Da Senzai's blog
23-05-2007 - 23:15

Full Auto - Hvor er det fedt.


Åh, Ja. Jeg fik lyst til at spille Full Auto idag. Tror det har været snart 4-5 måneder siden sidst jeg sådan rigtigt spillede Full Auto. Imellemtiden har jeg fået tiden til at gå med Ridge Racer 6, Lidt Burnout og Forza Motorsport.

Jeg finder et løb (efter ca 10 minutters søgen, da der desværre er næsten ingen, der spiller mere). Jeg kan slet ikke vente med at tråde speederen i bund. Løbet starter og vi fyrer afsted med fuld fart ind i det første sving. I Bedste Full Auto stil kører halvdelen af deltagerne galt.

Der er det, at jeg bliver mindet om, hvor langt ude - og hvor fed - fysikken er i Full Auto. Der skal intet til før bilerne flyver til højre og venstre. Elsker det. Bilerne føles som om, at de er lavet af pap, har fået sat skøjter på i stedet for hjul, og så lige fået smidt en Jetpack bagpå.

Det er så vildt fedt, når man tager sving i det spil. Ligegyldigt, hvor meget du bremser op til et sving, så vil du stadig blive ved med at skride længere og længere ud. Man bliver helt desperat til sidst. Det føles som om, at man kører i slowmotion og alligevel så stopper bilen bare ikke med at skride før du har vendt den næsten vandret. Elsker det.

Head-on løb også alt for fede. Det foregår ved at den ene halvdel af billisten kører den ene vej rundt på banen, og den anden halvdel kører den modsatte vej rundt. Når man kører på denne måde, så får man ofte mere fart på bilen, fordi at der ikke er ligeså mange til at skubbe til dig og skyde efter dig. Det resulterer så også i de fedeste WTF-moments, når to personer ikke har lagt mærke til hinanden og begge kommer tonsende igennem et sving med fuld fart og tørner sammen så bilerne flyver til hver deres side. Alt for skægt.

Full Auto er både langt ude og så uendeligt fedt på samme tid. Det er også derfor det er så bittert at 2´eren blev PS3 ekslusiv.

Heldigvis kommer Flatout snart. Jeg har ikke prøvet serien, men det skulle gerne være et spil lidt i samme stil. Kender nogle af jer det? Ved I om det minder om Rumble Racing, der i mine øjne er det bedste bilspil, der nogensinde er lavet?
21-05-2007 - 21:27

Jeg vandt Blowjobbet!


Nogen, der husker denne tråd, hvor man kunne vinde et Blowjob?

Gæt hvad? Jeg vandt det sgu, og modtog en Personlig mail fra Tania. Jeg var edderspændt og kunne ikke vente med at tjekke, hvor og hvornår jeg skulle mødes hende. Jeg blev dog lidt skuffet, da alt mailen indholdt var et link til en side, hvor denne video med fremvist;


Synes alligevel er, at det er good stuff;19-05-2007 - 01:41

Dem Brits - Hvad er Skillz`?


- Ja, endnu et Whiner indlæg fra min side af :)

Åh ja. I dag (under et spil DoA 4 selvfølgelig :) ) blev jeg endnu en gang mindet om, hvorfor det er, jeg hader britter. Britter er uden tvilv den nationalitet, jeg hader mest på LIVE!. Jeg indrømmer gerne, at jeg er blevet lidt små-racistisk efter, at jeg er begyndt at spille online.

Jeg joiner et Tag-Rum og vælger Bass og Eliot som jeg plejer. Jeg skal spille mod ham, der har oprettet rummet, og surprise surprise, så vælger han Hayate og Kasumi.

Jeg banker ham, og straks så flyver der skældsord igennem æteren, og der er vist ingen tvilv om, at han mener, at jeg er en "Cheap Foreign Cunt".

Jeg er lige ved at falde ned stolen. Er det mig, der er cheap eller hvad? Han vælger fucking Hayate og Kasumi - ûber God Tiers - og laver ikke andet end Tag-Juggles mod mine to Shit-Tier characters; Bass og Eliot.

