Da Senzai's blog
26-07-2008 - 21:17

Revurdering af persongalleriet.


Idag var der Heroclix Secret Invasion release draft turnering inde i Fantask, og jeg og min buddy var derinde. Jeg vandt iøvrigt :P

Anyway, True Believers som vi jo er, så kunne snakken selvfølgelig ikke undgå at falde på Mortal Kombat vs DC Universe, og om hvem, der vil være med af figurer. Det er gentagne gange blevet sagt, at der vil være 20 figurer i MK vs DC. 10 fra hvert univers. Dog er det også blevet sagt, at der måske vil være 2-4 ekstra med i form af secret characters.

Siden mit sidste blog indlæg, er der blevet konfirmed fire nye figurer, så listen over spilbare kombattanter ser nu således ud;

MK

 • Liu Kang
 • Sonya Blade
 • Sub-Zero
 • Scorpion
 • Shang Tsung
 • Kitana
 • Jax
DC

 • Superman
 • Batman
 • Captain Marvel
 • Green Lantern
 • The Flash
 • The Joker
 • Catwoman

Det vil sige, at da jeg som altid forventer Worst Case Scenario, så mangler, der kun at blive fremvist 3 figurer fra hvert univers.

Mortal Kombat siden vil udelukkende bestå af Ikoniske figurer, som vi forbinder med Mortal Kombat. Derfor vil jeg mene, at Lord Raiden er givet. Alle kender og elsker ham, samtidigt med, at han vil være en fantastisk modpart til Captain Marvel.

De to sidste slots vil kunne være, hvem som helst fra de to første Mortal Kombat spil, så der tør jeg ikke rigtigt give mit bud, på, hvem de vil blive brugt på. Ønsketækning inden for realistiske rammer vil være Reptile og Kung Lao.

Hvad der derimod vil være langt mere interessant at spå om, er de tre sidste DC figurer. Wonder Woman er givet. Hun er ligeså ikonisk som Batman og Superman, og indtil videre er Catwoman den eneste af hunkøn på DC siden, så selvfølgelig er Wonder Woman med.

Der også kun vist to skurke på DC siden, Joker og Catwoman, så det vil være logisk at tro, at de to sidste også vil være Badguys. Men hvem? Vi blev hurtige enige om, at det vil være skurke som folk kender, men som ikke er fra Batman, da vi allerede har Joker og Selena. Vi begyndte at brainstorme lidt, men kunne faktisk ikke finde på så mange.

Men lidt bud kom vi frem til;

 • Parasitten
 • Lex Luther i LexCorp Battlesuit
 • Deathstroke
 • Lobo ( xD )
 • Metallo
 • Doomsday
 • Mister Mxyzptlk
 • Darkseid
 • Så var der vist ikke flere. Vi er ikke så Keen på DC :0P

Lad os tage den fra en ende af. Parasitten er fed, men hans superkræfter ville ikke kunne overføres ordentligt til en fighter. Så han er udelukket.

Lex Luther. Han er ikonisk og alle kender ham. Selv om et BattleSuit ville være lidt plat, kunne det sagtens være realistisk.

Så har vi Deathstroke. Ham er jeg 100% procent sikker på vil være med. Han er utroligt populær, og så er han utroligt sej og superskrap til det der med Kampsport. Han har endda formået at banke det meste af Justice League på en gang under Identity Crisis. DeathStroke er også ofte med i Teen Titanes tegnefilmserien, hvor han går under sit rigtige navn Slade. Så alle de unge gamere kender ham og er vilde med ham. Ikke nok med det, så synes jeg også, at han er sej :).

Next op er Lobo. Der er ingen grund til, at han ikke skal være med. Han er Brutal og vil passe så fedt ind i MK Universet. Jeg er bare ikke sikker på, om han er kendt nok. På den anden side. Han er kendt. Bare ikke The Flash eller Green Lantern kendt. Jeg vil sgu gerne sige god for ham, og tror på, at der er en chance. Omvendt, så ved vi også, at med mit held, får vi sikkert Lex Luther eller en anden svans istedet.

