Morten Skou's blog
31-03-2008 - 17:06

Ny .dk formidler

DK-Hostmaster har i mange år haft et monopol på håndteringen af de danske domæner, dvs. alle domænenavne der ender på .dk, bliver købt igennem DK-Hostmaster.dk.

Der er i skrivende stund en udbudsrunde igang, hvor såvel DK-Hostmaster som andre firmaer, har muligheden for at komme med et bud. Bedste bud vinder udbudsrunden for den næste årrække.

Nu er det bare sådan, at det er folkene bag DK-Hostmaster der mere eller mindre selv har skrevet den lov som udbudet skal kunne opfylde, og loven er dermed mere eller mindre udformet, så det kun er DK-Hostmaster der har muligheden for at opfylde den. Et eksempel er at organisationen der driver .dk, skal være non-profit - en ting der naturligvis gør det ret uinteressant for andre firmaer at byde på det.

I dag opdagede jeg så, at der er et andet firma der giver et bud. Det fede er, at man kan indsende et "letter of support", og dermed give sin støtte til at netop dette firma skal vinde udbudsrunden. Det vil jeg naturligvis gerne opfordre alle herinde til, da jeg absolut ikke mener at DK-Hostmaster skal vide sig alt for sikre på at vinde udbudsrunden.

Det er sgu lidt svineri, at man designer en lov, således at der nærmest kun er en sikker vinder på forhånd.
28-03-2008 - 20:52

Alone in the Dark

Den 1. april er den danske presse inviteret ind til et sted i København for at se på fire af de kommende titler fra Atari. En af titlerne er Alone in the Dark, som jeg personligt glæder mig rigtigt meget til. Ved samme event - dog senere på dagen, har vi også muligheden for at invitere fem af vores brugere med, det kan du læse mere om her.

Anyways, så tog Mikkel Winter(bird) og jeg lidt eksklusivt forskud på glæderne, da vi var oppe og besøge Atari i dag. Der var både mulighed for hands-on med spillet og vi fik en rigtig god fremvisning af det også.

Desværre er der en endnu ukendt embargo dato på, så vi venter lige pt. på en dato hvor vi må publicere det. Foruden et hands-on preview af spillet, så sikrede vi os også over 1 times video direkte fra spillet - med ind over. Alt dette forventer vi at publicere en gang i næste uge.

Dog er det fedt, at vi var de første i norden, der fik mulighed for at se og prøve denne udgave af spillet. Stort tak til Atari !

Til sidst kan jeg lige tilføje, at det er en ret dårlig ide at køre fra Vejle til Roskilde omkring kl 16-17 stykker. Der var åbenbart også andre der havde fået den ide, så jeg kørte sådan cirka minus 2 kilometer i timen hele vejen hjem :-)God weekend !

26-03-2008 - 17:00

Rimelig ondt TV-Show (The Moment of Truth)

Gad vide hvornår dette TV-show kommer til Danmark. Det hedder The Moment of Truth og er vidst lidt alternativt. Meget vildt at folk melder sig til det.

13-03-2008 - 17:06

En håndfuld jokes...

Jeg har igen fået en mail fra en tidligere kollega med en god håndfuld jokes. Denne gang er det sygehusets patientjournaler der er i fokus.

Klager over dobbeltsyn, har praktisk taget været til stede under hele indlæggelsen. Vi må tage røntgenfoto af anklerne.

Moderen er hjemmegående, men har dog gået i børnehave.

Patienten har brystsmerter, hvis hun ligger på sin venstre side i mere end et år.

Patienten har efterladt sine hvide blodceller på et andet hospital.

Patienten har ingen fortilfælde af selvmord.

Patienten har klaret sig helt uden ilt i sidste døgn.

Patienten har lidt af depressioner, lige siden hun begyndte at konsultere mig i 1989.


På andendagen havde hans knæ det bedre og på tredjedagen var det helt forsvundet.


