Da Senzai's blog
22-01-2009 - 22:08

Oh Min Fucking Gud, SPOILER ALERT!


Hvad helvede sker der`? Manuskript-forfatterne er syge i Roen!

Som nogle af jer måske ved, så er jeg Die Hard Skadestuen / E. R. fan!

Hvorfor er de lige, at de skal slå alle de figurer man holder af, ihjel??

Jeg havde fucking tåre i øjenene, da min helt Ray Barnett blev maltrakteret. Dagens  afsnit på TV3 havde da en fucked op afslutning. Jeg fatter ikke, at jeg bliver ved med at se det her. Det er jo psykisk terror!

Afsnittet ender med, at ambulancen har plads til en læge. Sam og Pratt spørger hinanden om, hvem der skal tage med. De kigger begge på hinanden og som om, de Dunno´er. Lidt senere ser man ambulancen kører afsted. Hvorefter den springer i luften!! :o!

Man får ikke engang at se, hvem der dør??11 Det skal jeg vente med til på næste torsdag at finde ud af. Jeg har aldrig set en serie, der slår så mange af sine hovedpersonerne ihjel som E.R. De bruger sæsoner på at opbygge en character, så man virkelig holder af dem. For blot at slå dem ihjel sæsonen efter. Jeg hader serien for det, men samtidigt kan jeg ikke lade være med at se det. Forhelvede! Hvorfor skulle Pratt eller Sam dø! ARGH!!

Nu har vi jo kun Morris, Neela og Gates tilbage, som, der er nice. SHiiit!1 ARGH!"! Jeg både hader og elsker E.R.

Fuck, mand.

 - Shin.
17-01-2009 - 22:28

Fighting Games er jo det fedeste.

 - Men...

Det er jo næsten ingen Danskere, der gider spille den slags, og jeg forstår det ikke.

Fighting Games er Teh Hardcore Genre. Det burde da være lige noget for alle jer Pro Gamers, som de fleste herinde ynder at gøre sig selv til. Du finder jo ikke en genre med mere dybde og længere levetid.

 Tager man 3D fighters har hver mand ca. 100 moves, du konstant kan vælge imellem, og kombinere som du vil.

Når modstanderen laver et angreb, så har du under et sekund til at reagere, hvorefter du så sender et af dine 100 moves afsted.

Skal jeg slå Højt, Lavt, skal jeg kaste, sidesteppe, backdashe, launche, forsøge at counter ham, dukke mig, poke, whiffe/baite, presse ham op i hjørnet, skifte position eller bare fyre strings af? Og så videre.
Der er næsten uendeligt mange muligheder du konstant skal vælge imellem, alt efter, hvad modstanderen gør, og det samme gælder for ham. Der er bare så ufatteligt mange ting man skal holde styr på. De ting jeg nævnte er blot nogle få muligheder man har. Du skal også sætte dig ind i forskellige setups, comboer, juggles, garanterede moves, osv, der er unikke, for hver eneste character i spillet. hvorefter du skal lære, at forsvare dig imod selvsamme ting, når du spiller imod de forskellige personer.

Det er også så nice, at der ikke er noget "Pis" med fighting games. Man kan altid lynhurtigt afgører hvem, der er bedst idag. Fighting Games er nok den genre, hvor der er allermindst tilfældighed involveret. Det er bare dig og modstanderen. Der er ingen undskyldninger. Får du bank er det fordi, at modstanderen bare var bedre end dig den dag. Pure and Simle.

Det er også bare en helt anden intensitet i kampspil. Der er også så mange muligheder og dybde i dem. Det er en form for avanceret sten-saks-papir. Som sagt I nyere 3D kampspil har hver mand over 100 forskellige moves. Når din modstander angriber så har du under et sekund til at se, hvilket move hans kommer med, og finde ud af, hvordan du vil modsvare det ved at indtaste ligepræcis den knapkombination, der udløser det angreb eller bevægelse du vil lave , hvorefter, at din modstandere, så skal finde ud af, hvad han gør ved dit svar.

Jeg finder også en meget større tilfredshed ved at banke folk i Fighting Games. For i Kampsspil så er det, mig der banker ham. Imodsætning til for eks. WoW, som folk åbenbart elsker. Der trykker du bare med et klik på monstret og din mand går hen og tæver det af sig selv. Du laver jo ikke noget selv. Du er jo ikke med.

I kampspil, der skal du selv banke ham. Hver eneste gang du vil lave en lille bevægelse, så skal du selv indtaste bevægelsen. Trykker du på slå, så slår han. Trykker du på spark så sparker han. Trykker du på duk, så dukker du. Man skal selv gøre hver eneste ting. Man føler virkeligt, at man selv arbejder for sejren, og det føles så fedt, når man tæver folk.

