Da Senzai's blog
30-01-2007 - 21:19

Snydt!


Som det måske kan anes på min Blog og på de indlæg/tråde jeg skriver så keder jeg mig rigtigt meget. Det skyldes højest sandsyneligt, at jeg både er Arbejds- og Studieløs pt. og derfor har alt for meget fritid. Bruger det meste af dagen på at spille Xbox 360, og så ellers bare stene på nettet medens jeg konstant tjekker Xbox.com for at se, om der er nogle online på 360´eren, der gider spille nogle andre Multiplayer spil end Rainbow Six, Call of Duty og Gears of War.

For nogle dage siden blev jeg ringet op af GAD, der fortalte mig, at Chefen gerne vil møde mig den 30/1 klokken 13.00 angående min Ansøgning om Elevplads. Uha, det var jo idag! Så kunne det nok være, at jeg kunne få noget action!

Jeg hoppede straks ud af mit GangstaHipHoptøj, tog en skjorte og et par neutrale bukser på, og så drog jeg ellers afsted mod GAD.

 Jeg går op til Kassen og siger; "Goddag! Jeg har en aftale med [navnet på butikschefen] her klokken 13.00!"

Den kønne ekspedient; "Han er her ikke idag. Han skal først være i butikken fra imorgen af."

Senzai;" Okay..?", medens han ser dum ud.

Ekspedienten laver et opkald og konkluderer; "Der må være sket en fejl!. Kan du komme imorgen klokken 13.00?"

Mig; "Jo, da!", hvorefter jeg forlader butikken.

Wtfizzle?!

De ringer til mig, jeg tager derind og så er ham jeg skal tale med ikke på arbejde den dag?!

Anyway, udnyttede nu jeg alligevel var i byen til at Besøge EB. King of Fighters Maximum Impact 2.5 udkommer ifølge dem, den 4/4,
30-01-2007 - 00:26

Hvorfor skal han være så dårlig, når jeg godt kunne tænke mig at vinde hele tiden?


Liu Kang - Kun for show?
- Liu Kang - Måske ikke helt så badass som først antaget.


Hvorfor er det lige at Liu Kang skal være så fucking røvdårlig, uber shit-tier, retarderet svær at lave moves med og give så fucking lidt Damage i UMK3?

Lui Kang er alt for cool og superflashy, og uden tvivl min Favorit, men altså jeg synes, han virker alt for meget som en High Risk Low Reward Character. Hans Juggles er for svære at lave iforhold til, hvor lidt i skade han giver.

Jeg begynder mere og mere at tro, at han kun er med i Spillet for sin blærerøvsværdi, eller også kan jeg bare ikke finde ud af at spille ham. Ihvertfald føler jeg mig konstant som the Underdog, og som om, at jeg skal kæmpe så meget mere for Sejren end 90% af alle online spillere, der allesammen kun vælger, Kabal, Smoke, Subzero og Nightwolf. Især Kabal og Smoke pisser mig af. De er så nemme at kombo med, og skal bare fange dig en gang i deres Cheap, Teleportuppercut eller Whirlwind run ( aner ikke hvad en hedder, men alle er træt af den), og bang, så har du mistet over 40% af dit liv.

Well,

Her er de komboes og juggles som jeg har fundet og bruger med Liu Kang, samt deres skade. (har ikke gidet tage Jumppunch /Jumpkick starter med). Han har sikkert endnu flere, som jeg ikke kender.

Standard Kombo:

  • HP,HP, BLOCK,LK,LK,HK,LK = 7 Hits 29%

Launcher Komboes:


Near-Wall Komboes ( er du for tæt på muren, kan man ikke lave dem, da Liu bliver skubbet væk. Hvilke af de 3 du kan lave kommer an på, hvor langt væk man er fra muren, når du launcher modstanderen. Den med Flying Kick, rammer dog hver gang):

  • HP,HP,BACK+LP, Jumpkick, Air Fireball, Roundhouse = 6 hits 24%
  • HP,HP,BACK+LP, Jumpkick, Air Fireball, Flying Kick = 6 hits 22%
  • HP,HP,BACK+LP, Jumpkick, Air Fireball, HP, Low Fireball = 7 hits 24%

Bicyclekick Corner Komboes (er ikke sikker på, om man skal ramme som counterhit);

  • Bicyklekick, Roundhouse, Sweep = 3 Hits 41% , W0000T?! Endeligt en, der rent faktisk kan bruges til noget! :D

Jaja, det er da nogle Fine Komboes jeg kan, men prøv at tjekke, hvor åndsvagt lidt i skade de giver, i forhold til Standard Komboen! Det kan jo slet ikke betale sig at lave nogle af de andre! De er sværere at lave end Standard Komboen, og de giver mindre i skade!

