Da Senzai's blog
24-06-2010 - 20:07

Torsdags Trolddom: Grønne Øretæver, endelig udgave.

Grønne Øretæver. Final Version.

Jeg har endeligt haft tid til spille med decket, og jeg er utroligt glad for det. Det har stadig en Win-Rate på omkring de 50% hvilket er et stort spring i den rigtige retning i forhold til, hvad jeg plejer. At jeg har fået logget en del spil betyder også, at jeg har fundet ud af, hvilke kort, der holder, og hvilke, der bare ikke er så gode, som først antaget. I hvert fald i mit deck.

Jeg har derfor lavet et par ændringer i forhold til sidste gang (forrige deckliste) og decket er super tight nu.

Dauntless Escort er droppet. Den lød så god, da jeg læste den, men virkeligheden er noget andet. Jeg kunne ikke lade være med at blive skuffet, hver gang jeg trak den. Jeg blev ved med at tænke ”Øv, hvor er den lille”, og det var sjældent, at jeg følte at dens evne havde en effekt. Den har reddet Master of the Wild Hunt få gange, men jeg føler ikke, at den gør det store mod Day of Judgement.

Den bliver pathet inden de Wrather. Mod Kontrol decks, vælger jeg istedet at spille Creatures, der i sig selv er Hard to Kill i form af Maindeck Thornlings og River Boas fra sideboardet.
Stoneforge Mystic – ellere måske rettere Basilisk Collar – er klart bedre, end jeg havde regnet med. Det er så godt, hvis jeg tidligt får gang i en Leatherback Baloth, Wolfbriar eller bare hvilket som helst andet monster med en Basilisk Collar. Deathtouchen gør alle mine dyr farligere, og lifelinket gør, at jeg sagtens kan ræse, og angribe næstent frygtløst. Jeg tilføjer derfor en ekstra Stoneforge Mystick, så jeg mere stabilt og hurtigere kan få gang i mit Equipment. Sledgen og Collaren gør mine dyr bedre end de andres.

Thornling er en champ uden lige. Han wrecker modstanderen, er svær at stoppe, og vinder ganske enkelt spil. Især, hvis han kommer ned med +1/+1 countere fra Oran Rief eller bliver udstyret med Behemoth Sledge. Det gør, at han kan blive grotesk stor. Jeg tilføjer en ekstra Thornling, så jeg nu er oppe på tre. Selvom han er kongen, og jeg elsker ham, så er fire styks for mange, da jeg ikke vil spille ham, før jeg har 6 mana. 5 til ham og en til at gøre ham udødelig.
I stedet for den sidste Dauntless tilføjer, jeg en enkelt Path to Exile, da jeg godt kunne tænke mig mere removal.

Master of the Wild Hunt, undskyld udtrykket, er nok det lolleste creature, jeg nogensinde har spillet med. Man skulle tro, at han havde en dartskive i panden. Det er utroligt sjældent, at han for lov til at leve mere end en tur. Så snart ham rammer boardet bliver han enten ´pulset, ´boltet, ´pathed, o-ringed, terminated eller deathmarked. Det vidner ganske enkelt om, hvor AweSome han er, så han bliver :0).
Grønne Øretævers endelige deckliste lyder således:

(link)

Ramp

4 Birds of Paradise
2 llanowar elves
4 rampant growth

Win Cons
3 Master of the Wild Hunt
4 leatherback baloth
4 Wolfbriar Elemental
3 Thornling

Værktøj

2 Stoneforge Mystic
3 garruk wildspeaker
1 behemoth Sledge
1 Basilisk Collar

Removal
4 Oblivion Ring

1 Path to Exile

Lande
3 Sunpetal Grove
13 Forest
2 Plains
4 Oran-Rief, the Vastwood
2 Stirring Wildwood


Maindecket er nu super tight, men jeg synes stadig sideboard er meget svært, og er for mig et spil inde i spillet. Jeg tror, at det er vigtigt, at man sideboarder med måde. Man skal huske, at for hvert kort, man tager ind skal der også tages et kort ud. Det er vigtigt at sørge for at maindecket stadig er intakt, og decket stadig kører, som det skal. Jeg har lavet sideboardet om et par gange, men er nu nået frem til 15 kort, jeg føler holder.


