Da Senzai's blog
30-04-2007 - 17:25

De må da snart tro, at jeg er idiot.


Jeg sidder stadig I kassen i Føtex, og det er stadig alt for nederen, - hvad værre er, at jeg også tror at mine kollegaer efterhånden også synes, jeg er nederen.

Og, hvorfor? Fordi, jeg ringer og spørger dem, om det samme shit hele tiden! Kunderne tror bare ikke på, hvad jeg fortæller dem, før jeg har ringet og spurgt en fra afdelingen. Og gæt hvad? Dem jeg spørger, siger jo det samme i røret, som jeg lige har fortalt kunden.

Det er pisseirriterende. Tror kunder at alt, hvad jeg siger er forkert, fordi, jeg "bare" er kasseassistent?, Jeg kan da også forestille mig, at mine kollegaer må være rigtigt trætte af mig efterhånden..

Idag, var der en kunde, der havde en masse varer på båndet. Han starter med at sige, allerede inden, at jeg havde scannet den første vare; at "Sakserne koster en 10,-" - selvom, der står 20 kroner til dem. Allerede der tænker jeg wtf?! Er han selv klar over, at den er gal eller hvad, siden han siger det allerede inden jeg har slået den ind?

Jeg scanner dem så ind og sakserne koster selvfølgelig 20 kroner. Manden udbryder så "lortet koster 20 kr!". Jeg spørger ham så om, hvor han har fundet dem, og han siger i 10 kroners bunken. Jeg fortæller så, at der står "fra" 10 kroner, men næeh nej. "Lortet koster 10 kroner!". Jeg fatter så min telefon og forklarer dem sagen. Ganske rigtigt får jeg så svaret; "de koster fra 10". Så siger kunden; "Nåeh, fra 10 kroner, som om, at han lige er blevet ramt af et lyn."

WTF?! Jeg har lige stået og fortalt ham det 3 gange!, og det er jo ikke kun der. Alt for ofte, tror kunderne ikke på, hvad jeg siger, før jeg ringer til folk, der siger nøjagtigt det samme som mig. Jeg hader det!

Dem jeg ringer til må da blive pisseirriterede. Næste gang tror jeg, jeg siger til kunden; "Fuck dig, gå selv ned i den anden ende af butikken og kig på skiltet, spasser." Men det kan jeg jo ikke. Så synes kunderne, at jeg er et fjols, og så får jeg ballade mig chefen. Ringer jeg og spørger dem fra afdelingen, så synes de vel, at jeg er idiot. Så jeg skal finde den rigtigt balance mellem at kunder, og kollegaer synes, jeg er idiot.

Fucking frusterende.
25-04-2007 - 22:23

Sweetest Xbox 360 Case-Mod ever.


Tjek, dette Case Mod ud, lavet YLA G;Jeg finder det ganske imponerende.


I kan se, hvordan han lavede det her.


25-04-2007 - 17:24

S-Grade, Bitchez!

MotherFawking Ja Da!

I dag var dagen. Efter Præcis 10.163 online battles, heraf 7.543 Sejre og 2.620 Nederlag, er det endeligt lykkedes mig at blive S-Rang i Dead or Alive 4!

Kraftedeme! Jeg gjorde det sgu! Jeg sætter også en ære i at havde gjort det uden at spille med Ninjaer eller ved at disconnecte på folk. For så nederen er jeg ikke. Næh nej, jeg kørte hele vejen med Bass og Eliot. Det kan godt være, at jeg spiller noget så klamt med dem, men Ninjaer bruger jeg ej, og jeg snyder heller ikke!


Woohoo, så nu er jeg (af, hvad jeg ved), den 3. Dansker, der er blevet S-rang uden at snyde!

De to andre er Leifang12 og GhostBadboy/Reptile.

Må ærligt indrømme, at det er denne Achievement, jeg er gladest for.


// Senzai


22-04-2007 - 22:29

De 85 Hawteste Chicks - Afstemning!


Ja! Så lever afstemningen igen! Min buddy pstudio, har fået liv i sin afstemning igen, og jeg synes I alle skal smutte forbi afstemningen, og afgive jeres stemme!

