Da Senzai's blog
31-05-2013 - 13:42

Den Store Goblin

Jeg legede lidt med the Great Goblin King i Guardians of Middle-Earth  i går aftes
.
Jeg bruger Path of the Dead og Health Relic på Great Goblin.

Når Path of the Dead (4 slots) er aktiv får du en lyserød badering, der giver 6 sekunders death-immunitet, når man rammer 0 Hit-Points. I de første 3 sekunder er du stunned og untarget-able. Hvad du vil bruge de resterende 3 sekunder på er op til dig selv.

Du kan forsøge, at slår modstanderen ihjel, eller lave et pro-recall, hvorefter, du er god som ny. Man dør nemlig ikke automatisk efter de sidste 3 sekunder. Modstanderen skal slå dig ihjel igen. Det er dog ikke så svært. Regenerer din figur 5 hp i sekunder, er det bare at slå dig en gang, og så er du færdig.

Health Relic er en 3 slots, der giver mig ekstra Health points.

Great Goblin holder tårne som en chef!

Hans evner giver rigtigt god skade early game, og han dør ikke. Upgrader hans B-evne hurtigst muligt, efterfulgt af A evnen og Ultimate, når vi kan. Han slår meget hårdt, når ham rammer med A for at reducere resistance og følge op med B for damage.

Self-heal skal poppes HVER gang den er oppe, for at staye in lane forevigt.

Self-heal upgraderes først, når Path of the Dead er unlocket. De første par levels i spillet gælder det bare om at nikke skaller på B.

Tilgengæld, når Path of the Dead er aktiv, så lad være med at brug self-heal medmindre, du er død. Der er ikke meget ved Death-immunity, hvis du ikke kan hele dig selv, fordi Selv-heal er på cool-down. Når Path of the Dead er på cool-down tilgengæld skal self-heal bruges, så snart den er oppe, for hele tiden at være på maks liv.

Mit upgrade flowchart, når jeg spiller Goblinen er:

B, A, B, A, Y, B, Y, X, Y, X, Y, X, A, A


Han er lidt sjov. Det er meget svært nedlægge et tårn, hvis der står en Great Goblin foran, men omvendt har jeg meget svært ved at Solo´et noget som helst med Great Goblin.

Hans basic attacks giver meget lidt i skade, og det er som om, at hans A og B scaler meget dårligt. De er ret gode tidligt i spillet, mens ved late game, så er alle andre end Strikers og Enchanters super ligeglade med dem.

En mulighed vil selvfølgelig være at give ham Shadow´s Reach istedet for Health relic for at give mere skade, og rydde nogle creeps af vejen. Jeg er bare ikke sikker på, at det er nok.

Han er en Defender, så det er meningen, at han skal skal holde lanes og tanke lidt. Ikke Dishe out the damage. Derfor jeg får nok mere ud af Health Relic. Især, da hans Self heal er baseret på % af maks heal.

Jeg spillede et spil med mere med ham i morges, og hver gang jeg mødte Kili 1 mod 1, da vi begge var lvl 14 blev jeg destrueret.

Path of the Dead er både supergod og megadårlig. Den er så dårlig late game, hvis jeg render rundt alene (i alt fairness, hvis jeg angriber basen alene late game med Goblinen, så gør jeg det forkert, men sådan er det at have random scumbag team-mates). 

Jeg oplevede flere gange mod førnævnte Kili, at han slog mig ihjel, fulgte efter mig, ventede på, at jeg var levende igen, og aktiverede Goblinens self-heal, hvorefter, han stunnede mig, og dræbte mig.

Den virker pænt dårligt at bruge en 4-slots relic på, at det tager et par ekstra sekunder er tage mig ud.

Tilgengæld er den genial at holde tårne med. Dør jeg i nærheden af mit tårn med Path of the Dead-aktiv. Tager jeg bare et par skridt bag bag tårnet, og aktiverer Goblinens, selvheal, der gør ham udødelig i tre sekunder.

Dør jeg ved mit tårn er jeg stunnet i tresekunder. Herefter bruger jeg to sekunder på at kravle bag mit tårn, mens jeg stadig er udødelig. Så popper jeg Goblinens selvheal, og jeg er udødelig i tre sekunder mere, hvorefter jeg er god som ny!

