Da Senzai's blog
29-03-2010 - 21:44

Magisk Mandag: Er det verdens bedste deck?

 - Det finder vi ud af!

 Sidste mandag fik jeg brygget mit Wrexial deck sammen, der nok endte med at blive mere et Nemesis of Reason deck end et Wrexial deck. Inden jeg drog til byen for at teste decket mod de lokale fredagskrigere skulle mit deck tight´nes lidt op, da jeg godt kunne se, at builded måske var lige langsomt nok.


Det første udkast lød


Spells:

4 Duress

4Negate

4 Into the Roil

1 Doom Blade

4 Spreading Seas

2 Haunting Echoes

3 Rite of Replication


Monstre:

2 Lord of Extinction

4 Wrexial, the Risen Deep

4 Nemesis of Reason


Mana

4 Everflowing Chalice

24 Lande


Først trimmede jeg decket ved at fjerne de ”unødvendige” kort. Haunting Echoes og Rite of Replication er begge spells, der skal vinde mig spillet, når jeg kaster dem. Derfor er det ikke nødvendigt med mere end én af hver. Jeg vil stadig være sikker på, at trække dem, når jeg skal bruge dem, og tilføjer derfor Liliana Vess, der kan finde dem frem.

Wrexial, the Risen Deep er legendary, hvilket betyder, at jeg kun kan have en af ham i spil af gangen. Derudover, så koster han seks mana, så jeg har ikke noget at bruge ham til tidligt. Jeg fjerner en enkelt af ham.

Spreading Seas er nice, men mit deck bruger den hovedsageligt til at gøre Wrex unblockable. Spreading Seas giver mig ikke nogen reel effekt før Wrex har ramt bordet, og når jeg først har den ene skal jeg ikke bruge flere. Jeg fjerner derfor også en enkelt Seas.


Tilføjelser.

Jeg skar ned på Haunting Echoes og Rite of Replications, men ville stadig gerne have dem, når jeg skal bruge dem. Jeg tilføjer derfor to Liliana Vess. Hun fungerer som 2 ekstra kopier af, hvilket som helst kort, jeg skal bruge, og samtidig er hendes ultimate super sammen med Nemesis of Reason ^_^.
Jeg er nødt til at have noget tidligt forsvar, så jeg ikke bliver overrumplet og dør, før jeg kommer i gang. 4 Calcite Snapper burde kunne holde skansen.

Decket mangler svar til ”MUST ANSWER NOW OR DIE” trusler som BaneSlayers og Knight of the Reliquary. 3 Doom Blades mere måtte være på sin plads. For at gøre plads til dem fjerner jeg mine 4 negates, da jeg ikke føler, at jeg rigtigt har tid til at spille dem, og til nød kan bruge into the roil til at redde røven på mine dyr. Om ikke andet kan Negate´sne ryge i Sideboard, hvis der er spells, jeg bare må counter.


Wrexial, the Risen Deep v. 1.0 deckliste lyder:


Tur 1,2

4 Duress

3 Spreading Seas


Defense:

4 Into the Roil

4 Calcite Snapper.

4 Doom blade


Offense:

2 Lord of Extinction

3 Wrexial, the risen deep

4 Nemesis of reason


Tricks og Bomber:

2 Liliana Vess

1 Haunting Echoes

1 Rite of Replication


Mana:

4 Everflowing Chalice

8 Swamp

9 Island

2 Forest

1 Misty Rainforest

4 Terramorphic ExpanseI´ll summon yee to thee battlefield!


Spændt på mit nye deck tog jeg ind til Faraos for at se det i aktion.
Det bliver korte beskrivelser for jeg kan ikke huske alle detaljerne.


Kamp 1.

Vs. Immortal Coil / Bazaar Trader deck.

I første spil kastede jeg en Spreading Seas, hver gang han lagde et land, der kunne give ham sort mana. Han kom derfor aldrig i gang, og jeg bankede ham med mine dyr.


Spil 2. Jeg spillede removal, hver gang han lagde en Trader, og kunne på den måde holde mig sikker. Jeg angreb to gange med en Nemesis of Reason. Jeg træk en Haunting Echoes, spillede den og fjernede næsten hele hans library og kunne derfor hive sejren i hus med et sidste angreb fra Nemesis of Reason.

