Da Senzai's blog
15-04-2007 - 20:15

Glenn´s fine liste

¨
Der var engang en DoA 4 spiller, der hed Glennfinito. Han lavede en gang en simpel og god liste indeholdende 11 tips til spillet DoA 4. Desværre får listen ikke så meget eksponering som den fortjener, så jeg tænkte at eftersom jeg har mange tusinde læsere, så kunne jeg ligeså godt fremvise listen her i min blog.#1 DU SKAL ALTID TECH\'E FOR FANDEN DA!!!!
-Det kan godt vaere at wakeup kicks er nice, men der er saa mange veje rundt om dem at de daarligt kan betale sig

#2 Det er en enormt daarlig ide at bare spamme reversal uden hoved og hale greb har en 150% damage revison mod reversals (offensive holds har kun 125%, men damn!)

#3 det er en god ide at lave setups til dine greb. VF\'s punch punch-throw strat er enormt effektiv i DOA

#4 Det basale: Laer alle moves og deres hit niveauer saa du kan forsvare dig og blabla bla

#5 Block og punish >> reversal spamming

#6 Du kan ikke steppe saa meget i DOA men naesten alle angreb hvor modstanderen hopper kan steppes.

#7 Greb har et specielt hieraki i DOA: standard greb > command greb > offensive holds.
den foerste er meget hurtig (5 frames), nummer to give mere i skade eller har setup muligheder men er lidt langsommere (7-9 frames) og den tredje kan slaa angreb hvis de er timet korrekt, men til gengaeld er rimelig langsom (12-22 frames).

#8 Du ma ikke vaere forudsigelig

#9 Wakeup kicks har invisibility frames men kan godt stoppes med et godt timet move (glem dette online)

#10 Vaeggen er din ven

#11 Vaeggen er ikke din ven.

Jeg vil i øvrigt tilføje et ekstra råd til Glenns fine liste.

#12 - Slap af. Hvis du tillader dig selv at blive sur, så taber du.

Enjoy - vi ses online - #12 er tilføjet af NeonXaos

Har I flere tips, så bare kom med dem!


Offline


Der er måske flere, der har lagt mærke til, at jeg ikke mødte op til denne runde af X-Turneringen, hvilket jeg er ret bitter over, da det denne gang, var et spil, jeg har! Det skyldes, at jeg (og hele ejendommen) lige fra igår formiddags har været uden TV og Internet, og har først fået det igen her til aften.

Hvad har jeg så gamet imens? Det skal jeg sige jer! Jeg har spillet Bøsse-spillet Dead or Alive 4! - Magen til en Cheap Lorte AI har jeg ikke i årtier!

Jeg havde nemligt lagt mærke til, at mange DoA spillere, som jeg ser værende en del dårligere end mig, har flere Achievement point i det end jeg har! Det måtte der laves om på, så jeg tjekkede deres GamerCards, og så, at de har Achievementsne for Survival. Jeg går så igang. Og WTF?! Det er da helt umuligt at få 50 Wins i Single?! Det AI er simpelthen så Cheap og Gay, at jeg ikke fatter, hvordan folk, der spiller Markant dårligere end mig har dem!

Du kan jo ikke gøre noget mod AI´en! Det går meget godt indtil jeg har tævet en 20 stykker, men så ligepludseligt kommer der en eller anden idiot og counter alt hvad jeg laver, hvorefter jeg dør. Jeg kan intet gøre imod det!

Eller også får jeg bare tæv. Det er totalt random og ulogisk de Combo´er AI´laver. Man kan slet ikke forudsige den, så hvis du skal forsvare dig, så er du nødt til at læse Animationerne, og det er altså bare svært offline, når spillet går så hurtigt som det gør.

Jeg fatter ikke, hvordan folk har fået dem.


Pt lyder mine Survival Rekorder på

Single: 46 Wins med Hayabusa
Tag: 70 Wins med Jann Lee og Bass


Fuldstændigt umuligt at få dem, men det gør jo også, at achievementsne er så fede i det spil. Det er jo ikke for sjov, at der ikke er en eneste Dansker, der har alle 1000 point i spillet. - Jeg føler alligevel, at jeg har spildt de timer, jeg har brugt på den GameMode idag. Forhelvede. Jeg bliver bare så negativ, når jeg taber til AI på de mest platte måder, hvorefter jeg så bare sidder og giver Fjernsynet fingeren. Jeg kan slet ikke klare det og bliver i alt for dårlig humør. - Bør slet ikke spille DoA. Der kommer aldrig noget godt ud af det.// Senzai
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her