Da Senzai's blog
27-02-2007 - 20:10

Tre røde lys, der blinker. - Ja, gæt selv.


Woohoo, så skete det også for mig.

Jeg sad og chillede lidt DoA med Santaboy, og ligepludseligt, så frøs boksen. ,,Fuck det", tænkte jeg bare, da det plejer den jo at gøre i DoA, men denne gang så kunne jeg sgu ikke få liv i den!

Hvad jeg derimod kan få frem er død og ødelæggelsens tre røde blinkende lys.

Well, Jeg kommer nok til at være offline det næste stykke tid, alt efter, hvor lang tid, det tager at få tilsendt en ny fra MS, der virker.
25-02-2007 - 02:12

YOU LOSE! Good day, sir.Normalt, er jeg ikke meget for bare at lave et indlæg med en Random Youtube vid. Synes det virker lidt fesent, men What the fuck, man blogger jo for sin egen skyld, right?

Anyway, jeg sidder og stener gevaldigt fordi, at jeg ikke gider gå i seng, og jeg fandt denne video af XcalibreBlade, bedre kendt som BIG ELI KING, manden der har kreeret klassikere som DARK Chun-Li, Tetsu, Kaori og flere.

Den illustrerer meget godt, hvad jeg finder blandt noget af den største charme ved mugen. At det er så fucked op, og nogen gange så ligegyldigt, hvad man gør, så er der bare dømt røvfuld, men samtidigt så er det så fucking addictive!
6:00 er priceless.

Også lol @ 5:26 :D


Er jeg den eneste herinde, der synes sådan noget er fedt?

24-02-2007 - 21:02

Jann Lee, Bitchez!


- Bruce Lee Reincarnated


Jann Lee er manden, man skal spille med, når man er "On Fire", for så er han bare unstoppable. Han er en af de characters der bare er rigtigt gode, når man er blevet et med dem. Han er hurtig, har gode mixups, nemme og solide juggles, giver fornuftig skade og så har han det infamøse Dragon Kick.
Hemligheden bag ham er at være I humør til at spille ham, havde psykisk overtaget og lege med på hans Arrogante, jeg-har-set-for-mange-kung-fu-film-stil. Derimod er han rigtigt, rigtigt ringe, når man er supernegativ, for så kommer man ikke langt med hans fesne jabs.

Jann Lee er ihvertfald en af mine Favoriter og den ene halvdel af det Tag-Team, jeg har haft størst succes med; Jann Lee og Tina. De har nogle alt for klamme Tag-Juggles, hvor min Favorit klart er;

Tina Laver High Counter hit b+K+G ---> Tag Jann Lee ind --> P,P,f+P ---> Tag Tina ind --> P,P --> P+G (Air-Throw) --> Lav Dragon Stomp Tag med Jann Lee :D :D :D

Nå, men det er Jann Lee, det handler om og jeg har lavet en Top 10 over "Stuff" med ham.
Top 10 Moves / Comboes / Juggles / Setups i tilfældig rækkefølge.

De ting jeg nævner er ikke nødvendigvis hans bedste angreb, men derimod, hvad der virker for mig, og hvad jeg bruger med ham.

Legend; P = Punch, K = Kick, G= Guard,block,free, + = at de to kanpper skal trykkes samtidigt, ,= betyder at knapperne skal trykkes efterhinanden, f = frem, b= tlbage, u = op, d = ned, /= to retninger samtidigt, f.eks d/f betyder skråt ned.Enyeez-finten

 • Mid-Punch Counter --> P,K --> f+P,K

Hvis der er en Combo, jeg har tyvstjålet og indarbejdet så meget i mit eget Game, at man skulle tro, den var min egen, så er det uden tvivl Enyeez-finten.