Modstanderen kan selvfølgelig følge efter mig og bruge en crowd-control effekt for et nemt kill... Men der var det, at jeg skreg ind i head-sættet... HELD OG LYKKE MED AT TANKE 8 TOWER-SHOTS, DIN BÅTNAKKE! :D

Path of the Dead er meget situationsbestemt, og alt logik fortæller mig, at det er bedre bare at gå den sikre-vej og bruge de fire slots på at gøre din figur større, stærkere og hurtigere. Det er bare det hele værd, når modstanderen tror man er død og det lykkes en, at liste hen til en blomst, poppe selvheal, og så løbe tilbage til din banemand med fuldt liv i din hp-bar, og så tage hævn :D

- Shin
29-05-2013 - 10:56

GRID 2 og alle baner.

Ej, okay!!

Verdens største Turn-off!

Jeg har forudbesilt GRID 2 fordi, at det ser ret godt ud, og GRID1 faktisk var helt udmærket selvom det normalt er et spil, der var for pænt til mig. Jeg kan bedst lige mine bilspil actionfyldte og beskidte. Som Full Auto, Flatout eller verdens klammeste spil, Fatal Inertia.

Som jeg læste i en anmeldse af Fatal Inertia på Amazon.co.uk

"Initially the racing is fun and enjoyable. As you progress the game gets harder. What ruins the game though is the level design. Good idea, but when you start banging into every tree, rock and cavern wall, the game starts to get frustrating. These obstacles simply get in the way. They are difficult to avoid and instead of flowing gameplay the game turns into computer dodgems"

I kan være helt sikker på, at det er med vilje, og ikke dårligt design. Hvis man ligesom jeg er masochist, når det kommer til Arcade ræsere, så skylder man sig selv at prøve spillet. Det koster kun 40 kroner på Amazon.

Nå, to the point!

Trueachievements har skrevet en nyhed om denne uges dlc.

GRID 2 udkommer først fredag i Europa, og vil jeg have alle banerne i spillet skal jeg købe tre DLC pakker til en samlet pris af 1560 Microsoft point.

Det synes jeg er meget flabet, da jeg jo allerede betaler fuld pris ved forudbestille spillet, og støtte dem fra dag 1.

Jeg tror. at det her er første gang, jeg er seriøst forarget over dlc/disc-locked-content.

De kunne da godt havde ventet med udgive dlc´en, så jeg i det mindste ville få en illusion, om at de ikke bare vil røvrende mig opfront og med vilje fjerne content fra spillet.

Jeg troede ellers, at jeg havde vænnet mig til dag 1 dlc, men der kan man bare se. Plat.

Jeg er lidt rådvild nu, om jeg skal cancle min preorder, og så vente en måned eller to for få det til halvpris på amazon. Det er alligevel ikke et spil, jeg kommer til at spille meget, men et for sjov spil, da jeg savner en god ræser.

Fuck, jeg synes, det er plat. Øv!

- Shin
28-05-2013 - 19:53

Begyndertips mod Gankere og XP-potion brugere.

Guardians of Middle-Earth har ramt det lækre sweet-spot, som andre sleeper-hits (*host* Shadowrun *host* Full Auto!) har ramt før det.

Spillerbasen er ikke synderligt stor, men tilgengæld er der en hård kerne af dedikerede spillere, der spiller 24/7.

Man stadig kan finde kampe, og det hænder ofte, at man møder gamertags, man har set før.

Det kan jeg godt lide, da det gør spillet hyggeligere.

Det betyder tilgengæld, at i langt de fleste spil, møder man modstandere, der ved, hvad de laver.

Forleden, da Jeg og Brutal, gamede GoME, så jeg spilleren "Tank 81", hvor jeg udbrød; "ham har jeg da set før!". "Ja, det er ham, der ligger nr. 1 på leaderboardet", svarede Brutal.

Nå ja, fedt, at han er på de andres hold!

Det er ikke længere nok, at holde frem og højre trigger inde, hvis man skal vinde.

Man er derfor nødt til at spille intelligent. Når Team 100% Win-Ratio har spillet har vi både fået og givet røvfuld.

Ligesom, når jeg spiller med et nyt deck i Magic the Gathering eller andre spil, så er jeg begyndt at skrive ned, hvorfor vi tabte den pågældende kamp. Oftest er der en grund til, at man taber, og for mig, hjælper det at skrive grunden ned, da jeg har lettere ved at få det ind i hovedet, så jeg ikke taber til samme ting i næste gang.

Selvfølgelig vil der altid være spil, hvor man taber til sort uheld eller fordi, at jeg spiller dårligt. Andre gange kan man spille næsten fejlfrit og tabe fordi, at man ganske enkelt mødte en dygtig modstander, der spillede bedre end en selv. 