I får lige en oversigt over, hvordan karakter-skalaen lyder;

00-09 : Jeg vil hellere se på et kosteskaft
10-19 : Normal
20-29 : Pæn
30-39 : Nærmer sig Hot
40-49 : Nogenlunde Hot
50-59 : Acceptabel Hot
60-69 : Udmærket Hot
70-79 : Pæn Hot
80-89 : Super Hot
90-99 : Guddomelig HotAfgiv jeres stemmer!
17-04-2007 - 22:45

Virtua Fighter 5 - Jeg har prøvet det!


Så skete det satme! En af mine venner har købt sig en PS3 med spillet Virtua Fighter 5, og selvfølgelig var jeg straks derovre og game!


Jeg er indrømmer det gerne. Jeg har aldrig været god til VF og jeg bliver det heller aldrig. Jeg har sådan et had-kærlighedsforhold til Virtua Fighter. I bund og grund er spillet kedeligt. Kedelige figurer og kedelige tricks. På den anden side, så er Virtua Fighter også Serien, der har skabt en af mine all-time yndlings Figurer i et kampspil nogensinde, nemlig Goh Hinogami. Goh er mere eller mindre grunden til, at jeg spiller Virtua Fighter 5. Det fede ved Goh er nemlig, at han er så kedelig, at det er fedt. Goh´s kampspil er Judo. Ikke sådan noget fake-ass Tekken-Judo, der ses i form af Paul Phoeonix, men derimod rigtigt Judo, med alt hvad det indebærer af 2-hit-Comboer, feje benfejninger og alt for lamme Throws. På trods af det, så formår han alligevel, at være så ufatteligt cool.

I får lige en Youtube Vid, så I kan se, hvor fed han er.
Hvad, der slog mig igår, er hvor langt ude Virtua Fighter er blevet med det´s Just Frame Crap. At noget er Just Frame, betyder, at man skal indtaste kommandoen for et move inden for et bestemt lavt antal frames.

Går man Practice mode igennem med Wolf, så har han et move, der hedder Giant Swing Fastest input. Det laves ved at trykke, 4,1,2,3,6 + P+G. Det fuckede kommer nu. 4,1,2,3, skal trykkes i første frame, og 6+P+G skal være trykket inden 3. Frame. Det betyder, at for at lave kastet, så skal du være istand til at lave en halvcirkel på d-padded på 1/60 del af et Sekund! Det er jo helt umuligt! VF 5 bliver nok et af de spil til 360´eren, hvor der er næsten ingen med alle 1000 point. Det er altså et Krav for at klare Wolf´s Time Attack, at man kan lave en halvcirkel på 1/60 - del af et sekund!

Dette er også grunden til at Sega ikke vil lave spillet online, fordi, at vil der være bare en smule delay vil det ikke kunne lade sig gøre. Hvorfor er det ikke bare, at de laver Vinduerne lidt større og laver det online? Shittet er jo også stortset umuligt at lave offline! Jeg ser mig selv som en rimeligt habil fighting game gamer, og jeg er gentagne gange nødt til at springe Moves over i VF´s practice mode, da jeg simpelthen ikke kan udføre dem.

Jeg begriber ikke, hvorfor at de laver movesne så svære at lave. Jeg ved godt at VF er fighting game serien for de "Hardcore" gamere, og derfor skal være svært. Jeg synes bare, at ikke at det "svære" skal komme af, at det er meget svært at lave simple moves. Jeg taler ikke om Juggles, og Setups, men altså bare moves i kommandlisten. Det bør jo ikke være det, der gør et kampspil svært, men derimod imod en kompleks og dyb fighting game engine.

Det skræmmer jo også alle potentielle nye fans væk. Spillet har jo - i mine øjne - kedelige figurer og kedelige moves, og så når det endda skal være så retarderet svært at lave moves, så er der jo ingen "Average Joes", der vil spille spillet.

Virtua Fighter er også kun et spil, der er noget værd, hvis man bor I Japan, hvor man bare kan smutte ned i den lokale arcade, og dele tæsk ud. Det kan man ikke herhjemme. Virtua Fighter er et spil, der kræver utroligt meget, meget tid at sætte sig ind i for at blive god. Når man så har brugt - eller spildt - de mange timer på spillet, så kan man ærge sig over, at man er den eneste, der spiller spillet, og at der ikke er nogen at spille imod - for der er jo ikke online play.

Virtua Fighter er jo egentligt fedt. Det er bare alt for svært at lave moves. Det gør at man er nødt til at spille med Button Mashere (hvis der overhovedet er det i VF), som Pai, Jacky, Lau, istedet for for de fede personer som Goh ( xD! ), der har moves-sets, der kræver in-human timing pga, alt det just frame crap.