Eneeyz finten er en Cool lille 4-hit combo, som giver fornuftigt skade, og laves efter Jann Lees Mid-Punch counter. Den ser pisseGangsta ud, og sender modstanderen flyvende afsted ind i Dangers Zones, Mure, Træer, Hegn og hvad der ellers står ivejen, og kan ofte vende Kampen på sin coolness faktor alene.

Jeg har også fundet en anden variation af den, som jeg kalder Enyeez-finten Senzai-Estilo;

Den lyder P,f+P --> P,K --> f+P,K

; AKA Jab til ansigtet, Lussing med Knyttet hånd så modstanderen bliver stunnet --> Jab til ansigten igen, Fod i Ansigtet så modstanderen letter en halv meter over jorden --> Slår ham en gang medens han er luften, giver ham et trykspark så han flyver afsted! :D.

Synes selv, den er næsten lige så fed som Enyeez varianten bortset fra at de fire første angreb alle er "Highs", hvilket betyder, at den bliver nem at counter, hvis du laver den for tit.JUST FRAME, BITCHEZ!


 • u+K+G

Hvis der er et angreb, der har givet mig mange gyldne moments, så er er det Jann Lees anti-wake up angreb. u+K+G er bliver blandt de indvigede refereret til som JUST FRAAAAAME!! (skal skriges ind i headsættet, hver gang den laves, for så rammer den meget bedre :0P).

Det stammer fra tidernes morgen, hvor jeg havde en tæt kamp mod min online buddy Neonxaos. Jeg har lige sparket Neon i gulvet og vi begge skulle kun rammes en gang for at være færdige. Jeg tonser hen til ham med fuld fart. Neon rejser sig op med et middlekick, jeg laver så u+K+G og HOPPER OVER hans spark, og rammer ham, hvorefter jeg så vinder kampen og stemningen koger helt over, medens Neon udbryder; "WFT?! Var det just frame det der eller hvad?".

Det skal så siges, at det aldrig nogensinde har lykkedes mig at hoppe over middlekicks med den siden, og at der ikke er noget, der hedder "Just frame", når man spiller online, men det skal da ikke forhindre os I, at skrige JUST FRAAAAME! Hver gang den laves! :D

Anyway, når du laver den mod folks low-kicks, så bouncer modstanderen på jorden og tillader en Juggle á la P,P,P,d+K.DRAGON KIIIICK! • d,d/f,f+K

Flyvesparket vi alle elsker at hade. Der er så mange muligheder for at undgå den. Man kan dukke sig. Man kan counter den. Jeg har endda set folk sidesteppe den, men aligevel så tager man sig selv gentagne gange i at gøre det eneste, man ikke må, når man ser den komme; Stå stille og blocke. Der er ikke noget bullshit med Dragon Kicket. Det bliver whoret så meget og alle kender den. Aligevel så rammer den hvergang. Derfor er den med. Iøvrigt er det vildt fedt at Råbe DRAGON KIIICK!! Inden man laver den :PJumpkick Launcher


 • u/f+K

Jann Lees hopspark, der launcher på counterhit. Det er den launcher jeg bruger mest, og som virker bedst for mig. Der er massere af muligheder for at følge op efter den. Selv plejer jeg at følge op med u+P,P,P fordi, den ser alt for fed ud og giver god skade.Dragon Fire • b+P,P

"N00b-Stringen", som jeg først idag har indset, hvor pissegod er. Begge angreb i stringen stunner modstanderen, så bare ved at ramme med de to første kan du doublestunne ham og følge op. Den er overraskende hurtig og meget nem at snyde folk med, da næsten alle per automatik Mid-Punch counter, da de tror, at man vil lave B+P,P,P, og så har du mulighed for at ramme med et eller andet.
Min favorit Dragon Fire, Combo-Juggle-Setup er;

b+P,P --> K,K,K --> f+P,K.

