Morten Skou's blog
18-04-2009 - 17:16

En kold anbefaling til en forhåbentlig varm sommer

Det lader til at det endelig er ved at blive lidt varmere i vejret, og forhåbentlig er der en varm og solrig sommer lige om hjørnet. I den forbindelse synes jeg lige, at jeg vil slå et slag for en helt fantastisk sodavands-variant, som desværre sjældent er folks førstevalg når man skal have en læskende drik.

Jeg snakker naturligvis om Abrikos sodavand. Den er måske lidt overset fordi ingen af de store bryggerier har den i deres sortiment. De fleste lavprisbryggerier har den heldigvis - eksempevis har jeg lige knappet en Abrikos sodavand fra Landkær op (ikke den som er på billedet desværre).

Har du endnu ikke prøvet en sodavand med Abrikos-smag, så kan det kun gå for langsomt, for de er virkelig gode. Desuden er jeg personligt ved at være rimelig træt af Cola.

Prøv den, prøv den. De fås bl.a. i Føtex, Netto, Bilka og Kvickly.

 Abrikos sodavand
15-04-2009 - 22:58
12-04-2009 - 12:31
08-04-2009 - 21:53

50.000

Her til aften rundede jeg endelig de 50.000 gamerpoints. I går nåede jeg op på 49.995 og overvejede egentlig bare at droppe forsøget med at ramme præcis på 50.

Men da Bomb Jack DK tilbød at give en hånd med de sidste 5, så lykkedes det at score dem i Guitar Hero: Aerosmith for 5 minutter siden.

50.000

Apropos gamerpoints, så kommer der en interessant annoncering fra os om et øjeblik. Hold øje med forsiden :-)


Rigtig god påske til alle sammen!


Xboxlife kyllingen
04-04-2009 - 15:29

Stort tillykke til Anders Fogh

Det er nu officielt, Anders Fogh er den nye Generalsekretær for NATO alliancen.

Jeg synes at det er enormt flot, at en dansker, fra august i år, sidder på en af de mest magtfulde positioner i verden.

Omvendt er det selvfølgelig syndt, at han så ikke længere vil være at finde i dansk politik, men ligesom alle andre har lyst til at prøve et nyt job en gang imellem, så skal han selvfølgelig også have lov til det.

Samtidig tror jeg desværre også, at vi ved næste valg vil se regeringen skifte - det er der selvfølgelig delte meninger om, hvorvidt det er godt eller skidt.


Flot!


Læs evt. mere her:
Politikken.dk og en nyhed om den officielle udmelding.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her