De fleste gange taber man fordi, at man laver en fejl eller, der er noget, man kunne have gjort bedre.

Jeg starter med vores iøjeblikket største frustation, når vi spiller sammen i Team 100% Win-Ratio.

Scum of the Earth.

Midgårds værste afskum er hvad der i fagsprog kaldes XP-Potion-n00bs og ´effing Ganker-Svin. Ofte bliver de taktikker brugt sammen, i håb om at få nogle nemme kills kombineret med et stort experience-boost og derved hurtigt outlevele modstander-holdet.

Selvom det i mine øjne er en plat taktik, så er den alligevel farlig og effektiv, hvis det andet hold bliver fanget med paraderne nede.

XP-potions giver kun en boost på 18%. Det svarer til, at hver gang, der bliver dræbt 6 små soldater, får de xp, som havde de dræbt syv. Det er i virkeligheden ikke ret meget.

Det er først, hvis de slår en Guardian ihjel, at de får et mærkbart boost, og det bliver farligt.

I samme øjeblik, man ser modstanderen poppe en xp-portion gælder det derfor om at spille sikkert, og ikke tage nogen form for chancer i den i tid boostet varer. Kan de ikke få et kill ind, så har de spildt et potion-slot på en potion, der ikke har nogen reel effekt på "spillebrættet"

Ganking (at løbe rundt og lave bagholdsangreb på modstanderholdets figurer) kan være lidt svære at håndtere, men det kan lade sig gøre. 

Det er nemmest, hvis du spiller på hold med folk, der bruger mikrofoner og kan advare sine medspillere, når de ser fjender skifte lane. Hvis ikke må du bruge et Jean-Claude Van Damme level af årvågenhed og træne dig selv i at holde øje med mini-mappet.

I samme øjeblik, at gankeren eller gankerne er på vej til dit lane, så sørg for at hold din figur på din egen banehalvdel, så du ikke bliver fanget mellem de fjendtlige guardians og modstander-tårnet, og nemt kan løbe i sikkerhed henne ved dit tårn. Det er noget l**rt både at være fanget og i undertal på en gang.

Et andet tip er - hvis du f. eks er på toplane - er at holde dig øverst i toplanen. Altså så langt væk fra åbningen til midten som muligt. Uden at stå ved skrinet selvfølgelig.
 På den måde køber du dig selv 1-2 sekunder (Det er lang tid i kamp), før fjenden kan nå dig, når de kommer nedefra. I samme øjeblik du kan se Gankerne komme, spurter du hen til tårnet indtil de bliver trætte af det.

Mod gankers gælder det om at være verdens største tøsedreng. Giver vi dem ikke killet kommer gankersne langsomt bagud, da de går glip af XP i alt den tid de bruger på at rejse mellem lanes.

Tålmodighed er nøglen. 

- Shin


27-05-2013 - 18:46

Kriger-grejet.

De sidste dage har jeg spillet massere af Guardians of Middle-Earth.

 Sjældent har jeg haft så meget sjov, som når jeg sidder og spiller det sammen med resten af Team 100% Win-Ratio. Der bliver både grint, grædt, bandet, svovlet og hoveret.

Armene flyver op i vejret, når man får rootet et GANKER-SVIN foran tårnet, mens man sukker højlydt, når man taber til sit eget hovmod. Guardians of Middle-Earth er et spil, der bliver spillet med følelserne.

Når jeg spiller GoME og video-spil i det hele taget, er der kun en retning på min Xbox controller, og det er fremad. Ikke noget med at gemme mig i busken, og vente på en åbning. Nej, jeg synes, at det er sjovest, når jeg styrter fremad, med spasmer i armene, og hugger fjenden ned med mit sværd.

Min foretrukne klasse i spillet er Warrior. De kan både dele tæsk ud, og tåle selv at få et par på låget. 

Jeg er især vild med MozgogBeregond og Thrain.

Mozgog er et sandt bæst, og en fornøjelse at spille, når hjernen skal slåes fra. Berserker Rages skal bruges, hver eneste gange evnen er oppe for at hele 15% af Max health hvert 16 sekund. Fjendtlige strikerne skal Tauntes, så de dør, når deres egen vanvittige damage bliver reflekteret tilbage. Brutal Draught aktiveres, når der skal slås ekstra hårdt. Det er selvfølgelig hele tiden, og når man trykker på Y.. Ja, så dør folk! :D

Beregond er en lidt en anden figur, men samtidigt en, jeg synes er rigtig sjov at spille. Hans evner giver ham ikke ekstra Basic Damage og Attack Speed ligesom Mozog gør. De er utility baseret, og han skal derfor spilles mere intelligent, og hans evner skal times rigtigt. Imodsætning til Mozgog, hvor de for det meste skal bruges, hver gang de er oppe. 

