Da Senzai's blog
26-07-2010 - 00:39

I seng med en VampyrDer er kun få skuespillere, hvis talent kan måle sig med den legendariske Jean-Claude Van Damme. En af dem, hvis ikke den eneste, er Nicolas Cage. Her på de sidste er jeg begyndt at samle og få set de film med ham, som jeg har manglet i min samling.


Anmeldelse af Vampire´s Kiss.


Den altid veloplagte Nicolas Cage spiller snobben Peter Loew, eller Peter ”Love” som jeg ynder at kalde ham grundet hans enestående evne til at samle piger op på natklubber. Peter lever en tom tilværelse. Om dagen er han kontorschef på et bogforlag, og nætterne består af one-nights stands. Enkelte af os ville måske sige, at han lever en drøm, men vi ser hurtigt, at Peter ikke har det godt, og han går tilmed til psykolog.

En nat, hvor han er ude og hore, og endnu en gang får hevet en vildkat med hjem i sengen bliver han bidt i nakken af selvsamme hottie. Intensiteten i bidet får Peter Loew overbevist om, at hun må være en vampyr. Efterfølgende er Peter ikke helt på toppen, og han er sikker på, at det er fordi, at han selv er ved at blive en vampyr.       Meget bedre bliver det heller ikke på arbejdet. Vred, frustreret og en ked af situationen, og måske også fordi, at han ganske enkelt bare ikke har andet at gå op i, lader han det gå ud over den nyansatte Alva, og sætter hende på verdens kedeligste opgave. At finde et vigtigt stykke papir, der er blevet væk. Det bliver starten på Alvas´ værste mareridt.

 

Vampire´s Kiss er en mørk, måske lidt speciel komedie og Nicolas Cage gør det eminent, som den på overfladen pæne mand i forfald. Det er en fornøjelse at se ham køre had på sine ansatte, og man kan ikke lade være med at føle med ham, på trods af, at han tydeligvis er psykopat. Det er jo heller ikke nemt at være vampyr nu om dage. Noget jeg kan især godt lide ved filmen er, at jokesne ikke bliver decideret sat op. Hovedpersonen er så sørgelig og kommer så langt ud, at det i sig selv er sjovt – selvom det reelt set ikke er det. Jeg indrømme gerne, at jeg flere gange i filmen efter at have passeret, hvad jeg synes var mere end en point of no return, begyndte at tvivle på om vores helt overhovedet vil klare skærene.

Filmen var lidt forvirrende de første 20 minutter, og man skulle anstrenge sig lidt for at følge med. Det tror jeg godt kunne få enkelte seere til at zappe væk, var det en film, de faldt over en hverdagsaften.

Jeg fandt Vampire´s Kiss underholdende og hele vampyr-temaet sætter nogle tanker i gang. Peter Loew føler sig tom inden i, og ligesom en vampyr må han ud og have fat unge smukke piger, og hive dem hjem i sengen for at … ahem... suge livskraften ud af dem slash finde en mening med livet.

Endelige dom: 8/10

Personligt synes jeg, at den er super, men dog lidt rodet, hvilket gør, at jeg ikke kan give den højere, men 8 er også en flot karakter.
Min favorit scene i filmen, hvor, at vi lige får på plads at Peter Loew aldrig misfiler noget :0)

(Jeg fatter ikke lige, hvorfor, at jeg ikke kan få det youtube til at virke, så her er linket: http://www.youtube.com/watch?v=WLrALs-Nq_I&videos=c0dFdXWEsqA )- Shin

En lille sidenote, var jeg inde og spille FNM i lørdags, og jeg fik 3 wins, og en uafgjort (den stod 1-1 da tiden gik), hvorefter, at jeg gik videre til Semifinalen. Den tabte jeg 2-0, men jeg er svært tilfreds med, at jeg var ubesejret indtil da :D.

Mit deck, kan ses her; Grønne Øretæver13-07-2010 - 00:28

Tirsdags Troldom: Forseglede pakker.

I weekenden var der prerelease turneringer med den nye magic grundserie M11.

Prereleases bliver afholdt i det format, der hedder ”Sealed deck”. Det betyder, at man møder op til turneringen og bliver tildelt 6 booster pakker med tilfældige kort.  

