Da Senzai's blog
26-03-2009 - 22:38

Ja, mand!


Så er min fagprøve skrevet fucking færdig, mand!

Nu har jeg ingen bekymringer de næste to uger, før jeg skal til Eksamen og gøre rede for det bræk, jeg har nedfældet.

Har fri for arbejde på Søndag, og Nøj, hvor skal jeg game 50 Cent Blood on the Sand! :D
19-03-2009 - 20:15

Det er noget fuck, samt Plan for Fredag den 20. Marts.


Nå, så er det tid til at evaluere dagen, se om jeg har opnået mine mål og finde ud af, hvad jeg kan gøre bedre i morgen.

Jeg kan starte med at sige, at jeg grummer tær over mig selv.

 Det er virkeligt forfærdeligt. Jeg kan ikke skrive fire linier uden konstant at skulle tjekke et forum. Jeg har aldrig nogensinde haft så lidt lyst til at skrive en opgave som jeg har nu, og det burde bare ikke være sådan. Det er min fagprøve. Jeg burde være super opstemt og excited og virkeligt have lyst til at vise verden, hvad jeg kan. Men seriøst. Jeg er ved at brække mig over det lort. Jeg gider det så lidt. Det må da være rigeligt, at jeg bruger 10 timer på arbejdet hver dag (transport inkluderet), og så gider jeg ikke fortsætte med det, når jeg kommer hjem.

Men altså. En mulig løsning kunne eventuelt være, at tage et par briller på med tykke stell, et grøn skribet polo, et kashmir tørklæde på, og så sætte mig ned på biblioteket og skrive opgaven i fred og ro.

 Jeg fik dog skrevet 2 sider, og så da klokken nærmede sig 16.00 lagde jeg mig et kort øjeblik i min seng. Jeg var træt, og fik så de geniale ide, at sove indtil, at jeg skulle til karate. Jeg satte min mobil til 17.15.

Jeg vågner så der, og ser, at der er aftensmad. Jeg har egentligt ikke lyst til at tage afsted til karete, og vælger så at spise aftensmad i stedet. Det fortryder så jeg så nu. Det er ikke altid, jeg har lyst til at tage afsted, men jeg har det sådanset meget godt, når jeg kommer hjem igen.

Jeg har lige fået skrevet en side mere, og nu er jeg gået i stå. Jeg synes bare, at det er så hjernedødt, at jeg ikke kan overholde en fucking plan. Jeg gider ikke min fagprøve.

Men okay. Jeg nåede mit mål på tre sider. Jeg kom ikke til karate, men jeg kom ud for en uforudset hændelse (jeg valgte at lægge mig til at sove midt i det hele), og jeg  var derefter nødtsaget til at prioritere min tid efter, hvad der var "vigtigst", nemlig min fagprøve.

Det er hjernedødt, at jeg ikke kan tage mig sammen, men altså. Min uddannelse siger mig så lidt. Jeg har det fint på arbejdet med at gå og fylde varer op. Jeg gider ikke gøre mere ud af det end det. Det interesserer mig ikke. Jeg arbejder, så jeg kan være de steder, der interesserer mig, når jeg ikke er på arbejde. Jeg gider ikke fortsætte mig det pjat, når jeg kommer hjem.

Alt i alt. Hvad der skal gøres bedre imorgen? Skal bare tage mig fucking sammen, og lave det lort. Planen kommer her.

Plan for Fredag den 20. Marts.

6.00: Stå op.

07.00 til 12.00: Sidde i min mosters lejlighed, og vente på, at der kommer en fyr fra TDC og finder ud af, hvorfor deres internet ikke funker. Kan eventuelt læse Powers eller Watchmen imens. Opdatering: Hey! Jeg kunne også skrive opgave imens. De har intet internet, spillemaskiner eller tegneserier, og kan kun tage to kanaler.

12.30-14.00: Sove til Middag, så det ikke ender ligesom idag, at jeg er fuldstændigt væk, når jeg skal til at skrive.

14.00: Sætte vasketøj over.

