Da Senzai's blog
28-03-2007 - 07:52

NBA Street Homecourt - Førstehåndsindtryk.


- Ja, Jeg har prøvet det! - Men ingen Senzai In-Game?


Yeah, dat´s rite! Jeg fik min Xbox 360 tilbage fra Reperation igår! Woohoo! :D

Og, ikke nok med det, så tillod jeg mig endda også at købe NBA Street Homecourt!

Det første jeg gjorde var at smide skiven i boksen og gå direkte til Homecourt challenge mode. Jeg bliver bedt om at lave min baller, og allerede der starter det.
Der er næsten ingen mulighed for at costumize sin spiller. Ingen muligheder for selv at vælge højde og drøjde, farven på sit pandebånd, sin frisure eller om man vil have skæg på. Intet. Du får bare mulighed for at vælge ansigtet på din spiller.
Ligeså lidt er der, at vælge imellem når man går ind under "Gear" for at hooke sin spiller op med noget fedt kluns. Jeg har spillet i godt og vel 5-6 timer, og det eneste tøj jeg har er en "Sprite" - Jersey. Wack.

Allerede dér, kommer den gamle vrisne NBA Street vol. 2 spiller op i mig, og tænker på back in the good old days.
I NBA Street vol. 2, var der næsten uanede muligheder for at lave sin spiller. Der kunne jeg lave en spiller, der lignede mig på en prik. Jeg kunne gøre så højden og og kropsbygningen passede. Jeg kunne tage et par briller på, en grå cap magen til min egen, og sågar tage en en lilla trøje på magen til den Kobe Bryant trøje jeg har inde i skabet. Enhver kunne se, at det var mig, der løb rundt inde på banen og tabte bolden. Men i disse Next-Gen tider er det eneste vi får lov til; at vælge en forudlavet spiller. Der er vel egentligt fair nok, da det ville være lidt nederen, hvis alle bare rendte rundt online med en neger på 2 meter og 50cm med fulde stats. De kunne dog i det mindste give os en masse tøj at vælge imellem, men sådan skulle det ikke være.

Noget helt tredje, der også mangler til at personlificere sin spiller er mulighed for, ligesom i NBA Street Vol 2, at selv kunne vælge hver eneste Trick, Dunk og Skud som din spiller kan udføre og hvilke knapper man gør det på. Det tilførte en helt ny dimension til create a baller, og gjorde, at man kunne få sin spiller til at spille præcist som man ønskede.


Mangel på finter`?

Jeg får set lidt på de forud-definerede spillere og ender så med at vælge den ene af de to hvide fyre, der er. Jeg kaster mig frygtløs ud i et spil bold, blot for at opdage endnu en mangel fra de gode gamle NBA Street vol 2 dage.
Man kan ikke længere lave Signature Shots?! Man er tvunget til at lave det samme kedelige Jump-Shot hvergang. Det var så fedt i Street 2, at der bare var hundredevis af måder at skyde på. Det var så blær at se den anden vej, medens man kastede bolden i kurven, eller når man ligeså arrogant vendte siden til modstanderen, hoppede let på tæerne, tog bolden i den ene arm, kastede den over hovedet på modstanderen og ned i kurven, men det kan man åbenbart ikke i femte kapitel i Street Serien.

En anden In-Game feature jeg også savner er "off the backboard dunks", hvor man drøner henimod kurven, tyrer bolden op på pladen, hopper op i luften, griber bolden, når den er på vej tilbage mod dig for så at hamre den ned i kurven bagefter. Det kan man tilsydenladende heller ikke mere. Jeg kan ihvertfald ikke få spilleren til det, og jeg har heller ikke set AI´en gøre det.

Jeg synes også, at det er blevet meget nemmere at blokere skud, hvilket desværre gør, at der bliver fokuseret alt for meget på en del af spillet; nemlig dunks. Dunks er fede nok, men engang imellem, vil man også gerne have mulighed for at forsøge en simpel to pointer, og så for en gangs skyld selv tro på, at man har mulighed for at score på den.


Where´s Mah Legends at`?


Det kom også som et chok for mig, at EA har valgt at ekskludere Street Legendsne i denne udgave af Street Serien, da det har været NBA Street Seriens Varemærke i mange år. Istedet for bare at være et Basketspil med et Generic Rooster fra NBA, så var spillet fyldt til randen med Fiktive wierdoes. Både fra de local Ballers man starter med at være på hold med og så til Street Legendsne.