Det ser vildt fedt ud af at smadre modstanderen op i luften, og inden han rammer jorden, så give ham et flyvespark, der med fuldt fart sender ham ind i muren, medens han skriger af smerte. Problemet er bare, at det slår absolut intet ihjel!

Hvad så med hans Speciel Moves? Indrømmet. Bicykle Kicket er godt, men ligesom med Flyvesparket er man så meget på røven, hvis modstanderen blokker det, da den er så Punishable. Hans "Roundhouse of God" er også nice, da den bare Connecter på alt, men altså. Man kan ikke leve på at lave Cirkelspark, selvoms hans Roundhouse uden tvivl er en vigtig del af hans Game.

Anyway, Liu er stadig den med Højest Coolnessfaktor i spillet, så jeg fortsætter med ham på trods af, at han ikke er bedre end han er. Det giver jo også lidt Street Cred, at spille med Low Tiers ;0)


Er der noget jeg har overset, så kom med det!
28-01-2007 - 18:45

Vi fra Iqon.dk er bare bedre!


Som I nok ved har, som start på X-TURNERINGEN, der idag været afholdt en større Uno turnering på XBOXLIFE

Turneringen samlede de allerbedste Uno talenter fra hele landet for at sætte dem op imod hinanden i en altafgørende dyst, hvor både æren, titlen som Uno-Champ og ehhh.. æren stod på spil!

Som Repræsentanter fra boardet Iqon.dk valgte jeg og Thomas913010 at stille op.

Det har været en lang og hård dag, men en masse intense battles. Det er derfor med stor glæde og stolthed, at jeg kan annoncere, at det lykkedes for både Thomas913010 og jeg at kæmpe os hele vejen til finalen, en Kamp, der kom til at stå mellem Thomas913010, ReneG, Koolkaw og undertegnede.

Jeg var desværre af personlige årsager, nødt til at forlade spillet, midt under kampen, medens Thomas913010 kæmpede bravt videre med Iqon-Fanen højt oppe. Kort efter min forsvinden, valgte KoolKaw at forlade spillet, da han hellere ville i biografen.

Til sidst stod det så mellem Thomas913010 og ReneG. Det var en kamp på både Wits and Skillz, men selvfølgelig skulle det vise sig, at Thomas913010 var ReneG langt overlegen og Knuste ham nådesløst med Pointne; 1192 - 458.

Et stort tillykke til Thomas913010 herfra!
27-01-2007 - 12:42

Øv, så måtte vi til det igen - Vennelisten


Hvorfor kan man ikke have mere end 100 venner?


Igår fik jeg atter engang ryddet lidt op i min venneliste, og det bliver sværere og sværere - Der er jo ikke nogen man vil af med!

Jeg tror kun, at der er ca. 10 personer jeg spiller fast med, og resten er bare nogle jeg en gang imellem støder ind i på Live. Jeg har det bare sådan, at jeg ikke gider slette nogen, hvis jeg bare på et tidspunkt har haft nogle gode oplevelser med vedkommende.

Problemet er bare, at man kun kan have 100 venner på listen, og det betyder, at hvergang jeg møder nye ansigter på Live og får en Friend Request, hvilket sker temmeligt ofte, så er man nødt til et slette en af sine gamle venner. Man vil jo ikke virke som et "dumt svin (ok, måske lidt i overkanten, men I ved.)", og jeg har det heller ikke godt med at afvise folk, som man kan se er nye på 360´eren. Man vil jo gerne byde dem velkomne, og vise dem, hvor fedt det er, at spille sammen med en masse andre Danskere.

Det sker også tit, at jeg får beskeder, hvor der står noget lignende; "Hej! Jeg kan se, at du spiller GoW, RS, osv. Jeg adder dig lige".