Jeg er måske et tudefjæs, jeg føler bare ikke, at det er tiden værd at lære de svære figurer og spillet i det hele taget, når der ikke er online play, og derved ingen modstandere. Det er simpelthen for kedeligt i længden at banke AI´en i kampspil.


Det var min mening efter 3 timers spil. Hvad synes I om Virtua Fighter 5?


// Senzai :)


Edit: Rettet nogle stavefejl


Edit2:Må nok hellere lige skrive, hvad tallene i "4,1,2,3,6 + P+G" betyder. Tallene er retninger på D-Padded eller den Analoge stik. Kig på jeres Numpad på Keyboardet, og I kan se dem :)

P er Punch og G er Guard :)

15-04-2007 - 20:15

Glenn´s fine liste

¨
Der var engang en DoA 4 spiller, der hed Glennfinito. Han lavede en gang en simpel og god liste indeholdende 11 tips til spillet DoA 4. Desværre får listen ikke så meget eksponering som den fortjener, så jeg tænkte at eftersom jeg har mange tusinde læsere, så kunne jeg ligeså godt fremvise listen her i min blog.#1 DU SKAL ALTID TECH\'E FOR FANDEN DA!!!!
-Det kan godt vaere at wakeup kicks er nice, men der er saa mange veje rundt om dem at de daarligt kan betale sig

#2 Det er en enormt daarlig ide at bare spamme reversal uden hoved og hale greb har en 150% damage revison mod reversals (offensive holds har kun 125%, men damn!)

#3 det er en god ide at lave setups til dine greb. VF\'s punch punch-throw strat er enormt effektiv i DOA

#4 Det basale: Laer alle moves og deres hit niveauer saa du kan forsvare dig og blabla bla

#5 Block og punish >> reversal spamming

#6 Du kan ikke steppe saa meget i DOA men naesten alle angreb hvor modstanderen hopper kan steppes.

#7 Greb har et specielt hieraki i DOA: standard greb > command greb > offensive holds.
den foerste er meget hurtig (5 frames), nummer to give mere i skade eller har setup muligheder men er lidt langsommere (7-9 frames) og den tredje kan slaa angreb hvis de er timet korrekt, men til gengaeld er rimelig langsom (12-22 frames).

#8 Du ma ikke vaere forudsigelig

#9 Wakeup kicks har invisibility frames men kan godt stoppes med et godt timet move (glem dette online)

#10 Vaeggen er din ven

#11 Vaeggen er ikke din ven.

Jeg vil i øvrigt tilføje et ekstra råd til Glenns fine liste.

#12 - Slap af. Hvis du tillader dig selv at blive sur, så taber du.

Enjoy - vi ses online - #12 er tilføjet af NeonXaos

Har I flere tips, så bare kom med dem!


Offline


Der er måske flere, der har lagt mærke til, at jeg ikke mødte op til denne runde af X-Turneringen, hvilket jeg er ret bitter over, da det denne gang, var et spil, jeg har! Det skyldes, at jeg (og hele ejendommen) lige fra igår formiddags har været uden TV og Internet, og har først fået det igen her til aften.

Hvad har jeg så gamet imens? Det skal jeg sige jer! Jeg har spillet Bøsse-spillet Dead or Alive 4! - Magen til en Cheap Lorte AI har jeg ikke i årtier!

Jeg havde nemligt lagt mærke til, at mange DoA spillere, som jeg ser værende en del dårligere end mig, har flere Achievement point i det end jeg har! Det måtte der laves om på, så jeg tjekkede deres GamerCards, og så, at de har Achievementsne for Survival. Jeg går så igang. Og WTF?! Det er da helt umuligt at få 50 Wins i Single?! Det AI er simpelthen så Cheap og Gay, at jeg ikke fatter, hvordan folk, der spiller Markant dårligere end mig har dem!

Du kan jo ikke gøre noget mod AI´en! Det går meget godt indtil jeg har tævet en 20 stykker, men så ligepludseligt kommer der en eller anden idiot og counter alt hvad jeg laver, hvorefter jeg dør. Jeg kan intet gøre imod det!

Eller også får jeg bare tæv. Det er totalt random og ulogisk de Combo´er AI´laver. Man kan slet ikke forudsige den, så hvis du skal forsvare dig, så er du nødt til at læse Animationerne, og det er altså bare svært offline, når spillet går så hurtigt som det gør.

