Da Senzai's blog
30-04-2008 - 10:24

Når mennesket er ondt.Jeg så for nyligt Spider-Man/Black Cat : The Evil That Men Do til 69,95 i Faraos, og kunne ikke lade være med at købe den. Havde ikke hørt om den før, så fik mig lidt af en overraskelse, da jeg gik i gang med at læse den.

Eventyret starter i Felicia Hardys - alias den Sorte Kat - brusekabine, og som den pervert jeg er, tager det mig ikke langt tid at se, at hun holder brusehovedet bemærkelsesværdigt under bæltestedet, efterfulgt af tankeboksene; “ Det er alt for længe siden, jeg har haft en kæreste… eller en veninde for den sags skyld…”. Herefter beslutter hun sig for at tage til New York, for at hjælpe en veninde, og ikke mindst for sige hej til hendes gamle flamme Peter Parker. Så er stemningen lagt.

Scenen skifter, og vi følger vores helt, Spider-Man på jagt efter forbrydere. Han er godt i gang med at dele øretæver ud indtil han ligepludseligt bliver absurd uheldig.
Skurken er ved at slippe væk i en bil, og det er kun lige med nød og næppe, at Spidey når af skyde sit spind afsted så det sidder fast på bilen, med det resultat af han bliver slæbt hen ad asfalten i fuld fart. Det lykkes imidlertid vores helt at gribe fat i låget fra en skraldespand, og han når lige akkurat at lege surfer i to sekunder før føreren hakker bremserne i så Spidey flyver hen over bilen, og bliver smadret igennem foruden. Det kan kun betyde en ting. Den Sorte Kat er ankommet! Synes, at det er en rigtig lækker detalje, at lave sådan en tribute til den Sorte Kats uheldskræfter.

Det jeg blev overraket over ved historien er, at det overordnede tema - i hvert fald hele sidste halvdel af fortællingen - er voldtægt, det at blive voldtaget og pædofili. Det er bestemt ikke emner den gode Edderkop bliver at beskæftige sig med. Det er ikke sådan at voldtægtsscenerne bliver vist direkte i billeder, men der bliver lagt så meget op til dem, at det ikke kræver megen fantasi at gætte, hvad der ville ske på næste side, hvis ikke lyset var gået ud. Jeg tror bestemt heller ikke, at det er tilfælde, at næstent samtlige scener og billeder, hvori, der bliver talt om voldtægt, der er det Black Cat, der er tilstede og ikke Spidey. Spider-Man er for pæn til at berøre emnet. Black Cat derimod kan godt tåle at blive “tilsmudset” af det grimme emne. Det må være ligesom i Alias, hvor forfatteren kun måtte bruge andenrangs-helte eller figurer, der i forvejen henvender sig til det voksne publikum (Daredevil, Punisher), og hvor store pæne helte som Captain Amerika og Spider-Man kun måtte bruges som cameos.

Jeg kan godt lide, den lidt mørkere og mere voksne tone, der er i denne historie, da den tilføjer mere dybde til de forskellige figurer, så historierne bliver andet end; “Nu skal vi bare ud og banke bad-guys."29-04-2008 - 14:03

Ej, det er simpelthen useriøst.


Så ville jeg lige tjekke vennelisten, for at se, om der ikke var nogle, jeg kunne spille med, og hvad ser jeg? ;
Så er det jo heldigt, at jeg stadig mangler nogle point i Soltrio Solitaire.

Jeg var iøvrigt et smut forbi EB games i dag, fordi, jeg for tiden går og overvejer at købe en Wii, kun for at spille Mario Kart online, så jeg spurgte dem lige, hvad jeg kunne få i bytte for min GameCube- Ved I hvad de svarede`? 130 ,- Kr.! Det var satme ikke meget! Så kan jeg ligeså godt købe Wii´en i Føtex, for der får jeg 220 kroner i personale rabat.


27-04-2008 - 19:50

799 Points død og ... ehh... død.Så er 800 points turneringen vel overstået, og jeg må indrømme, at det gik bedre end forventet. Jeg vandt nemlig en kamp! (heh. På point ved at Fragsteale Superman lige for næsen af en vred Hulk xD) Det er ret stort, for jeg er nemlig meganoob, og det var også kun tredje kan jeg var inde og spille HeroClix.