4 River boa (unblockable, hard to kill :D)


  • Kommer ind mod kontrol deck. Jeg tager tre Master of the Wild Hunt ud, og den ene Path to Exile. Valget står mellem at fjerne Wolfbriar eller Motwh. Wolfbriar kan smadre Wall of Omens, det kan Motwh ikke, og når han tilmed har en fucked op injury rekord, ryger han.


3 Great Sable Stagg (Han griner af terminate, deathmark og doom blade)


  • Kommer ind mod Jund og Vampires. Master of the Wild Hunt ryger ud af decket, da han dør til alt.


4 Fog (I Live to fight another day!)


  • Kommer ind mod decks, der er alt for hurtige til mig. Det kan være Red Deck Wins, Allies, White Weenie, etc. Jeg fjerner 3 Thornlings og en Motwh, da de er de langsommeste kort jeg har.


2 Path to Exile ( Ekstra Removal)  • Kommer ind mod Naya, Bant og generelt deck, der spiller med seje dyr a la Baneslayer og Vengevine. Jeg fjerner en enkelt Rampant Growth. Jeg føler, at jeg har nok ramp i decket til at kunne tillade mig det. Jeg fjerner også en enkelt Wolfbriar. Det gør ikke noget, at jeg kun spiller tre af ham, da jeg ikke har noget imod at vente en ekstra tur eller to med at spille ham, for så kan han kickes. Derudover er det endeligt også Matchups, hvor modstanderen spiller med intet eller meget lidt removal, og Master of the Wild Hunt kan få lov til at komme ind i kampen! :D


2 Windstorm (Vampire Nocturnus)  • Windstorm er et kort, jeg ikke er sikker på, og er et kort, der egentligt kan skiftes ud med et andet. Jeg har overvejet 2 random Acidic Slimes, men jeg ved ikke, hvad jeg skal tage ud for Slimklatterne, når jeg boarder dem ind.


Decket kører, så nu skal jeg bare blive bedre til spillet :D

- Shin

20-06-2010 - 01:50

Tak for denne gang.

 
 Jeg har længe været i denne her fase. En fase, som jeg ved en del af jer, kan nikke genkendende til. Jeg vil gerne spille, men jeg gider ikke. Jeg har lyst til at spille, men så snart jeg sætter et spil i maskinen, så går der ikke lang tid før, at jeg keder mig. Det har været sådan i et par mdr. nu, hvor jeg egentligt kun har spillet Dual of the Planeswalkers, og brugt det som supplement til, når jeg spiller med rigtige kort. Dual of the Planeswalkers er udmærket, men det er bare så tamt i forhold til at spille med rigtigt pap.

 Jeg bruger en del tid på at læse om spilnyheder, læse om nye spil, og engang imellem tjekke fora for nogle af de spil, jeg har spillet. Jeg synes gaming som helhed er spændende, men når det kommer til det, at sætte sig ned med arkade sticket i hånden bliver jeg sådan lidt.. mehhh. Jeg vil gerne, men efter, at have spillet 2-3 kampe, så bliver det kedeligt.

 Jeg har altid været typen, der har spillet et, to eller højest tre spil ad gangen, og så kun spiller dem. Jeg mangler et godt spil. Et spil, jeg brænder for. Et spil, jeg kan kan blive ved med, og som hele til vil være spændende og sjovt. Der har hele tiden været sådanne spil.