Jeg fatter ikke, hvordan folk har fået dem.


Pt lyder mine Survival Rekorder på

Single: 46 Wins med Hayabusa
Tag: 70 Wins med Jann Lee og Bass


Fuldstændigt umuligt at få dem, men det gør jo også, at achievementsne er så fede i det spil. Det er jo ikke for sjov, at der ikke er en eneste Dansker, der har alle 1000 point i spillet. - Jeg føler alligevel, at jeg har spildt de timer, jeg har brugt på den GameMode idag. Forhelvede. Jeg bliver bare så negativ, når jeg taber til AI på de mest platte måder, hvorefter jeg så bare sidder og giver Fjernsynet fingeren. Jeg kan slet ikke klare det og bliver i alt for dårlig humør. - Bør slet ikke spille DoA. Der kommer aldrig noget godt ud af det.// Senzai
13-04-2007 - 21:48

Hvilket Synergi-Helvede skal jeg vælge?
I forbindelse med, at jeg skal til Future Sight - Prerelease Tournament på næste Søndag, har jeg besluttet mig for at drage ind til Faraos for at battle lidt på pap imorgen, så jeg lige kan få varmet lidt op inden turneringen - Det er jo trodsalt ved at være et halvt år siden, jeg sidst spillede turnering, og det ville jo være ærgeligt at tabe på dumme fejl skyldet rusthed.

Dredge eller Izzet?

Jeg har så fået kigget mine Deck igennem, og jeg har faktisk pt kun to fornuftige Type 2 deck, de er dog også rigtigt fede, synes jeg selv; Et Sort-Grønt Beatdown/Dredge Deck og et Rødt-Blåt, Ja, ved sgu ikke rigtigt, hvad det er, men fedt er det, så jeg kalder det bare Izzet deck.

Men, hvilket et skal jeg spille med imorgen? Jeg aner det virkeligt ikke. Der er masse e af ting, der taler imod begge! Jeg har ikke spillet i et halvt års tid nu, og de kræver begge alt for meget hjerne til mig!

Vel, mit Dredge Deck lyder;

Lande

2 Swamps
14 Forrets

4 Golgari Rot Farm
2 Svogtos, the Restless Tomb

Creatures

1 Birds of Paradise
3 Elves of the Deep Shadow - fordi, at jeg kun har en Birds of Paradise :P
4 Golgari Guildmage
2 Stinkweed Imp
4 Shambling Shell
3 Savra, Queen of the Golgari
3 Grave-Shell Scarab
2 GleanCrawler
2 Woodwraith Corrupter

Spells

2 Life from the Loam
4 Recollect
2 Moldervine Cloak
4 Putrefy

Artifacts

2 Plague Boiler


Basicly, så er det bare et Beatdown deck med alt for meget Reanimation i form af Dredge. Problemet er bare, at decket har så forbandet mange Combat Tricks jeg skal holde styr på, hvis jeg vælger det!, og jeg kan bare forestille mig alle de fejl, jeg vil lave, i form at overse ting og sacrifice i forkert rækkefølge. Det er ikke engang det værste! Vælger jeg det deck, og jeg også nødt til at slæbe en ordentlig røvfuld terninger, counters og andet lort med!

Der kommer også lige en Top 3Kort highlights; Det er dog utroligt svært at vælge, for man spiller jo kun med kort, man skal bruge i decket. Eheh, det er nok mest bare fordi, jeg gerne ville have nogle billeder med i Bloggen.

Yep, det andet deck er mit Izzet deck, og det lyder;

Lande

9 Islands
10 Mountains

3 Izzet Boilerworks

Creatures

4 Izzet Guildmage
4 Gelectrode
4 Wee Dragonuats
2 Tibor and Lumia
3 Izzet Chronach

Spells

4 Repeal - en af dem i foil! :D
4 Volcanic Hammer
3 Leap of Flame
3 Schismotivate
4 Electrolyze


Artifacts


3 Izzet Signet


Izzet decket kører bare på Synergi, og det at hver eneste gang, jeg spiller en Instant eller Sorcery så sker der en kædereaktion af awesomeness nede på bordet, hvilket gør at decket kræver overblik, overblik og overblik, noget jeg mangler efter at havde været væk fra gamet i så lang tid. Decket er alt for sjovt at spille med, desværre er det bare ikke så stabilt, og har på trods af sit lette card-drawing ikke samme evne til at tonse igennem library´t, som dredge decket.