YES!

2-0 til mig – men han havde også lavet sit deck selv :0).
Vi spillede også en kamp for sjov, hvor han spillede Mark of Mutiny på min Lord of Extinction, og smadrede mig :P


Kamp 2.

Vs. Baneslayer og venner.

I første spil rammer jeg ikke rigtigt min mana, og kommer skidt fra start. Min modstander har en Knight of the Reliquary nede, og smider en Baneslayer. Naiv som jeg er, fnyser jeg og spiller DOOOM BLAAADE på englen. Han tapper sin ridder, finder sejeri steppe og giver Englen protection fra sort. Jeg har ikke mere removal og får tæsk.

Spil to var ikke meget bedre. Han smider en Great Sable Stagg i tur 2. Det kan jeg ikke gøre noget ved, og det var det.

0-2 til ham.

- Gå nu væk, Stag!

Kamp 3.

Vs. Sort-Rød Vampires med et Splash blå for man-lands og Kathari Remnant.

Spil 1. Tabte jeg.

I spil 2 sideboardede jeg 4 Infest og 4 Agony Warps ind, så den var jeg rimelig sikker på at vinde – mente jeg selv. Hvis det ikke var fordi, at jeg begik en kæmpe begynderfejl. Jeg havde spillet Liliana Vess uden at have de 2 sorte mana til det. Jeg opdagede det ved, at jeg searchede efter Infest, og så, at jeg ikke havde råd til den. Jeg viste det til min modstander, og eftersom jeg havde haft Liliana nede i 4 ture, mente jeg selv, at jeg havde tabt spillet pga. snyderi/uopmærksomhed. Havde min ene island været en swamp, havde jeg haft kampen.

0-2 til ham.


Kamp 4

Vs. Valakut Combo deck.

I første spil var jeg lidt en tosse. For den kunne jeg sagtens havde vundet. Jeg havde en Nemesis of Reason kørende, og en Rite of Replication på hånden med 8 mana på boardet. I stedet for lave en kopi af Nemesis med det samme tænkte jeg, at det var bedre at vente på det sidste land, så jeg kunne lave 5 af ham. Landet kom aldrig, og han slog mig ihjel 1 tur før, jeg ville havde møllet ham. Jeg skulle havde kastet Rite med det samme, så jeg kunne havde møllet ham hurtigere.

I spil 2 holdte jeg verdens langsommste hånd. Og Tabte. Duh.

0-2 til ham.


Bevares.


På trods af, at jeg tabte næsten alle mine spil, havde jeg alligevel tiltro til decket. De spil jeg tabte, var på grund af dårlige beslutninger og sløje card draws. Decket fejler ikke noget! Troede jeg.

Agony Warp synes jeg er helt fantastisk, da den læser ”prevent 3 i skade, og slå et dyr ihjel” er instant og kun koster to. Jeg bytter mine 4 calcite snappere ud med 4 Warps, da det må være bedre at slå dyr ihjel end bare at blive ved med blocke det.
Med det sidste tweak er decket endnu bedre end før, og jeg drog derfor til Faraos i lyngby for at battle. Kamprapporter er slet ikke nødvendige, for sådan her gik det ned:

Kamp 1. Taber 1-2 til Grixis Control.

Kamp 2. Taber 0-2 til Jund

Kamp 3. Taber 0-2 til Eldrazi Elves

Kamp 4. Taber 0-2 til Emeria Angel

Kamp 5. Fik en Bye og gik hjem.

Jeg fik min ass handed til mig hardcore. Det er lidt svært at tilskrive det sort uheld, når decket i alt er gået 1-7 og har spillet mod 8 forskellige decks.

 

Hvor gik det galt, og hvorfor tabte jeg?

Lyngby var heldigvis en learning experience. Mit deck er simpelthen for langsomt. Jeg ville ikke indse det til at starte med, fordi, at jeg synes, at de uhyrer jeg spiller med er så seje. Det synes jeg stadig de er. Problemet er, at når de endelig rammer boardet, så er jeg så presset, at jeg ikke tør angribe med dem i frygt for at modstanderen vender alle sine dyr sidelæns og dræber mig. Det var også helt af helvedes til, hvis jeg ikke ramte den femte mana i tur fem. Det var lige før, at det er auto concede.

