Da Senzai's blog
29-06-2009 - 16:56

Karriereskift? - Spilbutik?


Jeg er snart udlært i Føtex, og jeg overvejer kraftigt om det ikke er på tide, at jeg skal prøve noget nyt.

 Jeg brænder ikke rigtigt for Føtex mere, og det ville være synd at sige, at jeg overhovedet gjorde det på noget tidspunkt. Min personlige største svaghed rent faglig er nok mit produktkendskab. Det er jeg helt sikker på skyldes, at jeg ikke har en naturlig interesse for de ting, jeg sælger. Pander, El-Pærer, Møbler, Porcelæn, Motionscykler, osv, siger mig ganske enkelt ikke noget. Det gør, at jeg ikke selv bruger tid på derhjemme at følge med i de nyeste trends og viden indenfor emnerne.

  Jeg går derfor tit og tænker - Nøj, hvor kunne det være fedt, at arbejde med noget jeg ved noget om, og som jeg synes er spændende! En butik som Game eller EB Games burde derfor være oplagt. Jeg tjekker af egen interesse dagligt sider som IGN, Destructiod, EvilAvatar, Giantbomb, samt diverse fora for at følge med.

Det slog mig dog, at selv inden for Gaming-verdenen er min interesse snæver. Jeg spiller stort set kun Fighting Games og Arcade titler. Titler som GTA4, Call of Duty 4, Gears of War 2, Guitar Hero, Fifa 09 har jeg end ikke prøvet. Langt de fleste populære titler ænser jeg ikke, hvis det ikke var på grund af al den hype omkring.

Hvor bred skal ens spilviden mon være? Jeg følger sådanset kun med i, hvad der sker på Xbox 360. PS3 har jeg ikke, og Wii synes jeg er dødsyg. Og hvad med PC? 
 Jeg har ingen clue om, hvad der foregår der. Jeg tror dog stadig, at jeg ville have nemmere ved at forholde mig til et spil end til et køleboks, der kan tilsluttes bilen.  '

Jeg tjekker anmeldelser af de fleste spil. Det kan godt være, at måske ikke læser det hele, men jeg skimmer dem ihvertfald. Fik jeg et Job i en spilbutik, så ville jeg læse anmeldelser af langt de fleste spil, der kom.

Jeg synes tit, at når jeg handler i EB eller Game, så aner ekspedienten intet om det, jeg spørger om. Jeg tænker lidt nogle gange. Hvor svært kan det være? Hvor meget bedre ville jeg selv være, hvis jeg blev spurgt om et spil til PC?

Jeg tror stadig, at jeg ville have klart nemmere ved at forholde mig til, og følge med i spil og gaming end Isenkram.

Rent personlighedsmæssigt ville jeg måske have noget imod mig. Jeg er ikke en smart sælgertype - hvilket jeg tror spilbutikkerne går efter. Jeg er heller ikke nogen "conman", som jeg føler lidt, man skal være for at arbejde i f. eks EB Games. Jeg er sådan lidt mere honest hardworking kinda guy, men hvor langt kommer man med det?

// Shin


Det er mig! :D
14-06-2009 - 10:35

X1 Walk-Ins: Jeg var der! :D


Igår var der Walk-In turnering til X1 i både Soul Calibur IV og Street Fighter IV

X1 var rigtigt godt. Det hele forløb meget smooth, og stemningen var kanon. Det var også sjovt at møde dem man spiller med på Live i Virkeligheden! :D

 Mit eneste ankepunkt var spillenes GameSettings. Vi kørte med Loosers Brackett, hvilket var kanont. Vi spillede KUN bedst af tre runder. Det gjorde for mig personligt, at man ikke rigtigt nåede at komme igang, og at ens fingre ikke var "varme" før kampen var overstået! Hvis det bare var til bedst af 5 runder, så havde det været meget bedre IMHO. Ved kun tre runder skal man ikke lave mange fejl, før man er done.

Det var som bekendt et større arrangement, Xboxlife har kørende, og det var sikkert på grund af tidspress, at det kørte sådan.

Xboxlife skal have credits for, at vi spillede på Storskærm, så det var muligt at kigge på for alle dem, der havde lyst! :D. Det var også fedt, at man fik lov til at bruge sticks, og at folk havde tålmodighed over for dem, der gerne ville ændre på  Controls inden kampen! :D

Vi var en 20-30 deltagere til både Soul Calibur IV og Street Fighter IV turneringen.

Først var Soul Calibur IV!

 Jeg rundsmadrede folk til højre og venstre med min Yoshimitsu og fik kæmpet mig hele vejen til finalen. Der mødte jeg Terrificy, der ødelagde mig fuldstændigt med Algol. Ikke nok med det, så afgjorde Terry kampen med en Critical Finish! Nice!

Det var også rigtigt sjovt at Xolution kom så langt som han gjorde ved at vælge Astaroth og trykke frem og spark! :D

 Jeg fik en anden plads og vandt to Ubisoft Sweatbands og en trøje, som jeg ikke kan passe. Den har min lillebror fået :)

Så var der Street Fighter IV!

Jeg starter første kamp med at skulle op mod Trashberry, mens jeg tænker; ARHG! ØV! :D

Han klasker mig med Honda, og sender mig direkte i Loosers Brackett. I Loosers Bracket loller jeg, og banker 2 randoms med Gen, hvilket sender mig videre til min fjerde kamp, der er mod Xolution (Som TrashBerry havde sendt i Loosers!). Xolution spiller OGSÅ Honda. Jeg vinder første runde rimeligt overbevisende, medens jeg sidder griner lidt a la Muhahahahaha! Så begyndte Xolution lige pludseligt stoppe med sine Flyveskaller og så lave EX Hundrede Hands Lussinger i stedet! Det lykkedes ham at stunne og smadre mig i de to sidste runder :D

Xolution spiller videre og slår Trash i Honda mod Honda (kan ikke huske, hvem der slog Trash ud), som Xolution så vinder. Xolution kæmper sig igennem loosers, og møder NeonXaos i Finalen, som NeonXaos så vinder. Tredje pladsen i Turnering gik til Citruss, der spillede Bison.

Der var også en, vi ikke rigtigt har set i SFIV-Tråden, Zarfax, der faktisk spillede en ret god Ryu.

Neon whoopede os allesammen og forlod stedet ubesejret. Han er nok sammen med Enyeez den bedste dansker på Xbox. Enyeez spiller dog ikke så meget mere, og er blevet lidt Sloppy. Han havde ellers en sindssyg Dhalsim :P

Alt i alt et superevent. Jeg morede mig ihvertfald. Næste gang skal Xboxlife måske havde lidt hjælp til Settings og regler, så vi måske spillede bedst af 5 runder istedet for 3, og så man ikke måtte vælge Algol i Soul Calibur IV. Jeg gad herregodt have vundet Star Ocean 4! xD

Kudos til Xolution for at sidde på X1 inden turneringen og unlocke alle de figurer han vidste vi spillede med. Du får også Mad Props for at have overblik og styre, hvilke pads og sticks, der skulle connectes hvor! :D

Stort Tillykke til Neonxaos, for at vinde Street Fighter! :0)

Fedt Event, og jeg kommer helt sikkert, hvis der bliver afholdt flere Fighter Turneringer!

/ Shin! :D


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her