Morten Skou's blog
28-07-2013 - 10:39

LEGO VW Camper Van

Som jeg skrev i mit tidligere blogindlæg om at jeg havde samlet en LEGO R2D2, så var jeg i gang med at samle endnu et LEGO Exclusive sæt. Mit andet sæt var LEGO VW T1 Camper Van, også kendt som et rugbrød - mere retro bliver det vel næppe. Rent faktisk så er det et par dage siden at jeg fik lavet den færdig, men har ikke lige fået blogget om det.

Selve sættet var faktisk ret sjovt at samle, også selv om det var lidt mindre end R2D2 -  og det overrasker mig igen hvor mange detaljer der egentlig er i sådan et samlesæt. Der er rigtig flot gulv i bilen, rigtige gardiner, døre der kan åbne op, en del af taget kan hæves, borde, sofaer osv. Sættet indeholder 1332 dele, men desværre manglede der to klodser, så faktisk er bilen ikke helt færdig endnu - jeg går og venter på at LEGO får sendt mig de klodser der mangler.

LEGO Volkswagen T1 Camper Van

Bilen er i øvrigt cirka 30 cm lang og 14 cm høj. Det eneste der er lidt dårligt ved den, er faktisk at forhjulene ikke kan dreje, det undrer mig virkelig at når der er så mange andre detaljer, så kan bilen kun køre lige ud? Spøjst. :-)

Jeg købte bilen i Toys R Us, da jeg alligevel tilfældigvis kørte forbi. Men den kan også købes hos Coolshop til 849 kroner. I øvrigt så har jeg allerede samlet endnu et ret stort LEGO sæt, som nok har været et af de sjoveste at samle indtil videre - det laver jeg et nye blogindlæg om en af de nærmeste dage.

24-07-2013 - 20:35

LEGO R2D2

Kan man blive for gammel til at lege med LEGO? Havde du spurgt mig for bare en måned siden, så ville jeg nok have sagt ja, men en lørdag for et par uger siden fik jeg pludselig en underlig trang til at rent faktisk prøve at samle den kendte robot fra Star Wars, altså R2D2 - sæt nummer 10225 for dem som skulle være interesserede.

Jeg begyndte at kigge efter hvor jeg kunne købe billig lego henne, men endte faktisk med i første omgang at købe den direkte hos LEGO's officielle butik lørdag aften. Efterfølgende fandt jeg ud af, at der var en officiel LEGO Store på strøget i København og så kørte jeg derind søndag for at få fingrene i den med det samme. Udover en LEGO bil fra Shell (som man får hvis man tanker over 30 liter), så er det nok omkring 20 år siden, at jeg sidst har haft en legoklods imellem fingrene.

Anyways, så blev pakken hurtigt pakket ud og de 2127 LEGOklodser som sættet bestod af, var blevet formet til en fin lille LEGO robot i løbet af en 7 timers tid. 

LEGO R2D2

Jeg var egentlig selv lidt overrasket over hvor hyggeligt - og ikke mindst afslappende det var, at samle sådan et LEGO sæt og for at det ikke skal være løgn, så har jeg rent faktisk allerede købt et mere som jeg er i gang med at samle. Jeg tror også at jeg ved hvad mit 3. sæt bliver, men nu må vi se det er jo trodsalt en rimelig dyr hobby, hvis man skal have lidt udfordring, så bliver man nødt til at købe de større sæt.

Det virker måske som en lidt sindsyg hobby når man er nået til min alder, og i forhold til da man var yngre, så er det sjove for mit vedkommende overstået lige så snart modellen er samlet. Derefter er planen egentlig bare at lade den stå lidt og ellers pakke den pænt sammen og håbe på at den bliver en formue værd på et tidspunkt. Fact er dog, at det er enormt afstressende at sidde og samle tingene - man kan vel sige at det er en måde for mig at koble af på.

Hvad min næste model er, vil jeg fortælle når den er samlet færdig en af de nærmeste par dage, men den er mega retro :-)
19-07-2013 - 16:26

E-cigaretter og andet. Støt Xboxlife!

E-cigaretter

Jeg er blevet spurgt et par gange, om vi ikke kunne lave et overblik over hvilke samarbejdspartnere vi har her på Xboxlife, så I kunne støtte siden ved at handle hos dem - uden at det vel at mærke koster jer ekstra.

Der er efterhånden flere forskellige måder hvorpå man kan støtte Xboxlife. De mest brugte er at købe spil igennem et af vores links til Coolshop.dk, Cdon, Billigespil, Blockbuster, Gamebits.dk eller Amazon. Men der er også mange andre muligheder hvor du kan støtte os, bare ved at købe de ting som du måske i forvejen køber forskellige steder. 

De nyeste partnere som vi har fået - men som vi dog ikke har kørt bannere for herinde, er forskellige butikker der sælger E-cigaretter. Jeg ved at der er en del af jer, som allerede bruger disse E-cigaretter, måske for at slippe af med de normale cigaretter eller lignende. Så hvis du alligevel er jævnlig bruger af dette, så kan du altså støtte Xboxlife ved at handle hos en af vores partnere, via et af linksne herunder:

E-cigaret butikker:
- Dampshop.dk 
- Ecigaretten.dk
- Rygeshop.dk
- Supersmoke.dk
- Esmog.dk
- Elekcig.dk 
 
Udover de nye E-cigaret partnere og de førnævnte spilbutikker, så har vi også partneraftaler med følgende butikker:

- Cykelpartner.dk
- Coolstuff.dk
- BodyLab.dk
- Bodyman.dk
- Bokseudstyr.dk
- Bodystore DK
- Streetman.dk
- Hungry.dk
- Billigvoks.dk
- Made4men.dk
- NFL Gamepass abonnement 
- Hotels.com
- Saxo.com
- Telmore.dk
 
Specielt vil jeg gerne fremhæve vores partner, Coolstuff.dk, som rent faktisk er et af de steder som I holder rigtigt meget af at handle hos, og det kan jeg egentlig godt forstå, da de har mange sjove ting.

Generelt for alle linksne gælder det, at vi ikke får penge per klik, men derimod kun hvis I klikker på dem og efterfølgende køber noget. 

Jeg vil prøve at opdatere denne liste efterhånden som der kommer flere partnere til - eller hvis nogle af dem skulle hoppe fra, og måske lave en "officiel" liste på siden på et tidspunkt. I kan som bekendt allerede finde et udvalg af vores affiliatepartnere ude i højre side af Xboxlife.dk, under fanen "Støt Xboxlife.dk".

Og husk nu, at hvis du skal forudbestille din Xbox One, så kan du gøre det via et af linksne ovenover, og samtidig støtte Xboxlife.dk!

Mange tak til dem af jer som allerede jævnligt støtter os ved at handle hos en af vores partnere!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her