360ens levetid.


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her