Da Senzai's blog
25-09-2011 - 18:17

Wanna go fight some Crime?

 - Super


  


Da jeg satte mig ned for at se ”Super” var jeg ikke sikker på, hvad jeg skulle forvente. Ud fra traileren kunne det se ud som om, at Super ville være en plat parodi på andre superhelte film, men så alligevel ikke.


 Jeg besluttede mig for at give den en chance, da jeg tidligere har nydt både Defendor og Kick-Ass. Jeg kan godt lide tegneserier, der foregår mere på gadeplan, og med Super og de førnævnte Defendor og Kick-Ass har jeg fundet mig en niche-genre inden for film, som jeg synes rigtigt godt om.

De viste sig, at traileren forsøgte at sælge filmen, som værende en mere lighthearted komedie, og giver filmen et indtryk af at være anderledes end den er. Super er en mørk komedie. Den bedste slags komedie.


I filmens første 20 minutter er det svært at ikke at tænke; ”Hvad i alverden er det her?”. Tiden bliver brugt til at etablere filmens setting, og hovedpersonen Frank D´Arbo , spillet af Rainn Wilson. Frank er en sørgelig skabning. Hans kone, Liv Tyler, har forladt ham til fordel for naren, Jacques, spillet af Kevin Bacon.

Det tager Frank ikke særligt pænt. Tudbrølende sætter hans sig på gulvet foran et spejl, og ser på sig selv græde, så han rigtigt kan få ondt af sig selv. Det kan simpelthen ikke blive mere ærgerligt. Men! Så er det, at han får et tegn fra gud, og beslutter sig for at blive en Superhelt, så han kan bekæmpe kriminalitet, og få sin kone tilbage fra ham, der har stjålet hende. Så starter filmen og handlingen går for alvor i gang. Frank skaffer sig et kostume og stor tung svensknøgle, så han kan banke skurke.


 

Volden er brutal og til tider skræmmende realistisk, hvilket gør den klam. Super er blevet kritiseret af nogle for at volden er overdrevet. Jeg tror, at det der gør effektivitet af volden så høj, er fordi, at den bliver fremstillet så realistisk. Du ser en badguy bliver smasket lige i panden med fuld hammer med en tung svensknøgle, hvorefter han går i gulvet, og publikum ser ham ligge på jorden og bløde. Det er, hvad der sker, når du får smadret kraniet. Som Frank´s Sidekick, Boltie, siger i en anden scene: ” It's called internal bleeding, motherfucker, and then you die.”


Det er samme realisme, der viser, hvor absurde superhelte, som f. eks Batman eller Moon Knight i virkeligheden er, når man fjerner selvtægtsmænd fra tegneserier og flytter dem over i film i en realistisk og seriøs setting. Super formår at gøre det med troværdighed og med respekt for tegneserier, som filmen tydeligvis er inspireret så, så det ikke går hen og bliver plat.

Filmen´s helt store stjerne er Ellen Page, der spiller Frank´s sidekick, Boltie. Boltie udviser en fantastisk entusiasme og nyder måske, det her Crime-fighting lidt for meget. Ellen Page spiller sin røv i laser og leverer den bedste præstation, jeg længe har set. Jeg vil endda gå så langt som at kalde hendes optræden i Super for en sand Nicolas Cage – performance, og det siger ikke så lidt.


  


 


Jeg kom det meste af følelses-registeret igennem i løbet af filmen. Super er hardcore og ret ekstrem. Filmen er på en gang både sjov og sørgelig, og handlingen egentligt forfærdelig med to personer, der klæder sig ud, og gennemtæsker, hvem end de nu synes fortjener det.

Jeg kunne godt fristes til at sammenligne Super med Kick-Ass, men de er alligevel ret forskellige. Kick-Ass er mere Big Budget Hollywood action, hvor Super er mere mørk, dyster og også lidt dybere, og mere realistisk i sin fremtoning og fremstilling af helte-genren.


Super er den bedste film, jeg har set i år, og har du muligheden, kan jeg kun anbefale dig at se den – også selvom filmen ikke vil være for alle.


  


- Shin
16-09-2011 - 17:03

Fredags-Fifleri: Så er det tid!

Jeg var inde og spille med min Infect deck i onsdags, og det gik forfærdeligt.
 