Jamen, det gør jeg da også. En gang imellem, når jeg kan se, at mine DoA buddies spiller dem, fordi jeg kan lide at spille sammen med dem. Spillene i sig selv, er jo ikke specielt fede.

Så det er ligemeget for folk, jeg ikke har spillet med et par gange før, at tilføje mig. Sandsynligheden, for at jeg joiner dit spil, når du sender mig en Invite er noget nær lig nul.

Jeg er bare begyndt at have det sådan, at der simpelthen ikke længere er plads på min venneliste til nye folk, som ikke spiller enten Dead or Alive 4, Ridge Racer 6 eller Ultimate Mortal Kombat 3.

Ikke fordi jeg ikke bryder mig om jer. Jeg har bare ikke lyst til at slette dem, jeg har på listen i forvejen.Er der nogen, der kan nikke genkendende til det, eller er det kun mig, der har Traumaer, hvergang jeg skal slette folk?
26-01-2007 - 12:59

Hvorfor jeg er træt af EB Games


Jeg er sikker på, at der er mange af jer, der har fuldt med i min spændende tråd om min ufatteligt dramatiske jagt på King of Fighters: Maximum Impact til 360´eren

Jeg har tidligere været i EB for at spørge om, hvornår spillet udkom. Den 26. Januar sagde de.

Det er så tilfældigvis idag. Jeg traver glad og rask derhen, og siger, at jeg skal have King of Fighters! Ligepludseligt i bedste EB Games stil, så har ekspedienten aldrigt hørt om spillet, det findes ikke i Databasen, og ergo har det aldrigt eksisteret.

WTF?!, og det er jo ikke ligefrem første gang de laver det nummer! Jeg har flere gange været i EB 2 Dage før den angivelige udgivelse af et spil, for at spørge om Release date, og 2 dage efter når jeg kommer i butikken for at hente spillet, så er det rykket til næste uge. Hader det! Der er ikke noget værre end når et spil man har glædet sig vildt meget til og kommer lige op til en weekend, hvor man ingen planer har, bliver rykket. Man bliver så ufatteligt skuffet!

Få dog styr på jeres Dato´er! Eller indrøm i det mindste, At I ikke ved hvornår skidtet kommer!

Men altså, der er jo glimrende Service derinde. Det er jo ikke ekspedientens skyld. Jeg kan jo ikke forvente, at han ved hvad et "Undergrundsspil" som King of Fighters er, så han siger jo bare, hvad der står på hans Computer. Han var endda så venlig, at gå ud på Lageret for at se, om det var derude. Det er dog stadig bittert.

Nå, jeg fandt så Prey (I kender mig G-Tag, hvis I skal have tæsk) brugt istedet til 269,-, og fik 340,- kroner for mit brugte Viva Pinata, så helt skidt har det ikke været :).

Jeg er bare så træt af, at de bliver ved med at give Dato´er, der ikke holder.
24-01-2007 - 22:56

Bolo - Min Yndlings Hong Kong Action Star.Bolo Yeung AKA Yáng Sī AKA "The Big Ugly Chinese Motherfucker", som Jean Claude Van Damme ynder at kalde ham i filmen "Double Impact", er født i Gaungzhou, Kina, den 3. Juli 1938.

Før han blev skuespiller har han dyrket Bodybuilding på konkurrence plan og udøvet diverse former for Kampkunst, hvilket han stadig gør i dag.

Vel, det er alt jeg ved om ham, men mere behøver man heller ikke at vide for at nyde hans film :D

Bolo er nok mest kendt for sine Roller som Badguy i filmene "Enter The Dragon","Bloodsport" og "Double Impact"
- Bolo ses her i Enter The Dragon. Selv Bruce Lee er bange for ham!Det jeg elsker mest ved ham er, at han ser så forbandet ond ud, er pissekold og så tæver han bare løs! Det ser så fedt ud, når han tæver folk i film. Alt for Cool er han.

Jeg elsker også hans ansigt. De udtryk han laver og den måde han kigger på folk er guld værd.