Det er også fedt, at man kan mærke at man selv bliver bedre. Man bliver hurtigere til at reagere, bliver bedre til at finte modstanderen, man mestrer nye kombinationer. Man kan også hele tiden perfektionerer sine teknikker. Der er ikke noget bedre end efter at man har brugt timer inde i practice mode på at lære en Juggle, så gå ind i kamp og så fyrer jugglen igennem.

Det bliver ikke bedre.


Når det så er sagt, så  savner jeg en ny og god fighter, jeg kan give mig i kast med. En fighter, der kan udfylde hullet efter Dead or Alive 4, og UMK3. De to spil har jeg spillet til ukendelighed. Dead or Alive 4 spillede jeg næsten nonstop i to år efter udgivelsen, og stoppede passende, da jeg fik min S-Rang. UMK3. Det er monsterfedt, men det har jeg ligesom også spillet igennem nu.

Jeg har brug for noget frisk, og godt, som kan hamle op med de to førnævnte spil. Det sidste halvandet års tid, har jeg ikke spillet andet end ShadowRun. Jeg er faktisk utroligt overrasket over, at jeg har kunnet spille en nonfighter i så lang tid, men det er jo også det bedste FPS, der nogensinde er lavet. Er jeg lidt desperat i min analogi er det også det FPS, der kommer nærmest en fighter på grund af alle de forskellige muligheder, man har in game med Magi, Tech og racer. Shadowrun er jeg ved at træt af nu. Jeg spiller det egentligt mest stadigvæk fordi, at det er sjovt at spille med Riddick, BoomBoom, Christian, BadaBing og kompagni.

Jeg vil have en ny og solid fighter, som kan hamle op med Dead or Alive 4. Et spil, der kan gøre gaming fedt igen. Et spil, hvor man kan have hjertet med.

 Virtua Fighter 5 er der jo altid, men online delen er så sølle lavet. Der er kun mulighed for en vs en, og man kan kun få lov spille med den samme figur hele tiden.

 Det er så fedt, når man sidder og batter i en lobby i Dead or Alive, og man så har f. eks Glenn, Lintrup og Jibla i baggrunden mens de sidder og råber: DO THE DRAGON KICK!, Hvorefter, jeg så selv skriger JUST FRAAAAAME og lander et perfekt DragonKick i modstanderens fjæs, så GhostReptile kan tagge ind, dragonstompe modstanderen og gøre ham det af med ham. Det kan man slet ikke i VF5, når der kun kan være 1 i lobbyen.

Men Hey! Så kom SoulCalibur IV! - Ja, og det var også bare skod. Det eneste fede ved det spil, var Yoshimitsu. Han er HammerHardcore, men det kan være lige meget, når resten af spillet er skod. Det var fedt nok, at jeg kunne lave en tro kopi af Xena, og tage hende online. Desværre er det ikke nok til at redde de svage fighting mechanics.

Jeg troede, at MK vs DC ville blive spillet, der kunne få min Figthing Game gejst tilbage. I samme øjeblik spillet kom ind ad døren fra Coolshop af, røg det i maskinen.
 Jeg startede Storymode op og oh my god! Jeg tog mig selv i flere gange i at sige; Det her er det bedste spil, jeg nogensinde har spillet! Det var kun indtil, at jeg prøvede at tage det online. Spillet lagger så meget, at det er uspilleligt. Øv!

Alle de XBLArcade spil, der er kommet gider jeg slet ikke nævne. Fatal Fury, SC, Samurai Shodown. Zzzz… SSFIITHDR var vel okay. Generelt så synes jeg bare at Street Fighter II er kedeligt. Det er også derfor, er jeg lidt bange for Street Fighter IV vil skuffe mig.

Den næste rigtig fede Fighter vi får, må være Tekken 6 BR. Det kommer dog først i slutningen af i år. Alt for lang tid at vente.

King of Fighters XII kommer faktisk også snart. Jeg ved dog ikke om det er godt.

Til gengæld har jeg bestilt Battle Fantasia, der har release den 8 februar. Hvis jeg er heldig er det sjovt. Jeg tvivler dog meget på, at der vil være nogen at spille med.


- Shin15-01-2009 - 14:07

Deck-Building - Reanimation #3

I søndags havde jeg en ven ovre, og vi skulle selvfølgelig spille noget Magic. Fedest! For det betød, at jeg kunne teste mit nyeste deck.

