Da Senzai's blog
30-06-2008 - 23:55

Jeg har det godt.


I dag var dagen, jeg startede til Karate igen, efter to års pause. Jeg ville gerne være startet noget før, men har enten ikke kunne tage mig sammen eller også har der kommet et eller andet ivejen.

Jeg var dernede i dag, og shit, det var hårdt. Har ikke lavet andet end at Game de sidste to år. Troede flere gange, at jeg skulle til at dø dernede - men det gjorde jeg ikke. Heldigvis.

På vej, hjem, derfra, der havde jeg det helt underligt i hovedet - men på en god måde. Jeg var helt tom i hovedet. De sidste på uger, har jeg haft en millard tanker, der her fløjet rundt i hovedet på mig konstant. Virkelig flyvske tanker, der bare kværner rundt i krydderen på mig. Det har handlet både om Arbejdet, venner og hobby´er. Så meget, der bare har kørt rundt. Men efter, jeg var til trænning idag, var det som om at tavlen blev vasket ren. Som om, at der lige blev trykket på en reset knap. Det var så lækkert. Sidder stadig her og er helt rolig. Det har også gået mig på med alle de tanker, jeg har haft, og håbede lidt, at de ville gå væk nu, hvor har haft ferie. Men Tværtimod. Jeg har lavet præcist ingenting, og alle tankerne har stadig været der. Men de er væk nu :0).

Det er også det, der er så fedt, ved at gå til Karate. Alt andet bliver ligemeget, når man er nede i Dojo´en og træne. Det bliver godt at starte igen.

The Main Man

Noget helt andet, jeg slet ikke kan få armene ned over, er at jeg har fået byttet mig til den eneste HeroClix figur, som jeg virkelig gerne ville have, og næsten give alt for. Nemlig; Lobo;
Så nu, har jeg alle de figurer, jeg gerne vil have :0)

Lobo er for mig, den allersejeste DC figur, og jeg er overbevist, at aldrig nogensinde kommer til at tabe en HeroClix kamp igen. Heh, han er ikke specielt god, men forhelvede, mand. DET ER JO LOBO!

Jeg fik også læst Lobo vs The Mask (Ja, ham fra den film med Jim Carrey), og Lobo han er simpelthen så sej, blandet andet fordi, at hans historier er så langt ude.

Folk her på XboxLife virker vilde med Youtube video´er, så hvis der mod alt forventing skulle være et par stykker derude, der ikke kender Lobo, kan I jo lige blive Introduceret her.

Den første video; viser Lobo, som han fremtræder i Tegnefilm, hvorimod, den anden er langt mere seriøs. Det er nogle filmkundskabsstuderende, der har lavet en imponerende Lobo film, over tegneserien The ParaMilitary Christmas Special. Den følger tegneserie albummet utroligt nøje, og viser Lobo, som han er i Tegneserien.

Lobo i Superman og Justice League;

Lobo i The ParaMilitary Christmas Special;
Håber så meget, at han bliver spilbar i Mortal Kombat vs DC Universe

- Shin Senzai28-06-2008 - 21:47

Da Buildz - Strangle-Dværg


Så har jeg fået mixet mig et nyt build, og det fungerer over alt forventing (eller også er modstanden i SR ikke, hvad den har været :P )

Navn på Build; ShotGun/Strangle Dværg

Race;
Dværg

Ide; Jeg er glad for ShotGun. Jeg Elsker Strangle Folk er nemme at ramme, når de er fanget i en Strangle.

Våben; Rifle (Altid god), indtil man får råd til Katana (Defence til at blocke skud)+ShotGun (til at slå folk ihjel).

Mapped Tech/Magic; Gust, Wired, Strangle.

Quickcast; Ressurect, Tree, Grenade.

Styrke; Kan styre CloseCombat kampene med sin Gust og Strangle og Hurtighed.