Det første spil var Dead or Alive 4. Det er den bedste 3D Fighter, jeg har spillet. Gameplayet var fantastisk, online var super, og det bedste var nok, at der var så mange fede mennesker at spille det med online. Dead or Alive 4 var også første gang, jeg følte, hvor fedt, det var at spille sammen med andre. Jeg spillede uendeligt meget tag med Mr. Badboy "Ghost" eller R 3 P T II L E som han hedder nu. I starten var det sådan noget med: "Jeg tagger nu. ER DU KLAR?", men til sidst, behøvede man ikke sige noget. Jeg vidste, hvad Ghost lavede, og hvornår han gjorde det, og han vidste det samme om mig. Vi blev så sammenspillede, at vi næsten var i symbiose, og vi kunne tagge (næstent :D) flawless ind og ud af hinandens komboer og juggles. Det var en sand fornøjelse.

Sideløbende med DOA havde jeg også gang i Full Auto. Den stærkeste arkaderæser på xboksen. Fun. Spillet var ganske enkelt Pure Fun. Det var sick online og adrenalinpumpende, og der var en hård kerne af dygtigere kører, og et community på tværs af nationaliteter, der alle havde mødt hinanden massere af gange i ranked. Man begyndte at føle at man kendte sine modspillere, og fik gang i noget godmodigt rivaleri. Det var fedt den måde, man kunne huske folks tag på. Man så et navn og tænkte: Shit. Han er crazy ham der. Ham skal jeg ihvertfald ikke forsøge at presse mig op foran i de to første sving. Full Auto lever desværre ikke mere - Onlinedelen er død. Der kom senere et Full Auto 2 eksklusivt til PS3. Jeg kan forestille mig, at de vildeste Full Auto spillere - de var virkeligt spillere, der levede og åndede Full Auto. Både fedt og skræmmende på en gang - skiftede til PS3. Jeg ved ikke, hvordan det gik spillet på PS3, men jeg går desværre ikke ud fra, at det blev den helt store succes. Firmaet bag spillet (der iøvrigt også lavede det fantastiske Cell Damage til sidste generation) er desværre lukket idag.

The Next Big Thing var Chromehounds. Spillet var lyssår foran alle andre spil på markedet dengang og ( ifølge min måske subjektive vurdering) stadig foran dem idag. Spillet var 100 procent klanbaseret, og jeg startede op sammen med min DOA-buddy SoberMonkey, og fik senere nogle af de andre DOA tosser med, samt rekruteret mechpiloter fra diverse fora.

 Det var spændende at følge hele spillets livsfase. Fra begyndelsen til enden. I starten med var det overvældende. Man kunne alt i det spil. Der var stort set ingen grænser, for hvad man kunne bygge af mechs. Det var sindssygt fedt, at komme med vores squad på 5, med hver vores gigantiske dødsmaskine, der selvfølgelig alle var dekoreret med kæmpestore Dannebrogsflag. Det var sjovt at lege med Glenn´s tech i form af en lynhurtig hovercraft equipped med homing missiles. Senere troede vi i squaden, at vi havde brugt formatet, da vi lavede vores "pink piler squad" - det havde vi ikke. Det var her Chromehounds viste sin svaghed. Double Double Hounds.   
 Da spillet havde været ude i et par måneder fandt spillerbasen ud af, at der var et build, der var alle andre builds overlegende. Double Double hunden. Den smadrede alt. Alt siger jeg. Da var der, at spillet mistede det, der gjorde Chromehounds fedt. Man kunne ligepludseligt ikke længere spille som man ville i de hounds man ville. Eller jo. Det kunne man godt, men så ville man få smadder. Det ødelagde spillet for mig og mange andre.
 Chromehounds gameplay var bygget op omkring kommunikation, radarer og radiotårne. Teamwork og kommunikation var alfa og omega. Før man kunne tale med hinanden, var man nødt til have en kommander på holdet, og sikret radiotårne. Man følte sig hurtigt både alene og på spanden, hvis man kom lidt uden for radioradius.  Lækkert og spændende koncept. Indtil Microsoft lancerede partychat. Det ødelagde aspektet og en stor del af ideen bag spillet totalt. Nu var spillet bare rent double double hound vs double double hound og intet andet. Sega har senere lukket serverne og det er ikke længere muligt at spille MMO/hoveddelen af spillet online mere.