14.15: Tage i Føtex, købe Blækpatroner, Printerpapir og ny mus

15.30 - 18.00: Skrive opgave. Målet er minimum 3 sider, samt at det skal være regnskabsdelen af opgaven, der bliver skrevet færdigt

18.00 -19.00: Spise aftensmad, samt holde pause.

19.00 - ??.??: Skrive opgave.

Det irritererer mig så meget, at jeg ikke bare kan gøre det. Jeg plejer ellers altid at være den første til at citere Thomas Mygind og sige; "Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet". Jeg kan godt sige, at min vilje kommer satme ikke fra hjertet. Det er bare så åndssvagt. Hele det her blogindlæg, har jeg skrevet uden problemer og ud i en køre, men så snart det kommer til at skrive opgave, så sker der ikke en dyt.

Nå, Nu vil jeg spille 50 Cent: Blood on the Sand, med dårlig samvittighed indtil, der kommer Skadestuen her klokken 21.00.
19-03-2009 - 13:25

Plan for Torsdag den 19. Marts.


Jeg er igang med at skrive fagprøve, og har i den anledning fået fri hele ugen til at gøre det i. Problemet er, at jeg er blevet velsignet med den gave, at jeg er Vanløse-Mester i overspringshandlinger. Jeg har fri på fjerde dag nu, og har kun skrevet to sider, og det er bare ikke okay. Jeg har utroligt svært ved at sætte mig ned, og gå igang, når der så mange andre ting jeg hellere vil. Opgaven og emnet interessere mig ikke det mindste.

Der skal til at ske noget nu, så jeg er nødt til at sætte mig nogle mål for, hvad der skal være gjort hvornår, så jeg kan blive færdigt. Det skulle jo nødigt ende som i Gymnasiet, hvor man altid skrev opgaver natten før de skulle afleveres.

Plan for Torsdag den 19. Marts.

10.30: Jeg stod op. Kværnede morgenmad og brugte halvanden time (!) på at tjekke op på fora og nyhedssider.

12.00: Løb en tur (eller rettere gik det meste af vejen) for at få noget ilt til hjernen. Indså, at jeg var nødt til at gøre noget, for ellers bliver jeg aldrig færdig med min fagprøve.

13.00: Sidder ligenu og planlægger dagen, så jeg kan komme lidt videre med opgaven.

Inden 14.00: Skal havde været i bad, Vasket op og ryddet op inden mor kommer hjem (Håber snart, at jeg får en lejlighed, så jeg kan flytte hjemmefra). Måske spise noget mad. Kan mærke, at jeg er ved at være sulten.

14.00-17.00: Skrive fagprøve. Skal minimum havde skrevet 3 sider. 3 Sider lyder rimeligt, da jeg skriver utroligt langsomt, når det ikke interesserer mig, det jeg skriver om.

17.45: Afsted til Karate træning.

20.30 ca.: Hjemme igen. Spise aftensmad, evaluere dagen samt lave plan for fredag den 20. Marts.

21.00: Se Skadestuen på TV3

22.00: I seng.

Det burde da være til at overholde.
11-03-2009 - 15:55

Ny start - for Hardcovers er federe.

Jeg gjort noget jeg aldrig troede jeg ville gøre. Jeg har afmeldt mit abbonnement på både Spider-Man og X-Men.

 Spider-Man har for nyligt (dansk tidlinie) lavet en aftale med Mephesto. Spider-Man var kørt så langt ud, og havde fået så mange bank Marvel slet ikke vidste, hvad de skulle gøre. Løsningen var selvfølgelig at starte bladet forfra, nøjagtigt, som det blev gjort efter klon-sagaen. Jeg synes ellers at de sidste historier som Civil War og Back in Black var super, super fede. Men nu er det tilbage til den gamle ( og i mine øjne lidt kedelige) Happy Go Lucky Spidey. Jeg føler mig også lidt snydt på en måde. Alt det
jeg har læst og fuldt med i det sidste år er pist væk, og slet ikke sket. Det passer meget godt, at jeg stopper her. Jeg startede med at læse Spidey rigtigt, sidste gang, de startede forfra, og jeg slutter denne gang.