Top 3! Eller rettere bare tre random kort;


Det var hvad, jeg havde på hjertet idag. En eller anden dag, skriver jeg et blog indlæg til, hvert af mine decks, hvor jeg går alle detaljer igennem med decket, og hver eneste kort i det. Det er noget jeg længe har ville gøre, men kan bare ikke tage mig sammen. Jeg er så måt begyndt at skrive om Izzet decket, men det er meget mere omfattende ned som så!

08-04-2007 - 14:03

Hvem er Frans?


Helt tilfældigvis faldt jeg forbi *Censureret*´s forum (og det er altså ikke noget jeg gør tit!), og fik øje på en sjov tråd, der hedder "Gæt en Bruger". Jeg klikkede så på en af de sidste sider, og ved I hvad jeg så? Mit navn!

Wtfizzle?! Jeg poster bare aldrig derinde og jeg tror godt, at de fleste ved hvorfor, og hvad jeg synes om *Censureret*, og iøvrigt har jeg ikke givet meget for deres Board siden de bannede mig, da man åbenbart mente, at jeg ødelagde *Censureret* for alle de andre brugere.

Anyway, nederst *Censureret* er der en fyr, ved navn Frans, jeg aldrig i mit liv har hørt om før, men som skriver; Han har det med at blære sig om sit store talent i masser af online konsol spil især figthing spil .

Det mest åndsvage er, at på næste side, der er der op til flere personer som gætter på mig?!

Men altså, hvem i al verden er Frans, og hvordan ved han, hvem jeg er? Har han en bruger herinde eller hvad? Nogen, der kender ham?


Jeg er ligeglad med, hvad folk siger, jeg er altså ved at blive en Internet Celebrity! Næsten på Størrelse med Major Nelson! :D


Edit: Fjernet links, og navne, så mit indlæg nu overholder Xlife´s reglement :)//Senzai
06-04-2007 - 10:30

GoW er stadig ikke fedt, og iøvrigt er jeg dårlig til det.


- Men hvad gør jeg galt?


Igår blev jeg overtalt til at komme ind og spille noget Gears of War online, og det er ligeså nederen, som det plejer at være. Jeg dør konstant, og så skal jeg bare vente flere år før jeg respawner igen. Jeg forstår bare ikke, hvad det er jeg gør galt.

Spillet er jo temmeligt Straightforward. Der er mit hold, og de ondes hold er der. Så gælder det for mig og mine teamates om at slå de andre ihjel, og det er det.
Det er bare ikke så enkelt, som det lyder, og jeg fatter det ikke. Når jeg skyder på folk, så nægter de bare at ligge sig ned, men når de skyder på mig, så splatter jeg ud over hele skærmen første gang jeg jeg bliver ramt - og det er hver eneste fucking runde! Er det min internet forbindelse den er gal med eller hvad? Er det mine 2MB download, der bare suger alle kuglerne mod mig, medens min sølle upload på 512kb sender mine egne afsted i slow-motion?

Det er jo ikke kun i Gears of War. Det er nøjagtigt det samme, når jeg spiller GRAW, Lost Planet, Call of Duty eller Rainbow Six. Folk nægter og dø, når jeg skyder på dem, og jeg bliver slået ihjel med det samme bare folk kigger på mig. Jeg gider simpelthen spille det lort mere. Det er ekstremt frusterende. Igår blev der også sagt "Hva´Senzai, du siger ikke så meget?". Det er sgu da klart, når jeg dør hele tiden. Jeg går fuldstændigt psykisk ned, når jeg spiller de spil, og sidder bare og bliver mere og mere negativ.

Ved godt, at det her ikke er et særligt sagligt indlæg, og at det "bare er et spil", men bliver så irriteret.
Det er jo noget helt andet i Quake 4 og Prey, for der dør folk sgu, når jeg sprøjter syre i ansigtet på dem, og sådan skal det også være. Ikke noget pis med, at alle er udødelige undtagen mig.

Er der nogen, der har nogle svar eller kan nikke genkendende til noget af det her, eller er det så simpelt som Glenn siger; "Vi sutter bare til alt andet end Fighting Games"?


03-04-2007 - 19:44

Enten hjælper du til eller også...