Metallo er jeg lidt ligeglad med. Why not? Der er ikke noget, der tæller imod, andet end at Lobo er 100 gange sejere. Tilgengæld er Metallo jo en Superman Enemy, og når Batman får to fjender, mon så ikke også Superman bliver velsignet med en? Så kunne godt forestille mig, at hvis Luther ikke kom med, så gjorde Metallo.

Doomsday tror jeg også i den grad på. Doomday er dog nok lidt for insane, og så er han et kæmpe monster, der præsterede at slå Superman ihjel (uden brug af Kryptonit eller Magi!). Jeg tror Doomsday vil være med spillet, men så bliver det som Sub-Boss. Han vil nok være for vild med hensyn til powerlevel og gameplay til at have som spilbar mand. Jeg siger god for ham, men som Boss.

Mister Mxyzptlk. Fuck, han er nederen. No way, at han er med.

Darkseid bryder jeg mig ikke om. Han er også for vild, rent powermæssigt. Ligesom Doomsday er han med som boss, hvis han er med.

Skal vi runde det af, så bliver mit endelige DC bud på de resterende fighters;

 • Wonder Woman
 • Deathstroke
 • Lobo (Luther er en svans. Jeg er en fanboy. Metallo er lidt stener)

 • Er I enige?

  HVad med Bosser?

  Selv tror jeg på Goro og Doomsday, men man ved aldrig med Mortal Kombat. Det kan jo være, at Goro er MK´s Subboss, Doomsday er DC´s Subboss og så laver Midway i samarbejde med en DC forfatter en boss, som vil være den endelige boss for hele spillet.

  Glæder mig megameget til det her spil.


  Vi skal lige lawle lidt sammen her til sidst;

  Tjek 0:35 og hør publikums reaktion, da Jax bliver annonceret! xD  Shin
  24-07-2008 - 20:52

  Jeg ved ikke.. Hvordan skal jeg forklare det?


  Jeg ved ikke om I nogensinde føler det samme eller om det bare mig, der måske er usikker på mine hobby´er. Nogle gange ved, slet ikke, hvad jeg skal sige, hvis jeg bliver spurgt til dem "uden for miljøet".

  Kollega; "Kasper! Du er nødt til at tage denne her Weekendvagt for mig, da jeg skal noget vigtigt"
  Mig; "Det kan jeg ikke, mand!!"
  Kollega; "Hvad skal du da?"
  Mig; "Der er DM i Heroclix!"
  Kollega, der ligner et stort spørgsmålstegn; "Hvad er det?"
  Mig;" Ehhh, Det er sådan et figurkrigsspil lidt a la Warhammer..Eh, hvis det si´r dig noget`? Og så bare med Superhelte istedet for... Og så skal vi sidde fra til ti morgen til ti aften, og tælle firkanter og rulle med terninger, for at afgøre, hvem der er Danmarks bedste til at lege med små superheltefigurer af plastick. Det er megafedt!

  Ved ikke om, det bare er mig, men det er IMFO svært at stå og sige det, og så stadig føle sig sej. Man burde ikke have det sådan, men nu, hvor man er blevet "Voksen", hvor 95 procent af folk er nogle mainstreamers, der ikke kan se det fede i at spille "utradiotinelle" brætspil.

  Det er også utroligt svært at forklare folk, hvad det er, og hvorfor det er så fedt, og hvad man ser i det - igen, altså. Til folk som ikke er i "Miljøet" eller lignende "Miljøer". Jeg kan være ligeglad, hvad folk tænker, men lige når man står i sitationen er det lidt mehhh.

  Det er ikke kun Heroclix. Det er generelt. F. eks Mugen, som IMO er det bedste computer/videospil nogensinde, og som jeg gamer, hvergang jeg er sammen med min IRL homie, fordi det simpelthen er det bedste Coop spil nogensinde (grundet, at det er så fucked op xD).