Svagheder;
Har intet liv, så er færdig, hvis man bliver ambushed bagfra med SMG eller MiniGun

Strat/Andet;
Fungerer rigtigt godt. På trods af, hvad folk siger, så er det min overbevisning, at man altid skal køre Gust på dværg. Der var dog nogle få Situationer med dette build, hvor jeg kunne høre fjenden komme. Se at min Essense var helt i bund, og bare tænkte fuck. Men det er slet ikke så ofte, som man tror. Var selv bange for at jeg ville være Mr Zero Essence hele tiden, men det er man ikke :0). Med det her build flyver Essencen op og ned konstant. Gider ikke skrive så meget her. Jeg har efterhånden tjek på spillet

Jeg kan sige, at det her build topper mit tidligere Dværge Build. Det fungerer bare så pissegodt det her, og må hellere sige, at Riddick kan bevidne, hvis folket ikke tror på mig xD!

Det eneste, der er træls, er at man dør, hvis, man kommer for tæt på random nades, da Dværgen har intet liv. Derudover, så er dværgen færdig, hvis kan bliver skudt i Ryggen af SMG`en. Det er også derfor at dette build egner sig bedst til Baner som Lobby og Nerve. Fis, som Poco og Pinaccle skal man holde sig væk fra.


- Shin Senzai
26-06-2008 - 22:13

Da Buildz; Rifle-, Medic-trold.


Jeg er begyndt at spille trold igen i ShadowRun, efter at havde kørt Human NonStop det sidste halve år med dette Build;

Våben; Rifle, indtil der er råd til Katana+MiniGun.
LT; Teleport.
LB; Enhanced Vision.
RB; Wired Reflexes.
QuickCast; Tree of Life, Resurrect, Grenade, Anti-Magic Generator.

Trold var den Race, jeg spillede allerførst. Jeg elsker at spille trold. Jeg synes, at det er så sjovt at rende rundt med Wired, Gust og Shotgun.


Jeg har dog lavet lidt om på trolden siden sidst. Jeg har fundet ud af, at Wired ikke er så Livsnødtvendigt som jeg troede, da jeg startede med SR. Wired er stadig pissegod, og klart min Favorit Tech.
Jeg kan faktisk komme ganske langt bare med Teleport og Gust. Det gør, at jeg som Trold imodsætning til, hvad jeg tidligere har troet, kan køre REZ! Wired bliver også købt, men som det allersidste. Så til at starte med, så er jeg RiffelSpasserRezzerTreeOfLifeTrold, og late game, går jeg amok med Wired+Hvad jeg har af våben. Det fungerer rigtigt godt.


Nu kommer det :0!;

Navn på Build; Rifle/Medic Trold

Race; Trold

Ide; Jeg synes, at det er rigtigt fedt at rifle. Trolden har massere af liv, og vinder derfor de fleste riflekampe. Derudover, så spiller jeg Attrition, hvilket er deathmatch. Sjovt, nok, så er det det hold, hvis spillere, der er i live, der vinder. Derfor, så Rezzer jeg også folk, medens jeg råber "Here I come to Save the DAaaaaayyy!". Trolden har stadigvæk massere af liv. Derfor bløder ham rezzer ikke ud.

Våben; Start-Mid Game er det rifle+ hvad jeg samler op. Lategame er det ShotGun/Minigun + Katana/Sniper/Rifle.

Mapped Tech/Magic;
Teleport, Gust, Wired/AMG.

Quickcast;
Ressurect, Tree, Anti-Magic Generator/Wired, Grenade.

Styrke; At trolden har rockermeget liv, og kan løbe stærkt med tunge våben.

Svagheder; Det samme som alle andre trolde. Skal passe på Katana´er, ShotGuns, AMGs og Strangles.

Strat/Andet;
Det skal huskes at mit MetaGame er 4 vs 4 Public, hvor man gennemsnitligt er på hold med en, der kan spille + to Idioter, der fatter hat og køber Smoke/Glider i runde et.

Man bør købe sit stuff i denne rækkefølge (som dog ikke er hellig, da alt kan ske i SR :0) ;

1; Træ.

Start altid med træ, når du spiller trold. Det holder dig og dit hold i live, samt giver dig gode penge, som der kan købes ind med i de næste runder.

2; Riffel.

Rifflen vil være vores weapon of choice i starten og i mid-gamet i dette build Sæt dig på hug, sigt og skyd. Riflen piller folk utroligt hurtigt ned, bare man rammer, og den kan bruges på alle afstande. Endda i closerange, hvis man er hurtig. Trolde har mere liv end alle de andre racer, og har sin harrden ABILITY, så igen, bare man kan ramme, så kan du sagtens sætte dig på hug og pille SMG spassere ned i Close Combat.