Efter Chromehounds vendte jeg igen tilbage til Dead or Alive 4 - men så skete der noget vildt! Ultimate Mortal Kombat 3 landede på arkade og med online play! Det var det vildeste og fedeste 2D Gameplay, jeg nogensinde havde prøvet. Jeg har bidt med det samme og har spillet on/off ligesiden med emphasis på off her på det sidste.       Jeg har lollet rigtigt meget i det spil med Jibla og Lintrup. Lige pludseligt fik Lintrup dog et liv, og så har han ikke været så meget på mere :0). Jibla er også kanon, men der er dog grænser (believe or not :P) for, hvor mange gange, man kan sidde og spille Liu Kang Vs. Human Smoke. Thi da var det, at UMK3 største mangel kom frem.  Hvad havde Dead or Alive 4, som Ultimate Mortal Kombat ikke havde? Ding, ding, diiiing! Rigtigt. Danskere, der spiller spillet. Der findes kun 2 danskere i hele verden, der spiller UMK3 på Xboks. Jibla og så Mig. Det er det. Punktum. Det hjælper nok heller ikke på det, at det er blevet fjernet fra markedspladsen, så man ikke længere kan hente det.

UMK3 var nice, men det var Dead or Alive også, så det spillede jeg stadig. Jeg var til sidst så god til DOA, at jeg blev S-Rang. Det er den næsthøjeste Rang man kan opnå spillet. Jeg var lykkelig. Det er den achievement, jeg til den dag idag stadig er gladest for. Der er mange andre end mig, der har fået den achievement, men der er ikke mange andre, der har fået den uden at snyde (spille mod begyndere, for at opbygge en winningstreak, der giver mange point, og så slukke xboksen hver gang, man er ved at tabe). Samtidigt, var det også ved at gå op for mig, at jeg ganske enkelt ikke kunne blive bedre til det spil. Jeg udviklede mig ikke. Jeg kunne spille alle figurerne (måske ikke så godt med lige Tengu, Christie eller Helena). Jeg havde en basis forståelse for spillet. Jeg kunne spille random teambattle og vinde. Jeg var god. Jeg var dog stadig ikke god nok til at spille med de bedste. Jeg var på et mærkeligt skilllevel. Jeg kunne banke de fleste let som ingenting, men ligepludseligt kommer der en SS-Rang og gennem ********´er mig. Jeg havde over 13.000 online kampe, og var så småt ved at blive lidt træt af spillet, og havde opnået mit mål: Fået  S-Rang udelukkende ved at spille mine favoriter, heriblandt, Tina, Ein, Eliot, Bass, Leon, Jann Lee.

Heldigvis var ShadowRun lige landet, og hold da op. Det er den mest gennemførte, dybe og velafbalanceret shooter, jeg nogensinde har spillet. For satan, hvor er det spil godt. Ikke nok med det, så var der danskere i spillet. Der var internethomiesne, der har holdt ved ligesiden Dead or Alive 4, men der var også nye spændende og ikke mest farverige personligheder, der hærgede SR-Serverne. Jeg havde fundet det nye spil, der bare var spillet. Det havde alt. Fantastisk Gameplay. Super og velfungerende online, og måske det vigtigste. Pissefede personer at spille det med.    Spillet var godt. Rigtigt godt. ShadowRun er det spil, jeg har spillet næstmest efter Dead or Alive 4. Jeg fik vel spillet det en ca. 2 års tid, før jeg gik død i det. Spillet fik desværre ikke den opmærksom det fortjente, og udviklerne måtte lukke studiet.

Det næste fabelagtige spil, jeg gav mig i kast med var Marvel. Vs. Capcom 2. Spillet lider lidt af UMK3-syndromet. Det er nice, men der er ikke rigtigt nogen, der spiller det. Det er super at spille med Slux, men der måtte gerne være nogle flere.