Rammer man b+P,P som counterhit kan man selvfølgelig ikke lave den, og så er det bedste bare at lave Dragon Fire helt ud, altså b+P,P,P


Enter The Fucking Dragon Stomp


 • u+P+K

Nok det fedeste stomp i hele spillet, Taget direkte fra Bruce Lees bedste film; Enter the Dragon, og Bruce brutalt hopper på den forsvarsløse O´Hara.

I DoA er systemet således (efter mine erfaringer), at man efter at have sendt modstanderen i luften eller tyret direkte i gulvet via "strikes", altså ikke kast, counters, osv, kan ramme modstanderen to gange medens han ligger ned (angreb, hvor du rammer modstanderens medens han er i luften tæller med i de to), hvorefter alle ekstra angreb du laver, vil gå igennem modstanderen uden at ramme.

Hvad jeg har fundet ud af (efter en S´er lavet den på mig :P ) er, at Jann Lee kan sparke den liggende modstanden med d+K og så som nummer to angreb kan han lave Dragon Stompet! Det ser alt, alt for nice ud, og er rigtigt demoraliserende for modstanderen! Jeg ved ikke om Jann Lee er den eneste, der kan det, eller om de andres også kan. Jeg har ikke rigtigt fået testet den nok igennem, men det er lykkedes mig en del gange at gøre det med Jann Lee.

Eheh, ved heller ikke hvad det er, men det er som om, at Jann Lee nogen gange bare kan hoppe meget længere end alle de andre med Stompet.


Fesent Spark i Maven


 • b+K

Nemlig. Lynhurtigt spark, der ikke giver meget i skade. Men den er faktisk utroligt brugbar som "poke". Jeg plejer altid i starten af hver runde (når der er blevet sagt; GEEET READYiii...FIGHT!! ) at sende et eller to afsted, hvorefter jeg så laver Jann Lees d,d/f,f+P+G Catch Throw. Det virker utroligt godt.Trykspark til Næsen


 • f+K+G

Uhhhh... Det er så nice det spark, og af en eller anden grund så rammer jeg med den hver eneste gang. Det er hurtigt og hårdt, men intet særligt. Jo, og så ser det så fedt ud, når det rammer som counterhit og modstanderen laver en halv baglæns salto og lander lige på næsen! :DPrioritet-over-alt-sparket


 • K+G

Yup, den er rimelig straight-forward. Det specielle ved dette spark, er at det lader til at have sindssyg god prioritet, og så er virker den også godt mod wake-up attacks.Endnu et spark • b+K+G

Yeah, endnu et fedt spark, og en af mange grunde til at jeg synes Jann Lee er så sjov at spille med. Han har så mange forskellige spark, der gør det samme og rammer samme sted, men ser forkellige ud. Det er så skægt, når man har psykisk overtaget en kamp at lege med Janns spark og vinde på det :P
Hvad med Jer? Har I nogle moves med ham I bare elsker?


Edit: Har rettet nogle stavefejl.


17-02-2007 - 17:31

Yay! - Så er Dead or Alive hjemme igen.Ja, så fik jeg købt DoA igen. 12 dage var alt jeg kunne klare, før abstinserne tog overhånd. Der er intet at gøre. Jeg skal bare have mit daglige DoA fix.

Jeg havde ellers lovet mig selv mig selv at gemme mine penge, men efter jeg fandt ud af, at NBA Street 4 udkommer en måned senere end jeg troede, og at jeg tilmed har fundet mig et arbejde, så synes jeg, at jeg godt kunne tillade mig at købe et nyt eksemplar.

Der er heller intet at gøre. Dead or Alive 4 er bare det bedste spil til boksen, og det eneste spil, der rigtigt har kunnet holde min interesse fanget.

Så for satan! Nu ringer det på døren - Det må være Pizza´en der er ankommet!


Jeg ville sådan set bare announce, at jeg har fået mig et nyt DoA. Alle der vil game det, skal være velkommne til at sende mig en Friend Request.
07-02-2007 - 12:41

Ej, Øv Altså!