Det er latterligt, at de ikke er med. Jeg synes nemlig, at det var alt for skægt at spille med Personer, som Drake, Bonafide, Biggs, Stretch osv. Alt for skægt. Det kunne være så fedt, hvis spillet atter en gang var fyldt til randen med Fiktive Ballers, og at man så kan tage sit SinglePlayer hold med online, og så spille med sit eget hold man selv har mikset sammen af; Hjemmelavede Figurer, Nuværende NBA Stjerner, Street Legends, Local Ballers, NBA Legends og Rappere :0P

Det var nemlig så fedt i Street Vol 2. Man kunne sammensætte sit hold lige som man ville på tværs af alt.

Hvad endnu værre er, at jeg har fundet ud af, at EA har tænkt sig at lægge Street Legendsne op på markedspladsen til download - mod betaling.
Hvor Klamt er det ikke? De fjerner med vilje en essentiel del af spillet, som de ved, var det fansne elskede ved serien, for blot få uger efter udgivelsen at lægge dem op på markedspladen og score ekstra penge på det. Læser man på Streets officielle side, kan man endda se, at det ikke engang er nye Legender vi får. Næeh nej, det er dem fra de gamle spil, så EA ikke engang skal lave noget nyt, men bare kan copy-paste. Alt for dårlig stil.


Online-Delen.


Noget, der tit undrer mig er, hvorfor udviklere ofte undlader fuldstændigt simple ting, der bare burde være med i et spil. I homecourt er der mulighed for at spille 1 vs 1 online. Hvor er 3 vs 3 mode´n henne? Det kunne jo være så fedt at være tre online-buddies, på samme hold, og så bare sidde og schoole andre spillere online. Det kunne være alt for skægt. Men næeh nej. Istedet for, så får vi en "Solo" online oplevelse, der hedder 1 mod 1.


Andre mangler :)

Igen, nu vi taler simple ting, der ikke giver mening ikke er der, så tænker jeg på In-Game musikken. EA har som altid (og det må vi rose dem for) leveret et helt igennem fantastisk soundtrack, men hvorfor i alverden kan man ikke høre SoundTracket In-Game? Der ikke noget ved at have så fedt et Soundtrack, når man kun kan høre det ude i menuerne, for man spenderer jo 95% af sin tid på banen.
Det er ikke sådan, at der ikke er musik når man spiller. Det er der. Men det er bare simpelt - Ja, vil næsten sige - Baggrundstøj. Ikke noget man lægger mærke til overhovedet. Det ville bare virke meget mere logisk, hvis alt den gode musik også kunne høres på banen.

Det er også synd, at de siden NBA Street vol. 3 har valgt at fjerne muligheden for at lave sin egen Basket Court. Især nu, hvor de fokuserer så meget på hele homecourt-aspektet, så kunne det jo være genialt, hvis de gjorde så man kunne lave sin egen bane, og så skulle man forsvare den online mod andre spillere. Det kunne havde været godt, men denne gang valgte EA igen, at springe over, hvor gærdet er lavest.


Konklusion


Jeg ved egentligt ikke, hvad jeg skal synes om HomeCourt. Spillet er egentligt okay. Der er bare så utroligt mange mangler i spillet, hvis man kommer fra de gamle NBA Street spil, og så kan jeg ikke lade være med at blive lidt skuffet.


// Senzai
24-03-2007 - 17:43

GamerTags - Hvorfor Skifte GamerTag?


- Min holdningDette indlæg udspringer fra en besked jeg modtog fornyligt over XboxLIVE!, og som er endnu et eksempel på en underlig tendens, jeg har lagt mærke til. Okay, Tendens og tendens er måske så meget sagt, men alligevel, så synes jeg, at det er mærkværdigt, hvordan folk skifter fra "Moderat, men alligevel okay fedt GT" til "Kedeligt, whack og generic GT"

Et Godt eksempel er Oh No Niki / 9KI , som jeg synes er nogle rimeligt Pimp navne, der tilmed ser fede ud på skrift. Han vælger så, at skifte GamerTag til StreetRacer DK. Et Tag, der i mine øjne er fuldstændigt blottet for personlighed, alt for almindeligt og intetsigende. "StreetRacer" er i mine øjne en titel eller profession, og ikke noget man hedder.

Personligt synes jeg, at de fedeste GamerTags er tags, der sagtens kunne være navne, eller rent faktisk er det.