Nu har vi vores riffel og vores træ. Tag det stille og roligt. Gå langsomt frem. Så snart du ser nogle, så kast et træ, sæt dig på Hug og skyd. Fungerer åndsvagt godt. Trolden har massere af liv. Kombiner det med et træ at gemme sig bagved, og riffelkampen er din. Det skal sådanset spille din trold, som var du human.

3; Ressurrect

Døde vi mod alt forventning i runde to, så købes en ny riffel :0)

I Attrition vinder det hold, der er i live, og gode Rez´es kan sagtens vinde kampe. Er vi så heldige at være velsignet med en Rezzer Elv på vores hold, så vær opmærksom på, at vi lige nu kun har træ og rez, og derfor har intet (udover harden) at bruge vores Essence på. Ser du at Elven er på vej mod en død holdkammeret, som du er i nærheden af så, bed ham om at stoppe, og Rez personen selv. Elveren har sikkert Teleport eller Gust at bruge sin Essence på, og det er derfor bedre, at du bruger dine fire slots på det. Derudover, så har du også meget mere liv end Elveren, og dør ikke af random granater, skud i ryggen og andre grimme ting.

4: Teleport.

Køb riffel, hvis du ikke har nogle våben.

Teleport er CHAMP. Sådan er det bare. Teleporter dig out of danger, og brug den til at følge efter folk.

5: Gust.

Køb en riffel, hvis du ikke har nogle våben.

Gust er CHAMP. Sådan er det bare. Den kan bruges til alt. Det bedste jeg ved, er at Guste folk baglæns i en lige bane, medens jeg rifler dem. Også alt for sjovt at Guste folk ind i væggen, hvorefter du pumper dem fulde af bly med ShotGunnen eller MiniGunnen.

6: Wired.

Køb Anti-Magic Generator, hvis du ikke har købt den endnu.

Wired er min yndlings tech. Nu er Wired købt, hvilket betyder, at hvis vi Rezzer folk, så har vi hverken essens nok til at guste, teleporte eller lave træ. Det er derfor vigtigt, at vi begynder at rezze med endnu større omtanke end før. Nøjes med at rezze nøgle personer og andre folk, der har ressurect. Det bedste er, hvis vi helt kan undgå at rezze folk, og så bare slå ihjel i stedet. Er vi nødt til at rezze, så mapper vi AMG i stedet for Wired, og så er vi good to go.

7: Død og Ødelæggelse!


Nu skulle vi gerne være i Mid-Lategame. Vi har alt vores stuff, så brug alle pengene på Våben, og så ellers bare give den gas med at slå folk ihjel.


Comments please! :D


- Shin Senzai


20-06-2008 - 17:32

DC hold v3


Så er det imorgen, at det bliver afgjort, hvem, der er Danmarksmester i at lege med Superhelte, for der bliver nemlig afholdt DM i HeroClix ved Indre By Kulturhus i København.

Jeg skrev sidste gang, at jeg ville spille SuperGirl. Det var før, at jeg fik spillet med holdet!

Var nemlig et smut forbi Arena på Frederiksberg og fik spillet en smule med det mod et Skrull hold. SuperGirl lagde hårdt ud med HyperSonic, og Skrullerne fløj til både højre og venstre fra tur to af. Hun var nemlig en rigtig helt. Lige indtil, at hun fuckede sit Endurance Roll (+ ReRollet fra Dream Girl). Så var hun ligepludseligt ikke så sej og alle de forbandede Grønhoveder jumpede hende.

Endurance er cool, men man ved jo. På et eller andet tidspunkt går det galt, og så er det ikke så fedt, kun at have en figur, der kan dele tæsk ud. Jeg er jo nødt til at køre endurance, for når jeg kun har en figur, da kan tæve, skal det samte være hver tur hun gør det.

Var dog et sjovt, hold, så vil klart spille noget mere med det. Dog bare ikke til noget så competitivt som DM.


Mary MarvelJeg skulle derfor finde mig et nyt hold DC hold til DM, og det endte med at blive nogenlunde det samme.