Det bringer os til nutiden. Jeg sidder her, og vil gerne spille, men der er ingen spil iøjeblikket der er "Spillet" eller har potentiale til at blive spillet. Jeg har prøvet massere af forskellige titler, men, der er bare ingen, der fanger. Jeg bruger for meget energi på at ville spille, og tænke på, hvad jeg nu skal spille. Faktum er, at der ikke er noget, jeg vil spille.

Når andre herinde fortæller, at de også er inde i en periode, hvor de gerne vil spille, men ikke rigtig vil alligevel, er jeg ikke bleg for at skrive "lad være med at spille. Brug tiden på noget fornuftigt".

Jeg havde egentligt tænkt mig at spørge jer til råds om, hvilket spil, der skulle være mit nye Spillet, men jeg vil i stedet følge mit eget råd. Der er ingen grund til at tvinge sig selv til at spille. Der udkommer ingen spil i nærmeste fremtid, der er interessante nok til at blive Spillet. Jeg ved MK9 kommer til at blive Spillet, men det kommer ikke før engang i 2011.

Jeg vil derfor sige tak for denne gang. I særdeleshed til Dead or Alive-Crewet, Chromehounds-Crewet og ShadowRun-Crewet. Og selvfølgelig alle andre, jeg har hygget mig med online. Jeg har spillet med så mange, og undlader derfor at nævne navne, så jeg ikke glemmer nogen.

- Shin
10-06-2010 - 21:59

MK9 karakter wishlist/gætteliste


Det er netop blevet afsløret at Mortal Kombat 9 kommer til at være 2D og Gameplayer ser i den grad ud til at minde om UMK3 og MK4. Det er helt fantastisk. De sidste par måneder har jeg ikke rigtigt spillet noget udover Arcadespillet Duel of the Planeswalkers.  Mortal Kombat 9 bliver for mig, spillet der redder Gaming. 

Jeg vil her kommer med min Characters wishlist. 24 figurer er passende og et realistisk antal kæmpere for en ny fighter. 

Konfirmed:
Shao Kahn (boss?)
Johnny Cage
Sub-Zero
Reptile
Nightwolf
Mileena
Kung Lao
Sektor
 Vi kan nok også regne med at hele MK1 castet er spilbare:
Sonya Blade
Lord Raiden
Kano
Scorpion
Liu Kang
 Derudover er der fan favorites:
Kitana
Baraka
Shang Tsung
Kabal
 Det giver plads til 7 ønsker fra mig
Quan Chi (Han er 100% BadAss)
Ermac (min Main i 3D MK)
Blind Kenshi (han er så nice)
Cyrax (Main, sammen med Liu, Sheeva og Reptile i UMK3)
3 helt nye kæmpere (gerne flere!)
(hvis vi nu siger, at Shao Kahn er en boss og ikke spilbar, så vil jeg lige udnytte pladsen til at snige Sheeva ind også.)
(det kunne også være fedt med Smoke og Noob Saibot som én character ligesom i Deception)
(Kobra må også meget gerne være med.)

Trailer: http://blogs.xboxlife.dk/jibla

Hvem tror eller håber I kommer med?

-Shin
08-06-2010 - 22:04

OMG! OMG! OMG! Nyt MORTAL KOMBAT!!

OMG!!

Tjek traileren her:


Hvad sker der lige for et seriøst reboot? Det lader til at, de vender fuldstændigt op og ned på historien. Den virker ihvertfald ikke til at være canon. Og vigtigst af alt.. HVOR ER LIU - Fucking - KANG?

Det ser dog mægtigt spændende ud, og man kan tydeligt se, at Warner Brothers poster penge i projektet :)

Jeg dør, hvis det bliver endnu et spil uden Liu! Og kan det blive en ny running gag, at Johnny bliver slået ihjel, igen, igen? (se Mortal Kombat Annihilation, som jeg selvfølgelig har på både VHS og DVD)

Hvor´ det spændende! Jeg er så Pump´d up! 

MORTAL KOOOOMBAAAAT!!

Mortal Kombat 9 bliver spillet, der redder Gaming!

- ShinXboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her