Der gik ikke længe inden, at han begyndte at disse Memory Plunder, da han mener, at den er alt, alt for random at have i sit maindeck. Det har han sådan set ret i, men jeg synes, at den er så hardcore!

Senere på aften spillede han med mit Suspend-Deck, der af en eller anden grund altid virker, når han spiller det, og aldrig, når det er mig selv, der er ved roret. Jeg var ved at få tæv af decket, som jeg plejer - lige indtil, at jeg lavede the play of the millennium!

Jeg trak en Memory Plunder. Jeg spillede en Ravenous Rats (for at lægge +1 til Storm Counten), og før den kom ned i spil, spillede jeg min Memory Plunder på modstanderens Ignite Memories. Heldigvis for mig havde han selv en Ignite Memories på hånden, og ingen andre kort på hånden. WHAM BAM! Sagde det, og så fik han 15 damage lige i krydderen, og jeg vandt spillet! :D

,,Tag den, Punk!”, Jeg sprang op og kunne slet ikke få armene ned igen. Det kan godt være, at det var et once ud af 1000 moment, men nøj, hvor var det fedt. Den kamp forseglede Memory Plunder plads i mit deck.

Takket være Paulo P er jeg blevet gjort opmærksom på landet “Howltooth Hollow”, som jeg vil spille fire af i mit deck. Jeg piller derfor tre “triple-lande” og en Swamp ud, for at få plads til den.

Hollowborn Barghest er måske alligevel ikke det vildelste dyr, man kan reanimate tidligt i spillet. Jeg synes stadig, at den er super late-game, hvor den kan bruges til at presse de sidste dråber af liv ud af modstanderen. Jeg piller derfor to ud, så jeg stadig har to til sent i spillet, og så kommer jeg to nye creatures ind.

Det bliver Reya Dawnbringer, som Enyeez foreslog siden dag et, og som Keglen nikkede ivrigt samtykkende til.

Final Decklist kommer derfor til at være;

Final decklist
;

 Lands (23)
1 Arcane Sanctum
1 Crumbling Necropolis
4 Howltooth Hollows
7 Islands
10 Swamps

 Creatures (23)
4 Ravenous Rats
4 Merfolk Looter
4 Cunning Lethermancer
3 Shriekmaw
2 Hollowborn Barghest
4 Woodfall Primus
2 Reya Dawnbringer

 Other (14)
4 Executioner's Capsule
4 Makeshift Mannequin
3 Beacon of Unrest
2 Memory Plunder
1 Loxodon Warhammer
10-01-2009 - 14:30

Det perfekte stykke musik.


Ligesom min fellow blogger, Tue, er jeg også nødt til at ridde bølgen og poste, hvad jeg hører, som det perfekte stykke musik.

Behold, In Da Club med Ludacris, R. Kelly og Lil´Jon.Uden tvilv det fedeste nummer fra Lil´Jon and the Eastside Boyz´ Crunk Juice.

Love,

Shin07-01-2009 - 21:04

Deck-Building - Reanimation #2Sidste uge fik jeg deckideen på plads og nu er det tid til, at udvælge de kort, jeg gerne vil spille med.

Jeg starter med de magier, der skal hente mine uhyrer op fra graveyarden og ned i spil.

4 Makeshift Mannequin
ryger i decket med det samme, da den kun koster fire mana, og er instant.

3 Beacon of Unrest: Kan udover at hente dyr og artifacts fra min egen graveyard også grave dem op fra min modstanders. Herefter må jeg blande Beacon of Unrest ind i mit library efter, at jeg har spillet den. På den måde giver kortet en illusion eller effekt af, at jeg spiller med uendeligt mange af den i decket, og jeg vil derfor via den få trukket en god del reanimation spells. Beacon of Unrest koster 5 mana, så det er ikke et kort, jeg vil starte med på hånden, da jeg ikke vil have råd til at spille den med det samme. Jeg kører derfor 3 af den i stedet for 4.

Med reanimation spellsne på plads, skal jeg havde fundet en måde, at smide mine monstre i graveyarden hurtigst muligt.

Jeg faldt over hurtigt over denne fætter, som jeg synes er alt for fed;

4 Cunning Lethemancer: Ikke nok med, at den hjælper mig til at discarde mine egne dyr, så straffer den også modstanderen, og tvinger ham til at kassere sine kort. Hvis jeg er heldig kasserer han nogle store dyre creatures (fordi, han ikke har råd til at spille dem alligevel, hvis jeg har smidt Cunning tidligt i spillet, og han ikke har nok lande endnu), og så kan jeg fiske dem op senere, når jeg har trukket en Beacon of Unrest.