Mary Marvel udskifter SuperGirl som upfront og i dit ansigt figur. Liberty Belle kommer ind som sekundary attacker, og så kan de to skiftes til at slå, istedet for, at jeg smider endurance på dem. Vigalante har en Coolness factor, der bare siger spar to, så han er med på holdet, og har contingenentinicy plan. Det efterlader ti point, så jeg kan desværre ikke få ridderen på den sølvgry scooter med, selvom jeg elsker Amadeos. Ved ikke lige, hvad jeg så kommer til at bruge de sidste ti point på.

Det har jeg så også spillet lidt med! Mary hun er Cool. Synes bare ikke, at der er nok smæk for skillingen med de 149 point hun koster. Vigilante+Liberty Girl Comboen fungerede perfekt. Så dem beholder jeg. Mary Marvel bliver droppet, og ind kommer Young Superman og Major Disaster (for probability Control), så mit DM holder ser nu således ud;

Så må det bære eller briste!

09-06-2008 - 23:10

HeroClix Notepad


Jeg vil da også lige føre notesblok over mine HeroClix hold;

X-Men

Bishop 100
+ Contingency Plan 12
+ Point Blank Shot 4
Cyclops 50
Marvel Girl 40
Beast 73
Amadeus Cho 11
Jimmy Wo 10


Team SuperGirl

SuperGirl 178
+ Endurance 5
+ Streak of Luck 5
+ Monster Hunter 3
Dream Girl 50
Robin 35
+ Contingency Plan 12
Amadeos Cho 11


Team DC

Mary Marvel 149
Liberty Belle 84
Vigilante 45
+ Contingency Plan 12
Kyle "Ace" Morgan 8


Team DC DM

Liberty Belle 84
Vigilante 45
Young Superman 100
Major Disaster 59
Amadeos Cho 11

Cleaning up the Streets aka B-Films hold.


Moleman 50
+ Contingency Plan 12
+ Infiltrate 2
Moloid 15
Punisher 83
Power Man and Iron Fist 136


The Punisher Viking Con


Moleman
50
+ Contingency Plan
+ Infiltrate 2
Punisher 83
Elektra (non-skrull) 80
Quicksilver 50
Jimmy Woo

The Punisher Viking Con alt

Punisher
+ Vendetta
+ Monster Hunter
Mole Man
+ Contingency Plan
Captain America
Marvel Girl
Amadeus Cho
07-06-2008 - 21:31

Girl Power!


Årets største begivenhed nærmer sig. Terninger rulles, for de heldigste skal findes frem. Ringene pudses, og den karakteristiske “klik, klik, klik” summer gennem luften. Det er ved at være tid. Tid til danmarksmesterskaberne i HeroClix!

Om to uger er, der DM i HeroClix og der dystes i tre forskellige formater, hvor de spillere, der samlet set klarer sig bedst skal mødes i en altafgørende knockout turneringsfinale.

Følgende tre formater spilles;

1. Sealed.
- Hver spiller får to boostere indeholdende i alt 10 figurer og dertil eventuelle bystanders, objekter, feats og battlefield conditions. Med dette skal man lave et 300 points og spille med de andres hold.

2. 300 point Constructed 50% floor Monsters and Mutations.
- Hver spiller har bygget et hold hjemmefra, hvor mindst halvdelen af holdet skal være fra serien Mutanter og Monstre.

3. 300 point Constructed.

- Hver spiller har bygget et hold hjemmefra. Anythings goes, så længe at figurerne er fra en af de lovlige serier.


Det tog mig ikke lang tid, at finde ud af, at jeg ville spille X-Men i runde to, og holdet der er også næstent lavet færdigt (Biskop+Lucky Break+Point Blank Shot, Cyclops (50 point), Marvel Girl, Beast (73 point), Amadeos Cho)

Jeg havde faktisk også tænkt mig at spille X-Men i runde tre. Imellem tiden, har jeg kigget lidt på nogle af min DC-figurer, og mange af dem er utroligt fede. Der er bare det, med de fleste DC figurer, at de er utroligt dyre at spille med i forhold til Marvel Figurer, da DC helte somregel har dybere dials og flere forskellige superkræfter end dem fra marvel. Det er dog ikke værre end, at jeg har besluttet mig for at give mig i kast med et DC hold alligevel.

Jeg kigger atter en gang mine figurer igennem, for at finde ud af, hvem der er sejest. Jeg er ikke i tvivl. Ingen er sejere end SuperGirl!