 Jeg kan bare ikke vinde over Tumble Magnet. Phyrexian Crusader hooked op med Bonehoard og Sword of Body plejer at betyde sejr, men når han ikke kan få lov til at angribe kan det være ligemeget. Mit deck har ingen svar til Tumble Magnet udover en heldig inqusition of Kozilek :PCrusaderen er heller ikke helt ligeså sej, når alle mennesker og deres mor spiller Dismember.
Jeg vil derfor prøve at give mit seneste deck, som jeg skrev om sidste gang en chance imorgen, så jeg lige kan testkøre det inden det går løs, når Innistrad lander.

Jeg mangler at lave et sideboard, hvilket jeg tit har svært ved. Det bliver nok noget lignende det her. Så kan jeg lave det om, når jeg får tæsk og finder ud af, hvad mit deck mangler eller ikke kan.


4 Timely Reinforcements
3 Day of Judgment
4 Dismember
2 Batterskull
2 Azure Mage

Resten af decket her.


- Shin
12-09-2011 - 14:46

Magisk Mandag: Cards in the Bank V.2


For et par blog-indlæg siden skrev om et nyt deck, jeg var ved at lave.

Jeg har efterhånden fået spillet lidt casuals med det. Decket var ikke helt godt, men jeg synes stadig om ideen. Jeg har derfor fået lavet mig et par ændringer. Decklisten kommer længere nede. Ideen er:

+
++ = PROFIT!


Hvad er nyt?

Jeg har fjernet de 4 Day of Judgment. Den var lidt  akavet, fordi, at jeg selv spiller mange dyr, der koster under 4 mana, og jeg derfor tit kom til bøffe mine egne monstre.

Jeg har tilføjet to Sunblast Angel for at få en wrath-effect. Jeg har haft succes med Englen i mine Hvide-Grønne Ramp decks, og så er den okay sammen med min ven, Gideon Jura. Det er rart med to store (ihvertfald med Sværd på) flyvere, da mit deck godt kunne virke lidt light on trusler.Væk er også mange af mine "døde" kort som Sphere of the Suns, Mox Opal og Mycosynth Wellspring. Jeg elsker mana, men der er ikke meget ved at trække kort, hvis de kort jeg trækker ikke har nogen indflydelse på spillet. Istedet fandt jeg et sejt kort, der hedder Solemn Simulacrum, der hjælper mig til at nå de seks mana.Jeg har cuttet en Etched Champion. Han er ofcourse en Champ (TI-HI :D ) uden lige, men fire var dog en for mange, da jeg helst først vil spille ham, når der er Me-Me-METAAAl-CRAAAFT!

Decket er blevet tighted op, så det kører lidt smoothere. Den største tilføjelse til decket kommer i form af et neat lille kort, der hedder Phantasmal Image. Det er ham den blå i toppen af indlægget.
 Der er ikke det, den ikke kan eller bliver brugt til. Tidligt i spillet er den en fin blokker. Den matcher modstanderens største trusler. Den hjælper Solemn med at rampe og giver Etched Champion Metal-Craft. De bedste ved den er dog, at jeg ikke har noget imod at kaste den ind foran modstanderens dyr som vej-bump eller lave suicide attacks med den. Jeg kan nemlig hive den op fra graven med Sun-Titan, hvorefter den kommer ind i spil som en ny Sun-Titan, der igen kan hive ting op fra graven. Infinite Sun Titans. AMAZiNG!


Cards in the Bank V.2:
(link)

4 Ichor Wellspring
4 Solemn Simulacrum

1 Azure Mage
4 Phantasmal Image
4 Sun Titan
4 Spellskite

3 Etched Champion
3 Sword of feast and Famine

3 Gideon Jura
4 Oblivion Ring
2 Sunblast Angel

8 Plains
1 Island
3 Phyrexia's Core
4 Glacial Fortress
4 Seachrome Coast
4 Inkmoth Nexus

Decket er markant bedre nu. Der er god synergi, og god value i kortene. Jeg har ikke haft det med til en turnering endnu, så jeg ved ikke, hvordan det performer mod folk, der er in it to win it.