Decket er sjovt, men bare ikke godt nok. Det var fedt, da jeg spillede Rite of Replications med kicker på min modstanders Emeria Angel, og Wrex var pro, da modstanderen var på 8, og jeg angreb med Wrex, og kastede min modstanders egen lightning bolt i fjæset på ham.


- Shin, der pludselig synes, at DM syner langt væk :0(


26-03-2010 - 11:45

Så skal der games! (Ja, i dit fjæs!)

 
Efterhånden som min lyst og interesse for fighting games bliver ved med at dale støt, tænkte, jeg at det var tid til at genoplive en anden gammel spilkærlighed, nemlig Japanske Rollespil. Dem har jeg faktisk ikke rigtigt spillet siden sidste Generation. 

 Jeg syntes jo, da Xbox 360 kom, at det var fuldstændigt insane in the membrane crazy fedt, at jeg kunne spille slåskamp online - for så havde jeg lige pludseligt nogen at spille med! 
 Jeg ved ikke, hvorfor men fighters er bare ikke så spændende, som de har været. Jeg ved godt, at jeg har været : OMG! MAKOTO FRA SUPER STREET FIGHTER IV BRUGER KARATE LIGESOM MIG!!!! DET ER MUST HAVE!!" - men vi ved jo godt, at jeg spiller spillet en uge, og så gider jeg ikke det mere.

 Jeg har længe gået og luret på Resonance of Fate, og jeg synes, at det ser stjernefedt ud. Jeg pakkede derfor i mandags syv xbox 360 spil og tog en tur i GameStop for at lave en Preorder på spillet, der har release dato idag. Det var perfekt, da jeg har afspadseret idag, og derfor ville kunne nyde spillet i fred og ro. jeg siger tak for hjælpen og ekspedienten kviterer med; "Vi ses på fredag!", og jeg tog hjem igen.

Tre dage senere...

Igår modtog jeg en SMS, hvor der Stod:

" Din kopi af Resonance of Fate 360 ligger klar til afhentning i GameStop.
Mvh. GameStop"


Fedest!

Næste dag (idag :D) vågner jeg 09.30, og er bare klar til at game. Jeg springer ud af sengen og suser ned til den nærmeste togstation for at sætte kursen mod GameStop! Jeg når lige at Bitche over prisen på togbilletter, men fuck det, for jeg skal ind og have fat på mit spil!

Jeg flyver ind ad døren, og siger Hej! Jeg fik at vide igår, at det spil, jeg har forudbestilt er klar til afhentning!. Hvilket spil er det?, spørger hun. RESONANCE OF FATE!. Hvortil hun svarer : "Det kommer først den 31!" Ahva`? Jeg fortæller hende så, at jeg fik en SMS igår, hvor der stod, at jeg kunne hente spillet. Det kunne hun ikke forstå, og hun måtte så beklage. Det er der ikke noget at gøre ved, så jeg fortæller hende, at det er jeg ked af, og jeg gik igen. Brændærgelig over, at jeg ikke fik det spil, jeg havde gået og glædet mig til hele ugen.

Hvad fuck er det for noget fuck? Jeg synes, at det er hver eneste fucking gang, jeg beslutter mig for at give EB Games en chance, at de fucker mig all over.  Hvad fuck laver de også at skrive til mig, at mit spil er kommet, når det ikke er det?

Især også, når jeg nu har afspadseret, og skal bruge knap 40 minutter hver vej for athente det. Jeg er godt klar over, at meget kan gå galt i den branche, og af selvsamme årsag ringer jeg sgu da heller ikke til kunder, og fortæller dem, at den vare, de har bestilt er kommet, hvis jeg ikke har den i hænderne. Især, fordi at kunder - som jeg selv - kan have en god bid vej til butikken.

Men altså. Det er det. Jeg har hermed officielt droppet EB Games /GameStop. Jeg bestilte også BlazBlue i mandags. Det bliver spændende at se, om det nogensinde dukker op. 

Fra nu af bestiller jeg kun spil online. Der har jeg endnu ikke oplevet noget pis. Det er samtidigt billigere, og jeg sparer så meget tid. - Især fordi, at der fortæller de ikke, at jeg kan komme og hente spillet, når de ikke har det.