Alligevel minder de to om hinanden på flere måder, og jeg spiller dem lige aggressivt. De har begge en taunt, og hvor Mozog har en evne, der giver ham liv og får ham til at løbe hurtigere, kan Beregond lave et skjold, der samtidigt giver ham et move-speed boost. 

Så taunt! Og når de forsøger at stikke af, så aktiver movespeed, og løb efter dem! ^_^.

Thrain er en figur, jeg lige har samlet op, og nøj, hvor er han fed! Det kan godt være, at Thrain ikke har nogen ben, men tilgengæld slår han som en voksen mand, når han svinger sin to-hånds-hammer!

Jeg savner lidt en taunt, men tilgengæld har en knock-up effekt med en fornuftig række-vidde. På vej ned kan han kaste sin hammer lige i ryggen på dem, så de bliver slowed-down, og så er det bare at løbe derover og smaske dem ned. Hvis de ikke vil komme til mig, må jeg kommer til den.

De fede ved disse Warriors er, at de alle kan bygges på flere måder.

Jeg har pt. tre All-Round builds, jeg kan smide på hver Warrior alt efter, hvordan jeg har lyst til at spille dem.


Mine tre Warrior-Builds: De kan smides på, hvilken som helst kriger, der ikke er bueskytte.

1. Grey Company  - Shadows Reach ( +24 AP, +24 AP, +4% HP, +4% HP --- +24 AP, +4% MSPD, +24 AP)

Dette loadout bruger jeg, når jeg vil give skade med mine evner (læs: bare løbe ind på banen og trykke Y!)

 Grey Company er guld værd. Den giver os +225 HP - hvilket altid er fedt, for en nærkampsdude, og 225 HP, så vi kan få noget punch bag vores evner.
Shadows Reach giver 42 i skade i sekundet til alle omkring os. Det er den nemmeste måde sørge for, at vi stadig giver fornuftig skade i nærkamp i et ellers blåt og grønt build. De to blå gems gør, at vi skader endnu mere med vores evner.

Iøvrigt er det et godt begynder-build, som jeg selv bruger tit. Ekstra HP og mere power på alle evner.

2. Bastion of the West - Red Arrow - Two Watchers ( +6 DMG, +4% HP, +4% HP --- +6 DMG, +6 DMG --- +6 DMG, +6 DMG)

 Dette build er fordi, jeg elsker Health regeneration, og jeg gerne vil stay-in-lane forevigt.

Bastion of the West giver god early game survivevability. Ikke nok med, at vi begynder at hele i samme øjeblik vi bliver slået på, så varer de +15 HP/sec reg i 10 sekunder efter vi blev ramt sidst. De udover de HP vi får under kampen, så heler vi 150 hp efter de er stoppet med at ramme os. Kombiner med f. eks Mozgog´s A ability eller Thrain´s passive heal, og vi kan lynhurtigt komme ud af "danger zonen"

Et andet trick med f. eks Beregond er, at lade modstanderen få nogle slag på Beregond inden, skjoldet poppes, og derved hele HP, mens modstanderen slår på skjoldet. Så varer kampen længere, og Bastion of the West giver dermed endne mere HP. Value-Town!

 Jeg kan godt lide Tank-Builds, men jeg synes, at det er kedeligt, at de giver så lidt i skade. Bastion of the West giver mig det, jeg bedste kan lide ved Tank-Builds, nemlig det HP-Regeneration. Resten af loadet-outet er derfor lavet efter, hvordan jeg kan give mest basic damage med 2 2-slots relics.

Red Arrow giver +10% basic skade og Two Watchers giver +25% Basic penetration.

Uden loadout giver Beregond 147 i basic-skade ved level 14. Thrain giver 166 ( han slår så hårdt!). Mozgog giver vist et sted imellem.

For at gøre det nemt sætter vi det lidt lavere og antager at alle Warriors giver 150 basis damage ved level 14.