Hvor utroligt det end lyder, så vandt jeg faktisk en præmie ved turneringen. I HeroClix er det nemlig således, at der er præmier til to af deltagerene. Hovedpræmien går selvfølgelig til ham, der vinder det hele. Den anden præmie går til ham, der vinder Fellowship awarden. Den fås ved, at man har været den person, der har været hyggeligst at spille med, så den er jeg selvfølgelig rigtig glad for! Præmien, Roy Harper, var selvfølgelig heller ikke værst :)- Han er awesome!


Denne turnering var dog noget anderledes end de to første (også udover, at vi spillede 800 point). Hvor de to første turneringer var casual og tema-baseret, så man skulle spille et tema, som f. eks X-Men, Justice League, osv, så var denne turnering noget mere brutal. For dette var en anything goes, og så galdt det ellers bare om at spille for at vinde. Det gjorde, at jeg fik læsterligt klø. Tilgengæld, så lærte jeg også meget mere denne gang - også en del om mig selv som HeroClix spiller.

HeroClix spillere kan groft (ligesom de fleste andre samlespil) deles op i to typer af spillere. Den første slags består af dem, der spiller HeroClix for de taktiske elementer og kun spiller for vinde. For dem består HeroClix af tre ting. Matematik, geometri og sandsynlighedsregning.

Den anden slags er folk som mig. Dem, der spiller HeroClix fordi de læser tegneserier. For mig er HeroClix en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har altid været glad for spil af alle slags, og det her er et spil, der gør det muligt at sætte alle mine yndlingshelte op mod hinanden! Jeg er typen, der spiller med figurer, fordi, jeg synes, at de er vildt fede i tegneserien, og så gør det ikke så meget, at figuren ikke har så seje tal på brættet. Derfor er jeg heller ikke power gamer. Jeg synes, at det er meget sjovere at lave tema´er og hold, der passer godt sammen flavor-mæssigt. Det gør mig også ret scrub- agtig - ligesom folk, der heller ikke sparker til dem, der ligger ned i fighting games, fordi at det er "fejt".

For eksempel sad jeg og blev helt forarget, da jeg spillede mod en, der brugte to Batman´er . Det kan jo ikke lade sig gøre! Der er kun en Bruce Wayne! Selv ville jeg aldrig kunne finde på at spille den samme af to personer, medmindre, at der storylinemæssigt var en god grund til det. Men tilbage til to gange Bruce. Det var så slemt, at jeg var nødt til inde i mit hoved at opdigte en historie, der var noget så originalt som, at grunden til at der var to Batman var at offentligheden havde fundet ud af at Bruce Wayne var Batman, og så for at bevise anderledes, så havde Bruce fået Nightwing til at klæde sig ud som Batman for at dukke op ved en af de mange fester Bruce Wayne altid holder, så kan pressen kunne se, at Bruce og Batman ikke er en og samme person! Det var også meget fint, indtil SENZAI og The Wrecker Chrashede Festen! The Wrecker er for stor en mundfuld for en enkelt helt, og så var Bruce nødt til at trække i et andet Batman outfit, og så var alle gæsterne like WTF?! Fordi, så var der ligesom to BATMAN. Oh Shit?!

Sådan! Med det på plads kan kampen spilles videre. Det er lidt problemet med mig. Bygger snarere hold, der er true til the comics end hold der vinder. Det er efterhånden, også sådan jeg er blevet generelt med alle spil. Jeg går ikke længere så meget op i, hvem der vinder, så længe, jeg har det sjovt.

Jeg er stadig igang med at finde ud af, hvad mit main 300 points hold (for 300 point er standard størrelsen på hold. I hvert fald ifølge regelbogen :P ) skal bestå af. Derfor må det også være på plads med et mini review af figurerne på 300 points holdet.

Professor X: Jeg har det svært ved ham. Alle de gange, jeg har spillet ham, har han været den første figur på mit hold til at dø. Skal være bedre til at holde ham tilbage tror jeg. Kan i hvert fald ikke udtale mig så meget om ham, fordi, han har bare fået tæsk. Jeg troede for eksempel, at jeg var snedig og placerede Xavier på toppen af en Bygning, så han havde godt udsyn til alt, og rigtigt kunne fedtspille med sin Mind Control og sin vanvittige gode rækkevidde. Det resulterede, så i at modstanderens Thor i allerførste tur ( eller var det tur to?) kastede Mjølner lige i bærret på Xavier, så han fløj ned af taget, lige ind i en mur, og var KO´et på stedet!
Valgte Xavier primært for hans Outwit ability. 131 point som han koster er mange point, så jeg vil måske være bedre tjent ved at bruge min Bishop. Han koster 100 har også Outwit, og egner sig helt sikkert bedre som Action Helt.