- Jeg tror da nok, at man skal tude over spildt lasagne.

Så troede jeg lige, at jeg var snedig. Vi fik nemlig Lasagne til aftensmad igår, og nøj, hvor smager det godt!

Jeg er alene hjemme, og får sådan en lyst til Lasagne, så jeg lister mig ud i køkkenet for at tage bare et lille stykke ud af køleskabet inden resten af familien kommer hjem. Jeg stiller fadet på køkkenbordet, vender mig om, fisker en palette-kniv ting op af skuffen.

Jeg skærer nu et diskret stykke af Lasagnen, og kommer det op på paletten. I ét smooth move, vender jeg mig om med Lasagnen balancerende på paletten klar til at klaske ind i Mircobølgeovnen. Til min store rædsel ryger Lasagnen af paletten og lige ned i skuffen med køkkenredskaber, som jeg ikke lukkede fra før!

Så nu står jeg med en skuffe fuld af køkkenredskaber med Lasagne smurt ud over dem! Hold da kæft, det er ærgeligt! Ikke nok med den kolosale opvask, der står der fra igår, så skal jeg nu også til at vaske en hel skuffe op oven i, samt gøre den rent og feje alt det Lasagne smulder, der røg på gulvet, væk.

Nøj, det er bittert. Jeg som bare ville have et stykke Lasagne.
05-02-2007 - 18:13

Dead og Alive 4 - Farvel og TakARGH!, så skete det jeg længe har frygtet. De to flænger jeg længe har haft på min DoA skive er blevet for store og boksen kan ikke længere læse disc´en. Dead or Alive 4 har uden tvivl for mig været det fedeste spil til Xbox 360 og er det stadig. Har spillet det næsten hverdag, siden jeg fik min Xbox 360 for snart et år siden.

Det er et fantastisk spil, og i mine øjne, det bedste og mest velafbalancerede 3D fighting game på markedet lige nu (Har ikke prøvet Virtua Figther 5 endnu ;).

Jeg har efterhånden spillet Dead or Alive 4, så meget, at jeg man spille med alle characters (på nær; Tengu, Genfu, Lisa, Ayane og Helena), og jeg nyder, at spille med de fleste. Der er dog alligevel nogle, der er lidt federe end de andre;1. Bass:

Man kan bare ikke komme uden om ham. Uden tvivl en af de sejeste chars i spillet. Han er kæmpestor, slår ekstremt hårdt, har nogle rigtige fede kast, ækle guardchrushes, og jeg har endnu ikke set hans Dropkick ramme ved siden af.

Mine Top 3 Moves, Setups, Juggles;

 • P+K --> d/f+K,P --> f+K+G, --> b,b/d,d,d/f,f+P+G

Stun, stun, Launcher, Air-Throw :D

 • b/d+P --> f,b+P+G

Setup; Du får modstanderen til at tro, at du vil lave midpunch efter det første slag, men istedet laver du så kastet, der giver 25% mere i skade end normalt, da modstanderen nok vil forsøge at counter dig. Tak til Glenn for at vise mig den :0P

 • K+G

Dropkicket! :D2. Eliot:

Jeg ved ikke, hvad det er med Eliot. Kan bare vildt godt lide at spille med ham, og jeg synes hans rytme passer rigtigt godt til mig. Eheh, og Jo, så er der jo alle hans launchers og lame-ass-Juggles.

Mine Top 3 Moves, Setups, Juggles;

 • u+P --> d/f+K,P --> d/f,d/f+P --> u+P --> b+P,P,P,P,P

Stun, Stun, Launcher, Juggle

 • d,d/f,f+P+G --> u/f+K, P,P,K

Kast til Gratis Juggle

 • K, d+P
Spark til lowpunch. Vildt plat finte, men er meget skæg.3. Ein:

Ein, han er jo bare cool. Han er indbegrebet af Basic-Fighting-Skills, når det er bedst. Hans Karate er utrolig stilren og hans tekniker er lige på og hårde. Ein forsøger ikke at lege ninja eller lave fancy moves, man ikke kan se, hvad skal forestille. Næeh nej, du! Ein ved at en Knytnæve eller fod direkte i ansigtet aldrig har været noget at kimse af.

