Morten Skou's blog
02-06-2007 - 14:00

Roskilde Festival 07 - Udsolgt!

Roskilde Festival


Så skete det sgu.. Roskilde Festival, som nok har et af de fedeste programmer i 10 år er nu udsolgt. Det ville såmend være fint nok, hvis det ikke lige var fordi jeg ikke nåede at få fat i en billet.

De sidste mange år, har det altid nærmest været en tradition at en repræsentant for Roskilde Festivalen meddeler pressen, at det er NU man skal købe, hvis man da gerne vil have en billet. Dette er åbenbart ikke sket i år.

Man kan læse på Roskilde Festival's hjemmeside, at de i torsdags skrev en besked om, at nu var der tæt på at være udsolgt. En ny besked blev lagt op fredag, om at nu var alle billetterne altså væk. Normalvis plejer der at være en noget længere frist, så man rent faktisk kan nå ned at købe en.

For mit vedkommende er det ekstra surt, da jeg bor ca. 200 meter fra festivallen, og nu må nøjes med at glo på alle de beskidte festivalsdeltagere der render rundt i mit nabolag døgnet rundt og larmer.

Anyways, så håber jeg, at dem af jer der gerne ville derud - rent faktisk har nået at få fat i en billet. Og så må i have rigtig god fornøjelse :-)

(Hvis du har et par billetter som du vil sælge, så send mig en PB).
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her