 Herefter skal man ud af de 90 kort man får bygge sig et deck på minimum 40 kort. Jeg synes, at det er et super sjovt format, og det er fedt, at man er tvunget til at forsøge at få noget ud af de udleverede kort, og man kommer ofte til at bruge kort, man ellers normalt ikke ville røre. Der er kun prerelease 3 gange om året, og da jeg kun har 1 irl buddy, der også spiller kort, er det ikke et format, jeg har mulighed for at spille mere end ved said 3 prereleases. Jeg er derfor noget grøn, men jeg synes, at det er sjovt.

Vi ruller med de bedste.


I lørdags var der sealed for hold. Hvert hold får 8 boostere, og så skal de lave to decks, og så spiller man 2 vs 2 mod de andre hold.

Min buddy, og jeg var selvfølgelig på pletten, klar til at battle med pap.


Vi åbner ikke rigtigt noget vildt. og får lavet os nogle ret middelmådige decks. Jeg spiller sort-grøn med 3 store dyr, lidt flyvere og en smule removal. Min teammate spiller hvid-blå med dyr, der kan flyve, lidt removal og to counterspells. Vi bliver derfor enige om, at vi må vinde på play-skill og super holdånd.


Kampene var ikke så meget, at skrive hjem om... bortset fra den sidste!


Vi skulle nemlig møde Danmarksmesteren (med sidekick) fra 2009, Thomas Enevoldsen – og fuck, hvor er han nice! Så snart vi satte os ned ved bordet, kunne jeg føle, at hans kraft var stærk. Der var jævnt meget brainpower på den modsatte side af bordet. Flere gange under spillet lagde den tidligere Danmarksmester (og sidekick) kortene med billedsiden nedad på bordet, og stirrede tomt ud i luften i 1-2 minutter, for derefter at lave nogle sick plays. Det var også crazy, at han kunne sidde og sige, hvilke kort vi begge havde på hånden uden at have set dem. Det var lige før, at han havde bedre styr på vores kort end vi selv havde... Nice!

Heldigivs, havde vi massere af Teamspirit og heldet på vores side. Min holdkammerat lavede en Foresee ind i en unsummon. Vi angreb derfor for lethal damage, bouncede deres Platinum Angel, og vandt! :D

Enevoldsen viste fantastisk sportsmanship, og var like "Fair Nok", mens han på trods af nederlaget havde et smil på læben. Klasse!


Alt i alt gik vi 3-2 og blev nr 7 ud af 24, og vandt 8 boostere. Jeg er rimeligt tilfreds med, hvordan vi spillede.


Dag 2 - Der er faktisk tema i mit deck.

Om søndagen var det normalt sealed med 6 boostere og 1 vs. 1. De få gange, jeg har spillet sealed og skulle bygge et deck, har jeg valgt en lidt simpel fremgangsmåde blandt andet fordi, at ofte synes jeg, at man har for lidt tid til at bygge decket (jeg spiller 2-3 gange om året, så jeg er ikke så rutineret), og det gør, at jeg nogle gange laver dårlige beslutninger. Min metode har været lynhurtigt at finde to farver, der så fine ud, og så spille dem. Og det er det.

Denne gang havde jeg planlagt lidt hjemmefra. Efter, at jeg havde delt kortene op i farver, gik jeg farverne igennem, og fjernede alle de kort, jeg synes var dårlige, og som jeg helst ville undgå at spille med. Jeg er ret kræsen, så det var ret mange kort, der røg. Det gjorde det nemmere at få et overblik over farverne, og gjorde det nemmere, at se, hvad jeg skulle spille. Jeg blev færdigt med at lave decket og skrive decklist ti minutter før tid, så det gik også stærkere på den måde.

Det eneste der bare var lidt værd var grøn, blå og sort, og det blev, hvad jeg spillede. 

Fuuuuuuck, tænkte jeg. Det der vinder spil i sealed er hovedsageligt tre ting. Bomber (kort, der er så gode, at de stort set kan vinde spil alene. F. eks Baneslayer Angel), Removal (kort, der slår creatures ihjel) og dyr med Evasion (flyvere og andre dyr, der er svære at blokere).

