Morten Skou's blog
26-08-2009 - 19:38

Rimelig hård dansk Guitar Hero-spiller

Der kører noget "Talent 2009" eller noget i den stil på DR, her stiller en fyr op for at vise hans talent med Guitar Hero. Først lød det sgu lidt sjovt i mine ører, hvad specielt talent kræver det at spille Guitar Hero? Specielt sammenlignet med de andre deltagere som kan diverse andre ting (jeg har ikke set programmet i år).

Anyways, så googlede jeg lige fyren og fandt ud af hvad det specielle ved hans talent var: han kan gennemføre 100% på expert uden at kigge på skærmen. Navnet er Mathias Nisted og han kommer fra Solrød.

Se videoen herunder:
Ud fra den video er det selvfølgelig svært at se, om han ikke bare har en anden skærm som han kigger på - men så vidt jeg forstår, så skulle den altså være god nok.

Er der andre af jer som kan det? :-)

Hvis der er nogen der kender Mathias, så vil jeg meget gerne i kontakt med ham.

21-08-2009 - 11:01

GamesCom 09 i Køln

Games Convention Cologne 2009

Som mange af jer sikkert ved, så er der netop nu stor spilmesse i Køln. Jeg var lige et smut forbi og har i den forbindelse haft muligheden for at se på en masse af de kommende spil. Netop nu sidder jeg på et super fedt hotel i Bruxelles med direkte udsyn over en lufthavn hvor enormt store fly letter hele tiden - fedt.

Anyways, så arbejder jeg lige pt. på at få skrevet de sidste par indtryk fra messen. I har muligvis allerede læst mit preview af Mafia 2, men der er også indtryk på vej fra blandt andet: Guitar Hero 5, DJ Hero, Band Hero, Modern Warfare 2, Tony Hawks RIDE, Star Wars The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition, LEGO Indiana Jones 2, Borderlands, Brütal Legend og Need for Speed Shift.

Den opmærksomme læser har muligvis allerede opdaget at der mangler et par titler med stor betydning for Xbox-platformen på ovenstående liste. Dette skyldes, til trods for at Microsoft både havde Forza Motorsports 2, Halo 3: ODST og Natal i Køln, at Microsoft Danmark ikke formåede at skaffe os adgang til at se dem. Det er første gang i Xboxlife's historie, at der har været så lidt styr på tingene hos Microsoft Danmark - og derfor må jeg desværre skuffe jer ved ikke at kunne fortælle jer noget som helst om disse spil i skrivende stund. Jeg håber naturligvis at Microsoft vil have lidt mere styr på tingene til næste års spilmesse. Men helt overordnet så synes jeg at det er rimelig skuffende at det ikke lykkedes.

Selve messen i Køln var som sådan OK, dog kunne jeg personligt bedre lide måden som messen i Leipzig var struktureret på - specielt var det irriterende at pressecenteret (og dermed presseindgangen) lå i den ene ende af området og businesscenteret (hvor alle spillene bliver vist frem for pressen) lå i den anden ende.

Men nu vil jeg til at få afsluttet de sidste previews, så i andre også kan få et indtryk af hvad fremtiden har at byde på for os gamere :)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her