Det kan godt være, at det er upassende med sådan et indlæg, men hold kæft, hvor er jeg bitter.

- Shin, der føler sig røvrendt af EB Games igen, igen, igen.
22-03-2010 - 17:37

Magisk Mandag: Det tidlige udkast.

- Men først noget helt andet!


Som nogen måske kan huske, at jeg forrige sommer var træt af at være fed, og derfor gik igang med en slankekur!

http://blogs.xboxlife.dk/da_senzai/kategori/1119

Jeg vejede mig lige igår, og var nede på 100,8 kg! Så jeg har tabt mig godt og vel 10 kg! Det kan godt være, at jeg har været over et år om det, men det er alligevel nice, at det går nedad stadigvæk istedet for, at jeg bare bliver federe og federe! :D


Det nye deck

Som skrevet sidste mandag skal jeg have gang i et nyt deck. Jeg har valgt prøve noget nyt, nemlig at tage udgangspunkt i et creature, jeg synes godt om, og så bygge decket op omkring ham. 

Det første udkast bliver sjældent, hvordan decket kommer til at se ud i sidste ende, men jeg vil alligevel lave en skitse af decket, så ideen og nøglekortene kommer på plads. Når den første deckliste er lavet, så har man noget af ændre i efterhånden, som man få flere ideer. 

Jeg så worldwake serien igennem, og blev straks forelsket i Wrexial, the Risen Deep. Et stort, fedt og ondskabsfuldt søuhyre. Der er ingen tvilv om, at han spiser piratskibe til morgenmad. 
 


Champen

Deckets første kort bliver 4 Wrexial, the Risen Deep. Han er sort, så han griner af næsten al sort removal, hans 5/8 krop får røde burn spells til at prælle af, og sørger for, at han overlever nærkampe med de fleste af formatets spilbare dyr. 

Han har både Islandwalk og Swampwalk, hvilket vi selvfølgelig vil udnytte, og kan derfor læses som ”Wrexial, the Risen Deep is unblockable”, og modstanderen får derfor fem på hatten, hver tur efter Wrexial har ramt bordet. 

Sidst, men ikke mindst gør Wrexial sidste evne, at vi kan smide alle modstanderens instants og sorceries tilbage i fjæset på ham. Det skulle gerne give os card-advantage i form af gratis spells. 

Beskyttelse 

Selvom Wrexial er hårdfør, spiller folk stadig med Terminate, Path to Exile og Oblivion Ring, så  helt sikker kan han ikke føle sig. Jeg vil derfor spille med 4 Negate, til at hjælpe ham med at holde sig i live.  

4 Duress bliver det også  til, så jeg kan fjerne deres start removal med det samme. Den kan også bruges til at sende klamme spells i graveyarden, så  Wrexial kan kaste dem.  


 

Support
 
Skal Wrexial være rigtig dødelig er han også nødt til at ha´ nogle homies i ryg.

Wrexial er dyr med sin casting kost på 6 mana, og jeg finder det derfor nødvendigt med 4 Everflowing Chalice til at speede Wrexial og ikke mindst decket lidt op. 

Wrexial har Islandwalk, og vi vil have, at han giver 5 skade + 1 gratis spell, hver eneste tur. For at være sikker på, at han deliver, spiller jeg 4 Spreading Seas, der laver modstandernes lande om til Islands, og derved gør vores helt unblockable, uanset, hvem vi spiller imod. Worldwake serien re-introducerede os for manlands. Dem kan Spreading Seas også gøre kål på. Normalt ville jeg ikke spille en spell, der ikke rigtigt ville kunne regnes for andet end en cantrip. Det der gør Spreading Seas spilbar er, at man må trække et kort, når den kommer i spil, og man kommer derfor uden om disadvantagen ved at spille en spell, med så lille effekt.   

4 Nemesis of Reason vil give os en alternativ win-condition og har en crazy god synergi sammen med decket og dets bomber (kommer jeg ind på lidt længere nede). Hver gang, han angriber sender han 10 kort i modstanderens grav, og hjælper derfor Wrexial med at finde spells, vi kan kaste. 


 

Bomber. 