Som altid når man blogger skal der linkes til en YouTube vid. Desværre er der ikke så mange fede med Bolo, men fandt en indeholdende klip fra "Bloodsport"


Videoen kan virke stødende på nogle. Se den på eget ansvar!
23-01-2007 - 21:44

Seven Minutes of Slaughter


- Yeah!

Jeg faldt atter engang over denne Video, og den er stadig lige fed! :D

Videoen indeholder Samtlige Fatalities fra alle Mortal Kombat spillene!

Se den, hvis du har 7 Minuter, der lige skal slåes ihjel! :DAdvarsel! Indholdet af denne video kan være stødende for nogle ^^;
Se den derfor kun på eget ansvar!
Nb. Videoen indeholder kun alle Fatalitiesne, så Babalities, Animalities, Friendships, osv. er ikke med :0P

Overvej, hvor meget folkne hos Midway, må havde stenet for at finde på alle disse! :D

14-01-2007 - 14:28

Cykelsparket owner dig stadig.

 

 

- Liu Kang. Han er så Badass!

 

 

 

Ahahahahaha!

Er simpelthen nødt til at poste min nye yndlings Juggle i UMK3! Den er så ubrugelig, men nøj, hvor er den blæret!

Det har længe ærget mig, at man ikke kan juggle med Liu Kang´s flying Kick (EDIT: det har jeg fundet ud af, at man godt kan. Min Fejl), men Tjek denne jeg opdagede med Liu;

Kombolauncher til BicycleKick! :D

Ja! Man kan juggle med Cykelsparket!

Det ser så fedt ud, men den er noget nær fysisk umulig at lave under kamp, og så giver den kun 24% i skade, så den er vildt dårligt og kan slet ikke betale sig, men Coolness Faktoren er uendeligt høj, så den skal nok sikre dig mange Street points!

Problemet er, at den er så svær at lave. På papiret er den nem, men det er svært at placere fingerene rigtigt .

Kommandoen er på Controlleren er;

Hold B inde, Hold Frem inde på Joypadded, tryk hurtigt X,X, tilbage + A, Slip B.

Det er vildt svært synes jeg. Det er ekstremt Akavet at skulle holde B inde, samtidigt med at skulle indtaste KomboLauncheren. For at gøre det endnu værre kan du heller ikke blokke, når du vil lave den, for det er umuligt at nå Højre Trigger, når du holder B inde med Ringfingeren og bruger Pege/Langefingeren til at trykke X,X,A, så hurtigt som man skal.

Endnu en grund til, at man bør erhverve sig et arkade stick

Det kan godt være, at du taber kampe på den, fordi du ikke kan blokke, men den er bare det hele værd, når den endeligt lykkes! :D

Cykelsparket er også rigtigt nice, når du rammer med det som Counterhit og får modstanderen ind i Hjørnet! Det giver nemligt et Gratis Roundhouse til Sweep. I alt 41% Damage!

Og Iøvrigt ser Liu´s Roundhouse Kick så cool ud. Du kan virkeligt føle helt ind i Stuen, hvordan han bare smækker hælen op i næsen på offeret! Og den Lyd! uhhh.. elsker det.

Hvis du er rigtig swift på Fingrene kan du også bare køre EWAShock stilen;

13-01-2007 - 13:32

Ja da! Færdig med HGS!


Jeg var op til min sidste Eksamen igår, og minsandten om jeg ikke scorede et 10-tal mere der!

Det hele er afsluttet og det endte op med;

 

Årskarakterer;

Salg og Service C: 9
Informationsteknologi C: 9
Erhvervsøkonomi C: 8

VOF opgave;

IT-Værktøjer og Webkommunikation C: 11

Eksamen;


Salg og Service C: 10
Temaprojekt D: 10

 

Men altså;


Haha! Prøv at tjekke, hvad Niveau, jeg har fagene på! :0P

Er sikker på, at hvis jeg fremlagde TemaProjektet på HTX, ville de sikkert stadigvæk sige; "Folderen er meget pæn, men resten er noget lort. 05!"

Men er nu meget glad for det. Har fået nogle fornuftige karakterer uden rigtigt at arbejde for dem.

Eneste, der har været lidt svært er Økonomi.