Mine Top 3 Moves, Setups, Juggles;

 • d/f,d/f+K --> P,P,f+P,K

Launcher til juggle

 • b+K+G --> b/d+K,f+P,K

Launcher til juggle

 • d/f,d/f+P+G

Vildt fedt kast :D4. Jann Lee

Jann Lee er manden, man skal spille med, når man er "On Fire", for så er han bare unstoppable. Han er en af de characters der bare er rigtigt gode, når man er blevet et med dem. Han er hurtig, har gode mixups, nemme og solide juggles, giver fornuftig skade og så har han det infamøse Dragon Kick.

Mine Top 3 Moves, Setups, Juggles;

 • b+G, --> P,K, --> f+P+K

Mid-Punch Counter til Launcher til Juggle. Den er bare så monsterfed! Stor tak til Enyeez for at vise mig den!

 • u+K+G
Det et mit absolutte yndlingsmove mod Wake-ups. Det er så vildt dårligt, og dog så fedt samtidigt. Man skal bare huske at skrige JUST FRA-A-A-A-AME! ind i headsættet, hver gang man laver det den - Insider humor :)

 • d,d/f,f+K
Dragon Kick! Spam det så meget du kan :D5. Leon

Leon er bare alt for nice. Han er mister "Ground and Pound". Han tæver bare løs. Det er så absolut intet bullshit med ham. Man føler virkeligt, at man deler tæsk ud, når man spiller med ham. Det skal opleves.


Mine Top 3 Moves, Setups, Juggles;

 • u/f+K --> P,P,K --> d+P+G

Launcher --> Juggle --> Løb hen til ham og lav Groundthrow på modstanderen, hvis han ruller væk samtidigt med at han rammer jorden, da Jeg ikke kan huske om Groundthrowet er gratis.

 • f+P+G
Leons fedeste Catchtrow. Han tager modstanderen skubber ham ind i væggen og mounter ham, når han ligger ned :D

 • f+P+K
Leon Smækker modstanderen en i hovedet med flad hånd, så modstanderen flyver hen ad gulvet. Meget fed, men ikke specielt god :DNote; De Moves, Setups og Juggles, jeg nævner er ikke mine bedste, men dem jeg bedst kan lide :DTop 5 Hates;

De skal jo også med

Tengu; Synes han er dybt latterlig. Gider ikke spille med ham eller imod ham.

Kasumi; Fordi, hun er sådan en Cheap kælling. Du vil blive overrasket over mange kampe, du kan vinde med hende bare ved at spamme hendes Strings, så længe at du mixer High and Lows, samt smider hendes Counter-Hit forward+k,p,p,p,p,p ind en gang imellem.

Genfu; Han er så klam. Mere er der ikke i det. Du bliver stunnet af næsten alle hans moves, så næsten hver gang du bliver ramt af et eller andet fra ham, så er du nødt til at counter dig ud af skidtet, hvilket gør defence mod Genfu til den rene Gættekonkurrencer. Personligt har jeg meget svært ved at læse ham, når jeg spiller mod ham.

Hayate: Er bare træt af ham! Han er ninja, pissegod og alle vælger ham. Folk, der har hayate som deres main har også en grim Tendens til at disconnecte lige før de taber.

Helena: En af de der characters, der bare ikke er mig. Jeg taber når jeg er hende, og jeg taber når jeg spiller mod hende.
Jeg vil også gerne sende nogle Shoutouts afsted til mine DoA Buddies.