- Så holder du din fucking kæft.


Egentligt burde jeg ikke skrive dette indlæg. Jeg havde lovet mig selv ikke at gøre det. Jeg arbejder pt, som Kasseassistent i Føtex, og som i alle andre jobs, der involverer mennesker, så hænder det, at man kommer ud for, at skulle betjene nogle mennesker, man ikke bryder sig om, og som man synes opfører sig åndsvagt.
Grunden til, at jeg ikke ville skrive det her er, at hvis jeg skulle skrive hver eneste gang, at jeg kommer ud for nogle dumme kunder, ville jeg simpelthen blive for negativ og ikke skrive om andet.

Alligevel føler jeg, at jeg vil give udtryk for et Motto, som jeg selv lever efter; "Enten hjælper du til, eller også holder du din kæft".

Forleden dag, havde jeg en kunde, hvis Dankort ikke virkede. Hun blev dybt forarget og mente, at "Det kan sgu ikke være rigtigt, at jeg ikke kan få lov til at betale med mit kort". "Det virker jo alle andre steder". Hun blev ved med at prøve og prøve at køre kortet igennem med samme resultat. Jeg henviste hende endda til hæveautomaten, som er inde i butikken ca 15 meter fra kassen, men det gad hun selvfølgelig ikke.

Det ender så med, at hun går derover mod, at jeg "Kraftedeme holder øje med hendes varer så de ikke bliver stjålet". Gæt hvad. Hæveautomaten ville heller ikke tage imod kortet. Jeg ringer så efter hjælp (indrømmet, det burde jeg nok havde gjort noget før).

Der kommer så en fra kundeservice hen til mig, og pludseligt så virker det. Nu kommer så øjeblikket, hvor jeg bliver stiktosset (uden at vise det selvfølgelig). Kunden peger på mig og udbryder; "Ha! Så var det dig, der lavede fejl!" WTF?! Hvad skal det til for? Det er sgu da ikke min skyld, at det ikke virker. Selv hæveautomaten ville ikke tage imod kortet! Få dage efter, hvor jeg også skulle betjene hende, der virkede hendes kort heller ikke. Så er det jo klart, at det er min fejl.

Idag, var der endnu en hændelse, der fik bægeret til at flyde over. Vi kører åbenbart i øjeblikket et tilbud med en kasse Sodavand af forskellige mærker til en billige penge. Normalt, nå vi kører f. eks ti frugt eller slik til 20 kroner, skal jeg scanne hver enkelt vare ind (så der kan blive bestilt de rigtige varer hjem igen), og så kommer rabbatten af sig selv. Jeg bad så vedkommende om, at ligge en af hver sodavand op på båndet. Det ville han selvfølgelig ikke. Jeg forklarer ham så, hvordan det er med varebestilling osv, og han gør det så modvilligt. Rabbatten dukker så ikke op på skærmen og kunden kigger meget anklagende på mig. Jeg ringer så til ham, der står for øl og vand, og han fortæller mig, at jeg skal slå det ind som "en kasse sodavand". Fair nok. På trods af kundens attitude siger jeg så; "Det var mig, der var galt på den", og jeg slår den så ind som en kasse sodavand. Hvad gør kunden så? Han står så ligeså arrogant og siger " Det kunne jeg sgu godt have fortalt dig". Jamen? Hvorfor fuck gjorde du så ikke det? Altså fortalte mig, hvordan det skulle slåes ind på kasseapparatet? Jeg kan slet ikke klare de mennesker, der hver gang, der er et eller andet galt, så skal de stå og svine os til. Jeg gør det jo ikke for at irritere ham. Enten så fortæl mig, hvordan det skal gøres, eller hold din fucking kæft.

Jeg skal nok finde ud af det, eller finde nogle kollegaer, der ved, hvordan man gør. Det går ikke hurtigere af, at du fortæller mig, hvor dum jeg er. Det kan jeg ikke bruge til en skid. Oftest er det jo slet ikke min fejl, men bare varer, der er prissat forkert i databasen. Altså intet som jeg har noget gøre med, men alligevel er det jo klart, at jeg skal svines til, for det er jo mig kunden ser.

Min holdning er; at hvis, man ikke selv kan gøre det bedre, så må man holde sin kæft, og være glad for, at der er nogen, der vil hjælpe en.