Jeg havde 1 dårlig removal spell i form af Ice Cage, Jeg havde 1 1/1 flyver, og havde kun en Semi-Bombe i form af Gaea´s Revenge (der er nice), der kun har 5 i toughness, og derfor kunne dobbelt blokkes :0/

Hele mit deck kan ses her: Mit Deck

I løbet af første spil, fandt jeg hurtigt ud af, at det, jeg havde brygget faktisk ikke var så dårligt endda. Jeg manglede Removal, Evasion og Bomber. Tilgengæld løb decket næsten aldrig tør for gas, og jeg vandt på at angribe konsistent med et eller to grønne dyr. Det kunne jeg fordi, at selvom mit deck bestod af en hel masse forskellige kort, så havde jeg valgt at spille med mange af de samme typer kort, der kunne udfylde de samme roller.

Jeg havde:

5 Grønne dyr, der angriber ( 3/5 deathtouch, 4/3 Regenerator, 4/4 Gain 4 life, 8/5 haste shroud, 4/4)

4 Kort, der kunne hive kort op fra graven.

4 Kort med enten Scry eller Card Draw, så jeg kunne finde dyrene eller kort, der kunne hive dyr op.

2 Sleep til at fjerne blokere.

Det var enginen, og det kørte super. Jeg havde dog tydelige svagheder. Ingen mulighed for at fjerne Artifacts, Enchantments eller creatures. Jeg kunne heller ikke blokere modstanderens flyvere.


Jeg gik 5-2 og sluttede på en 9-12 plads ud af 64 spillere, og vandt 16 boostere, så det var super.

Det var lidt steneren med alle dem, der spurgte mig om jeg ikke skulle på stranden, Men sådan er det jo at være Celebrity! :D

Alt I alt synes jeg, at det er fedt, at jeg er begyndt at vinde mere end jeg taber.

Og så mødte jeg heldigvis også et par personer, der var sjove at spille med. Deriblandt en, der hed Karl Georg - Nøj, hvor er det et fedt navn! :D

- Shin

Note. Jeg fandt også ud af, hvorfor jeg ikke gik top 4 sidste gang (http://blogs.xboxlife.dk/da_senzai/7305). Det var ikke på grund af dårligere Tie-Breakers. Den ene af kampene som jeg vandt, tastede arrangøren åbenbart, som om, jeg tabte :0/

06-07-2010 - 18:49

Derfor gider vi ikke stranden :0)Nu vi taler Magic kort, så har BT lavet et kort (pun? :D ) indslag, om nørder, der hellere vil være indenfor end udendørs på årets varmeste sommerdag.

Se indslaget her: Indslag på BT.dk :D


- Shin
04-07-2010 - 15:28

Lørdags Lurifakseri: Grønne Øretæver mod Folk, der er indendøre på sommerens varmeste dag.


Friday night rapport.

Jeg var inde og give den gas med mit ”Grønne Øretæver” for at teste mine seneste ændringer, der bestod af, at fjerne Dauntless Escort helt fra decket, og så tilføje en ekstra Thornling og Stoneforge Mystic.

Vi var 14 deltagere, spillede 5 runder, hvor de fire bedst placerede spiller knockout tournament mod hinanden.

Jeg tog ikke noter og da jeg ikke ligefrem er nogen Rainman, bliver det ikke så detaljeret.


Kamp 1: Vs. Elfdrazi


Spil 1

I første Kamp møder jeg en knægt, jeg vil skyde til at være tops 10 år. Inde i mig selv tænker jeg; ”Fedt mand! Sikker sejr den her!”. Han spiller lidt Elvere, og jeg tror bare, at det er et generic ”Jeg er helt ny, så jeg spiller bare med nogle elvere-deck”.

Jeg er pisseflink, og det viser sig at være min død. Jeg hader selv, når folk sidder og skriger ”JUDGE!” som galninge over fejl, der skyldes uvidenhed eller andet, når personen ikke forsøger at snyde og spiller med den rigtige intention, men måske ikke lige har helt styr på reglerne eller laver en anden minor fejl.

Jeg får hurtigt gang i en Thornling, og tonser over stepperne med min Champ. Han vælger at blokere min Thornling med en 1/1, hvorefter, at jeg pointerer, at jeg kan give min Thornling Trample. Han blokerer, derfor med flere dyr og overlever.