Maverick: Han er min ActionMan nummer et. Som før nævnt. Han er bare fantastisk.


- Them Guns be Blazing!

Medics gange 3+Henchman:
De er bare skod, medmindre, at man decideret laver et hold, der udnytter dem. Eller i hvert fald passer til dem. Det gjorde mit hold ikke. Medic´sne er alt for langsomme og alt for ringe til at følge med resten af holdet. Men så ved jeg det! Brugte dem kun som menneskeligt skjold for mine andre figurer.

Wrecker: Jeg er ked af at måtte indrømme det, men han er slet ikke god nok til sine 230 point. Han er vildt fed som figur. Han kan bare ikke tæve nogen. Enten så er hans Attack højt eller også er hans Damage høj. Når ingen af dem er høje samtidigt, så kan det være lige fedt. Tror måske også, at det fra Wizkids (dem, der laver heroclix) side kan være lidt med vilje. Mæske på grund af hele joken omkring Wrecking Crew. At de på papiret er nogle hårde og farlige bananer, men altid ender med at få bøllebank. Han er jo cool, altså! Hvor nice er man ikke, hvis man ( og ens brækjern) ved et uheld får tildelt de nordiske guders kræfter og tænker; "HEY! De kræfter vil jeg da lige dele med mine tre bedste venner, så vi kan kalde os for THE WRECKING CREW og begynde at ødelægge ting!" ? Ret nice tror jeg.

Colossus: Kolossen til gengæld. Han holder sat´me. Han fik tævet mindst ligeså meget, og måske endda lidt mere end den 80 point dyrere Wrecker. Han var også champ, da han samlede Maverick op og tyrede ham lige i hovedet på fjenden xD!


- Uha, de Sentinels må hellere gemme sig!

Jean Grey: Er en vidunderlig figur til sine kun 50 point. Hun kan ikke meget andet end sin Telekinese, men det er også derfor jeg spiller hende, Fik også brugt hende flere gange. Hun shinede især den ene tur, hvor Colossus havde samlet en Container op. Jean telekinesede Colossus over til fjenden, hvor han så i samme tur smækkede Dawnstar i gulvet! Wohoo! Sådan skal hun spilles!

Amadeus Cho: Helten på den sølv-grå scooter er altid klar til at give sit besyv med, medens han fræser rundt med en laptop i den ene arm, og har den anden hånd på styret. Amadeus var bestemt også en figur, der viste sit værd, og han har allerede banet sig vej til mit main team. Det der blandt andet gjorde ham så god (udover at han kun koster 11 point) er, at han er en bystander. Fjenden lægger ikke rigtigt mærke til ham, og hvis det er, så er det end ikke sikkert. At de gider bruge energi på ham, og slet ikke da man kun får 11 point for at tage ham ud. Det gør fjenden lidt glemmer ham, og så er det han lige pludseligt kan titte frem og overraske med sin outwit.

Storm: Er der ikke så meget at sige om. Blev mest brugt til at flyve rundt med folk. Okay figur, men ikke noget vildt. Udmærket, hvis man bare skal bruge en billig flyver i starten af spillet.

Angel: Var cool og en rigtig lækker “taxi”. Især med sine 12 i speed går det stærkt! At han kan rykke og angribe i samme tur, gør ham kun endnu bedre. Angel var også figuren, jeg tildelte drag, så han kunne flytte modstanderens figurer- Det var en god investering, og klar en feat jeg vil bruge igen. En af mine modspillere stod og fedtspillede med Destiny og hendes probabilitykontrol oppe på en mur. Jeg fløj straks derop med Angel, rev hende ned fra muren og bankede hende. Tag den!

Bottomline er at Amadeus Cho, Angel, Colossus, Jean Grey og Maverick holder, medens resten af teamet er tvivlsomme.