Eksempler kunne være; Enyeez, Lintrup, Rechain, Tepoy, osv. Når man så har sit fede navn, og vil vise, at man er utroligt glad for at køre i biler, så kan man skrive StreetRacer som sit Motto. Jeg synes, også, at det farlige ved den slags GamerTags er, at man (det føler jeg ihvertfald) låser sig fast til en bestemt genre af spil. Det ser jo ikke særligt fedt ud, hvis man sidder og spiller Quake og så kommer der en eller anden fyr løbende, medens, der står StreetRacer hen over hovedet på ham. Det virker ihvertfald ikke særligt frygtindgydende.

Jeg må desværre selv indrømme, at jeg også har begået den fejl, at skifte brugernavn til one-genre-only-navn. På nogle af de andre boards, jeg færdes på, hedder jeg nemlig Mr. Aerial Rave ( Aerial Rave; er når du laver Comboer (ikke Juggles) på modstandere, der befinder sig i luften. Det ses mest i 2D fighters), hvilket kun relaterer til Fighting Games, og det ærger jeg mig over idag. Især fordi, at jeg også føler, at skal man endeligt gå hen og bruge et genre-specifikt navn, så skal man altså også være absolut, blandt de bedste af de bedste til det spil, og er man det ikke, kommer man nemt til at fremstå som en parodi på sig selv. Så medmindre man er Leifang12 eller DoALegend, så skal man holde sig væk fra de navne. Folk forventer jo også af en, af man spiller pissegodt, hvis man påtager sig sådant et navn.

Hvad er det så, der får en til, at vælge et Genre- eller spilspecifikt navn?
Personligt tror jeg, at det sker fordi, at man er hooked på et bestemt spil, og gerne vil vise omverdenen det. Det var ihvertfald noget lignende, der skete for mig. Som I måske har set på andre boards, så var jeg i en Periode Ekstremt vild med Tagget; CPH DRIFT3R 2K3, som følge af, at det endeligt lykkedes mig at gennemfører Ridge Racer 6. Heldigvis havde jeg på pågældende tidspunkt ikke de 800 MS point, for ellers havde jeg idag rendt rundt med det åndsvage navn.

Jeg synes stadig at CHP DRIFT3R lyder alt for fedt, men det vil bare ikke funke som GamerTag. Jeg finder ofte på nye navne, som jeg synes er alt for fede. Det jeg istedet gør, er at skrive dem som mit Motto, og når jeg så er blevet træt af navnet, glæder jeg mig over, at jeg ikke betalte de 800 point :), og de 800 point, det koster at skifte tilbage igen.

I sidste ende er det ligemeget, hvad jeg synes er et godt GamerTag. Folk skal hedde det de vil, og som de har det godt med. Jeg havde bare brug for at lufte min mening.


Hvordan synes I, at et godt GamerTag skal være?


Mvh. Senzai
Note; Det er ikke for at køre had på StreetRacer eller nogen andre, men skal det være, så er I mere end velkommne til at oprette en tråd, hvor I beskriver, hvor latterligt I synes "Senzai" lyder :)

21-03-2007 - 00:30

Userbars, og hvad jeg ellers har lavet.Ja, der sker ikke ret meget. Her på det sidste er jeg blevet hooked på userbars. Ikke, at de er kønne, dem jeg har fået lavet, men synes nu, at de er meget sjove, og de er nu fedest, når man selv har lavet dem.

Jeg fik lyst til at lave en oversigt, over de Userbars (og andre ting), som jeg har lavet eller bare synes er vildt fede. Jeg opdaterer indlægget efterhånden, som jeg får lavet nye genialiteter.


Mine Userbars:

Andre ting, jeg har lavet;Userbars, jeg har tyvstjålet fra andre;

Andet;

- Jeg spiller ikke Hexic, men den er alligevel super dope :0P
19-03-2007 - 18:11

Sidste arbejdsdag, og stadig ingen boks.

- Wut 2 dO?

Woohoo, så er imorgen min sidste arbejdsdag, og hvis det ikke også er dagen, hvorpå jeg får min 360´er tilbage, så lægger jeg mig til at dø.

Det er topnederen bare at gå derhjemme. Der er så absolut intet at lave (bortset fra at blogge om, hvor hårdt jeg har det ^^;). Alle vennerne arbejder jo eller går i skole (nogen gør endda begge ting på en gang!).