Lethermanceren tvinger modstanderen til at “løbe tør for damp”. Hvis ikke modstanderen skynder sig at spille sine kort, så vil han være nødt til at kassere dem - givet, at min Lethemancer ikke bliver skudt så snart, jeg spiller ham.

4 Merfolk Looter: er perfekt til at discarde mine egne kort, og derudover hjælper den med at tonse igennem mit deck og finde reanimation spells. Kanont kort lategame, hvor den bytter lande eller andre kedelig kort til noget brugbart. Card-advantage er altid lækkert.

Mit deck skal selvfølgelig også havde noget creature removal. Gerne i form af et dyr, der har en “come into play” effekt, således, at jeg kan genbruge removal´et ved at hive det op af graveyarden. Så.

3 Shriekmaw: Fungerer som genbrugelig removal.

4 Executioner's Capsule: Kan fungere som tur et drop, hvorefter, jeg kan have den liggende på bordet indtil, jeg vil bruge den. På den måde undgår jeg selv, at blive presset til at spilde den på et ligegyldigt creature, hvis jeg har Cunning Lethermancer i spil. Er jeg desperat kan Executioner's Capsule hentes via Beacon of Unrest. Når capsule er i spil er modstanderen nødt til at tage valget mellem at spille et godt dyr - mod risici for at jeg dræber det - eller gemme dyret på hånden, hvor jeg måske vil få han til at kassere det.

Jeg har fundet mit Reanimation, Mine Removals og mit “Card-Control/advantage”. Nu mangler dyrene.

4 Hollowborn Barghest:
Sprang i øjnene på mig med det samme. Den skader modstanderen, hvis han eller jeg ikke har nogle kort på hånden! Det har vi ikke, da jeg spiller Cunning Lethermancer. Hollowborn Barghest giver mig en alternativ Win-mulighed, hvis jeg af en eller anden grund ikke kan tæve igennem modstanderens forsvar ved at angribe eller slå hans dyr ihjel.

4 Woodfall Primus: Er stor, grim og har trample.  Ligeså vigtigt, så ødelægger den et valgfrit non-creature pernament, når den komme ned i spil. Det giver mig mulighed en for tæve artifacts eller enchantmens, som decket ellers ville have svært ved.
 Derudover så for at være en rigtig kælling, så har den også persist, hvilket betyder, at første gang fjenden slår den ihjel, så kommer den i spil igen, og derved smadre et pernament mere! Det skal nok få modstanderen til at tænke to gange inden han bare skyder den!

Mana, skal der også til, så jeg spiller følgende lande.

2 Arcane Sanctum
3 Crumbling Necropolis
7 Islands
11 Swamps


Det efterlader plads til 7 kort mere.

4 Ravenous Rats: Er mit all-time favorite magic kort, så intet sort deck uden den.
 Dejligt tur to drop, der fungerer som billig blocker, og så hjælper den også Hollowborn Barghest til at blive aktiveret ved at sende modstanderens spells i graveyarden i stedet for i hovedet på mig!

2 Memory Plunder: Jeg ville gerne have 2 wtf-tag-den! Spells i mit deck. Jeg var dog lidt rådvild med hensyn til hvilket, så jeg har gjort det let ved at inkludere to Memory Plunder. Hvis min modstander bruger en spell, må det være fordi, at den er fed, og så kan jeg også få lov til at prøve den! Med mine Cunning Lethemancer og Rotter, har modstanderens måske kasseret et af Ultimatum-spellsne eller noget andet grumt tidligt, som jeg kan være heldig at snuppe!

1 Loxodon Warhammer: Bliver det sidste kort til. Den er lækker at trække, hvis spillet er ved at gå lidt i stå. Så kan jeg give enten min Woodfall Primus eller Hollowborn Barghest +4 i attack, lifelink og i Hollowborn Barghests tilfælde, trample.Final decklist;

 Lands (23)
2 Arcane Sanctum
3 Crumbling Necropolis
7 Islands
11 Swamps

 Creatures (23)
4 Ravenous Rats
4 Merfolk Looter
4 Cunning Lethermancer
3 Shriekmaw
4 Hollowborn Barghest
4 Woodfall Primus

 Other (14)
4 Executioner's Capsule
4 Makeshift Mannequin
3 Beacon of Unrest
2 Memory Plunder
1 Loxodon Warhammer

Ja, det er mit deck, der skal få mig tilbage på den danske magic-scene. Nu er der ikke andet for end at tage ind i Faraos på Lørdag, og se, hvad der sker! :D

Mvh,

Shin.


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her