Med dette bælte kommer man på:

(150 x 1.1) + 6+6+6+6+6  = 195 basic damage i sekundet (før resistance) med en damage penetration på 25%

Hvis vi antager, at warriors, defenders, tacticians har en basic resistance på 40 på level 14 (de har mere, hvis de kører tanky builds), så svarer de 25% penetration til et damage boost på 19,5 per slag, hvis min matematik er rigtig.

25% af 40 er 10. 10% af 195 er  19,5.

3.  Durin´s Day - Shadow´s Reach - River Running (+4% ATKSPD, +4% ATKSPD --- +6%AbLifeSteal, +4% ATKSPD, +6%AbLifeSteal --- +4% ATKSPD, +4% ATKSPD)

Dette build er det mest aggressive loadout et, jeg synes er rigtigt sjovt at spille.

Det går ud på at flyve i flæsket på modstanderen og slå ham indtil han dør.

Allerede ved level 4 giver Durin´s Day med de to gule gems en attack speed bonus på 28%, og så går det altså stærkt med at slå både tårne og guardians ned.

River Running til giver et movement speed på +20% og sikrer at ingen kan undslippe din vrede, og til nød gør det nemt at stikke af.

Shadows Reach er nøglen i dette build. Den giver skade til alle rundt om dig. Den har en smule bedre range end dit basic-attack, så modstanderen tager skade både på vej indtil dig (fra f. eks et taunt) eller og hvis de løber væk. 

Der er to ability lifesteal gems i bæltet for at give ekstra survivability. Ikke nok med, at vi får liv fra vores egne evner, så tæller Shadow´s Reach som ability skade, så den får vi også liv af. Det er ikke meget liv det giver, men jeg synes alligevel, at de ekstra HP vi får er bedre end f. eks Ability Power, da vi i dette build ikke bruger dem til at give skade med, men bruger dem for deres utility, som Silence eller Slow.

Udover de meget nemme 42 skade (før resistance) i sekundet den giver i nærkamp mod andre guardians, er den genial til at clearer waves af dyr. Det betyder rigtigt meget, nu man skal bevæge sig igennem banen i mid-til late game. Ingen kommer ikke forbi tårne uden creeps. Og dine creeps kommer ikke forbi andre creeps. Shadows Reach gør det derfor meget nemt at angribe "kontra" og forsvare tårne. Kombiner det med + 20% Run-speed, og vi har en superdefender/attacker, der nemt kommer rundt.

Buildet giver +40% atkspeed og 42 Ability Damage. Vi antager i den 150 basic attack skade ved level 14.

 Med dette bælte kommer man op på:

(150 x 1,4) + 42 = 252 skade i sekundet FØR resistance Jeg elsker at spille Warriors, og dette er de tre Loadouts jeg smider på dem, på kryds og tværs. Det kan måske gøres bedre, men det er de tre, jeg synes er sjovest.

Mvh. Shin, 
21-05-2013 - 14:56

Hvad jeg vil have i næste generation.


Jeg har læst lidt med i Xbox 720-tråden, og det er tydeligt at se de passionerede brugere. Både dem, der for alt i verden vil sable Xbox ned, tvivlerne, og dem der tror på, at den næste Xbox bliver konsollen.

Nå ja, og så dem, der har tid og penge nok, og køber alle maskiner.

Den nye Xbox bliver afsløret i aften, og jeg har tænkt mig at se med. Det slog mig, at jeg absolut ingen forventninger har til maskinen eller glæder mig til den. Det er ligesom, når jeg ser E3, og skal knibe mig selv i armen for at holde mig vågen. Hvad mere kan de finde på udover bedre GFX og noget nyt gimmick-fis?

Jeg vil bare spille nogle gode Video-Games, Mayn!

Hvis vi alligevel leger Magical-Christmas Land, og jeg med en pistol for panden blev bedt om at nævne 5 ting, jeg gerne ville se til næste xboks, så ville mine forslag være:

Større venneliste

Vores nuværende loft på 100 venner lyder måske af meget. Især, når det er kun er de samme 3-4 mennesker, jeg selv spiller med.

Jeg har dog forskellige online-venner i forskellige spil.

Dem jeg spiller ShadowRun med er ikke de samme, der spiller Tekken, der igen ikke er de samme, der spiller Pinball FX, som ikke er de samme, der spiller Magic 2013 eller Guardians of Middle-Earth.

Jeg vil hele tiden gerne have, at jeg har venner online, der er klar til at spille, hvad jeg nu har lyst til, og er man en aktiv online-gamer, så bliver vennelisten hurtigt fyldt op.