Jeg siger så; What the fucks? Han sviner mig endnu mere til; og siger; at jeg en Cheap Cunt; fordi alt jeg gør ifølge ham og er at Kaste, Counter og sparke til folk, der ligger ned. Hvad fanden skal jeg ellers gøre? Han vælger Hayate/Kasumi!
Han beskylder mig tilmed for ikke at have nogle "skills", og at jeg "Can´t even do a single combo", som åbenbart er det skills er; At man kan lave komboer. Komboer er skills. At være istand til at forudse modstanderens angreb, så man kan blocke, punishe og counter. Det er ikke skills. Det er cheap. At lave setups, læse modstanderens træk og hans dårlige vaner er heller ikke skills. Nej, det er fejt.

Derimod er det, - ifølge stortset samtlige britter på LIVE! (Ja, jeg generaliserer) - skills at være istand til lave en garanteret juggle. At kunne trykke skråt op og B på joypaddet, og derefter trykke Y,Y,Y,Y,B. Uha, ja det er skills. For mig, at se er det ikke skills at kunne lave en kombo eller en juggle i et kampspil. Det er i mine øjne minimums-kravet, for overhovedet at kunne spille den slags spil.

Du kan jo heller ikke spille Basketball, hvis du ikke kan løbe og dribble samtidigt, lave en aflevering eller skyde en 2-pointer. Det er jo minimumskravene for at være med.

Jeg har mødt så mange, mange britter, der siger det samme. At jeg er en cheap danish count, der ikke en gang kan lave en combo. De tror jo selv på at det at kunne lave juggles er skills. Det må de gøre. Der er så mange, der sviner mig til, og de siger alle sammen det samme. Det er også så ironisk - i mine øjne -, at de typer, der kalder mig Cheap alle er folk, der spiller tag og vælger Kasumi/Hayate - de to characters, der bare er niveau´er over alle de andre.

Hvad siger I derude? Er det skills, at kunne fyre den ene Tag-Juggle af efter den anden`?, og er det Noob-agtigt og cheap, at spille som jeg gør det? At køre på Stun-Comboer, Setups, Kast og Punishing, og det at sparke til folk, når de ligger ned?
09-05-2007 - 08:56

Giver man op, så har man da tabt, ikk?


Næeh, Åbenbart ikke.

I kender det godt (Ja, sådan starter alle mine blogindlæg efterhånden). I har kæmpet en lang og hård kamp over Live. I er så tæt på at vinde. Den er lige ved at være der - men så slukker din modstander for sin Xbox, og du bliver røvrendt for din fuldtud fortjente sejr.

Jeg forstår det ikke, Hvordan kan folk få lov til at gøre det? Det er jo I stortset alle spil, det sker. Hvorfor er det, at udviklerne ikke gør sådan, at hvis en person Quitter, så taber han kampen - og hans modstander vinder kampen?. Er det svært at lave fra en programørs synspunkt eller hvad er det? Live ville jo blive et meget bedre sted at være.

Jeg har intet imod folk quitter, så længe at det er i starten af en kamp. Dem jeg ikke kan fordrage er dem, der med vilje quitter 5 sekunder får jeg har vundet, så jeg ikke får confirmet mit win - Især fordi, at person ofte lige har banket mig og taget mine point, men ligesnart jeg vinder, så skrider han.

Det er så respektløs. Det burde jo kunne lade sig gøre at lave. Jeg ved at i DoA 4, der mister man 500 point for at disconnecte på folk. Så det burde jo kunne lade sig gøre at give dem et loss og modstanderen i Sejr.

Hvorfor er det, at udviklerne, så ikke gør det?

Der må da være en rigtigt god grund til det, da det jo er en kendsgerning, at det problem, at folk disconnecter for at pisse folk af, og for at snyde sig op at leaderboardsne.
07-05-2007 - 17:37

T.T. om SølvSurferen.


Jeg kan lige så godt sige det. Skal bare ud med lidt galde, så det bliver nok ikke, det mest velstrukterende eller vel-argumenterede indlæg, og I vil måske også savne lidt baggrunds-historie på mit GR-forhold, men ´ere it goes;

Jeg sad og stennede, og kom så til at tjekke GR ud, og hoppede forbi Redaktionens blogs, derinde.