Storebroderen har meget ofte vejrtrækning. Egen læge mener han kan vokse fra det.


Vi vil fortælle moderen, at hun kan kighostevaccineres, når hun vejer 4 kg.


Da han kommer fra København, har han ingen børn.


Da hun besvimede, rullede hendes øjne rundt i rummet.


Huden var fugtig og tør!


Hun er følelsesløs fra tæerne og nedefter.


Patienten bor sammen med sin mor, far og kæle-skildpadde, som p.t. er i dagpleje 3 gange om ugen.


Patienten er en 79 årig enke, som ikke længere bor sammen med sin mand.


Patienten fik amputeret en tå på venstre fod for en måned siden. Han fik også amputeret venstre ben over knæet sidste år.


Patienten var ved sit sædvanlige gode helbred indtil hans fly løb tør og styrtede ned.


Efter at patienten er ophørt med at ryge, er hans lugt vendt tilbage.


Patienten har slået venstre storetå, som næsten helt har løsnet sig.
Personalet må ikke trække den af, da det gør ondt.


Fik dog besked om, at hjertet var i orden, men at hun skulle komme igen, hvis hun blev bevidstløs.


Patienten har mandolinstor prostata.


Smerterne i ryggen viser sig, når patienten ligger udstrakt med begge ben på ryggen.


Patienten er gravid i 19. måned.


Patienten synes, at højre storetå hænger noget nedad sammenlignet med de andre fingre.


Afføringen har samme farve som dørene på afdeling 19.


Når hun føler sig træt, kan ansigtet drejes mod højre og stå der og ryste lidt.


Opkastningerne gik væk i løbet af eftermiddagen, ligesom manden.


Var på vandretur i bjergene. Nedkom med helikopter i går.


Patienten bedømmes som usammenhængende.


Har fået små blodige spiseskeer i afføringen 15-20 gange om dagen.


Patienten har tidligere haft ører, men de er faldet af.


Far og mor døde, da hun var 12 år gammel. De har ingen kontakt med hende.


Der bør bemærkes, at der ikke mærkes nogen væsentlig temperaturforskel mellem benene.


Mad får han af sønnen, som er dybfrossen.


Ørerne kan svagt skimtes bag voks.


Ansamlingen af udslæt kredser omkring patienten.


Synes, at han tisser godt. Som en hest, ifølge eget udsagn.


Patient med ansigtseksem. Hudbesvær i forbindelse med at han anvender underbukser.


Hvad hans impotens angår, fortsætter vi medicineringen og lader hans hustru behandle ham.


Hun har ingen kuldegysninger, men hendes mand oplyser, at hun var meget hed i sengen i nat.

11-03-2008 - 13:45

Xbox 360 Blu-ray

Det er vidst efterhånden gået op for alle, at HD-DVD tabte den relativt kortvarige formatkrig imellem Blu-ray og HD-DVD som stod på indtil starten af 2008. Nu mangler vi bare at Microsoft følger trop og udgiver et Blu-ray drev til Xbox 360.

Selv om der endnu ikke er nogen officiel udmelding fra Microsoft omkring et Blu-ray drev til Xbox 360, så skulle en person fra Sony-lejeren have bekræftet at de er på vej imod et samarbejde med Microsoft om at lave et Blu-ray drev.

Det sjove ved det hele er, at Microsoft stadigvæk nægter at kommentere på noget som helst vedrørende et Blu-ray drev. Men mon ikke man med stor sikkerhed kan sige, at der kommer et Blu-ray drev til Xbox 360 og at det senest vil blive fremvist under E3 i år?

Det interessante er, at hvis der virkelig kommer Blu-ray til Xbox 360 - og hvis Microsoft skulle vælge at smide det i selve konsollen, så forsvinder et af de bærende argumenter for at anskaffe sig en PlayStation 3 pludselig. Så er der jo pludselig ingen grund til at købe en PlayStation 3 ;-)

Her er et bud på hvordan drevet kommer til at se ud. Det burde ikke være det store problem for Microsoft at lave selve drevet, eftersom det passer fint ind i den nuværende HD-DVD chassis.