I øvrigt er det vist også på plads med Turneringens F U Award. Den går uden tvivl til KC Superman. Nøj, hvor er han retarderet plat og powerfull! (Han koster så også lige 317 point, men alligevel!) Vil slet ikke komme ind på, hvor nederen han er, men de fleste ved vist at den gode Kal- El slår en proper næve! Jeg mødte en, der spillede ham, og han havde givet Superman Fortitude, så man ikke kunne Outwitte og fjerne hans superkræfter! :o!


- Han er vred!

I alt i alt en fed turnering. Noget jeg især godt kan lide ved HeroClix i forhold til Magic i Faraos Cigarer, er at de er superflinke de mennesker man der spillet det. De er søde og rare og villige til at hjælpe en, og det er bestemt ikke noget man ser i Faraos om lørdagen. Der spiller folk kun for at vinde, og så fuck om folk har det sjovt. Kan kun anbefale Arena Frederiksberg. Stedet passer perfekt til mig, da HeroClix er noget jeg slapper af med, og hygger mig med for sjov.19-04-2008 - 21:54

799 Points død og ødelæggelse.


Så sidder jeg her og noober den igen. Der er nemlig HeroClix turnering i morgen, og jeg skal med! Det særlige ved denne turnering, er at den er 800 points. 800 Point! :O! Det er satme mange, så jeg skal have bygget mig et hold. Er stadig uber noob, så det bliver noget af en udfordring, og samtidigt nok lidt random :P

800 Point. Så er det vidst bare at komme i gang!. Med så mange point kan jeg ikke forestille mig andet end, at de andre spillere hiver de to drenge frem, så det vil jeg også. Så det jeg får brug for en figur, der er så AweSome, at de andre giver op, så snart de ser ham. De andre spillere hiver som sagt nok nogle store monstre frem, så jeg for helt sikkert også brug for nogle figurer, der kan annullerer de andres superkræfter eller har penetrating damage, så jeg kan skade selv Supermand, hvis jeg skulle møde ham - og det gør jeg jo nok xD

Nå, videre til udtagelsen!

Jeg har allerede cricket lidt inde i Arena Frederiksberg, og selvom resultaterne ikke har været prangende ( 1 vundet kamp (som var to mod to xD) og 5 tabte), så fandt jeg jo alligevel ud af, at der var to figurer, som var lidt mere champion end andre. Nemlig Maverick og Professor Xavier. Xavier kender de fleste vel. Om end ikke fra Tegneserien så fra X-Men spillefilmene, så det er vist oplæg, at han er god. Maverick er også bare fed, Første gang jeg stødte på ham var i X-Men, da han gik under navnet Agent Zero. Han er et Våben X projekt ligesom Wolverine og Deadpool. Nå, men Maverick er særdeles cool, pga. han blandet andet kan give Penetration damage, har running shot og kan regenerere. Medics er også nok også en god ide at have. Har tre forskellige, så de kommer alle på holdet. Indtil videre består min hold af;

Professor X - 131
Maverick - 63
Checkmate Medic - 17
Hydra Medic - 12
Intergang Medic - 26

Det giver 249, så der er 551 point tilbage at vælge for.

Min “bombe” skal nu vælges. Har kigget lidt på mine figurer, og den største og grimmeste jeg har er Wrecker - lederen af the Wrecking Crew (som nogle herinde måske kan huske fra Xbox 360 spillet Marvel Ultimate Alliance?) Nøj, det er en sej figur. Han bruger en magisk brækjern som våben. Hvor fedt er det ikke´ lige`? Han skal med!

Nu skal jeg også huske, at jeg Xavier på holdet, og han har en Ability, der hedder “Cerebro”. Med den kan jeg vælge et KeyWord, og alle figurer, der deler det keyword bliver bedre. Så jeg må hellere sørge for at resten af holdet, jeg vælger bliver mutanter. Dem har jeg heldigvis også flest af. Det er ikke sikkert at the Wrecker uanset, hvor mange kræfter ham og hans brækjern har fået fra Loke kan klare de alene, så jeg må hellere vælge mig en sekundær slugger. Det bliver Colossus. Han er stor, stærk og mutant. Derudover, kan han lave “Fastball Special”. Det betyder, at han kan kaste med sine Teammates, hvilket er perfekt når fjenden nærmer sig, for så er det bare at tyre Wrecker lige i bæret på dem!
Jean Grey er også en figur, jeg er nødt til at have med. Jeg erfarede nemlig, at Telekinese er en ganske belejlig evne at have med sig, så man kan flytte rundt på sine mænd. Hun skal følge med Wrecker og Colossus rundt, så kun kan bruge sin Telekinese til at give de tog en form for “Charge”. Dvs at hun kan rykke dem op til ti felter, hvorefter de må angribe.

