Da Senzai's blog
19-08-2011 - 20:10

I kværnen med det.


Jeg har lidt af et problem. Sådan da. Jeg er nemlig lidt af en samler.
 
De betyder, at jeg ofter kommer til at købe spil eller film bare for at havde dem, eller med tanke på at; "den kan vi se i aften".
 Jeg ender derfor med at havde skiver stående, hvor jeg tænker: Det, der. Det kommer aldrig i maskinen. Problemet kommer nu. Jeg er ved at løbe tør for plads på dvd-reolen! Det er lidt noget fuck.

Især nu, hvor Arcana Heart 3 udkom idag.

Jeg har derfor i dag taget en lidt crazy beslutning. Jeg tager da alle mine overflødige film og spil, og afleverer dem i Blockbuster. Jeg bruger mine film, spil, og især tegneserier til at dekorere min stue. Derfor ville det også være fedt at kunne se på min reol, og sige, at her er ikke et eneste dårligt spil, tegneserie eller film.

Når det nu er, at jeg er så dårlig til at få spillet mine spil og set mine film, så poster jeg lige listen her, så I kan stoppe mig, hvis jeg så jeg ikke går af med en uset perle (evt. hvis I vil  Trade/købe nogle af titlerne, så kan I også skrive.)

Film  ( rækkefølg efter, hvordan de står i bunken):

 
Enter the Dragon
 Kai Doh Maru
 Doomsday
 Cowboy Beebop
 Dragon Tiger Gate
 Batman Begins
 Iron Man 1995 Vol. 1
 Iron Man 1995 Vol. 2
 Iron Man 1995 Vol. 3
 Iron Man 1995 Vol. 4
 Titan A.E
 Dungeon and Dragons
 Spider-Man
 Eminem E
 Daredevil
 Da Hip Hop Witch
 Crush
 X - Men 2
 Being John Malkovich
 Joe
 The Lord of the Rings: Fellowship of the Ring 4-disc special edition
 High Roller, The Stu Ungar Story
 The Legend of Musashi
 Duel at Ichijoji Temple
 Duel at Ganryu Island
 Seven Samurai
 
Spil
 
Sega and Sonic All-Star Tennis
Left 4 Dead 2
Spider-Man Web of Shadows
Brutal Legend
Samurai Shodown Sen
Marvel Vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Super Street Fighter IV


Iøvrigt er det lidt synd at Blockbuster ikke tager imod Film og Tegneserier. Har nogle stykker af dem også, der irriterer mig lidt.

Nå ja. Så er jeg da også spændt på, hvad jeg får for dem, derinde. En 10´er per spil/film? Så ca. 330 kroner?

- Shin 
15-08-2011 - 17:02

Det er da et rigtigt arbejde.


I fredags var jeg en tur i biografen med min Buddy og hans Buddy. Vi var inde og se den ufattelige middelmådige Captain America.

På vej hjem spørger min kammerat´s kammerat mig om, hvad jeg laver. Jeg arbejder i Føtex. "Nå", siger han, "Hvad læser du så ved siden af. ?"

"Øh.. Turtles", kan jeg ikke svare andet end. "Jamen, hvad skal du bagefter?"

 Umiddelbart har jeg da ikke planlagt noget. Jeg har ingen interesser jeg kan leve af. Jeg får penge (okay, nok snarere et symbolsk beløb) for at være i Føtex, og jeg kan lide mine kollegaer.

 Jeg er ved blive lidt træt, at det er reaktionen, jeg får stort set, hver gang jeg fortælller, at jeg arbejder i Føtex. Som om, at "der er da ingen mennesker der gider arbejde i Føtex", og Føtex er kun noget man laver, mens man læser eller søger andet arbejde.

 Det værste er en lidt ældre true story, som jeg har fortalt før, hvor jeg mødte en bekendt fra Gymnasiet, der spurgte, hvad jeg lavede nu. Da jeg fortalte om, at jeg var elev i Føtex udbrød han med det samme "Ej, jeg troede ellers, at du var herre klog", som om, at det kun er dumme mennesker, der arbejder i Føtex.

Som min kollega sagde, så fuck, hvad andre synes, sålænge, du er glad for at være, hvor du er. Det er bare lidt træls, at føle, at man bliver set ned på, fordi, man er i Føtex. Umiddelbart mener jeg ikke, at jeg er dummere end andre mennesker.

I stedet for at sige, at jeg arbejder i Føtex kunne jeg måske næste gang fortælle, at jeg er Detail-Assistent med Speciale i Isenkram i Drift-Afdelingen, og høre om reaktionen er anderledes.

Igen, så selvom jeg synes, at Føtex er okay, så kan jeg heller ikke lade være med at tænke nogen gange, at jeg vil noget mere med mit liv. Gøre en forskel. Betyde noget. Istedet for bare at blive set ned på af utaknemmelige kunder, hver dag i Føtex. Jeg kunne tage til Afrika og blive nødhjælpsarbejder, måske.- Shin
07-08-2011 - 12:01

Hvad er det for et sprog?


Jeg har været uden guld et stykke tid, og besluttede mig for at købe noget nyt, for at kunne spille lidt Tekken Online.


Jeg møder så en Eddy-Tosse, og rykker ham rundt med King, fordi at Pro-Wrestling er den sejeste kampsport i verden.

Men ellers så er stemningen, da god nok på Xbox Live ^_^;

- Shin
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her