SuperGirl
SuperGirl er Superman light - og det er også ganske heftigt! Desværre må man også betale for, hvad man får, så SuperGirl koster 178 point! Det er næsten 2/3 af de i alt 300 point man har til rådighed. Det efterlader ikke mange point, at købe holdkammerater for.

Det er SuperGirl, der kommer til at bære hele holdet, og derfor er det også vigtigt, at jeg kan bruge hende så meget som muligt. Jeg køber mig derfor feat kortet “Endurance” til hende. Normalt i HeroClix, når man bruger den samme figur to ture træk, så tager figuren 1 Pushing Damage. Med “Endurance” kan jeg vælge at tage 0 i skade, hver gang, jeg vil tage pushing damage mod, at jeg lægger en Token på Endurance kortet. Næste gang, jeg bruger min figur, så skal jeg slå en terning. På 1 og 2 tager jeg ligeså meget i skade, som jeg slog med terningen plus i en skade, for hver token, der er på Endurance kortet! Bagefter skal alle tokens fjernes fra kortet.

Det betyder på dansk, at jeg kan bruge SuperGirl hele tiden, men til gengæld er der 33% for, at hun tager 2 eller 3 i skade, hver anden tur - hvilket er meget, da SuperGirl “kun” har 9 livspoint eller klik, som vi kalder det.

Dream GirlHoldet skal stadig vinde på SuperGirl, så den næste figur på holdet skal være en support figur. En, der gør SuperGirl bedre eller stærkere. SuperGirl er den eneste på holdet, der vil kunne dele skade, så det er yderst vigtigt, at hun ikke fucker op. Den næste figur skal derfor have “Probability Control”. Probability kontrol tillader, at man kan slå et terningkast om en gang per tur, så længe at figuren med Probability Control er inde for ti felter, for hvem terningen blev kastet for, samt at figuren skal kunne se den hun vil bruge Probability Control på. Hvem har Probability Control? Det har Dream Girl. Ta-Daa!

Dream Girls opgave bliver at holde sig bag SuperGirl, så hun kan rerolle SuperGirls angreb, hvis de skulle fejle, og kunne rerolle “Endurance”, så SuperGirl ikke dør af den! Derudover, så skal hun sat´me sørge for ikke at blive ramt af fjenden.

The Boy Wonder.Sidste mand på holdet bliver Robin. Robin er gået hen og blevet helt kult i min omgangskreds alene af den grund at “The Boy Wonder” er verdens fedeste tilnavn ever. Det bliver til gengæld heller ikke værnere af, at Boy Wonder er lederen af Teen Titans og derfor har Leadership. Leadership tillader nemlig Robin at bruge Contingency Plan, hvilket gør, at han en gang per tur kan give en friendly character +1 i enten angreb, movement eller range. Det, der gør Contingency Plan, så fed, er at han ikke behøver at kunne se SuperGirl for at kunne gøre hende bedre!

Derudover har Robin the Teen Titan Team ABILITY. Den gør, at Robin kan vælge at give sig selv 1 damage og heale et andet Teen Titan medlem 1 klik. Heldigvis Dream Girl medlem af the Legion of SuperHeroes og de er Wildcards. Det betyder, at de kan bruge de samme Team Abilities som alle dem på deres hold. Så Robin the Boy Wonder kan heale Dream Girl! Wohoo!

Jeg er i et dilemma. Skal Boy Wonder agere bodyguard for Dream Girl og blokke line of SIGHT, så fjenden rammer ham i stedet for Dream Girl? Eller kan det bedre betale sig for Robin, at han bare bliver ved med at bruge sin Leap/Climb til at stikke af, så han hele tiden kan booste SuperGirl med Contingency Plan? Uha, ja den er svær.

Så er pointene ved at være opbrugt, og der er måske plads til en enkelt bystander eller en feat mere.

Hva´Så`?

Gameplanen må være at Storme fjenden med SuperGirl og gå efter deres Outwittere, Probability kontrollere og Incapacitatere først. Dream Girl skal holde sig bag SuperGirl for Rerolls, og Robin skal bare booste og måske agere bodyguard. Yeah!

Jeg er lidt bange for, at jeg med dette hold smider lidt for mange æg i samme kurv, da SuperGirl er den eneste, der kan banke folk. Nu må det bære eller briste.