Som sagt før skal jeg også bruge folk, der kan annullere fjendens superkræfter. Der kommer Amadeus Cho ind i billedet. Han er en bystander ( dvs skal kun rammes en gang før han dør), men har Outwit, og koster kun elve point. Mit hold lyder nu;

Professor X - 131
Maverick - 63
Checkmate Medic - 17
Hydra Medic - 12
Intergang Medic - 26

Wrecker - 230
Colossus - 158
Jean Grey - 40
Amadeus Cho - 11

Er oppe på 688 og har 112 tilbage.

Det eneste holdet mangler nu er flyvere. De er gode at hanve med, så man nemt kan flytte rundt på sine mænd. Har to, som jeg synes der fede, Storm og Angel til henholdsvis 40 og 50. Det giver 22 tilbage. Så skal der vælges feats! Jeg giver Angel drag, så han kan tage fat i modstanderen, flyve højt op, og så give slip på ham! Lucky Break gives til Wrecker, da rerolls altid er godt! 12 Point tilbage. Napper lige en Henchmand til 11 point.

Endeligt hold;

Professor X - 131
Maverick - 63
Checkmate Medic - 17
Hydra Medic - 12
Intergang Medic - 26

Wrecker - 230 + Lucky Break 5
Colossus - 158
Jean Grey - 40
Amadeus Cho - 11

Angel - 50 + Drag 5
Storm - 40
Henchmand - 11

Total 799,-


Uhhh, det bliver nice!

15-04-2008 - 20:33

Folk, der spiller GoW...

Er idioter.

Jeg har altid haft massere af fordomme omkring Gears of War spillere, og i dag blev de såsandeligt indfriet. Selv danskerne i det er retards. Mine ShadowRun-buddies er tilsyneladende begyndt at småspille lidt GoW, og jeg kunne jo ikke lade være med at joine spillet, da jeg synes det er fedt at spille med SR-Crewet.

Men, Nej, Nej, Nej. Det skulle jeg aldrig havde gjort. Jeg ved jo, at jeg er blevet eddike de andre gange jeg har spillet det. Men alligevel, jo. Og ganske rigtigt. Nøj, hvor er folk idioter at høre på i det spil. Der går ikke en runde uden at, der bliver tudet over host-fordel - og det er ligemeget, hvem der slår vedkommende ihjel vel at mærke.

Samtidigt bliver jeg og en anden ny spiller kaldt for noob (Det er vi også, så det er sgu fair, men bare ikke når det er; ) på en nedladende måde fordi, at vi bruger motorsaven. Hvem fanden er nooben`? Os, der noobchainer eller ham, der bliver taget af Saven? Hvis jeg er så ringe med den sav, så må du jo bare skyde mig? Hvor svært er det?

Jeg kan heller ikke tage, at mellem runderne så sidder idioterne og sviner folk, og så ligeså snart, ham der bliver talt om dør, så stopper de. Og noget helt andet, er at de så også runderne imellem disser SR. Hvad skal det til for? Det er simpelthen også bare så useriøst, at ham der tuder mest på holdet, er ham der fører på deres hold, og ligger nr 1, og så fordi man er heldig at tage ham, så er det host fordel eller noobsav. Man kan da ikke sidde og tude så meget, over de andre spillere, når man ligger nummer et. Det er det, der er det værste ved GoW. De retards der spiller det, og at de skal komme med den ene undskyldning efter den, hver gang de dør. Kan blive så irriteret jeg kan. Jeg sidder jo også og sviner modstanderholdet og råber HOST-FORDEL så højt jeg kan, når jeg skyder tre gange med shotty på fjolset uden han dør, hvorefter han så vender sig om, og skyder benene af mig i et skud uanset, hvor plat jeg synes det er. Jeg ved at spillet er så ringe. Jeg kommer ikke med alle de undskyldninger for det er sgu en stemningsdræber uden lige.