  F. eks, var jeg på Skoleophold i Jylland ( og der var intet at lave), så sad jeg og gloede lidt mugen på nettet, og så var der en (igen nongamer), der spurgte hvad er det? Hvordan skal man forklare Mugen? Selv 99% af dem, der gamer har aldrig hørt om det, og fatter hat af det. Jeg begyndte bare med, at det er en Fighting Engine, og så kan man spille alle fighters fra alle mulige spil mod hinanden, f, eks Scorpion fra MK mod Son-Goku fra DB, og så videre... og så var han stået af.

  Man ved jo godt, at man bare skal sige, fuck hvad andre ved og synes, og så bare lege med, hvad man synes er sjovt. Det er bare... altså, jeg ved det ikke.

  Igen, den der; "Jamen, hvad laver du så derinde?". "Jeg sidder nede i en kælder sammen med 5 andre halvfede, halvskaldede mænd og leger med små plastik superheltefigurer."

  heh, men Fuck det. For vi har det meget sjovt :0P


  - Shin

  16-07-2008 - 20:22

  Fire Meter.


  Det er blevet onsdag og det er tid igen. Til blod, sved og tårer. Jeg er jo startet til Karate igen, og da klokken slog fem begav jeg mig frejdigt af sted mod Dojo´en.

  Vi skulle lave en masse spark idag. Det hele starter meget godt, men der går ikke lang tid før, jeg kan mærke, at det er to år siden, sidst jeg lavede andet end at sidde for Xboxen. Det var hårdt. Rigtigt hårdt. Tårene trillede ned af kinderne og flere gange var jeg så tæt på, at give op, stoppe og sætte mig over i hjørnet - Men Nej! Jeg blev ved. Benene rystede, men ej lod jeg mig kue af min elendige form.

  Ikke mange sekunder efter, vi var stoppet med sparkene, var det tid til at lave Kata´en Heian Godan. En serie, hvori, der indgår et spring. Mine ben var mere kvæstede end nogensinde før, da vi nåede dertil. Springet. Jeg samlede alle mine sidste kræfter. Hver eneste dråbe af energi, fokuserede jeg ned i mit bagerste ben, hvorefter jeg udbrød;,, WRAAAaAaTAAAAaAAH", Jeg sprang. Jeg sprang, som galdt det mit liv. Jeg hang 2, 3 nej 4 meter over jorden. Jeg kunne mærke, hvordan alle måbede, og i et kort øjeblik passerede ordene "Achievement Unlocket" forbi øjnene på mig, inden jeg landte perfekt. Instruktøren gik over til mig og sagde; " Kasper-San! Du står ikke ordentligt!", og jeg tænker; "Hvad snakker du om? Aldrig, har jeg stået bedre!", hvorefter Instruktøren gav mig et diskret puf, og jeg væltede.

  Jeg rejste mig igen, uden at fortrække en mine, og stilte mig i en stilling, så stærk at end ikke 37 vilde næsehorn, ville kunne vælte mig omkuld. Instruktøren gav mig herefter et anerkendene nik.

  Jeg var måske ikke den bedste idag, men jeg gav ikke op. Jeg gennemførte, og fuck, hvor har jeg det godt ligenu.

  Kampsport er fedt. I skulle prøve det.

  - Shin  12-07-2008 - 16:07

  Kombattanterne


  Der er kun 4 måneder til udgivelsen af årets - hvis ikke generationens - bedste spil, Mortal Kombat vs DC Universe, hvor det vil blive afgjort, hvad der er bedst. Kung Fu eller Superstyrke.

  Halvdelen af spillets figurer er blevet afsløret, og jeg synes, det var på plads med lidt overblik.

  Indtil videre bliver Mortal Kombat repræsenteret af;

  • Liu Kang
  • Sonya Blade
  • Shang Tsung
  • Scorpion
  • Sub-Zero

  DC Universet forsvares af;

  • Superman
  • Batman
  • Flash
  • Catwoman
  • Captain Marvel

  Det er blevet sagt, at målet vil være at få 20 personer med i spillet. Ti fra Mortal Kombat og ti fra DC. Det er et ganske fint tal, taget i betragtning af, at der er tale om en ny 3D fighter med helt nye gameplay mekanikker. Omvendt er ikke særligt mange, hvis man ser på, hvor mange personer, der allerede findes i de to universer. Især DC besidder et utroligt rigt univers.