 Dog synes jeg, at jeg kan se to svagheder allerede. Der er ingen instants i decket. Så jeg har ingen muligheder for at stoppe modstanderen i hans tur udover, at jeg kan fange removal med Spellskite. Dismember ryger i sideboard, men ved ikke om det er nok.

Sun Titan er deckets vigtigste kort og min Plan A. Jeg er derfor bange for, at der er dømt Bye Bye Lenin, hvis modstanderen kaster et kort som Memoricide eller Surgical Extraction.

/ = :0(

Plan B er Etched Champion med Sværd. Plan C er Inkmoth Nexus med Sværd :0P

Jeg synes decket virker okay nu. Hvad siger I?

- Shin03-09-2011 - 20:07

Åh Rædsel! - Han spiller kort.


 Medens jeg besøgte et af de andre fora, jeg færdes på, faldt jeg over et link til en artikel skrevet af en kvindelig journalist, der vovede sig ud i net-dating.  

 Uheldigvis får hun sig en grim oplevelse. Han spiller Magic-kort! Fy for den! Hun skynder sig derfor hjem, og skriver en artikel om det, så andre ikke begår samme fejl. Her er hendes artikel.

Fra Gizmodo.com (<-- link til Artiklen)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"
Earlier this month, I came home drunk and made an OKCupid profile. What the hell, I thought. I'm busy, I'm single, andeverybody's doing it. Sure, I'd heard some stories, but what was the worst that could happen?


Two weeks into my online dating experiment, OKCupid had broken me down. It was like the online equivalent to hanging out alone in a dark, date-rapey bar. Every time I signed on, I was hit by a barrage of creepy messages. "Dem gurl u so foine, iwud lik veru much for me nd u to be marry n procreate." Or "your legs do look strong." So when I saw an IM from a guy named Jon that said, "You should go out with me :)" I was relieved. He seemed normal. I gave him my name. "Google away," I said. Then dinner was ready, and I signed off without remembering to do the same.


We met for a drink later that week. Jon was thin and tall, dressed in a hedge fund uniform with pale skin and pierced ears. We started talking about normal stuff—family, work, college. I told him my brother was a gamer. And then he casually mentioned that he played Magic: The Gathering when he was younger.


"Actually," he paused. "I'm the world champion."


I laughed. Oh that's a funny joke! I thought. This guy is funny! But the earnest look on his face told me he wasn't kidding.


I gulped my beer and thought about Magic, that strategic collectible card game involving wizards and spells and other detailed geekery. A long-forgotten fad, like pogs or something. But before I could dig deeper, we had to go. Jon had bought us tickets for a one-man show based on serial killer Jeffrey Dahmer's life story. It was not a particularly romantic evening.


The next day I Googled my date and a wealth of information flowed into my browser. A Wikipedia pageCompetition videosFanboy forums comparing him to Chuck Norris! This guy isn't just some professional who dabbled in card games at a tender age. He's Jonmotherfucking Finkel, the man who is so widely revered in the game of Magic that he's been immortalized in his own playing card.


Just like you're obligated to mention you're divorced or have a kid in your online profile, shouldn't someone also be required to disclose any indisputably geeky world championship titles? But maybe it was a long time ago? We met for round two later that week.


At dinner I got straight down to it. Did he still play? "Yes." Strike one. How often? "I'm preparing for a tournament this weekend." Strike two. Who did he hang out with? "I've met all my best friends through Magic." Strike three. I smiled and nodded and listened. Eventually I even felt a little bit bad that I didn't know shit about the game. Here was a guy who had dedicated a good chunk of his life to mastering Magic, on a date with a girl who can barely play Solitaire. This is what happens, I thought, when you leave things out of your online profile.


I later found out that Jon infiltrated his way into OKCupid dates with at least two other people I sort of know, including one of my co-workers. Mothers, warn your daughters! This could happen to you. You'll think you've found a normal bearded guy with a job, only to end up sharing goat cheese with a guy who takes you to a one-man show based on Jeffrey Dahmer's life story.


Maybe I'm an OKCupid asshole for calling it that way. Maybe I'm shallow for not being able to see past Jon's world title. I'll own that. But there's a larger point here: that judging people on shallow stuff is human nature; one person's Magic is another person's fingernail biting, or sports obsession, or verbal tic. No online dating profile in the world is comprehensive enough to highlight every person's peccadillo, or anticipate the inane biases that each of us lugs around. There's no snapshot in the world that can account for our snap judgments.