Jeg aner ikke, hvordan jeg skal komme igennem dagen, hvis ikke, jeg har min 360´er til at slå tiden ihjel med. Dagene bliver ekstremt lange og kedsomlige. Jeg kan også mærke, hvordan jeg bliver rastløs, når jeg ikke har 360´eren at spille på. Det er skræmmende. Jeg har bare brug for mit daglige fiks, hvor jeg kobler fra, sætter mig ned, og så ellers bare deler tæsk ud i DoA eller UMK.

Det er ligefør jeg køber mig en PS3. Jeg ser jo hele tiden nye topics dukke op, om alt muligt crap, der er gået galt for folk, der har sendt deres xbox til reperation, og jeg frygter mere og mere, at der går rigtigt lang tid, før jeg får min 360´er igen.
17-03-2007 - 09:21

Min DræberMech.


- Chromehounds :D!


Fik da lige lyst til at poste mit Build i Chromehounds :PMin Hound - Soldier - Short-Medium Range.

Legs: Inverted Chasis
Cockpit: Det mindste Sal Kar CockPit jeg har.
Generator: Den mindste Generator, der lige nøjagtigt giver den energi, jeg skal bruge. Dog er det vigtigt, at den mindst har 3 "connects"-steder på den. (kan ikke komme på et bedre ord ^^; )
Spacer: Ja forhelvede! 2 eller 3 styks.
Assists Part: Thermal Vision er et must have. Fungerer perfekt i natbaner og hvis folk *host*Glenn og ligesindede*host* finder på at bruge smoke. Missile Counter kan også redde ens røv en gang imellem, men sætter den kun på, hvis der er plads. Evt Nightvision hvis Thermal vision svigter :0P
Armor: Ja Da! Minimum 3 styks. En på hver side af Cockpitet, og en på spaceren foran cockpitet.
Våben: 4 Machine Guns og enten: 2 Canon´s eller 4 Rifles.
Decals: Dannebrog og Squad Logo.

Hvordan skidtet sættes sammen:

Jeg tager min Generator og sætter fast oven på benene, således at "connect" dimsen vender fremad. Cockpitet placeres oven på generatoren. Jeg tager nu "skrå" spacer og sætter fast til generatoren, således, at spaceren vender opad. Her er det vigtigt, at man har taget et meget lille cockpit, så Spaceren ikke støder sammen med cockpitet. Jeg tager nu en spacer mere og sætter den på spaceren, der går ud fra generatoren. Den Rektanglede med en masse "connects" på. På Denne sætter jeg så et Skjold på, således at dette dækker for hele cockpitet. Neden under skjoldet, på spaceren, sætter jeg 4 Machine Guns, så tæt på hinanden som muligt så, jeg får en "Fokuseret ildkraft". Det nederen (på den fede måde) ved det er, at så længe, jeg sigter (samtidigt med at jeg skyder self.) på modstanderen, så vil mit skjold vende i den rigtige retning/Vinkel mod modstanderens mech, så den hele tiden vil Dække for Cockpitet.

Rifflerne / Kanoner er bare for at have noget Long Range Fire, da Machine Guns ikke er så effektive på afstand. Jeg vil måske mest foretrække Canoner, da de har splash damage, hvilket er godt, hvis modstanderen har meget armor på, og mine maskin-geværer derfor er god grund svigter lidt. Disse våben sættes bare ved siden af cockpittet med armor henover.

Med hensyn til assist-delene, så sætter jeg altid Thermal Vision bag på Cockpitet for at beskytte ryggen, og det kan godt betale sig, da det har reddet mig mange gange fra Piles, snipers og andet shit.

Håber det giver mening. Kan godt være at den er lidt svær at visualisere uden billede til, men har desværre ikke noget DigiCam. Eheh, men de fleste af jer, burde også have set min Mech online :D

Taktik:


Generelt så bruger jeg Riffler/Kanoner til at skyde på folk, medens jeg prøver at komme så tæt på dem som muligt. Når jeg endelig er i close range, hvor denne mech excellererer, så er det bare helt op i snotten på dem med mit skjold (helst med Dannebrog eller Squad Logo på) , medens jeg fokuserer alle fire Machine Guns på deres Cockpit. Jeg Plejer også at "strafe" rundt om modstanderen for at undgå at blive ramt.