Shoutouts (random order);

Badboy, Ghostbadboy, Mr Badboy, Ghostreptile eller hvad du kalder dig i dag;

Dy er alt for fed at spille med, og har været min Tag-Team-Buddy ligesiden jeg startede med at spille DoA. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange vi har tævet sønder og sammen. Vi har spillet så mange kampe, at det efterhånden er ligefør, at vi er i Symbiose med hinanden online, og det er så fedt, når man bare ved, hvad den anden vil lave, hvornår, og man kan stole på, at han gør det. Det er også fedt, at du også har den samme " Det er satme ikke for sjovt det her"- mentalitet, som jeg, når vi tagger op og skal dele øretæver ud. Det er så godt, når folk siger "Good Match" og vi så bare i kor kommer; "Gu var det ej!" :)

Det er bare en skam, at du er blevet så hooked på GoW nu.

Manga Lover:

Alt for fed og sympatisk fyr. Er superflink, har god sportsånd og man kan bare tale med ham om alt, og er altid frisk på at game et eller andet.

Glitter DarR:

Endnu en fed person. Er alt for sjovt at spille med og er altid i fantastisk humør.

Glennfinito:

Endnu en cool person, der også er alt for skægt at spille med. Det er bare guld værd, når vi begge sidder synkront og råber JUST FRAAAAAME, DRAGON KICK! DROP KIIIICK ind i headsættet. Alt for skægt

Cyberbot:

Atter en gang en fed person, som jeg også har tagget en del op med. Vi har godt nok ikke vundet så meget, men sjovt har det været!

Santaboy:

Der er ikke så meget pjat der. Han er også for sjov at spille med, og bliver ved på trods af de klø han får! :D

Neonxaos:

Ved ikke, hvad jeg skal sige. Han er også bare cool :0P


Flere shouts;
CHUZZ, Skumslukker, Triforce, Lintrup, Okaido Sama, SoberMonkay, Enyeez. Håber ikke, at jeg har glemt nogen :)Andre Mentions;

Leifang12: What the Fuck? Hvad sker der for dig, knægt? Ud af alle de Kampe jeg har spillet imod dig, har jeg kun vundet en eneste fucking kamp. En?!. Har dig jo på vennelisten, så jeg ved at du bare aldrig online, og tjekker man din profil kan man se, at du kun en sjælden gang spiller det? Anyway, handsdown, Leifang12 er uden tvivl den allerbedste danske DoA 4 spiller, og klart en af verdens allerbedste Leifang-spillere. Man kan ligeså godt smide Kontrolleren fra sig, når man møder ham.

Diss´es;

Alle dem, der har disconnectet på mig; Det der disconnect lort kommer I ingen vejne med. Vil I være SS´er, så sæt jer dog ind i, hvordan spillet fungerer, og del så tæv ud! Håber I selv ved, hvor til grin I er.


Til sidst vil jeg også sige tak til alle, der har tæsket mig, og alle som jeg har tæsket :)

Det næste stykke tid kommer, der en del nye spil jeg skal have ( OMG; Tjek NBA Street demoen ud!), så jeg får nok ikke købt et nyt DoA inden for nærmeste fremtid.
Løber vi ikke ind i Hinanden i et andet spil, så ses vi igen, når Dead or Alive 5 udkommer.

Senzai.
03-02-2007 - 23:32

XBLFriends - Værktøj


XBLFriends er et program i samme dur, som MSN Messenger, bortset fra at XBLFriends istedet holder styr på dine Xbox Live Venner!

Programmet gør dig istand til at holde øje med, hvem af dinne venner, der er online og hvad de spiller. Ydermere kan det også bruges til at sende og læse beskeder til og fra dine venner, og du kan sågar også tilføje eller fjerne folk fra vennelisten!