  Når man nu har så mange figurer at vælge imellem burde det være en smal sag at vælge ti vidt forskellige personer, som ville have hver deres unikke spillestil. Det er blandet andet derfor, jeg er lidt skuffet på DC Siden.
  Jeg synes, at det er superfedt at Captain Marvel er med, og jeg skal helt klart spille ham, men Captain Marvel gør i mine øjne Superman overflødig. De har de samme superkræfter, med den største forskel at Superman skyder med laser ud af øjene, hvor Captain Marvel kalder lyn ned fra himlen.

  Med kun fem kharacter slots tilbage, så synes jeg, at Superman burde droppes, så man kunne få plads til ti forskellige figurer. Jeg synes også, at det i den grad er åndssvagt at Catwoman er med. Det er måske bare mig personligt, men jeg synes ikke, at hun er den mest interessante Batman skurk. Jeg ville måske hellere have brugt pladsen til en som Jokeren, Bane eller Poisen Ivy, hvis det skulle være af hunkøn. Heh, men det er nok en smagssag. Halle Barry Catwoman har sikkert mange fanboys, jeg ikke er klar over.

  Nå. fem fra hvert univers er annonceret, og jeg har mit bud på, hvem de sidste bliver.

  Mortal Kombat Universet bliver ret nemt. Ed Boon har sagt, at han vil have de mest ikoniske figurer med, så jeg gætter på hele MK I caset, bortset fra Goro. Så er de otte fundet. Kitana og Jax fra MK II vil selvfølgelig også være med, så de sidste fem fra Mortal Kombat tror jeg bliver;

  Johnny Cage
  Kano
  Raiden ( han vil være et godt modstykke til Captain Marvel)
  Kitana
  Jax.

  Eventuelt kunne det også være, at Kano ( Jax bliver ikke cuttet, da der skal være mindst en neger med) bliver skiftet ud med Baraka.

  DC holdet bliver langt svære at gætte, da der simpelthen er så mange, at vælge imellem, og jeg blev allerede overrasket, da de annoncerede Halle Be.. Ehhh jeg mener Catwoman. Jeg vil dog give det et forsøg alligevel med det i mente, at en JLA film er på vej, og så med hensyn til, hvem der er Iconer;

  WonderWoman
  Green Lantern
  Doomsday
  Martian Manhunter
  * DC Skurk af Hunkøn*

  Det ville i hvert fald være mine realistiske bud, selvom, de på ingen måde afspejler, hvad jeg gerne selv så.

  For sjov skyld kommer jeg også lige med min egen wishlist. Listen vil tydeligt afspejle, hvem jeg selv spiller i de diverse MK spil og bare, hvem jeg synes er fede i DC;

  Mortal Kombat - DC Rival

  Liu Kang - Bronze Tiger
  Kung Lao - Batman
  Sheeva - Wonderwoman
  Cyrax - Robin
  Reptile - Captain Marvel
  Ermac - Doomsday
  Kobra - Lobo
  Noob/Smoke - Green Lantern
  Quan chi - Deadman
  Blind Kenshi - Flash

  Ja :0)

  Hvad er jeres tanker omkring Mortal Kombat vs DC Universe?

  11-07-2008 - 00:34

  Tina Armstærk.


  Så har jeg fået spillet lidt med Tina, og nøj, hun er svær!

  Synes ikk, at hun kan så meget. Hele hendes game går ud på at bygge en stun op, som er så kraftigt, at hun kan launche modstanderen og bagefter fyre sit 41236 Airthrow af.

  Synes virkeligt, at det er svært. Enten bliver man counteret (det er så der, at man skal være skarp til at fange modstanderens counters med sine chainthrows) eller også så rammer jeg modstanderen for hårdt med mine stuns, så de enten vælger eller ryger op i luften, men ikke højt nok, til at jeg kan lave Giant Swing. Det, der især gør det svært, er at man skal holde øje med, om man rammer counterhit eller normal hit med Stunnet.