Blu-ray Xbox 360

04-03-2008 - 01:24

Army of Two

For 30 minutter siden lagde jeg sidste hånd på min anmeldelse af Frontlines: Fuel of War. Det tog en del timer at komme igennem hele singleplayer-kampagnen og efterfølgende spillede jeg lidt multiplayer over Xbox Live.

Nu er turen kommet til en hurtig omgang Army of Two, før jeg sender spillet videre til Jesper, der står for anmeldelsen af denne titel. Army of Two er egentlig ikke rigtigt en titel som jeg har fulgt med i, og jeg havde derfor ikke nogen ide om hvad spillet havde at byde på, andet end at det var et 3. person shooter spil fra Electronic Arts.

Det viste sig hurtigt at Army of Two umiddelbart lader til at være en rar forfriskning. Allerede de første 10 minutter inde i spillet, sad jeg bare og tænkte "WOW - hvor er det pisse fedt!", dette scenarie har gentaget sig flere gange. Det taktiske i, at man er to spillere og at man kan lave alle mulige fancy tricks for at udmanøvre modstanderne, er ganske enkelt superb fundet på.

En af de vigtige elementer i Army of Two er det såkalde "Aggro". Dette betyder at eftersom man er to, så kan den ene person tiltrække sig alt opmærksomheden fra fjenderne, hvorefter den anden person stille og roligt, kan udflanke dem og nakke dem bagfra. Det mest imponerende er måske, at det rent faktisk også virker ret godt med en AI-partner.

Min fornemmelse nu, efter kun kort tids spillen er, at Army of Two meget vel kunne gå hen og ændre måden som folk forventer at Co-op skal fungere på: som et team, ikke som to individer der bare slagter folk uden nogen særlig taktik.

Nå ja.. og grafikken i Army of Two er da heller ikke at kimse af, det ser fandme flot ud. Dog lader det til, at der er nogle små grafiske fejl, når man f.eks. kigger på hegn så ser det ud til at de står og hopper lidt :-)


Spillet udkommer den 6. marts, det vil sige på torsdag. Overvejer du at købe det, så tjek vores banner i højre side af Xboxlife for selv samme spil. Jeg ved i hvert tilfælde, at jeg skal have tegnedrengen op, for det her spil er da et must i min samling!


Army of Two

Det guf!

02-03-2008 - 22:28

Sådan opfostrer man en massemorder!

Fik lige den her af Novotex. Jeg håber sgu at de to forældre gik ud af rummet for at hente pakkens rigtige indhold. Men det er med garanti et minde fra hans barndom, som han aldrig glemmer :-)
Se Youtube kommentarerne her.
01-03-2008 - 15:57

MX vs ATV: Untamed

MX vs ATV: Untamed

Jeg er lige ved at ligge sidste hånd på min anmeldelse af MX vs ATV: Untamed. Spillet er fra THQ og udkommer den 7. marts - så det er jo lige oppe over. For dem som ikke kender MX vs ATV serien, så er det et Motocross spil, hvor man kan give den fuld gas i en lang række forskellige køretøjer, lige fra pocket-bikes og op til monstertrucks - spillet har det hele.

Anyways, jeg har snuppet nogle eksklusive screenshots direkte fra debuggen. Hvis der er lidt fartstriber på billederne, så er det fordi de er taget imens jeg har været i bevægelse i køretøjet. Spillet ser rigtigt flot ud - alle billederne er "in game".

MX vs ATV: Untamed

MX vs ATV: Untamed

MX vs ATV: Untamed

MX vs ATV: Untamed

Og til sidst, min favorit bil:

MX vs ATV: Untamed
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her