Da Senzai's blog
28-09-2009 - 12:13

Tillad mig lige at blive forarget!


Det er efterhånden old news. (Ja, Tre uger er lang tid på interwebbet), men jeg så lige dette link:

http://nyhederne.tv2.dk/station2/article.php/id-24890860.html

Hvor er det fucked up! Folk bliver overfaldet hele tiden, så jeg plejer ikke at bide mærke i det, men det, der især gjorde det her tilfælde klamt for mig, er at jeg gik i klasse med dem, der blev overfaldet! Heldigt, at der ikke skete dem mere! Hvad fuck`? Der er bare ikke en skid at gøre, når de kommer bagfra og smasker dem i baghovedet.

Psykopater altså.
23-09-2009 - 17:30

Mr. Miss-Out


 Alle homies´ne og hele papslynger-crewet skal til Zendikar prerelease events hele weekenden, undtagen Shin - Han skal nemlig have åben-til-luk vagt Torsdag, Fredag, Lørdag og Søndag.

Jeg er så træt af, at gå glip af ting, fordi, at jeg skal arbejde i Weekenden.  "Jamen, Shin", når du arbejder i Weekenden, må du få fri nogle andre dage istedet?" Ja, det havde jeg også i Tirsdags. Hvad skal jeg med en fridag en Fucking Tirsdag? Der er sgu da ikke nogen, der holder nogle fede arrangemanger en tirsdag. 

Nårh ja. Det der X-2. Der kommer jeg heller ikke, for der skal jeg sjovt nok også arbejde.

// Galde-Spyder-Shin.
16-09-2009 - 17:40

Orv, hold da helt op.


Jeg havde fødselsdag igår, og nøj, hvor fik jeg mange gaver! Jeg tror ikke, at jeg har fået så mange ting siden dengang jeg blev 12! :D

 Jeg fik:

 En hyggelig aften i selskab med familie og venner.
 En fed T-Shirt af mærket "Drop Dead".
 Et Fødselsdagskort.
 En Kortholder.
 Tre hundredekronesedler.
 Powers; The Definitive Hardcover Collection Volume 2.

Fuck, det var fedt! :D

Hvad mere kan man ønske sig`? Ingen ting! :D


Gud er kærlighed,
Shin


 


03-09-2009 - 21:09

De her spil skal jeg bare have!


 Folk blogger og poster løs om alle de spil, de skal have inde året er omme. Når jeg ser de lister er jeg bare like OH MY GAWD, Hvor skal de bare have mange spil! Jeg skal kun have tops to eller tre titler. Eller. Det var så lige indtil, jeg fik tjekkede release date kalender, og jeg må indrømme, at jeg skal have lidt flere :0)

De kommer her:

Marvel Ultimate Alliance II: Jeg elsker serien og har været med lige siden Legends, og det bliver spændende at se, hvad de har fundet på til fjerde kaptitel. Mit bud er, at det bliver præcist ligesom de tre forgående spil :D. Jeg håber bare, at de skruer sværhedsgraden op. Det fede ved Legends var, at man det ikke var lige til at leve sin mand op, da han når han "døde", og man var derfor tvunget til at bruge hele roosteret og kæmpe sig igennem de senere baner. Alt for lækkert!

King of Fighters XII:
King of Fighters har altid været kedeligt, men det ender nok med at jeg køber det. Jeg <3 Fighters.

Blood Bowl:
 Jeg har brugt rigtigt meget tid på spillet IRL, og jeg synes, at det er så fedt. Desværre kniber det lidt med at finde tiden og folk at spille med. Derfor bliver det kanont med online play, så man altid har nogle at spille med, når man har tid til det. Jeg gruer bare for alle quittersne :P

Blur:
Jeg synes at Arcade Ræserspil er superfede! :D

Split/Second:
Jeg synes, at det ligner Full Auto monster meget, så det er must have!

Sonic and SEGA All-Star Racing:
Jeg har ikke spillet en Kart-Racer siden Crash Team Racing, og jeg kan kun forestille mig, at genren vil være alt for fed online!

Tekken 6:
Jeg var kongen af tekken dengang, det hed nr. 4. Jeg frygter/ved, at spillet er blevet et jugglehelvede nu, men ligesom med KoF, så er jeg jo nødt til at have det.

Det er alligevel syv gange 500 bananer. Eller gange 300, hvis man kan finde dem billigere på nettet.

/ Shin
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her