Jeg forstår ikke helt, hvorfor jeg kun har fået 9 i IT. Især, hvis jeg sammenligner mig, med mange af de andre kegler, der også fik 9. Jeg har løst opgaverne godt, og har ikke haft brug for hjælp. Men fuck nu det.

Jeg og mit gruppemedlem var endda så arrogante en enkelt time, at vi gik og delte vores opgave ud som retteark til folk :)

Eheh, så må folk hade os. Sætter aldrig mine ben der igen alligevel :)

10-01-2007 - 13:27

Mr. Salg og Service, Bitchez!

 

Uha!, Uha!, Uha!

 
Dagen idag, var dagen, hvor jeg skulle til Eksamen (HGS). Som den Hardcore Naturvidenskabsmand med HTX Baggrund jeg er, var jeg selvfølgelig ved at dø af skræk, da jeg fandt ud af, at jeg skulle op i et så feministisk bøssefag som Salg og Service!

Jeg hader eksamener. Er altid supernærvøs, mumler og kommer ofte til at tale ustruktereret, selvom jeg har noter og disposition med hjemmefra. Tror det har noget af gøre med, at jeg meget sjældent kigger på Det jeg har skrevet hjemmefra. Har det ofte kun med som Backup, nødløsning. Men hader det. For mig er det altid bare en All or Nothing Situation. Fucker du op, vil det forevigt stå på papiret, og det vil haunte dig forever. Kommer du op i noget du kan, får du en god karakter og det kan ingen tage fra dig.

Vel, Rystende træder jeg ind af døren. Giver Censor hånden. Min lærer giver jeg et anerkendende nik. Jeg bliver så stillet spørgsmålet om, hvordan man som Markedstingshef for Bestseller, bedst vil kunne Markedsføre EXIT, et tøjmærke til 2-10 årige.

WTFizzle? Det er jo et emne, jeg ved noget om. Not!.

Jeg ligger ud med at tale om en hel masse crap, og spytte guldkorn ud til både højre og Venstre.

Men ligepludselig Bliver jeg afbrudt, og Censor spørger mig om alt mellem himmel og jord. Jeg ved hvad han taler han taler om, men når han fisker efter de præcise ord på begreberne, kommer de bare ikke til mig. Jeg skimter over på mine noter, blot for at indse, at det har jeg hverken forberedt eller skrevet noget ned til. Jeg taler om det han spørger til, men de præcise Skarpe ord, kommer ikke rigtigt ud af min mund Han spørger også om andre ting. Jeg hører mig selv gentagne gange sige "Pas". For hver gang jeg siger det, føler jeg mig dummere og dummere. Hader det.

Det hele er endeligt overstået. Jeg bliver skælvende sendt ud på gangen, og tænker kun på alle de Fuck ups jeg lavede; At jeg overhovedet begyndte at snakke om Henrik Dahl, og hvordan han kan ændre, både gavne og skade, Bestsellers renomme giver ingen mening, og kom bare out of nowhere ud af mig.

Jeg bliver kaldt ind igen, og får et 10-Tal! JA DA!! Jeg kan slet ikke få armene ned igen, mens jeg svagt i baggrunden hører noget om; At jeg kunne tingene og havde en god forståelse for emnet, men at jeg bar præg af at være meget nærvøs, og at jeg burde have lavet nogle handsout hjemmefra, som jeg kunne bruge.

Yeah, lol, wutever; JEG FIK 10!

HTX - Represent!, Bitchez!

07-01-2007 - 23:26

Alias

 

- Et Mestervæk uden lige

 

 

 

Jeg er (desværre) lige blevet færdig med at Læse Alias Omnibus - en af de bedste Tegneserier, jeg nogensinde har læst!


Alias er skrevet Brian Micheal Bendis og Illusteret af Michael Gaydos. Mark Bagley ( Min Personlige Favorit Tegner, der blandt andet stod for "Splatter Maler Byen Rød") er med som gæste tegner. David Mack står for de utroligt flotte Covers.

Alias er en krimi-tegneserie, der foregår i Marvel-Universet og handler om den tidligere Superheltinde Jessica Jones, der efter et truamatisk møde med Superskurken Purple Man vælger at trække sig tilbage, og istedet opstarte Privatdetektiv bureau´et; Alias Investigations.

