Morten Skou's blog
09-06-2007 - 16:00

The Darkness

The Darkness
Her til morgen, blev jeg positvt overrasket over hvad postbudet havde med i sin taske. Jeg var egentlig godt klar over at der var noget på vej, men normalt når tingene bliver sendt fra england, så kan der godt gå et stykke tid før de ankommer. Anyways, posten kom med en anbefalet pakke, hvori der lå en debugkode af spillet The Darkness.

Dermed gik jeg ud fra, at det meste af min kostbare weekend nu skulle bruges i sofaen, istedet for ude i solen - trist, men det går nok. Jeg smider skiven i, og får overført spillet til Xbox 360 debuggen, vælger .xex filen og sætter mig til rette.... men ak.. spillet vil ikke afspilles. Dette har jeg oplevet et par gange før, og som regel skyldes det at landekoden for spillet er anderledes end Europa - dette kan man heldigvis ændre, men lige meget nyttede det.

The Darkness

Nedtur... hvad gør man så.... ja man sender en SMS til den "rigtige" Xbox Christian i håb om at han vil ringe tilbage så problemet kan blive løst. To minutter efter ringer telefonen, og en fornøjet Christian fra Microsoft er i godt humør - grunden er at han netop har læst at Forza 2 har fået 6 ud af 6 stjerner i Politikken. Lige meget hjalp det dog - Christian konstaterede hurtigt, at min debug manglede en firmware opdatering - som jeg desværre først kan få mandag.

Hermed er der ingen mulighed for dækning af The Darkness i denne weekend, men derfor skal i naturligvis ikke snydes - dækningen kommer lige så snart jeg har fået firmwaren opdateret. Brandærgeligt, da det jo altid er rart at være de første med et hands-on af sådanne spil.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her