Vores uhyrer har ramt boardet, og nu er det tid til, at vi dropper bomber for sejren.

Everflowing Chalice sørger for, at vi har massere af mana, og det vil vi gerne udnytte. Jeg fandt Rite of Replications, og den vinder spillet, hvis den bliver spillet med kicker på Nemesis of Reason, da vi i den efterfølgende tur kan mølle for 60 kort. Decket her spiller ikke med mange creatures, så Rite of Replications kan også bruges som et ekstra dyr. Enten en ekstra Nemesis eller, hvis vores modstander spiller noget klamt, som f. eks en BaneSlayer Angel. Jeg tror, at 3 Rite of Replications vil være passende. Jeg vil gerne trække den, men helst lidt inde i spillet. 

 

Et kort, jeg her haft meget glæde af i tidligere decks er Haunting Echoes. Nemesis og Reason skal ikke have angrebet meget mere end 2 gange før, at en Haunting Echoes vil smadre deres deck. Udover, den får modstanderen til at trække nitter/land, så vil den ofte også kunne mølle for en god del. Jeg kommer 2 Haunting Echoes i decket, da den ikke er meget værd i starten af spillet, men super, når først modstanderen har fået en del kort i graven. 

Den sidste ”bombe”, hvis man da kan kalde ham det, er et kort, jeg ikke 100% sikker på er nødvendig i decket. Han er dog så latterlig sammen med Nemesis of Reason, at jeg er nødt til at prøve ham. Vores deck har i forvejen meget få creatures, så tror, at det vil være godt med 2 mere, således, at vi ikke bare sidder og kigger på bordet uden at spille noget. Jeg kommer 2 Lord of Extinction i decket. Ligesom Nemesis of Reason, så vil han langt størstedelen af tiden vinde spillet, hvis han bliver ramt af en Rite of Replications med kicker. 

Removal. 

Removal klarer man sig aldrig uden. 4 Into the Roil ryger i decket. Den er kanon fordi, at kicker jeg den må, jeg trække et kort. Derudover, kan den til nød redde mine egne dyr fra removal, og den kan tilmed ramme planeswalkers, der har for mange counters på. Tilføjer jeg 24 lande, er der plads til et enkelt kort mere i decket. Det bliver 1 Doom Blade


 

Deckliste - Wrexial, Alpha Udkast (hvad sker der btw, for linieafstanden?)

 

4 Duress

4 Negate

 

4 Into the Roil

1 Doom Blade

 

4 Spreading Seas

2 Haunting Echoes

3 Rite of Replication

 

2 Lord of Extinction

4 Wrexial, the risen deep

4 Nemesis of reason

 

4 Everflowing Chalice

 

9 Swamp

9 Island

2 Forest

4 Terramorphic Expanse

 

Jeg overvejer at gøre plads til Calcite snapper, da jeg er bange for at decket måske er en smule for langsomt. Jeg har derfor et build i baghånden med fire Skildpadder og 2 Liliana Vess (vess gør op for de kort, jeg er nødt til at fjerne for at få plads til Calcite via hendes tutor ability)

Ideen og hovedkortene er på plads, så nu mangler decket at spiltestes, og det skal nok tweakes gevaldigt.

- Shin

15-03-2010 - 21:21

Magisk Mandag: Prolog.Udover min xbox 360 (som stort set kun bliver brugt til at afspille musik og film for tiden), så er jeg også ivrig Magic: The Gathering spiller.

I Januar blev der afholdt prerelease turnering i Faraos Cigarer med den nye Worldwake serie, og det gik over al forventning. Der var mødt en 50-60 papkrigere op. Både kendte ansigter, og dem, der kun drager til byen ved særlige events. Kortene blev delt ud, og der skulle battles. Jeg vandt samtlige af mine indledende kampe. Seks vundne og nul tabte. Aldrig har jeg vundet så meget før, og nøj, hvor var det sjovt. Især, den sidste kamp var fornøjelig.  