So what did I learn? Google the shit out of your next online date. Like, hardcore. "

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Måske lidt tyndt grundlag at afvise folk på. Ene og alene, at han spiller Magic,


Heh, Jeg er selv blev kaldt nørd. Derfor ramte denne artikel mig. Jeg spiller både Fighting Games, læser tegneserier, og hygger med Magic: The Gathering en til to lørdage om måneden i Faraos Cigarer, kbh. Selv herinde på Xboxlife.dk er jeg en minoritet. Jeg spiller Fighters i en verden, hvor Call of Duty, GTA, Fifa og WoW er gud. 

Jeg hader mig selv for at lade mig påvirke af folk som Journalisten.
 Jeg ser mig selv som åbenminded. Jeg er ligeglad med fom folk går til ballet, laver papmache figurer eller spiller Curling.
-  men Ubevidst eller måske bevidst dømmer jeg selv folk på forhånd ved at antage at folk vil dømme mig. Derfor, hvis folk spørger, hvad jeg laver uden for mit arbejde. f. eks. fortæller jeg bare, at jeg går til Karate. Det lyder sejere end at sige, at jeg spiller Magic og Fighting Games. I virkeligheden er det åndssvagt. Når jeg sagt, at jeg spiller Magic eller læser tegneserier har reaktionen mere været "ok, cool". Fakt er. De fleste er ligeglade, hvad andre laver i deres fritid - ligesom jeg er med andres hobbier, der måske ikke lige er mig.

Når ja. Tror I Journalisten havde droppet Jon Finkel, hvis hun var klar over. hvor mange penge han har tjent på Magic? Omkring de 400,000 dollars. Og det er uden de penge han har vundet ved poker-turneringer.

- Shin

01-09-2011 - 20:22

Bodycount

 


Bodycount kan bedst beskrives som en rigtig B-actionfilm.


I åbningscenen møder vi vores helt Casey Jones godt i gang med at slå på en af de lokale værtshuslømler. Midt i al tumulten tumulten kommer en laber larve ved navn Midnight løbende ind i baren, med en pistolgalning lige i hælene. Det kunne godt havde været gået hen og blivet rigtigt grimt, hvis ikke helt nr. 2, Raphael, heldigvis kom forbi og reddede Casey og Midnight.

Midnight forklarer, at hun er på flugt fra lejemorderen Johnny Woo Woo ( Ja, det hedder han), da hun er blevet beskyldt for noget hun ikke har gjort. Den eneste måde hun kan overleve på, er hvis hun får hjælp til at tage hen til ”the Sanctuary”. Raphael stoler ikke på hende, men da hun har kæmpestore jader, får Casey Jones ham overbevist om, at de skal hjælpe hende. Herfra er resten af historien – ligesom indledningen – all action all the time, mens man følger vores venners færd mod the Sactuary med den skydegale Johnny Woo Woo (det navn bliver jeg aldrig træt af) lige i røven.
Som i alle rigtige action-film er der også et par politi-agenter efter Woo Woo og bagmanden, men i sand B-film stil, så bidrager de med absolut intet til plottet.

Forfatteren Kevin Eastman fik ideen efter at have set en stak John Woo film. Han ville gerne lave det samme bare i tegneserie form, og at fandt derfor på at forsøge at skabe ”The longest running Gun-Fight i comic book history”.


Resultatet blev også derefter. Kevin Eastman kan godt lide Blod, Pistoler og bryster. Der er derfor massere af det hele i Bodycount. Heldigvis har Kevin Eastman fået hjælp af Simon Bisley, der har tegnet Bodycount. Billederne er flotte og detaljerige, og så tegner Bisley en god Midnight. Kompositionen er god og når folk bliver skudt så sprøjter blodet ud man er ikke i tvivl om at folk dør.I virkeligheden er Bodycount lidt barnlig. Historien var der ikke meget ved, men jeg var underholdt. Akkurat som med en B-Action film, så skal man ikke forvente for meget, men bare slå hjernen fra og nyde det. Om ikke andet, så for tegningerne. Historien er nok en af de dummeste, jeg har læst.
- Shin
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her