Det jeg SKULLE havde gjort var at lade som ingenting og sige; ”Okay, jeg pumper ham, giver ham trample, og du er død. Æv bæv for dig, så kan du lære at kende kortene, din nøb.” - Men det gjorde jeg ikke. I stedet, vælger han næste tur at droppe et Eldrazi Monument, og kan derfor blokere alt det jeg har. Jeg løber tør for gas, og det ender med, at han får overtaget og vinder spillet.


Spil 2.

Jeg boarder 1 Path to Exile, 3 Master of the Wild Hunt ud.

Jeg boarder 4 Fog ind.

 

Min modstander spiller konge defensivt. Han får gang i en Awakening Zone og et Monument, og blocker all day long. Jeg har en Thornling med Lifelink, og ender med at få så meget liv, at jeg ikke har terninger nok. Han aktiverer Nissa Ravne´s ultimate ability og brækker elvere udover bordet. Han spiller Nissa nr 2, og får to liv for hver elver, og jeg conceder.


Kamp 2: Vs Luminarc Ascension.Spil 1

Jeg kører virkeligt aggressivt, og han får ikke lov til at aktivere Luminarc Ascension. Jeg vinder.


Spil 2.

Jeg boarder 1 Path to Exile, 1 Rampant Growth ud.

Jeg boarder 2 Windstorm ind.

Jeg får gang i en Thornling med Collar, og han får desværre gang i sin Luminarc Ascension. Vi battler lidt frem og tilbage, men til sidst har han for mange engle, og han vinder.

Spil 3.

Stort set det samme som spil 2, bortset fra, at jeg får afværget to angreb med Windstorm, og får hevet en kneben sejr hjem.


Kamp 3: Vs Summoning TrapSpil 1: Jeg banker ham jævnt hurtigt.
Spil 2: Jeg boardede ikke noget ind. Han får stallet med lidt walls, samtidigt med, at jeg giver den gas med Wolfbriar og Master of the Wild Hunt. Han får kastet Summoning trap, og smider en Emrakul i spil. Som den pro jeg er, så er jeg selvfølgelig klar med en Oblivion Ring, og vinder.


Kamp 4: Vs Rød-Grøn aggro med Lotus Cobra, Siege Gang Commander, Bloodbraid, Bushwacker og andre gode kort.Spil 1: Jeg giver den gas med Baloths og Wolfbriar og vinder.

Spil 2:

Boarder 1 Rampant Growth, 1 Master of the Wild Hunt ud.

Boarder 2 Path to Exile ind.


Vi battler lidt frem og tilbage, indtil han efter at havde spillet både Gang Commander og Bestial Menace kommer flyvende med en Gobling Bushwacker og vinder.


Spil 3: Smadrer jeg ham med en Thornling, der er equipped med en Collar.


Kamp 5: Vs. Esper deck.


Jeg banker ham hurtigt i både spil et og to. Jeg boarder ikke noget.

Jeg gik derfor 4-1,
og var helt sikker på, at jeg var blandt de fire bedste. Jeg fik en lang næse. Jeg missede cuttet på Tie Breakers, og der indså jeg, at hvis jeg havde været et svin i den allerførste kamp kunne jeg havde fået et draw i stedet for et loss, og derved være gået top 4 og have haft et shot at the Prize Money. Så kan jeg lære at være flink ved de nye spillere.

Intet var så skidt, at det ikke var godt for noget. BT var nemlig ude og lave et indslag til deres WebTV, og jeg blev både filmet og interviewet. Indslaget handlede om folk, der er indenfor om sommeren i stedet for at være ude og nyde det gode vejr. Jeg ligeså real og Rock´n´Roll som Celina Ree, og spyttede det ene guldkorn ud efter det andet. Så nu bliver det spændende at se, hvor meget, jeg kommer med i det endelige program.Alt i alt en super dag, og Thornling er for vild,. Især med en gang equipment er han crazy.. Det var super at adde en ekstra. Jeg tror også, at det var godt, at jeg boarde stille og roligt i stedt for at boarde for mange kort ind og ud, som jeg har gjort tidligere, og derved ændre for meget ved deckets motor.

- Shin


Iøvrigt må Mortal Kombat 9 godt snart udkomme.


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her