Min modstander var en ganske rutineret spiller, og jeg kunne godt mærke, at jeg var presset. Jeg er på meget lidt liv, men som den pro jeg er, så er jeg iskold. Jeg vender alle mine dyr sidelæns og angriber. Jeg kan se, at min modstander (der spiller med mange haste creatures) tænker ”"fjols"”, medens han noterer skaden. Jeg giver turen videre. Min modstander smiler, tapper fire mana, og smider en Goblin Ruinblaster på boardet og angriber. Jeg spiller TangleSap (prevent al skade), og angriber med mine dyr FTW, da det bliver min tur!

 Min modstander kan slet ikke forstå det, og fortæller mig ordret; ”Du må aldrig nogensinde spille TangleSap i maindeck”. Det var så fedt. Generelt kunne folk ikke fatte at en tosse som mig kunne blive ved med være ubesejret – og slet ikke når jeg spiller TangleSap og andre ”dårlige” kort. For at være fair forklarede min modstander mig også hvorfor TangleSap er dårlig (man skal ikke bygge deck efter tanken om ”dette kort er godt, når man er ved at tabe”, men efter ideen om ”Jeg skal vinde, og bruger derfor kort, der hjælper mig med det”). Han så også mit deck igennem, og kom med forslag til forbedringer. Så det var cool nok. 

Top 8, punks.

Efter sejr på sejr gik jeg videre til top 8, hvor der skulle draftes. Jeg har aldrig draftet før, og selvom jeg vidste hvad det gik ud på, ændrede det ikke på, at jeg er en kæmpe scrub. Jeg sad derfor og raredraftede og fik bygget mig et halvsløjt monosort weenie deck. Da decket skulle samles kom en regular (som i øvrigt er super flink) hen til mig for se, hvad jeg havde draftet, og han fortalte, at han synes, at det og det og det kort ikke var så godt. Min buddy, jeg havde slæbt med derind, spørger ham så om det var ”ham eller mig, der var gået 6-0, hvorefter regulæren intet sagde og gik igen. 
 
Jeg skal spille mod min første modstander i draften, og jeg kan se, at han ”pakker sit deck” ved lægge kortene på følgende måde inden gav dem en shuffle: spell, spell, land. Spell, spell, land. Spell, spell, land. Det havde jeg set. Så da han gav mig sit deck for at ”cutte” det,  ”pilede” jeg hans deck i tre bunker, og gav ham det igen. Min buddy kiggede på mig som, ”hvad laver du?”, da jeg aldrig plejer at reshuffle andre spilleres deck. Han havde ikke set, at min modstander pakkede decket.  
 
Spillet starter, og gæt engang. Min modstander manafuckede længe nok til, at jeg kunne slå ham ihjel med mit sorte weenie deck. Jeg vandt spillet og gik videre til kvartfinalen. Der mødte jeg et vampyr-deck, og blev rullet fair and square, og sluttede turneringen på en 3-4 plads. Det er min bedste placering i en prerelease nogensinde. 

Du er næstent københavns worldwake prerelease sealed deck champ, men hvad så`?

Det var en super, super fed dag, og har givet mig blod på tanden til at spille endnu mere Magic og måske også lidt mere seriøst. Næste gang skal der nok smøres en madpakke for ni-ti timers turnering er lang tid uden noget mad. 

Jeg har sat mig et mål, der lyder på, at jeg i år skal kvalificere mig til DM. Det første, jeg skal have gjort er, at lave mig et deck, der kan smadre folk, og som jeg kan lide at spille med. Den letteste og bedste løsning vil være at gå på internettet og bruge decklister fra folk, der har gjort det godt ved Pro Tours.  

Jeg synes dog, at det er langt federe og sjovere at lave sine egne decks på trods af, at de aldrig vil kunne blive højere end tier 2. Derudover er det også lidt billigere. Jeg elsker Magic, men jeg vil aldrig kunne få mig selv til at bruge over 1000 kroner bare på en manabase og 4 styks Baneslayers. Blandt andet er det også derfor, at målet lyder: At kvalificere sig til DM, men ikke nødvendigvis vinde DM. 

Første del-mål er at lave det deck, der er godt nok til at gå top 4 til en FNM (Friday Night Magic. Et ugentligt casual standard format) 

- Shin, The Papslynger. 

Hvis I er nysgerrige for, hvad Magic the Gathering går ud på, kan I på Xboksen hente en Trial af Arcade spillet Magic the Gathering: Duel of the Planeswalkers.