Mech´ens største styrke er helt klart mod folk, der gør brug af Maskine Gevære, ShotGuns, riffler og andre kenetiske våben. For mod dem kan du bare le høj,t medens du næsten usårligt går hen imod dem med skjoldet foran dit cockpit. Desværre er mechen, grundet det relativt svage cockpit, dårligt stillet mod folk, der bruger eksplosive våben med høj splashdamage. Især hvis folk istedet for skyde på skjoldet rette sine eksplosive raketter mod de våben, der sidder på siden af dit cockpit. Gør de det tager cockpittet også meget skade grundet splash damagen.

Mod Scouts, hovere og mechs med Hjul, der bruger Piles eller de der 6-pack raketter. Så skift for guds skyld over til Machine Guns og gå efter deres Hover eller Hjul. Det er meget nemmere at ramme de hurtige mechs der, end på ders små cockpit, og får du smadret deres "ben" kan de som regel ikke gøre noget, hvorefter du så er fri til at smadre Pitet


Konklusion:

Vel, for at summe op, så tæver mech´en alle de hunde, der "relies" on deres Kinetiske våben, såsom Machine Guns, ShotGuns og Riffler. Bliver min mech først ramt af tunge våben med høj splash Damage er den færdig.

Eheh, det vil sige, at min Mech er ubruglig, da alle nu om dage kun bruger Double Doubles hounde, men jeg synes nu, at den er meget sjov, at spille med :D

11-03-2007 - 22:11

Mr. UserbarMaker3000 Har fået Ny SIG!
Nogen vil måske spørge om det var en god fest igår? ,,Nej!", vil svaret være. Fyren jeg skulle hjem til sendte en SMS to timer før, jeg skulle afsted, hvori han aflyste. Whack og dårlig stil!

Nå, det var nu ikke helt skidt, for så fik jeg istedet besøg af en af mine venner, der skulle havde været med hjem til ham, der aflyste, og så sad vi ellers bare og stenede Mugen, til 2-3 stykker om natten :0PNå, men hvad har jeg så lavet idag? Absolut intet. Har bare stenet foran com´en hele dagen, og har fået lavet mig nogle userbars!

Jeg blev inspireret af Spif2001s udmærkede indlæg og fik selv helt lyst til at prøve kræfter med at lave Userbars. De er jo lidt federe, når man selv har lavet dem :).

Jeg brugte også samme program som Spif anbefalede og kan kun sige god for det. Det er nemt at bruge og giver hurtigt fornuftige resultater.

I kan selv bedømme her, for det er hvad jeg fik kreeret;Hvad synes I? :D


Nu, hvor de er lavet, så skal de selvfølgelig også bruges i min Signatur, men de passer sgu ikke rigtigt sammen med mit GamerCard!;

Det ærger mig lidt. Personligt er jeg ligeglad med selve GamerCard´et, min rep og GamerScore. Det fede ved kortet, som jeg kommer til at savne, er, at man kan se "Min Gaming Status", når jeg sidder ved Boxen. Altså, om jeg er "Waiting in a Game Lobby", "Playing Winner Stays", "In the Menu", "During Sharpshooter Match", osv.


Det jeg så har gjort er at gå ind på LiveCard.net og lave mit helt eget GamerCard på størrelse med en Userbar, hvor, at det eneste data, jeg har tilføjet er min "Gaming Status" og intet andet. Resultatet bliver så en Userbar, der viser min Status! ;

Ligenu, står der bare "Offline", men, når jeg smider et spil i boksen så ændrer teksten sig alt efter, hvad jeg spiller og laver inde i spillet! Alt for fedt, synes jeg selv :D

Eheh, det skal dog lige siges, at jeg ikke har haft mulighed for at teste det, da min Xbox Stadig er til reperation, men det burde virke :0P.


Tilsidst, har jeg tilføjet noget til min Signatur, som jeg har ville gøre længe, men der har simpelthen ikke været plads til det pga. GamerCardet. Jeg taler selvfølgelig om min sidst hørte sang fra Last.fm, da last.fm simpelthen er alt for fedt, og da jeg godt kan lide at spamme andre med min Musik;
(last.fm er lidt ustabil pt, så den opdaterer ikke helt optimalt lige iøjeblikket)Billede fra last.fm er dog kortere end userbars, så har lige tilføjet en enkelt ting mere til min signatur, så den ikke bliver alt for grim;Det Giver tilsammen en Signatur, der ser nogenlunde således ud;
Hvad I synes om den, er jeg lidt ligeglad med. Jeg synes, den er dope! :0P

Den indeholder alt, hvad jeg vil flashe; Min Gaming Status; Mine Userbars og Hvad jeg hører af musik (hvis den gider opdatere :0) )
Andre andre nyheder, kan jeg da lige fortælle, at Lintrup er blevet den tredje på Xlife med alle 200/200 point i UMK3. Way to Go, Lintrup, med schoole den cheap kælling til Noob Saibot!

