Morten Skou's blog
16-08-2007 - 23:23

Bioshock #1

Nu har jeg fået spillet Bioshock en smule her til aften. Jeg har ikke rigtigt haft nogle forventninger til spillet, hvilket umiddelbart i mine øjne er en sund tilgang til tingene - man bliver ikke skuffet, og muligheden for at blive positivt overrasket er der.

Jeg blev anbefalet ikke at spille Bioshock på nemmere end medium, så det besluttede jeg mig for. Stemningen i spillet er fra starten helt genial, det kan helt sikkert anbefales at man skruer godt op for lyden og indstiller brightness på skærmen ordentligt før man går igang.

Man bliver hurtigt kastet ind i historien i spillet, og stemningen er på plads lige fra starten. Spillet minder indtil videre meget om Condemned, jeg render rundt med en skruenøgle og nakker zombie-agtige folk via "Zap & Wack" metoden, som man bliver anbefalet at benytte i starten af spillet. Selv om jeg kun har spillet i et kort stykke tid, så er jeg indtil videre røget op af sofaen en enkelt gang og uhyggen bliver bestemt ikke mindre som tiden går.

Grafikken i spillet er helt fantastisk og det samme er lydeffekterne. I starten af spillet undrede jeg mig over hvor meget vores opvaskemaskine larmede - indtil at det gik op for mig at vandlydene kom fra Bioshock! Genialt!

Som en lille sjov ting, som tidligere blandt andet er set i Larry spillene - så bliver man rent faktisk fuld når man drikker spiritus, til gengæld får man fornyet energi - og verden ser jo nogle gange lidt lysere ud når man render rundt i en koger.

Ser man på de karakterer som spillet indtil videre har fået verden over, så ser det ganske fornuftigt ud. Og jeg må erkende at spillet helt sikkert er lovende, men om det virkelig bør få 10/10 det må tiden vise. Det er forøvrigt ikke mig, men Rasmus der skal anmelde Bioshock for os.


Karakterer
oxm uk 10 / 10
pc gamer uk 95 / 100
pc zone 96 / 100
eurogamer 10 / 10
gamer.tv 5 / 5
game informer 10 / 10
ap magazine 5 / 5
computers & video games 9.5 / 10
gamepro 10 / 10
1up 10 / 10
xbox world 94 / 100
gamespy 5 / 5
console and gameworld 99 / 100

Jeg vil spille mere i morgen og samtidigt blogge lidt om det - jeg antager at Rasmus vil gøre det samme når han engang modtager vores andet eksemplar af Bioshock.
16-08-2007 - 20:57

En super dag!

Selv om dagen for mig startede med alt for lidt søvn, så blev den alligevel bedre og bedre i løbet af dagen.

Bioshock
Cirka klokken 12 ringer et bud fra et budfirma, han står foran min dør og vil gerne aflevere en pakke. Jeg har en formodning om at det er Bioshock, da jeg har lokket Take2 til at sende det til mig så hurtigt som de kan. Da jeg ikke er hjemme, og han gerne vil have en underskrift så har vi jo lidt et problem. Han tilbyder selv at ringe til sin chef og høre om det kan løses - 5 minutter efter har jeg chefen i røret, der siger at jeg bare kan sende ham en fuldmagt via e-mail, og så skal pakken nok ryge i postkassen. 

Jeg fandt senere ud af at firmaet hedder Indycph, og må erkende at jeg er imponeret over deres serviceniveau. Firmaet er lidt mindre end DHL og lignende, men servicen de yder er i særklasse! Jer der har læst tidligere i min blog, ved at jeg ellers altid er uheldig med alt når det kommer til service. Men hvis Indycph forhandlede noget, så ville jeg helt sikkert købe der.

Interview med gud!
Som om at min dag ikke allerede var god nok, så lykkedes det Rob Donald fra Take2 at hooke mig op med et interview med selveste Sid Meier, manden der blandt andet har stået bag Civilizations serien - verdens bedste spilserie i mine øjne.

Jeg har efterhånden lavet en del interviews, men det at få muligheden for 1 on 1 med Sid gør alligevel at jeg ser utroligt meget frem til Leipzig turen. Jeg har altid joket med, at den dag jeg mødte Sid Meier, så ville jeg droppe spilbranchen - men nu må vi se ;-)

Først troede jeg at Rob jokede da han sagde det, men han blev ved med at sige at det ikke var en joke - til sidst sendte han mig en e-mail der bekræftede mødet. Sid Meier er måske ikke en særlig stor stjerne for alle - men for mig, der har spillet Civilizations, Alpha Centauri, Colonization, Railroad Tycoon, Pirates og her på det sidste Railroads, så er det en hel særlig dag!

YESS!

Min dag blev pludselig, om muligt, MEGET bedre!


GTA IV
Sidst men absolut ikke mindst, så fik jeg en mail fra Rockstar med et slot til Leipzig GC, hvor vi kan kigge en hel time på det kommende Grand Theft Auto IV.

Anyways, nu er Bioshock smidt i maskinen og jeg er klar til at give den gas til langt ud på natten. Jeg vil blogge lidt om mine oplevelser med spillet, hvis jeg da kan løsrive mig.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her