Det hænder også tit, at jeg får en ny random-venneanmodning af en spiller, der f. eks har set mit Gamertag herinde. Jeg er træt af, at være nødt til at afvise folk, fordi, at jeg ikke har plads til dem. Især, hvis jeg kan se på GamerScoren, at der er en tale om en ny spiller, der sikkert bare vil have nogle på vennelisten. Så har jeg ikke lyst til at afvise dem.

Eller bare, hvis jeg har haft et godt spil online, og en af dem, jeg spillede med/mod sender mig en venne-anmodning efter kampen.

Så, større vennelister tak! 

Random-Select i alle spil!

Random Select - bedre kendt i folkemunde som; INFINITE LEVETID - bør være et krav i alle spil. Når jeg finder et spil, jeg godt kan lide, spiller jeg dem ofte til ukendelighed. Har jeg først unlocket alt, og føler, at jeg kan spille med de fleste figurer, og har prøvet alle baner, kan jeg godt fumle rundt på select-skærmen uden vide, hvem, jeg nu skal spille.

Bare lad mig trykke Y, og stik mig en tilfældeig figur på en tilfældig bane, og jeg er klar!

Det behøver ikke være noget fis med en på-tvungen-random-game-mode (selvom den godt må være der).

Nej, bare lad MIG vælge random, når jeg har lyst, og så er jeg ligeglad, hvad jeg spiller imod. Når jeg kommer så langt ud, at jeg sidder og trykker Random-select, så er det for udfordringen, og for variation. Lad min modstander spille, hvad han synes er sjovt.

Sortere leaderboards efter land!

Jeg kan ikke tale engelsk og spille video-spil samtidigt. Sådan er det. Jeg vil derfor helst spille med danskere i mine spil. Desværre er det tit sådan at uanset, hvor mange tråde, jeg opretter herinde, så kan jeg ikke finde danskere at spille med i mange titler.

Jeg er godt klar over, at folk i US og A er pænt ligeglade, men for os mindre lande, kan det godt være svært at finde nogle af spille med, hvis spillet ikke hedder Call of Duty.

Det nemmeste løsning ville være, hvis man i spillets leaderboards kunne vælge at sortere efter land. Så kunne jeg med et tryk se alle de danskere, der har spillet spillet, og sende en besked til dem, jeg kan se er mest aktive. Ta-daa! 

Flere over the top "hjernedøde" Arcade-ræsere!

Man kan ikke se det på mit Gamerkort, men jeg ELSKER vilde Racing Games. Jeg har aldrig skreget så meget af grin online, som når jeg har spillet Full Auto eller FlatOut: UC.

Spil som Full Auto, Fatal Inertia og SkyDrift har jeg spillet fra deres release-dato til, at deres online-del døde.

Sonic-All-Stars Racing Transformed var også genialt, men netkoden var sløj og upræcis, hvilket ikke går i full-kontakt spil.

Der har ikke været så mange af den slags spil i denne generation, så jeg håber, at der kommer flere! Det skal være "real-men"´s arcade-ræsere på niveau med Full Auto og Fatal Inertia, og ikke tøsedrenge pop-spil i stil med Burnout og Need for Speed.

Mindre open-world, bedre gameplay!

Lige i dette forslag er jeg nok alene.

Ser jeg på mine spil, så har nogle af de bedste spil, jeg har spillet i denne generation været:

Guardians of Middle-Earth
Duels of the Planeswalkers 2013
Dead or Alive 4
Full Auto
Chromehounds
ShadowRun 
NBA Street Homecourt.

Her er tale om syv vidt forskellige spil, der alligevel har noget tilfælles.
 
Competitive spil, hvor fokus ligger på det solide gameplay.

Du vælger din Helt, Figur, Bil og så vi videre. Så bliver du sat ind på en lukket bane sammen med din modstander. Spillet har regler i form af godt spildesign (f. eks Guardians/Duels), og spillets Engine (ShadowRun, Full Auto), og så gælder det om at vinde.

Ikke noget med store åbne verdener, der skal udforskes eller bilspil, hvor der er 238572895 ruter, der skal overvejes eller spil, hvor man skal gemme sig bag et bord med en Sniper, og venter på, at der løber en modstander forbi.

Nej, i de her spil har vi no-bullshit spil, hvor det handler om at spille, og at der ikke er noget, der står i vejen for det. Ingen unødvendigheder. Så snart, folk har valgt deres figur, så handler det kun om godt, solidt, råt gameplay.

Jeg håber, at vi forstår, hvad jeg mener ^_^

 - Shin
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her