Spider-Man er en fed figur med masser og potentiale. Det virker bare som om, at hver gang, at det er ved at blive rigtigt spændende, så bliver historien alligevel for dyster, og så er de nødt til at skrive sig ud af det igen. Men fair nok. Spidey er vel Marvels Mest commercielle figur, og den figur med flest unge læsere.

 Derudover, så er jeg begyndt at købe Amerikanske Hardcovers, og de er så meget federe end de små tynde blade, jeg ellers får ind ad brevsprækken, hver måned, som kommer til at fylde og flyde.
 Det fede ved Hardcovers, udover det lækre format, der gør det godt på en reol, så er hver Hardcover en samlet historie, og man får hele historien hver gang, imodsætning til de danske blade, hvor man får lidt af Historien hver måned. Det kan godt være, at en ny Hardcover i en Serie kun udkommer, hver tredje eller fjerde måned, men jeg synes klart, at det er det værd, når man så får hele historien serveret på en gang i en lækker indbunden bog.

Samtidigt med, at jeg er begyndt med Hardcovers, så er jeg virkeligt blevet tændt på Tegneserier igen. Ligenu læser jeg kun Moon Knight og Deadpool, men jeg overvejer lidt Daredevil.

Moon Knight er superfed. Ligesom med ALIAS, så kan jeg godt lide de historier, der foregår lidt mere nede på "Gadeplan", og viser de lidt mere beskidte sider af Marvel Universet. Jeg kan også godt lide "power-levelet", hvor figurerne, der er med ikke har kosmiske superkræfter på niveau med. f. eks Thor eller Superman (for at komme med et ekstremt eksempel).

Jeg kan også godt lide "Settingen", altså det hele foregår i ét Univers, så en person man møder i det ene blad også optræder i et andet. F. eks Ironman, der går fra normalt at være helt i Avengers, ligepludseligt er ham det "dumme svin", der jager Moon Knight i MK´s serie. Genkendelighed er fedt, og så er det cool, at få en ny vinkel på karakterene en gang imellem.

Med hensyn til X-Men. Jeg har ikke rigtigt fået læst de sidste 2-3 nummre, men op til da, har bladet været lidt sløjt, og jeg vil gerne til kun at samle på Hardcover´s med afsluttede historier - for de ser så pæne ud på min hylde! :D
08-03-2009 - 18:14

Wishlist


Der er efterhånden rigtigt mange spil, jeg gerne vil have. Problemet er bare, at jeg ikke kan få mig selv til at købe dem, da jeg ved, at jeg ikke har tiden til at spille dem.

Pt. er jeg stadig ved at lære Street Fighter IV, og som med de fleste andre Fightere kræver det, at det er det eneste spil man spiller, hvis man gerne vil have en chance, når mand spiller det competitivt.

Jeg har derfor lavet en liste, jeg opdaterer løbende over spil, der er udkommet, som jeg gerne vil have.

Så kan jeg købe dem, hvis jeg falder over dem superbilligt eller det utrolige skulle ske, at der ikke er en hot fighter, jeg er igang med.

Jeg kan ikke ligenu finde ud af, hvor meget, jeg gider gøre ud af Street Fighter IV.

Det er uden tvilv et fedt spil, men der er ikke nogen characters, hvor jeg tænker "Han er bare mig ham her. Ham skal jeg spille". Jeg synes, at der mangler utroligt mange af de fede figurer fra de gamle spil, som blandt andet mine favoriter; Karin, Hugo, Guy og Makoto.

Derudover, at er det også et mega turnoff, at der ikke er et lobby-system, så man er fastlås til at skulle spille mod den samme igen og igen og igen.

Listen:


 • Silent Hill Homecoming
 • WWE Legends of Wrestlemania
 • Left 4 Dead
 • Mirror´s Edge
 • Earth Defense Force 2017
 • Civilization Revolution
 • Warhammer: Battle March • De spil, jeg allerede har kan ses her
  Xboxlife Blog
  Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
  Arkiv Kategorier
  Følg Xboxlife her