11-03-2010 - 19:53

Blur - Jeg har brudt formatet!


 Jeg har lige kørt en omgang arcade-ræs med min internetbuddy IThrowPills, og kan med sikkerhed konkludere en ting - Jeg er kongen af Blur MP- Betaen. Jeg kan slet ikke holde op med vinde og fansne elsker mig (ihvertfald så længe, der bliver kørt på asfalt. Offroad banerne er kun folk, der er faret vild, nøbs og så lige dem, der snyder og har co-drivers.)

Sådan gør Shin, når han spiller Blur (kun på asfalt!)

Step 1. Valg af Mods.
Første slot skal gå til "ram" (den der, der gør, at man giver mere i skade, når man tonser ind i folk). Så kan det være at folk kan gette out of our way, når vi skal forbi.

Andet slot går til random-power up ved løbets start. I blur (ihvertfald når Shin kører på asfalt!) gælder det omkomme foran feltet, så hurtigt som muligt, og at starte med et power-up hjælper os med det.

Tredje slot er måske den vigtigste. Den skal går til den mod, der gør "Barage"- power-ups bedre. Den ekstra radius gør det nemmere at counter Shunt´s og forhindre folk i at overhæle os.

Step 2. At vælge den rigtige bil.
 Gå straight efter den bil, der har mest i Speed. Det er racerløb, det her, og det gælder om at komme først. Er flere biler tied for mest i speed, så tag den af bilerne, der også har mest i acceleration. Handling og crip på bilen er ligemeget, da vi er pro-gamers og aldrig kører galt alligevel.

Pimp herefter din bil. Neon-grøn eller pink for bedste effekt.

Step 3. KØR!!
Er det en off-road bane, så power-quit og find et nyt rum. 
  Start med at skrige: "MAKE WAAYIIIII" ind i headsættet så højt du kan, og erobre 1. pladsen med det samme. Skulle du mod forventning ikke ligge nummer efter første sving, er det med at få fat på nogle power-ups. Gå efter følgende (prioriteret rækkefølge):

1/2: Shunt. Den er homing og ruller bilen foran dig.
2/1: Turbo-boost. Da vi bare skal fremad, og samtidig kan wrecke biler med vores "ramming" mod.

Ideelt så bruger vi bare de to til at komme fremad, men det er ikke lige altid, at de 2 er der, hvor man kører, så nogen gange må vi nøjes med de andre våben.

3: Barage. Den er nice til at få folk til at pisse af, når vi skal forbi. Har bedre range efter vi har opgraderet den med vores mod.
4: Miner: Husk at de kan skydes fremad, og er efter min mening klart bedre end bolts.
5: Lyn til at sænke 1.pladsen.  Pas på, at du ikke selv kører ind i dem, da vi må gå udfra, at vi overhaler nr 1 lige om lidt.
6: Resten.

Step 4. So long, Suckers!
Nu kommer den nemme del. At holde vores første plads. Power-ups er igen vores ven, og vi skal kun bekymre os om de 2. Barrage og Turbo-boost. Sørg for hele tiden at have samlet 2 Barrage op. De er næstent brokne. Når du kan se Shunt´s komme efter dig i bakspejlet, så vent til de er helt tæt på, og brug din ene Barrage. Vupti og Shunt´en er counteret. Fordi, at vi har brugt en mod til at opgradere vores Barrage, så er vores tidsvindue større, og det er derfor nemmere at stoppe shunt´s end, hvis vi ikke havde opgraderet den.

Det er vigtigt, at vi hele tiden har et våbenslot på bilen fri. De slot skal vi bruge til at samle turbo-boost op, så vi kan lægge endnu større afstand til modstanderne Kommer du til at køre over en powerup, der ikke er en turbo, så brug den med det samme, så vi kan samle en ny powerup (gerne en turbo) op. Er vi snedige kan vi dog lægge minerne klamme steder.

Generelt så abuse Barrage og Turboboost, og du vil være næstent umulig at stoppe. Kommer en fjendtlig bil for tæt på, så kør op foran ham, og brug Barrage.

Og det var det.

- Shin, der endnu ikke har tabt på asfalt.

Shoutout til Terrificy for at hooke mig op med en betaplads! <3
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her