Det er et skægt lille program, men jeg synes, at der mangler, at man kan se folks "Status" inde i spilne. F.eks om folk bare er i menuen, om de er Joinable, eller om de blot sidder og tåger på Dashboardet eller ved at se en film. Alle ting der er ret relevante at vide, hvis man vil spille med en person. Hvis udviklerne får tilføjet det, kan jeg godt se, at det er et program, jeg bare er nødt til at have kørende ved siden af Messenger, men indtil videre må jeg nøjes med Xbox.com eller Xbox "Fanebladet" inde i Messenger :)

EDIT: ARGH!! Jeg har liget fundet ud af, at man godt kan det ovennævnte, man skal bare holde Musen henover folks GamerTags :0P Så kan programmet godt bruges til noget alligevel :D

Der er også en anden lille ting, jeg undrer mig over. Det er hvorfor spillene/grupperne ikke bliver vist i Alfabetisk Rækkefølge?


Du kan selv hente og tjekke XBLFriends ud her;
http://www.xblfriends.com/index.php?lang=en

03-02-2007 - 16:10

Felicia i Las Vegas! :DTyvstjålet fra et indlæg på MugenGuild, men jeg synes, at det var lidt skægt :)


Blue Wolfmage;Ok, so what has Ahuron's Felicia been doing since she was offline forgotten?
She found a job in Las Vegas!

-Felicia: And for my next act I'll make the dissapearence trick! Cool, there's a volunteer over there!
-Dan: All right! I'll kick your furry butt and then...  confused Hey wait, what did you just say mittens?


-Felicia: Don't move jerk, it's fifty fifty; Grin
-Dan: Oh, I get, I'm not as dumb as people think you know.


-Felicia (Now don't move ass) Now people let's say the magic words!  SUPERCALIFRAGILISTICOIPSOFACTOPRESTO M-A-G-I-C-OOOO!
Let's see am I forgetting something?...
-Dan: OK Grin  Huh Huh? Hey wait, what all these candles dooing here! o_O What, It's not candles it's o_O
-Felicia: Now I remeber, I forgot to hide in a bunker Dan? Huh

-Felicia: So there you are, I got a scare! Dan? Oh no, I didn't gave you pemission to die you numbskull!... Talk to me and I'll do anything!

-Playing dead Dan:...as I said I'm not so dumb....


03-02-2007 - 12:41

Ikke Kvalificeret.


- Hvad er det for noget pjat?Jeg har tidligere delt ansøgninger ud til blandt andet Føtex i jagten på en Elevplads!

Idag fik jeg fik jeg svar fra Føtex, hvori, der står, at der ikke er nogen ledig stilling, der passer til mine Kvalifikationer.

Hvad satan? Ifølge hjemmesiden havde de ledige elevpladser. Det kan dog være, at alle elevpladserne er blevet taget ligefor næsen af mig, men hvordan jeg ikke kan være kvalificeret til at blive elev er mig en gåde. Jeg søgte ikke nogen decideret stilling, men derimod en elevplads. Hvor meget kan det kræve for at blive elev? Jeg har en Gymnasiel HTX baggrund, som jeg har suppleret med et HGS (handelskole for studenter), samt jeg har arbejdet i fakta, hvilket er en detailhandel i samme branche som Føtex, så jeg har da lidt erfaring. Det kan da umuligt kræve en Universitetsuddannelse for at blive Elev i Føtex?02-02-2007 - 22:37

M.U.G.E.N - Worms - Survival RunTjek dette Survival Run af NeoKamek, der angiveligt skulle være det længste (i antal wins self. :P ) Mugen Survival Run på Youtube uden at gøre brug af en overdrevet Cheap Character.

Godt nok er det fejt at vælge så lille en Character. Ok, meget fejt, men altså det der er specielt ved denne vid´ er, at jeg er gået fra at være ligeglad med Worms HD, til ligepludseligt at få lyst til at spille Worms igen. Havde ikke regnet med at lysten skulle komme fra M.U.G.E.N. :0P
Xboxlife Blog
Profil Statistik
 • I dag: 0 besøgende
 • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her