Morten Skou's blog
30-06-2012 - 16:30

Denon AH-NC600 høretelefoner

Lige inden at jeg tog til E3 i Los Angeles, så gik jeg og kiggede mig om efter et par høretelefoner med noise-cancelation. Jeg har, som jeg tidligere har skrevet herinde, tidligere prøvet et par Beats by Dre, som jeg dog sendte retur da jeg ganske enkelt ikke kunne holde den konstante bummen i høretelefonerne ud.

Da de nye hørebøffer også skulle være nemme at rejse med, og jeg i forvejen har super god erfaring med høretelefoner fra Denon, så gik jeg igen op til Hifiklubben i Roskilde og fik en snak omkring de forskellige in-ear høretelefoner som de havde. På forhånd havde jeg egentlig kigget efter Denon AH-NC600 modellen, men var lidt skeptisk over om de nu ville brumme på samme måde som det var tilfældet med Beats by Dre. Fyren i Hifiklubben påstod hårdnakket, at det ikke ville være tilfældet med dem her, og derfor valgte jeg at tage dem med hjem med det samme.

Denon AH-NC600 headset

Ligesom alle andre høretelefoner der har active noise-cancelation, så bruger de batterier og batteriet sidder i dette tilfælde i den lille fjernbetjening som sidder på ledningen. Selve høretelefonen har en lidt speciel form, der ligesom buer lidt - det gør at pasformen til øret er helt genial god og selv om man ikke har tændt for noise-cancelation featuren, så lukker de rigtig meget ekstern støj ude. Dermed fik jeg også nævnt, at man faktisk kan bruge disse høretelefoner uden at de skal være tændt - så er der bare ikke noise-cancelation. Dette var også en af de features som jeg var ret glad for, netop fordi der ikke er noget mere irriterende end, at løbe tør for batteri og så ikke kunne lytte til musik.

Denon AH-NC600 headset close up


Det eneste lidt negative som jeg kan finde ved dem, er faktisk den lidt halvklodsede fjernbetjening som sidder på kablet, jeg synes godt at de kunne have lavet den mindre og mere elegant - men det kan jo være at de gør det i en nyere udgave af dem.

Derudover så kan jeg selvfølgelig ikke bruge dem når jeg cykler, for jeg tror ganske enkelt at det vil være for farligt fordi de udelukker så meget lyd fra omgivelserne. Men generelt er det nogle virkelig lækre in-ear høretelefoner som jeg så absolut er enormt glad for. Hifi-klubben gør det igen :-)

Du kan se Denon AH-NC600 høretelefonerne på Hifiklubben.dk
27-06-2012 - 11:13

Ny hvid Xbox 360 konsol

Som nogle af jer måske læste i forummet, så var jeg så uheldig at tabe min ene Xbox 360 Slim konsol på gulvet - den overlevede desværre ikke faldet, og jeg måtte derfor se mig om efter en ny en. Vores forsikringsselskab var overraskende nok klar til at give mig 1049 kroner i erstatning, så der var da et fint tilskud til en ny en.

Anyways, så faldt valget på en af de nye og helt hvide Xbox 360 konsoller som næsten lige er kommet på markedet. Jeg har egentlig haft kigget på den et par gange, men synes alligevel ikke rigtigt at jeg ville have flere Xboxe stående bare for at have dem - men nu kom der så en gyldig anledning :-)

Hvid Xbox 360 konsol

Da jeg satte den til i går, så blev jeg ret overrasket over hvor lidt den larmer - også i forhold til de 2 andre Xbox 360 Slims som jeg har. Man kan praktisktalt slet ikke høre at den er tændt, og endnu mere overraskende var det faktisk, at selv om jeg sætter en DVD i den, så er den stadigvæk så godt som lydløs. Det er faktisk så vildt, at jeg overvejer at købe en mere af de hvide Xbox 360'ere for fuldstændig at udskifte de sorte jeg har - udelukkende pga. at de er så lydløse.

Jeg købte i øvrigt bundlen, som også indeholder en hvid Kinect og en helt hvid Xbox 360 controller, hos Amazon for 198 pund. Se den hos Amazon her.
21-06-2012 - 12:54

Civilization Gods & Kings

Som jeg vidst har skrevet herinde et par gange før, så er jeg vildt stor fan af Civilization-serien - faktisk så stor fan, at jeg kan sige at det pt. er den eneste grund til at jeg stadigvæk har en PC stående under mit skrivebord, da jeg jo ellers er skiftet fuldstændig over til Mac.

Anyways, i morgen udkommer den længe ventede udvidelse til Civilization V, en udvidelse der skulle være sindsygt omfattende. Og så var jeg sgu så heldig, at den flinke fyr fra 2K Games lige huskede at sende mig et eksemplar af udvidelsen i går, som så dukkede op i dag :-) Super optur!

Civilization V - Gods & Kings

Nu håber jeg så bare på, at jeg kan få lov til at bruge noget af min weekend til at spille det sammen med et par venner.

Lidt mere info om udvidelsen i denne officielle video:


Spiller du Civilization, og skal du i så fald have udvidelsen?
19-06-2012 - 02:44

Microsoft Surface tablet

Surface Touch Cover
Her til aften annoncerede Microsoft som bekendt deres nye Surface Tablet. Jeg må erkende, at jeg op til selve eventet - og med den fact i baghovedet, at alt presse der var inviteret først blev inviteret for 4 dage siden, og først fik selve lokationen at vide meget få timer før - fik mig rimelig hyped. 

De havde fløjet selve Steve Balmer ind for at starte præsentationen, det er normalt kun noget som Microsoft gør når de mener det seriøst. Umiddelbart så tror jeg faktisk på, at Microsoft Surface kan blive en iPad / Samsung / andre-tablets "killer". Selv om prisen på Pro udgaven skulle ligge i samme ende som såkaldte Ultrabooks, så kan jeg sagtens se en fordel i at have en så lille sag som den her, som så både kan bruges som en PC (hvilket Microsoft siger at Surface er) og en tablet. Pro udgaven har også nogle rimelig fine specifikationer, med den helt nye Ivy Bridge Core i5 CPU.Microsoft Surface tablet
Desværre var der, som jeg nævnte i nyheden, ikke nogen snak omkring en præcis udgivelsesdato - de sagde blot, at den lille udgave ville udkomme samtidig med Windows 8, og at Surface Pro udgaven ville komme cirka 3 måneder senere.

Specifikationer på Surface:

Surface PRO specifikationer:
- Windows 8 Pro
- 903 gram
- 13.5mm tyk
- 10.6” ClearType Full HD Display
- microSDXC, USB 3.0, Mini DisplayPort Video, 2x2 MIMO antennae
- Touch Cover, Type Cover, Pen with Palm Block
- VaporMg Case & Stand
- 64GB & 128GBSurface RT specifikationer:
- Windows 8 RT
- 676 g
- 9.3mm tyk
- 10.6” ClearType HD Display
- microSD, USB 2.0, Micro HD Video, 2x2 MIMO antennae
- Office Home & Student 2013 RT, Touch Cover, Type Cover
- VaporMg Case & Stand
- 32 GB, 64 GB


Prisen på Surface er som jeg også skrevet i nyheden om Surface, ikke annonceret endnu. Men jeg tror nu godt at jeg kunne tænke mig en alligevel - men det skulle nok være Surface Pro da dens specifikationer selvfølgelig er lidt bedre.

Hvad synes du om annonceringen af Microsoft Surface? 

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her