Morten Skou's blog
20-06-2007 - 23:17

The Darkness #2

Pyha, jeg har fået spilet The Darkness lidt nu, og synes på mange måder at det indtil videre ligner Condemned en del. Der er rigtigt mange chock-elementer i det og da en stemme sagde "DARKNESS WILL FALL", var jeg lige ved at ligge en lille en i bukserne :-)

Den bane som jeg indtil videre er igennem, er en slags intro/tutorial ting. Den handler om at man er blevet sendt ud af sin Onkel Paulie for at slå en fyr ihjel på en byggeplads. Efter en ret hæftig køretur, hvor man fabrilsk forsøger at skyde modstandere ned med en pumpgun, så ankommer man endelig til "Graves End Construction Yard", hvor man skal rende rundt og finde en bestemt fyr - men den kære Onkel Paulie har en lille overraskelse til dig....

The Darkness
Chaufføren på den tidligere nævnte køretur, brækkede sit ben da man kørte galt. Jeg blev træt af at høre ham pive, og skød ham istedet igennem hovedet. Såkanhanjolæredet.

The Darkness
Død mand fundet i et skab, med en tikkende bombe - hvilken fødselsdagsfest!

Jeg kan lige nå at spille lidt endnu, men når næppe flere blogindlæg i dag. Kig forbi igen i morgen aften, hvor jeg igen blogger om mine oplevelser med spillet.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her