Da Senzai's blog
30-04-2007 - 17:25

De må da snart tro, at jeg er idiot.


Jeg sidder stadig I kassen i Føtex, og det er stadig alt for nederen, - hvad værre er, at jeg også tror at mine kollegaer efterhånden også synes, jeg er nederen.

Og, hvorfor? Fordi, jeg ringer og spørger dem, om det samme shit hele tiden! Kunderne tror bare ikke på, hvad jeg fortæller dem, før jeg har ringet og spurgt en fra afdelingen. Og gæt hvad? Dem jeg spørger, siger jo det samme i røret, som jeg lige har fortalt kunden.

Det er pisseirriterende. Tror kunder at alt, hvad jeg siger er forkert, fordi, jeg "bare" er kasseassistent?, Jeg kan da også forestille mig, at mine kollegaer må være rigtigt trætte af mig efterhånden..

Idag, var der en kunde, der havde en masse varer på båndet. Han starter med at sige, allerede inden, at jeg havde scannet den første vare; at "Sakserne koster en 10,-" - selvom, der står 20 kroner til dem. Allerede der tænker jeg wtf?! Er han selv klar over, at den er gal eller hvad, siden han siger det allerede inden jeg har slået den ind?

Jeg scanner dem så ind og sakserne koster selvfølgelig 20 kroner. Manden udbryder så "lortet koster 20 kr!". Jeg spørger ham så om, hvor han har fundet dem, og han siger i 10 kroners bunken. Jeg fortæller så, at der står "fra" 10 kroner, men næeh nej. "Lortet koster 10 kroner!". Jeg fatter så min telefon og forklarer dem sagen. Ganske rigtigt får jeg så svaret; "de koster fra 10". Så siger kunden; "Nåeh, fra 10 kroner, som om, at han lige er blevet ramt af et lyn."

WTF?! Jeg har lige stået og fortalt ham det 3 gange!, og det er jo ikke kun der. Alt for ofte, tror kunderne ikke på, hvad jeg siger, før jeg ringer til folk, der siger nøjagtigt det samme som mig. Jeg hader det!

Dem jeg ringer til må da blive pisseirriterede. Næste gang tror jeg, jeg siger til kunden; "Fuck dig, gå selv ned i den anden ende af butikken og kig på skiltet, spasser." Men det kan jeg jo ikke. Så synes kunderne, at jeg er et fjols, og så får jeg ballade mig chefen. Ringer jeg og spørger dem fra afdelingen, så synes de vel, at jeg er idiot. Så jeg skal finde den rigtigt balance mellem at kunder, og kollegaer synes, jeg er idiot.

Fucking frusterende.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her