Oh, og så har han lavet denne, som jeg også bruger;


Credit til dig, Lint!//Senzai :)
Edit: Rettet nogle stavefejl
10-03-2007 - 12:07

teh Bored.
Ho Noes. Jeg troede ikke, at jeg havde et Gaming Problem, men det har jeg åbenbart.

Jeg sidder Iøjeblikket og keder mig bravt. Jeg aner ikke, hvad jeg skal lave. Min Xbox er blev netop sendt til reperation igår, og jeg har læst alle mine tegneserier. Selv Internettet er kedeligt idag.

Nå har jeg måttet undvære min Box i 12-13 dage nu, og kan godt mærke, at jeg er ved at blive utroligt rastløs. Laver ikke rigtigt andet end at sidde på diverse fora og konstant opdatere for at se, om der ikke skulle være noget drama, jeg kan deltage i.

Jeg skal hjem til i en ven iaften, men det er først klokken 19.00. ARGH!! Hvad skal jeg dog lave imens`?.

Jeg har stenet lidt med min PSP (den originale sorte :/), og har skam også 5 spil til den.1. X-Men Legends 2

Alt for fedt, men har gennemført det for mange gange.

2. Street Figher Alpha 3 MAX

På papiret et af de allerbedste Fighting Games overhovedet. De har taget PSX udgaven af spillet, og så tilført 5 nye Characters; 1. Guile fra SFII, Eagle fra CvS, Maki fra CVS, Ingrid fra CFJ og Yun fra SFIII. Det er så vildt fedt det spil, men bliver desværre ødelagt af det alt, alt for dårlige D-Pad. SFA er ligesom alle andre 2D fighters ekstremt afhængig af Digital præcision, så kan ikke spille det i mere end ti minutter af gangen før jeg bliver for frustreret

D-Padded skulle være langt bedre på den hvide PSP, men jeg nægter at købe en ny.

3. DarkStalkers

Bedste DarkStalker spil til dato, men lider selvfølgelig af samme problemer som SFA3 MAX.

4. Twisted Metal Head-on

ok, tror jeg. Bare alt for svært at styre med din lillebitte analoge pind.

5. Marvel Nemesis

Vildt dårligt :DSå PSP´en er der ikke meget sjov i.
Men, ARGH!!, Jeg keder mig!!


Håber virkeligt, jeg når at få min Box tilbage inden min sidste arbejdsdag, for ellers bliver det da godt nok døden. I værste fald bliver jeg nødt til at købe en PS3.


Uha, i andre urelaterede nyheder, så har Geo Busk tilsyneladende fået sig en 360´er.

07-03-2007 - 20:50

Nanaca Crash


- How far can he go?

Eheh, Jeg kom lige til at læse Titlen på denne tråd, så fik jeg helt lyst til at poste et link til det eneste Flash Spil jeg nogensinde har syntes er fedt.

Det er ret så Straight-forward, men alligevel ret vanedannende.

Gider ikke til at skrive, hvordan det fungerer. Det finder I Garvede Gamere nok ud af.

Næeh, Jeg vil smide jer linket, gå i seng og så læse afslutningen på The Other- Sagaen.

Nanaca Crash


Godnat :)
06-03-2007 - 19:51

Sagt op!


- Blev Jeg.

Jaja, på trods af min uegnethed lykkedes det mig alligevel at finde et job i Føtex, med en planlagt elevplads med start i Maj.

Alligevel, så nåede jeg kun at være i Butikken en måned, før jeg blev kaldt ind til samtale på kontoret. Der fik jeg at vide af min Afdelingschef, at hun havde fået besked på at skære ned på budgettet og derfor ikke havde råd til at give mig en elevplads og at hun var nødt til at afskede mig.

Vel, Ja. Øv!

Så vender jeg igen tilbage til et liv med ingen penge og alt for meget fritid.

Så nu må min Xbox 360 snart gerne vende hjem igen.

Men altså; lidt godt kom der ud af den måned;

Månedsløn, Tabt 6 Kg, og har fået noget erhvervserfaring ^^;Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her