Da Senzai's blog
06-04-2007 - 10:30

GoW er stadig ikke fedt, og iøvrigt er jeg dårlig til det.


- Men hvad gør jeg galt?


Igår blev jeg overtalt til at komme ind og spille noget Gears of War online, og det er ligeså nederen, som det plejer at være. Jeg dør konstant, og så skal jeg bare vente flere år før jeg respawner igen. Jeg forstår bare ikke, hvad det er jeg gør galt.

Spillet er jo temmeligt Straightforward. Der er mit hold, og de ondes hold er der. Så gælder det for mig og mine teamates om at slå de andre ihjel, og det er det.
Det er bare ikke så enkelt, som det lyder, og jeg fatter det ikke. Når jeg skyder på folk, så nægter de bare at ligge sig ned, men når de skyder på mig, så splatter jeg ud over hele skærmen første gang jeg jeg bliver ramt - og det er hver eneste fucking runde! Er det min internet forbindelse den er gal med eller hvad? Er det mine 2MB download, der bare suger alle kuglerne mod mig, medens min sølle upload på 512kb sender mine egne afsted i slow-motion?

Det er jo ikke kun i Gears of War. Det er nøjagtigt det samme, når jeg spiller GRAW, Lost Planet, Call of Duty eller Rainbow Six. Folk nægter og dø, når jeg skyder på dem, og jeg bliver slået ihjel med det samme bare folk kigger på mig. Jeg gider simpelthen spille det lort mere. Det er ekstremt frusterende. Igår blev der også sagt "Hva´Senzai, du siger ikke så meget?". Det er sgu da klart, når jeg dør hele tiden. Jeg går fuldstændigt psykisk ned, når jeg spiller de spil, og sidder bare og bliver mere og mere negativ.

Ved godt, at det her ikke er et særligt sagligt indlæg, og at det "bare er et spil", men bliver så irriteret.
Det er jo noget helt andet i Quake 4 og Prey, for der dør folk sgu, når jeg sprøjter syre i ansigtet på dem, og sådan skal det også være. Ikke noget pis med, at alle er udødelige undtagen mig.

Er der nogen, der har nogle svar eller kan nikke genkendende til noget af det her, eller er det så simpelt som Glenn siger; "Vi sutter bare til alt andet end Fighting Games"?


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her