Jeg tjekker T.T.´s blog ud.

Hvad læser jeg så?

(I får bare en Copy-Paste og intet link, for ellers bryder jeg Xlife´s Reglement) ;

"

Surfs up, Dude!

Jeg har aldrig forstået The Silver Surfer. En ting er Ghost Rider, en stuntkører med et flammende hoved, en åndssvag læderjakke og nogle kæder, en anden er Aqua Man, der tilsyneladende har det bedst under vand og som kommer komplet med finner på benene - men Silver Surfer? En mand på et surfbræt der fræser himmelrummet tyndt og ligner galleonsfigur fra en Rolls Royce. Eller sølvmalet modellervoks? Hvad fanden går et ud på? Og hvorfor er det lige vi skal have ham med i fortsættelsen af en af verdens nok mest ringe superhelte-film, nemlig De Fantastiske Fire? Nu skal der slås hul i bunden eller?

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, men jeg ved hvad jeg ikke skal se. Besøg dette link med fare for varige mén. Jeg bløder stadig fra samtlige kropsåbninger: Kviksølv-forgiftning her! "


Dette er endnu et bevis på, hvor lidt indsigt GR har i, hvad de skriver om. Jeg er udmærket klar over, at det er T.T´s blog, og at han skal skrive hvad han vil. Men alligevel altså. De må da føle et ansvar over for deres læsere. At GR er så ringe som de er, samtidigt med, at de er utroligt arrogante, generer mig ikke. Det der generer mig er, hvordan folket forguder dem, og tror på alt, hvad GR skriver. Det betyder, at når nu GR skriver anmeldelser og artikler, så læser Mainstream gamerne det, tror på det, og får den forkerte opfattelse af spil med mere.

Jeg fatter heller ikke, hvordan T.T - en mand i hans position - kan skrive sådan et indlæg uden at researche først. Som redaktør for Danmarks Største (og eneste) spilmagasin, der tilmed anmelder film og musik, så bør han da vide lidt om ting inden for "nørde" kulturen eller i det mindste undersøge dem inden han sviner dem til.

Nu ved jeg intet om den kommende Fantastiske Fire film, da FF aldrig har sagt mig noget, men jeg kan da forestille mig, at det ikke er Silver Surfer, der er hovedskurken, men derimod hans "mester" Galactus. Silver Surfer er jo blot et Tegn på at Galactus er på vej :).


Jeg bliver bare så irriteret, når GR skriver sådan noget, da folk følger GR blindt.


04-05-2007 - 13:02

At svine Landsmænd til.ARGH! Nu gjorde vi det igen!

Kender I det, når man sidder og sviner en person til over xbox live, blot for bagefter at finde ud af, at han er dansker, og kan forstå, hvad du siger? Man sidder sådan lidt med en dårlig smag i munden.

Det skete for Lintrup og Jeg idag.

Vi havde Tagget op i DoA 4, og med DoA følger der også TrashTalk - Især, når ens modspillere vælger Ninja-Tag-Teams. Fyren vi spiller imod laver det samme lort hele tiden, og alligevel lykkedes det ham, at ramme os med det meste. Egentligt tænker jeg; "God stil, dér, at han kan vinde en runde på det shit". Jeg burde nok have sagt det, for efter kampen siger Lintrup; "Hold kæft, hvor er han nederen!". Pludseligt hører vi en stemme, der ubryder;" Jeg fik spillet igår", og så disconnecter han.

Jeg tjekkede så hans profil ud, og så at han har under 1000 gamerpoint, så han er nok rimeligt ny på Live, og vi vil jo ikke skræmme ham væk, - og da slet ikke da han spiller ( eller spillede må det jo være nu) DoA. Danske DoA spillere er der ikke mange af. Jeg har sendt ham en Friend Request, man kan se, at han har afvist den :0P

Det er ikke første gang, jeg har lavet det nummer, men hvor skal man vide fra, at folk er Danskere, når de ikke siger noget?

Er der nogen af jer, der har lavet noget lignende? Det kan jeg næsten forestille mig.


Edit: Vil sige Lintrup havde ret. Han spillede nederen. Ikke på den fede måde, som i at han spillede klamt. Nej, Bare nederen.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her