Men så blev jeg da mindet om, hvorfor jeg ikke spiller Halo, CoD og GoW. Fordi at udover at GoW er ufatteligt kedeligt, så er de folk der spiller det, idioter. Ihvertfald langt de fleste af dem, for der er jo få undtagelser, som f. eks. SR-Crewet.

Giver heller ikke mening, at jeg skal blive så irriteret over at folk er idioter på nettet, men det gør jeg. Jeg fik så også quittet hurtigt igen, og delt en masse negativ feedback ud.Noget helt andet. Er her nogle, der ved, hvorfor at Shreik er blevet bannet fra XboxLife?
10-04-2008 - 22:13

Hvem vil slettes`?


Endnu en gang er jeg nødt til at rydde op i min venneliste. Bliver sindssyg over at skulle slettefolk hele tiden. Roder konstant rundt på 99 friends, så jeg er snart nødt til at tage den sure og hårde tur igennem friendsremoveren. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvem jeg skal fjerne!. Det er jo monstersvært at vælge.

Hvordan skal det afgøres? Efter, hvor mange dage folk har været offline? Eller skal jeg bare være kold i røven og sige: STOP! Ingen nye venner til mig?

Fuuuck. Hvordan afgører I, hvem der ryger?

Jeg har jo mange jeg ikke spiller med, men har ikke lyst til at slette dem af forskellige grunde. F. eks en fyr som Bomb Jack dk. Jeg har aldrig nogensinde spillet med ham, og han har aldrig nogensinde acceptet en GameInvite, men for satan da, han sætter nogle nice High Scores en gang imellem - og så er der andre som CrazyGirlPower. Hun er bare sej at have på sin friends!

Seriøst. Det er virkeligt ved at være et problem slette at folk nu.
06-04-2008 - 21:30

Novus Notepad.


Jeg er lige begyndt at spille det Fantastiske Universe at War, og det er monsterfedt, selvom jeg får tæsk.

Jeg er ny til RTS og spillet er megaforvirrende. Derfor må jeg hellere få skrevet et NotePad med alle de tips og tricks jeg finder ud af med Novus. Ganske ligesom med mit Goh NotePad (der dog ikke rigtigt blev til noget, pga manglende tålmodighed :P )

Defense

Byg nogle Redirection Turrets ved siden ad hinanden. Stil så en Field Inverter lige ved siden af og aktiver skjoldet! Ha! Hvordan vil I komme forbi det?

Andet:

Flow Conducts! Jo flere jo bedre - Gerne over hele mappet!

Walkers: Tag dem ud med Sorte Huller!

OHMBOTS FTW!

Anti-Matter Tanks - De holder!
Forhåbentligt kommer der noget mere på, når jeg ikke totalt scrub mere.
05-04-2008 - 09:08

Er det en Joke eller hva`? >:0(


- Bannet!


WTFfizzle`?! :O! ARGH!! Fuck da lige jer en gang, Kællinger!

WTF`! Så ville jeg lige hygge mig med en gang Universe at War, men jeg kunne åbenbart ikke logge på Xbox Live! ,, Nå, Nå", Tænker jeg, og tjekker da lige xbox.com, men hvad ser jeg så`?
Jeg er stadig megaskeptisk og misfornøjet, så jeg tjekker da lige http://www.mygamercard.net/tracker.php , for at se, om andre folk kan logge på.
Det kan de så!

Jeg prøver så, at tjekke den profil, jeg brugte til GamerScoreHelvedet, og den kan sagtens logge på.

Så jeg er blevet bannet. Fedt! :0/.

Er mega bitter lige nu. Må ringe til Support på Tirsdag. Nu håber jeg ikke, at de er ligeså meget retards, som der bliver givet udtryk for her på XboxLife. Vil fandme være ærgelig og pissed over at skulle miste for 3000,- DLC og diverse High Scores i forskellige spil, samt det fedeste online handle, jeg nogensinde har haft. Men så er det jo heldigt at Mario Kart og Smash Bros snart udkommer.

Det er jo også plat, at der ikke står, hvad jeg har gjort. Sad i Privat Chat med Riddick hele aftenen igår, så jeg kan ikke have svinet nogle der. Mit motto er "Kung-Fu!", og den eneste besked, jeg sendte til nogle, der ikke er på min friends var "Sorry, Mate, but I´m going to bed :)"

Bahhhhh!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her