Morten Skou's blog
30-05-2009 - 12:30

R.I.P: Nokia N96, HTC Dual Touch og HTC Diamond

Jeg ved ikke helt hvad det er med mig og mobiltelefoner, men uanset hvilket mærke eller model som jeg vælger, så lader det til at de enten afgår ved døden rimelig hurtigt, eller ganske enkelt er defekte fra starten.

For kort tid siden døde min HTC Dual Touch, det er som om at touch-skærmen ikke længere er klar over at den er en touch-skærm. Så fik jeg en HTC Diamond, efter kort tid begyndte den at komme op med underlige fejl, hvor den eksempelvis selv ringede op - dog uden at den ringede til noget nummer, nå ja, og så crashede den og genstartede hele tiden.

For at erstatte HTC Diamond, som var min arbejdsmobil, så fik jeg en Nokia N96. Allerede fra starten er der problemer i og med at et fuldt opladt batteri, holder i ca 8-10 timer på stand-by, det betød at den konstant måtte sidde til opladning imens jeg var på arbejde, da jeg bruger telefonen ret meget. I forgårs døde telefonen så helt - jeg kan ikke længere tænde den (den står kortvarigt og lyser op, og så slukker den igen), hvis jeg forsøger at oplade den, så bliver den uhyggelig varm.

Dermed har jeg i løbet af et par måneder slået hele tre telefoner ihjel - og det til trods for, at jeg selv synes at jeg passer rigtig godt på mine ting, og selvfølgelig også mobiltelefonerne. Sørgeligt at ting der koster det samme som en bærbar, er så uholdbare og ustabile.

Nokia N96

29-05-2009 - 19:28

ITIL Foundation v3 certificering

De sidste par dage har jeg været på et ret intensivt kursus i noget der hedder ITIL (Information Technology Infrastructure Library), det skulle så afrundes med en såkaldt certificering i ITIL, altså en slags eksamen hvor man får et bevis for at man ved en masse om det.

Selve indholdet i ITIL kurset er til at starte med rimelig abstrakt, og det tog lidt tid at komme ordentligt ind i det. Der var et pensum på ca. 200 sider fordelt over tre dages kursus, samt en test-eksamen. Derudover forventes det at man brugte ca. 3 timer hver aften på at repetere materialet.

For at bestå den endelige certificering skal man svare rigtigt på 26 ud af 40 spørgsmål. Til test-eksamen fik jeg 25 ud af 40 rigtige, og der var rigtig mange andre fra kurset som lå endnu lavere. Underviseren fortalte at hvis man bare lå over 22 til test-eksamen, så gik man som regel også igennem den rigtige.

I dag skulle jeg så forsøge at bestå certificeringen, og jeg synes egentlig ikke at spørgsmålene var så slemme igen - det var alt sammen noget som vi havde været igennem, det store problem var således kun, hvis det man havde lært ikke helt sad fast. Desværre får man først resultatet at vide efter ca. 2 uger, så jeg ved ikke helt hvordan det er gået, men lidt nervøs er man vel altid for sådan noget :-)

Der er i øvrigt stadigvæk 17 pladser tilbage til vores X1 event, så overvej om du ikke har lyst til at deltage!

Anyways, så god weekend til jer alle!
26-05-2009 - 21:15

Spiller du poker?

Der har altid været snak om hvorvidt de forskellige pokersteder på nettet kunne snyde på forskellige måder. Det kom blandt andet frem, at administratorerne på det ene af stederne kunne se modstandernes kort og dermed vinde lidt nemmere.

Anyways, så fik jeg lige nedenstående billede af en kammerat. Bemærk de 5 ES'er, som der normalt kun bør være 4 af i et spil kort :-)

17-05-2009 - 21:27

Oriental Jam - Gratis download

Oriental Jam cover

Bandet Oriental Jam har netop lagt deres første album op på deres hjemmeside så man ganske gratis kan hente det.

Jeg fik dem selv anbefalet af en ven som kender dem, og synes da lige at jeg ville give anbefalingen videre. Personligt synes jeg at en del af numrene er rimelig fede, og så er det jo endnu federe at det er gratis :-)

Tjek dem ud og hent albummet på OrientalJam.net.

God fornøjelse!

15-05-2009 - 21:14

Xboxlife Sverige fylder 1 år!

Selv om det nærmest virker som om at det var for ganske kort tid siden at vi slog dørene op til Xboxlife Sverige, så har siden nu eksisteret i præcis et år. Der er selvfølgelig stadigvæk et stykke op til samme brugerantal som på Xboxlife.dk, men vi nærmer os alligevel små 600 brugere.

Personligt så synes jeg at vi indtil videre har nået de fleste mål som vi fastsatte i forbindelse med lanceringen af Xboxlife Sverige. Blandt andet har vi afholdt op til flere turneringer hvor danskere har kunne dyste imod svenskere - desværre med lidt varierende udfald, svenskerne kan åbenbart godt finde ud af at bruge en controller :-)

Xboxlife Sverige er ikke den sidste søsterside som vi åbner på et udenlandsk sprog. Faktisk er vi allerede nu i gang med forberedelserne til at bevæge os ind i tre andre lande - det første af dem er lige rundt om hjørnet.

Overraskelsernes tid er heldigvis heller ikke overstået endnu. I morgen kommer vi med hvad jeg synes er en super fed annoncering, som jeg tror og håber at rigtigt mange vil blive glade for. Dem af jer som allerede ved hvad det handler om, bedes holde det for sig selv lidt endnu - ellers ryger overraskelsen jo!

For dem af jer som er vilde med Fable 2, kan jeg ligeledes afsløre at vi fra i morgen vil køre en konkurrence om en masse koder til det nye indhold.

Anyways, så rigtig god weekend til jer alle sammen :)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her