- Senzai

Edit: Det sidste jeg spiller med bliver Bystander Amadeos Cho for en smule outwit, samt Streak of Luck og Point Blank shot på SuperGirl for bedre odds :P
05-06-2008 - 15:18

Jeg kan lige så godt stoppe her. SES!


Nu har jeg gjort det igen. I nyheden

Husk: Redaktionen vs. brugerne runde 3

Var der en bruger, der ( mine øjne ihvertfald) blev disset fordi, at han prioterede sin eksamen højere end KAMPEN MELLEM REDAKTIONEN VS BRUGERE, og skrev, at han synes at det var ringe at dato´en faldt lige før han skulle til eksamen.

Uha! Tænker jeg! De kan ikke være bekendte, at kalde ham for et brokkehovet, og straks skulle mine fingre til at give den gas, og blande sig i noget, der ikke kommer mig ved, og bare jorde jorde alle dem, der ikke kunne se, at han blev disset eller ikke synes, at han blev disset. Ham, der blev disset synes iøvrigt også selv, at han blev disset, så han må være blevet disset.

Jeg skriver så, at det ikke var særligt pænt skrevet, hvorefter, at det kommer et Cocky´t svar; Det er bare dig, der ikke fatter ironi.

Nå! Nå! Uha, den skal jeg satme ikke havde på mig, så jeg skriver verdens længste indlæg, om hvorfor, at ham, der dissede ikke kunne være bekendt at skrive som han gjorde. Jeg trykker så på post, og jeg er bare klar til at battle. Yeah!

Det går lidt tid. Stadig ingen svar på mit indlæg. Lidt længere tid går, og hvad ser jeg så? Mit indlæg er blevet slettet! :O! Håh! Så er jeg bare fornærmet, og sender PB´s til hver en Mod og Admin.

Det er lige præcis ikke nogle, der læser min besked, og jeg køler lidt ned igen, og tænker; Hvad skal det gøre godt for? Havde jeg postet mit indlæg ville der helt sikkert blive kastet med mudder - den slags med både ler og sten i. Så det var egentligt meget godt, at det forsvandt. Jeg kunne også bare mærke mig selv bagefter... Fedt, så har jeg lige spildt en halv time på det.

Men altså. Jeg har virkeligt svært ved at lade være med at svare på ting, jeg synes er uretfærdige eller når folk skriver noget dumt. Jeg kan dog mærke, at jeg er blevet meget bedre til at lade være med at skrive. Husker tydeligt mine tidlige Internet dage, hvor jeg fik battlet mig til mange bans (lidt a la Sethos her), og battlet andre til deres bans, især på GR.

Der kommer ikke noget godt af det, og det er spild af tid. Så jeg vil bare stoppe med at poste indlæg, og bare holde mig til bloggen (som iøvrigt er megafed xboxlife. Tak for det!). Føler heller ikke, at jeg rigtigt får noget ud af XboxLifes forum mere. Jeg har ligesom fået skrevet, alt det, jeg har på hjertet. Derudover, så får jeg bare ZERO respons, når jeg poster indlæg eller skriver om nye og spændene spil. Synes tit, at jeg er først med de fede nyheder, men folk er så ligeglade. Er der endeligt nogle, der svarer, så er det folk som Jibla, Lintrup eller andre, man taler med udenfor Life alligevel. Så jeg vil ikke miste noget ved at stoppe med at skrive. For alle de fede personer herinde. Enten har jeg dem på MSN eller også så spiller jeg tit med dem over Xbox Live.

Det kan jo være ligemeget.

- Shin Senzai


01-06-2008 - 21:07

Ej! Det er fandeme ærgeligt!


Jeg sidder lige og er Megabitter.

Jeg var jo til komiks.DK igen idag, og der havde de Tegneserien "Identity Crisis" som Hardcover til kun 150,-

Fedt!

Så kom, der en pige, jeg kendte. Jeg stod og talte med hende. Bagefter gik jeg hjem. Alt var fint. Indtil for fem minutter siden, hvor jeg lige er kommet i tanke om, at jeg glemte at købe Identity Crisis! Nu sidder jeg her, og er pissesur, over, at jeg ikke fik den købt. Øv!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her