Morten Skou's blog
22-08-2013 - 22:34

LEGO Sydney Opera House

Som I nok efterhånden har set hvis I følger med i min blog, så er jeg blevet lidt bidt af at samle LEGO på det sidste og har derfor investeret i en række større LEGO-sæt. Det næste sæt som jeg havde planlagt at købe, var det rimelig store LEGO Sydney Opera House (20234) som udkommer den 1. september i år.

Der skete dog pludselig det, at jeg fik en mail ind fra LEGO Store, om at jeg som VIP-medlem kunne købe sættet allerede nu, og jeg susede derfor til københavn sidste lørdag for at få fingrene i det. Efterfølgende har jeg selvfølgelig fået samlet det - og selv om jeg egentlig havde droppet ideen om at lave såkaldte "time lapses" af mine LEGO-sæt, så tænkte jeg at det kunne være meget sjovt at gøre af Sydney Operaen fordi det er så kæmpe stort.

Det tog mig omkring 10-12 timer at samle sættet - jeg gjorde det over ca. 4 dage. I forhold til de andre sæt jeg har samlet, så har dette sæt uden tvivl været det sjoveste at samle og nok også det flotteste når det først var samlet.

Herunder kan I se min time lapse af samlingen - som i øvrigt er den første time lapse af Sydney Opera House-sættet i verden. Kvaliteten er desværre ikke helt som jeg havde håbet, men det kan gå an for et første forsøg synes jeg.

14-08-2013 - 18:44

Mere LEGO!

Siden mit sidste blogindlæg om at jeg havde bygget VW Camper Van, så er min LEGO samling vokset en hel del. For det første så havde Bilka 35% rabat på alt LEGO i deres sortiment, så der fik jeg købt 4 forskellige LEGO Technic sæt - efter at have samlet det første så fandt jeg dog ud af, at Technic ikke rigtigt er noget for mig og jeg solgte derfor to af sættene. Jeg har dog beholdt en Technic Helikopter (mere om den senere) og Technic Grand Prix raceren. I min verden var de dog dødkedelige at samle.

Til gengæld så er jeg virkelig faldet for de såkaldte "Modulars". Modulars er bygninger af lidt ældre karakter og sættene er relativt store - typisk er der imellem 2000 og 2200 LEGOklodser i dem. Jeg startede ud med at købe Palace Cinema - en biograf som jeg synes var ret flot. Det er faktisk ret vildt så mange detajler der altid er i de store LEGO-sæt.

LEGO Palace Cinema (10232):
LEGO Palace CinemaGanske kort tid efter blev jeg nødt til at købe endnu et Modular-sæt. Det sjove ved dem er, at man kan sætte dem sammen så de til sidst kan udgøre et større og større gadebillede. Det næste køb blev LEGO Fire Brigade - den blev mit næste valg, da jeg tror at den er lige ved at udgå. Problematikken med disse LEGO-sæt er nemlig at de udgår og så stiger de helt sindsygt i pris fordi man må ud og købe dem på eBay osv. Ofte koster de mellem 4500 og op til 8000.

LEGO Fire Brigade (10197):
LEGO Fire Brigade

Da brandstationen var samlet, så bestod min lille LEGO-by altså af to af disse modulars og jeg var egentlig mere og mere besluttet på, at jeg ville prøve at få hele samlingen som pt. udgår 8 forskellige Modular-sæt, hvoraf 3 af dem er udgået og derfor lidt svære at få fingrene i.

I går så jeg så at Coolshop havde fået Grand Emporium (shopping center) og Pet Shop på lager - til priser som var langt under hvad de ellers kostede. Derfor slog jeg til og købte faktisk begge af disse - de er lige kommet i dag, og jeg glæder mig til at samle dem.

Nu mangler jeg altså kun 4 sæt for at have hele samlingen, det ene af de fire, som er rådhuset, kan stadigvæk købes til normalpris i butikkerne, men de 3 andre skal man være lidt heldige med. Jeg har faktisk budt på to af de tre udgåede sæt på en auktion - hvis jeg vinder den, så er Café Corner og Market Street også i hus til en nogenlunde fornuftig pris.

Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg pludselig - ud af det blå - er begyndt at synes at det er super hyggeligt og afslappende at samle LEGO. Måske er det fordi jeg bare har lyst til at samle på et eller andet, for jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre med tingene når de først er samlede :-) Det vigtigste for mig er dog, at jeg kan bruge det til at stresse af med, og det virker helt perfekt.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her