Da Senzai's blog
02-04-2007 - 18:04

NBA Street - Revurdering af førstehåndsindtrykket,


Jeg har fået smidt nogle flere timer i NBA Street siden sidst, og jeg må indrømme, at det måske ikke var alt jeg skrev, der passede helt.

Før det første kan man godt lave "off the backboard dunks", og for det andet, så er der måske alligevel ikke lagt for meget fokus på Dunks. Jeg har nemlig fået spillet lidt online, og der er der nemlig ikke noget "dunk-o-meter", der gør det let at lave Double dunks hele tiden, og derved er det langt mere sikkert at gå efter 2-Pointer på Fastbreaks, og så bliver spillet varieret lidt alligevel :).

I singleplayer-delen, der kan det dog stadig ikke betale sig at forsøge på 2-Pointer, da det er langt sikre bare at løbe hen og dobbeltdunke.

Alt andet, hvad jeg skrev mener jeg stadig :)

Desværre er der noget ved online delen, der pisser mig gevaldigt af. Jeg havde besøg af en ven igår, og vi besluttede os for, at inden dagen var omme og jeg skulle i seng, så skulle vi ligge Nr 1 på den Danske Rangliste.
Awright! Det burde da ikke være umuligt, hvis det ikke var fordi, at VI KONSTANT BLEV SNYDT FOR VORES FUCKING Sejr! Den ene gang da vi var ved at vinde, så disconnectede modstanderen på os. WTFizzle? Det får man åbenbart ikke en sejr for? Hvor skod er det ikke? Den anden gang, der fik var bare ikke Confirmed vores win. Så tror jeg da fanden at alle Danskerne har en Negativ WinRatio, når man bogstaveligt talt bliver snydt for halvdelen af sine Wins! Det er da alt for lamt, at når man er ved at tabe så kan man bare hive stikket ud, og så får modstandere ikke sin sejr. Det er kraftedeme DoA om igen, altså. ARGH! Jeg kan blive så negativ kan jeg.Iøvrigt, Var der nogle af jer, der så Tank Girl - filmen på TV2 Film i Lørdags? For satan, hvor var den fed! Den røg direkte ind på min Top 5 over film, som nu lyder i vilkårlig rækkefølge;

  • Tank Girl
  • Bloodsport
  • Forever Fever
  • Enter the Dragon
  • The Cable Guy


// Senzai
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her