Da Senzai's blog
15-01-2010 - 10:28

Spiller du fighting games?

- Så lad communitiet vide det!

Jeg har oprettet tråden "Xboxlife.dk Fighting Profiler", hvor man kan skrive sig selv op, og hvilke fighting spil, man spiller, således, at Xboxlife.dk´s kampspilsentusiaster kan finde hinanden!

Indtil videre har kun 5 postet derinde, men her må da være endnu flere der kan lide slåsspil! Kig forbi tråden, og post dig selv. Du behøver ikke skrive ligesåmeget som jeg. Du må også gerne skrive mere, hvis du vil det!


Vi Ses!,

Shin. 


Husk også at give Pstudio lidt feedback på hans nyeste spil-projekt: http://blogs.xboxlife.dk/pstudio
03-01-2010 - 19:01

2010: Taking life to the Next Level - del 1

 Jeg plejer ikke, at være en mand, der har nytårsforsæt. Alligevel virker det naturligt, at sige; ,, Nu skal det være”, når man begynder på et nyt år. 

 Jeg har en del ting jeg gerne vil, og måske også lave om på. De fleste af dem er spørgsmål om at tage sig sammen. 
 
Indstilling

Den første og også vigtigste ting, er, at jeg skal arbejde på min attitude eller indstilling. Jeg har en tendens til meget hurtigt at blive ”træt af pis”. Jeg lider ikke af anger-management problemer. Jeg farer ikke op, og råber af folk eller smadrer ting. Jeg gør faktisk ret meget ud af, at tale pænt til folk, og ikke lade det gå ud over andre, når jeg har en dårlig dag.   
 Problemet er, at jeg bliver ret hurtigt bitter og ja... Træt af pis. Hvis jeg ”clasher” med en eller anden, der f. eks siger noget til mig, som jeg mener er uberettiget, så kan jeg gå og være nede over det resten af dagen. Lidt det samme, hvis jeg får for meget modgang på en gang. Så kan jeg gå helt ned – og det skal jeg lade være med. Jeg får ikke noget ud af rende rundt, og være eddikenegativ hele dagen. Jeg synes selv, at jeg her det sidste stykke tid er blevet bedre til at hive mig selv op igen, men jeg har stadig tendenser til lynhurtigt at ryge helt ned i kulkælderen.

Mit ”indstillingsproblem” - af mangel på bedre ord - har nok også haft en del at gøre med, at jeg har følt at siden, jeg gik ud af gymnasiet, har mit liv været gået i stå. Det sammme, og det samme. Bor hjemme hos mor, og arbejde. Det samme hver dag. Stod op → work → hjem igen → game lidt på sit værelse → i seng. Jeg har kedet mig meget. Jeg har ikke haft så meget at gå op i, og så er det, at man – i hvert fald jeg – hurtigt kan køre død i tingene.

Jeg kan godt være lidt selvdestruktiv, og få en kæde af negative tanker, der dræner mig selv for energi. Det er noget pjat, og det skal jeg holde op med. Jeg skal være bedre til lige at tage tre skridt baglæns og så kigge på tingene mere overordnet i stedet for at løbe panden mod muren, og ikke kunne se noget – netop fordi, at jeg står med snotten foran muren, i stedet for lige at trække mig lidt tilbage, så jeg kan se døren i den ene side. 

01-01-2010 - 23:23

Ønskeliste.


Der er så mange spil, der enten er ude på xbox allerede nu eller er på vej, som jeg mægtigt gerne kunne tænke mig. Da jeg ikke er lavet af penge, og samtidigt har et arbejde, har jeg hverken tid eller råd til bare at købe dem alle og game the heck out of dem. Samtidigt vil jeg heller ikke glemme eller droppe spillene, for jeg kunne gerne have dem. Derfor må jeg hellere lave en liste over de spil, jeg gerne vil have, og så kan jeg købe dem, når jeg keder mig forfærdeligt eller jeg ser dem billigt.

Batman: Arkham Asylum
The King of Fighters XII 
Silent Hill: Homecoming 
WWE: Legends of WrestleMania 
Tales of Vesperia
Blur
Sonic and SEGA all-stars Racing
Split/Second
Magna Carta 2
Dragon Age: Origins
Tornado Outbreak
BlazBlue
Sega Megadrive Collection
Namco Museum Virtual Arcade
Guilty Gear II: Overture
Final Fantasy XIII

I siger bare til, hvis I ligger inde på nogle af spillene og vil af med dem for en 100-mand :P
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her