Jeg ved også ved at tæve en anden kunde den anden dag. Reglen i Føtex er, at har man ingen varer med, så er det ud igennem kundeservice. Der er så en mand, der går ud igennem kassen, hos en af mine kollegaer. Hun beder ham selvfølgelig om, at gå ud igennem kundeservice, får det han hun fået besked på af chefen, at hun skal.
Kunden begynder så at diskutere med hende, om hvor dum hun er, når hun jo kan se, at han ikke har nogle varer, at han skal gå ned til kundeservice. WTF?! Hvad gør han det for? Det ville da bare være meget nemmere for begge parter, hvis han bare gjorde som hun sagde. Vi har endda et stort skilt, hvor det står på. Istedet, så vælger han bare, at fortsætte ud gennem kassen, mens han højt og tydeligt, så alle kan høre det siger "Så er du da også for dum!". Ej, jeg kan blive så vred. Det er da ham, der er fatssvag og ikke kan finde ud af at følge simple regler.

Jeg stopper bare her, for der er så mange åndsvage episoder. Jeg siger ikke, at kunder skal smile pænt til os hele tiden. Jeg kan bare ikke klare, når de begynder at komme med personlige angreb, på trods af man forsøger at hjælpe dem, og tit med noget som slet ikke hører min afdeling til. Folk kan åbenbart ikke fatte, at jeg ikke ved alt om, hver eneste fucking vare i Føtex, og at jeg nogle gange er nødt til at ringe efter hjælp. Selv om jeg intet har med varen at gøre, og iøvrigt har travlt i min egen afdeling.

Igen, Hver glad for at folk vil hjælpe dig, og hold din kæft, hvis du ikke kan gøre det bedre selv. Det gælder ikke kun i Føtex, men overalt. Ellers er der sgu aldrig nogen, der vil gøre noget for dig.

De fleste kunder i Føtex er dog flinke og bliver glade, når man giver sig tid til at hjælpe dem, med hvilket problem, de nu skulle have.. Det er vel nok kun 3-4 stykker ud af 100 som er nogle spassere. Det er bare desværre dem, man husker, når man går hjem.
02-04-2007 - 18:04

NBA Street - Revurdering af førstehåndsindtrykket,


Jeg har fået smidt nogle flere timer i NBA Street siden sidst, og jeg må indrømme, at det måske ikke var alt jeg skrev, der passede helt.

Før det første kan man godt lave "off the backboard dunks", og for det andet, så er der måske alligevel ikke lagt for meget fokus på Dunks. Jeg har nemlig fået spillet lidt online, og der er der nemlig ikke noget "dunk-o-meter", der gør det let at lave Double dunks hele tiden, og derved er det langt mere sikkert at gå efter 2-Pointer på Fastbreaks, og så bliver spillet varieret lidt alligevel :).

I singleplayer-delen, der kan det dog stadig ikke betale sig at forsøge på 2-Pointer, da det er langt sikre bare at løbe hen og dobbeltdunke.

Alt andet, hvad jeg skrev mener jeg stadig :)

Desværre er der noget ved online delen, der pisser mig gevaldigt af. Jeg havde besøg af en ven igår, og vi besluttede os for, at inden dagen var omme og jeg skulle i seng, så skulle vi ligge Nr 1 på den Danske Rangliste.
Awright! Det burde da ikke være umuligt, hvis det ikke var fordi, at VI KONSTANT BLEV SNYDT FOR VORES FUCKING Sejr! Den ene gang da vi var ved at vinde, så disconnectede modstanderen på os. WTFizzle? Det får man åbenbart ikke en sejr for? Hvor skod er det ikke? Den anden gang, der fik var bare ikke Confirmed vores win. Så tror jeg da fanden at alle Danskerne har en Negativ WinRatio, når man bogstaveligt talt bliver snydt for halvdelen af sine Wins! Det er da alt for lamt, at når man er ved at tabe så kan man bare hive stikket ud, og så får modstandere ikke sin sejr. Det er kraftedeme DoA om igen, altså. ARGH! Jeg kan blive så negativ kan jeg.Iøvrigt, Var der nogle af jer, der så Tank Girl - filmen på TV2 Film i Lørdags? For satan, hvor var den fed! Den røg direkte ind på min Top 5 over film, som nu lyder i vilkårlig rækkefølge;

  • Tank Girl
  • Bloodsport
  • Forever Fever
  • Enter the Dragon
  • The Cable Guy


// Senzai
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her