  F. eks. 3+p,p --> 3+p,p ---> Launcher --> Giant Swing virker kun,når man rammer normalt.

  Hvis du rammer counterhit skal man lave 3+p,p --> 3+p --> Launcher --> Giant Swing.

  Hvis jeg kommer til at lave et punch for meget ved 3+p, så vælter modstanderen for tidligt. Ramte jeg derimod ikke som Counterhit, så ville jeg ikke kunne lave giant swing medmindre, jeg lavede to punches der. Så de er rimeligt nemt, at fucke op, hvis man ikke følger 100 procent med, hvad der sker.

  Hun er cool, men bare svær at spille.

  Er her nogle Tina spillere, der har nogle tips eller tricks?
  09-07-2008 - 20:39

  Dead or Alive 4 - En ny begyndelse.


  Jeg har givet op på Virtua Fighter 5. Jeg har simpelthen ikke skillz nok til det spil. Det kan selvfølgelig læres, men jeg er meget lidt glad for VF5´s lobbysystem, som jeg simpelthen ikke har tålmodighed nok til.

  Jeg starter derfor på Dead or Alive 4 igen. "Problemet" er, at det snart er 6 måneder siden, jeg sidst spillede det, og jeg er derfor blevet pisseringe til det. Det værste er, at jeg er en superdårlig taber, når det gælder spil, jeg har været god til, som jeg så taber i fordi, at det er jeg ikke mere. Jeg bliver ikke sur på min modstander. Jeg bliver bare megairriteret på mig selv, da jeg "ved" at jeg er bedre end det.

  Så for at hjælpe mig selv vil jeg starte min nye DoA 4 karriarede med en figur, som jeg egentligt ikke var særlig god til, men som jeg synes er sej. Nemlig Tina.

  Hvem vil være med til at spille Dead or Alive 4 igen? Der er ikke rigtigt så mange på vennelisten, der stadig spiller det :)

  Jeg skal selvfølgelig bruge nogle timer i Practice mode inden, men mon ikke det kommer? :)

  - Shin Senzai


  08-07-2008 - 00:13

  Ny Samlermani - Jean Claude Van Damme!


  Ligesiden, jeg i en alder af omkring de 9-10 år, så filmen Bloodsport første gang, har jeg altid være facineret af Jean-Claude Van Damme. Han var også manden, der i sin tid inspirerede mig til ar starte til Karate.

  Jeg har - eller måske rettere havde - en masse Van Damme VHS bånd, med det ene mesterværk efter den andet. Desværre er de film blevet kværnet igennem så mange gange nu, at de er helt uselige - og så ejer jeg forøvrigt heller ingen VHS-afspiller længe.

  Det var efterhånden lang tid siden, at jeg havde set en Jean-Claude Van Damme film. Det var dog kun indtil, jeg for en to ugers tid siden faldt over Bloodsport på DVD! Wow! Alle de gode minder fløj henover nethinden. Jeg var så meget nødt til at eje den,

  Siden da har jeg småluret i de DVD-forhandlere man nu kommer forbi, når man som jeg altid er på farten. Jeg har faktisk fundet en del Van Damme film til utroligt billige priser, så nu er der gået helt sport i for mig at kæmme hylderne for Van Damme film, jeg ikke har, hver gang, jeg er i byen.

  Jeg mangler stadig masser i samlingen, men indtil videre, har jeg fået opstøvet disse;

  • Bloodsport
  • Derailed
  • Inferno
  • Knock Off
  • Legionnaire
  • Sudden Death
  • The Order
  • Until Death
  • Wake of Death
  Heh. Der er nogen, der dør, hva`? :0P

  Det der slog mig mest, var produktionsårene på nogle af de film med den nyeste værende fra 2007! Jean-Claude spytter stadig film ud på stribe. De er bare blevet så gode nu, at i stedet for at blive vist i Biografen, så ryger de direkte på DVD.


  - Shin Senzai

  Xboxlife Blog
  Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
  Arkiv Kategorier
  Følg Xboxlife her