Man følger Jessica Jones arbejde som Privat detektiv, og gennem hende får man de lidt mere mørke sider af Marvel Universet at se. Stilen er dyster og historierne foregår mere på "Gadeplan" end, hvad vi er vant til at se fra Marvel.

Selvom vores heltinde har superstyrke og kan flyve er det ikke superkræfter og bankning af superskurke, der er drivkræften i Alia. Derimod Jessicas Personlige problemer, Kærlighedsliv, Etiske dilemmaer, Hendes oplevelser som Detektiv og hendes personlige udvikling. Vi følger ikke superhelte, der skal ud og redde verden fra den nyeste superskurk, derimod ser vi skræmmende og personlige hverdagshistorier .

Jessica bruger sjældent sine Superkræfter. For det første har hun, som hun selv udtrykker det; ikke helt styr på det at lande igen efter en flyvetur. Udover det har hun sjældent oplevet, at der kommer noget godt med det. Alt for ofte har utak været lønnen eller også er hun simpelthen selv endt op med at få tæsk.

Persongalleriet i Alias er også interessant og er fyldt med B-Helte som Luke Cage, Ant-Man, Rick Jones, med mere, hvilket passer rigtigt godt ind i Alias´s Miljø. Ydermere støder vi også på Kendinge som Som Matt Murdock, Ben Urich, J. Jonah Jameson, og Jessica´s bedste Veninde Ms. Marvel, medens få andre helte og skurke opptræder som Cameos.

Alle disse, i mine øjne, andenrangs helte og personligheder er med til at give den helt rigtige, snuskede undergroundsfølelse i Alias, der passer så godt ind i Seriens Noir-Agtige-stil.

Det er også fedt at se, den måde Bendis bruger figurerne på. Hvordan han kan gå så langt, som at sende Den 3. Spider-Woman ud i et pillemisbrug, og hvordan han skærer helt ind til benet af de forskellige figurer, således, at du virkeligt kan føle og mærke dem på helt andre måder, end når du bare ser dem banke badguys.

Dialogerne i Alias er velskrevende, dynamiske og utroligt virklighedstro. Der et sted i Historien, hvor Jessica vågner op i Luke Cage´s seng, uden den fjerneste idé om, hvordan hun havnede der. Cage fortæller hende så, hvordan Jessica fuld kom flyvende med fuld fart ind igennem hans vindue og chrashede lige ind i hans køleskab. Normalt plejer sådanne ting at blive illustreret i tegneserier, men det var ikke tilfældet her. Alligevel kan du med Cage´s beskrivelse forestille dig præcist, hvordan det har set ud.

Tegninger i Alias er flotte, realistiske, med et strejf af maleriskhed og fungerer rigtigt godt. Der er intet at sætte fingere på. De er flotte og fungerer. Noget jeg godt kan lide, er når Jessica har FlashBacks tilbage til sin tid som Superheltinde, så er det tegnet i Klassisk Marvel Superhelte stil med glade og utrolig Farvestrålende Tegneserier. Selv når Jessica´s grusomme fortid fortælles er farverne stadig glade og Dynamiske på trods af, at indeholdet er så tragisk.

Det jeg især elsker ved Alias er, at du hele tiden kan mærke og føle, hvordan Jessica har det. Hvad enten hun er Angst, vred eller ked af det.

Episoden, hvor Jessica får at vide, at Purple Man er sluppet ud af fængslet rørte mig virkeligt. Man ser, hvordan Jessica blever mere og mere desperat, nærmest Panikker og er ved at bryde sammen. Som læser føler du mere og mere med hende, medens du selv sidder og gruer for hvilke frygtligheder Purple Man kan finde på, hvis han får fat i hende igen

Alias er en af de Tegneserier, hvor man bare vil have mere efter at have læst den. Da jeg havde læst sidste side, kunne jeg slet ikke fatte, at det var slut, og jeg brænder virkeligt for at vide, hvad der sker i næste Kapital af Jessica´s liv.

En Ting er sikkert. Når jeg har fået overstået mine kommende Eksamener, skal jeg ned i Fantask efter The Pulse, som er fortsættelsen på Alias :)NB. Ville gerne have haft nogle flere billeder, men synes ikke rigtigt, at der er nogle gode nogen på nettet :/

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her